Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1240
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    מריפ תוקפת בשוק חשמלי ומעבירה זרם דרך החוט ופוגעת בדנטל שתפס אותה, היא נופלת לאדמה ויוצאת מהחוט, באווסול וסייטר מנסים גם הם להשתחחר אבל לא מצליחים, הדנטלים לוקחים אותם לכוורת שלהם, אתה רודף אחרי הדנטלים ורואה שהם נכנסים לתוך הכוורת שלהם שהיא בעצם מערה ענקית.
    מריף עזרי להם להשתחרר!שחחרי שוקים חשמליים!

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    מהיום המשחק יעבור שינוי גדול, בעלילה, בדמויות, יהיה יותר פוקימונים, יותר קרבות, יותר מתח, יותר כיף, יותר התפתחויות, יותר סודות.

PokeStyle
    גבייט עומד לתקוף בסופת חול, אבל לפתע אתם שומעים פיצוץ מחריש אוזניים ולפתע אתם רואים שהצוק שמתחתיו אתם נלחמים מתחיל להיסק ואבנים ממנו מתחילות ליפול, לפתע מהסדקים שנפערים יוצא אור אדום, ולפתע עוד פיצוץ חזק נשמע, ואתם רואים אור חזק שיוצא מראש הצוק.
    לפתע מרטין מחזיר את פלוודרן ומוציא את וורגול, "אתה בא לראות מזה האור האדום הזה?" שאל אותך מרטין, אתה מסכים ושניכם עולים על וורגול שמתחיל לעוף, וכאשר אתם מעל הצוק אתם רואים שנפער בתוכו מן מחתש מוזר, וורגול נוחת על הצוק, אתה ומרטין רואים שהאור האדום מגיעה מנקודה מסויימת במכתש הזה, ולפתע מרטין מכניס את ידו לתוך המכתש, היא מחפש את הנקודה האדומה, "היי מצאתי משהו" אמר מרטין, לפתע השמיים נהיים אפורים ואתה רואה נקודות אדומות שמתקרבות עליכם, אתה מסתקל ורואה שאלה מטאורים שעומדים לפול עליכם.
    "אחי בוא נעוף מפה! אנחנו נמעך ע"י המטאורים האלה אה וד"א מה מצאת?"
    'אני מקווה שמה שמצאנו הוא מה שגורם לתופעות המשונות האלה'אחשוב

3. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    אתה ומריפ נכנסים אל תוך המערה כדי לתקוף את הדנטלים שתפסו את הפוקימונים שלך ולשחרר אותם, אבל כאשר אתה נכנס אתה רואה כמות ענקית של דנטלים שממלאת את המערה, אתה רואה על התיקרה מלא פוקימונים שנתפסו, לפתע חבורה ענקית של דנטלים מבחינה בך ובמריפ הם מתחילים לירות עליכם בחוט יריה, ועומדים לפגוע בכם.

PokeStyle
    מרטין מוציא מהאדמה אבן בצורת פאזל שנראת מוזר, הוא מהבהבת בחוזקה, אתה ומרטין מתחילים לרוץ בבהלה מהמטאורים אבל לפתע אתה רואה שהם עוקבים אחריכם, לפתע מרטין מחליק והאבן עפה מידו לפתע אתה ראה שהמטאורים עפים לכיוון האבן, אתה רואה שעוד ועוד מטאורים מתחילים לרדת מהשמיים, ולפתע שאתה חודש שהכל רע המצב מסתבך יותר, אתה רואה מרחוק שהמסוק של צוות F מתקרב, נראה שבתוכו יש הרבה מאמנים מהצוות, לא ברור מה הסיבה שהם באו, תוך שניות הם יורדים מהמסוק ורצים לכיוונכם.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אתה ומריפ נכנסים אל תוך המערה כדי לתקוף את הדנטלים שתפסו את הפוקימונים שלך ולשחרר אותם, אבל כאשר אתה נכנס אתה רואה כמות ענקית של דנטלים שממלאת את המערה, אתה רואה על התיקרה מלא פוקימונים שנתפסו, לפתע חבורה ענקית של דנטלים מבחינה בך ובמריפ הם מתחילים לירות עליכם בחוט יריה, ועומדים לפגוע בכם.
    אתפוס את מריפ ואקפוץ הצידה!סיטר ובאווסול נסו להסיח את דעתם!אומר לסייטר ובאווסול!מריפ שוק חשמלי..

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    שתי בעיות
    איך אתה יודע איפה סייטר ובאווסול אם לא מצאתה אותם?
    ואיך הם יסיחו את דעת הפוקימונים עם הם קשורים?
    ----------------------------------------------------------
    הדנטלים יורים חוטים אבל אתה תופס את מריפ וחומק, לפתע אתה רואה חור שבוא אתה יכול להתחבא, אתה נכנס לתוכו ומתחבא, לפתע מהחור הזה אתה רואה את סייטר ואת באווסול הם קשורים, וניראה שהם התעלפו, מריפ נראת מפוחדת מאוד, הוא מחפחדת לצאת החוצה.

6. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מהיום המשחק יעבור שינוי גדול, בעלילה, בדמויות, יהיה יותר פוקימונים, יותר קרבות, יותר מתח, יותר כיף, יותר התפתחויות, יותר סודות.

MCshay
    אתה הולך אל היער הקרוב להתאמן, לפתע אתה רואה אנרגיה שנפלתת מאזור מסויים אתה מציץ מעבד לשיחים ורואה מאמן שמאמן את הקרנידיאוס שלו, אתה מופתע לראות קרנידיאוס פוקימון שנכחד ורק מעטים מצליחים להסיג שיחזור שלו, הקרנידיאוס של המאמן תוקף עצים בחבטת ראש ושובר אותם.

"היי ילד אתה יכול להגיד לי מאיפה השגתה את הקרינידוס הזה?" אשאל את הילד
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אוקיי..אמרת שאני רואה על התקרה מלא פוקימונים..וחשבתי שיעשו רעש או משהו..אגב איזה עלילה מעניית!כל הכבוד!

חזרו לפוקדורים..קדימה מריף חייבים לברוח מפה!

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    MCshay
    "אבא שלי עובד בשיחזור פוקימונים ובמציאת מאובנים, הוא הביא לי את קרנידיאוס כפוקימון הראשון שלי" אמר הילד והמשיך להגיד לקרנידיאוס לתקוף את העצים.

elbaz2008
    תודה
    ------------------
    אתה מנסה להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור אבל האור האדום של הפוקוד לא יכול להגיעה לכזה מרחק.
    אתה רואה שמריפ רועדת בצורה מוזרה ויצאים ניצוצות מהגוף שלה, והפנינה בקצה הזנב שלה זוהרת בצורה מוזרה.

9. משתמש מנוסה
    MCshay
    "אבא שלי עובד בשיחזור פוקימונים ובמציאת מאובנים, הוא הביא לי את קרנידיאוס כפוקימון הראשון שלי" אמר הילד והמשיך להגיד לקרנידיאוס לתקוף את העצים.
    .
    "תגיד אם אני אנצח אותך תשכנע את אבא שלך להביא לי פוקימון מאובן אחד?" אשאל את הילד בתקווה שיענה בחיוב
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    MCshay
    "קודם תנצח אותי, קדימה קרנידיאוס בוא נראה לו קרב 1 על 1 שהוא בחיים לא ישכח" אמר המאמן והכין את הקרנידיאוס הענקי שלו לקרב.

11. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    תודה
    ------------------
    אתה מנסה להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור אבל האור האדום של הפוקוד לא יכול להגיעה לכזה מרחק.
    אתה רואה שמריפ רועדת בצורה מוזרה ויצאים ניצוצות מהגוף שלה, והפנינה בקצה הזנב שלה זוהרת בצורה מוזרה.
    וואו מריפ!את נראת חזקה במיוחד!נסי להשתמש ברעם!

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    מרטין מוציא מהאדמה אבן בצורת פאזל שנראת מוזר, הוא מהבהבת בחוזקה, אתה ומרטין מתחילים לרוץ בבהלה מהמטאורים אבל לפתע אתה רואה שהם עוקבים אחריכם, לפתע מרטין מחליק והאבן עפה מידו לפתע אתה ראה שהמטאורים עפים לכיוון האבן, אתה רואה שעוד ועוד מטאורים מתחילים לרדת מהשמיים, ולפתע שאתה חודש שהכל רע המצב מסתבך יותר, אתה רואה מרחוק שהמסוק של צוות F מתקרב, נראה שבתוכו יש הרבה מאמנים מהצוות, לא ברור מה הסיבה שהם באו, תוך שניות הם יורדים מהמסוק ורצים לכיוונכם.
    "אחי אנחנו חייבים לעצור אותם מלקחת את האבן הזאת זאת אבן יסוד וכנראה היא יסוד האש"אצעק לעברו
    'אני חייב לעצור אותם בכל מחיר' אחשוב לעצמי בנחישות
    "קדימה כולם צאו החוצה! מווסק תשתמש בעלי תער,גבייט תשתמש בקבר חול,ארון תשתמש בציפורן מתכת ושיממה תשתמש במכת ברק קדימה צאו!"

13. משתמש מנוסה
    MCshay
    "קודם תנצח אותי, קדימה קרנידיאוס בוא נראה לו קרב 1 על 1 שהוא בחיים לא ישכח" אמר המאמן והכין את הקרנידיאוס הענקי שלו לקרב.
    לא עדכנתה לי את המתקפות של ספינרק ולא שמה לי אותו בכלל
    ---
    "אין בעיה גווספה צא בלבול" אומר ואוציא את גווספה
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    מריפ נראת טיפה מפוחדת לפתע היא מתחילה לרוץ החוצה מהחור ואז לפתע היא מנסה לתקוף במתקפה חשמלית חדשה, לפתע אתה רואה שהצמר של מריפ מתחיל להתנפח ולהתנפח, הדנטלים עומדים לתקוף אותה, ולפתע מריפ צווחת בחוזקה ואז לפתע יוצאת ממנה כמות ענקית של אנרגיה שמרוב האור שיוצרת האנרגיה אתה לא רואה כלום, כעבור כמה שניות האור נעלם ולפתע אתה רואה שכל הדנטלים מחוסלים, ומריפ ניראת מחוסלת, יוצא מהגוף שלה עשן, אתה מתקרב למריפ ורואה שהיא מפרקסת בצורה מוזרה.

PokeStyle
    הפוקימונים שלך עומדים לתקוף אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה, ולפתע פרצי לבה יוצאים, אתה רואה שמרטין נראה מבוהל מאוד, לפתע מהמכתש יוצא היטרן עצבני שמתחיל לירוק אש לכל מקום, צוות F נראה מבוהל, אפילו הם לא יודעים איך להתמודד עם דבר כזה, אתה ומרטין קרובים מאוד למכתש, לפתע אתה רואה שהיטרן מתחיל להתקרב עליכם הוא מתחיל לטעון אנרגיה לעוד מתקפת אש, והפעם נראה שהיא עומדת לפגוע בכם, לפתע מרטין שולף את הפוקדור של וורגול, ומוציא אותו במהירות, "קדימה בוא נבחר מפה אחרת נהיה שיפודים על האש" אמר מרטין, אתה רואה שליד היטרן עדיין נמצאת אבן היסוד של האש, היא בוהקת ואסור שהיא תגיעה לידיים של צוות F.

MCshay
    כמה דברים, עידכנתי לך את ספינרק עכשיו, סליחה שלא עדכנתי קום, שנית, גווספה לא יודע לתקוף בבילבול זה ראנקרוסו שיודע לתקוף בבילבול, אז אם אתה רוצה עכשיו להשתמש בפוקימון אחר אתה יכול.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    מריפ נראת טיפה מפוחדת לפתע היא מתחילה לרוץ החוצה מהחור ואז לפתע היא מנסה לתקוף במתקפה חשמלית חדשה, לפתע אתה רואה שהצמר של מריפ מתחיל להתנפח ולהתנפח, הדנטלים עומדים לתקוף אותה, ולפתע מריפ צווחת בחוזקה ואז לפתע יוצאת ממנה כמות ענקית של אנרגיה שמרוב האור שיוצרת האנרגיה אתה לא רואה כלום, כעבור כמה שניות האור נעלם ולפתע אתה רואה שכל הדנטלים מחוסלים, ומריפ ניראת מחוסלת, יוצא מהגוף שלה עשן, אתה מתקרב למריפ ורואה שהיא מפרקסת בצורה מוזרה.
    חזרי מריפ תנוחי!פוקדור צא אנסה ללכוד את אחד דנטלים החזקים!חזרו שניכם גם כן ואחזיר את באווסול וסיטר לפוקדורים..אלך למרכז הפוקימונים הקרוב..

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 61 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •