Pokemon GO
עמוד 62 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    הפוקימונים שלך עומדים לתקוף אבל לפתע מתחילה רעידת אדמה, ולפתע פרצי לבה יוצאים, אתה רואה שמרטין נראה מבוהל מאוד, לפתע מהמכתש יוצא היטרן עצבני שמתחיל לירוק אש לכל מקום, צוות F נראה מבוהל, אפילו הם לא יודעים איך להתמודד עם דבר כזה, אתה ומרטין קרובים מאוד למכתש, לפתע אתה רואה שהיטרן מתחיל להתקרב עליכם הוא מתחיל לטעון אנרגיה לעוד מתקפת אש, והפעם נראה שהיא עומדת לפגוע בכם, לפתע מרטין שולף את הפוקדור של וורגול, ומוציא אותו במהירות, "קדימה בוא נבחר מפה אחרת נהיה שיפודים על האש" אמר מרטין, אתה רואה שליד היטרן עדיין נמצאת אבן היסוד של האש, היא בוהקת ואסור שהיא תגיעה לידיים של צוות F.

.
    אני קופץ מעל וורגול ורץ ולוקח את אבן היסוד
    אני צועק למרטין:"תברח מפה עכשיו אני חייב לעצור את צוות F שלא יקח את 4 אבני היסוד"
    "קדימה שיממה!" אצעק ואני עולה על הגב של שיממה ואנחנו בורחים מהמקום

2. משתמש סופר ספאמר
    מהיום המשחק יעבור שינוי גדול, בעלילה, בדמויות, יהיה יותר פוקימונים, יותר קרבות, יותר מתח, יותר כיף, יותר התפתחויות, יותר סודות.

PokeStyle
    גבייט עומד לתקוף בסופת חול, אבל לפתע אתם שומעים פיצוץ מחריש אוזניים ולפתע אתם רואים שהצוק שמתחתיו אתם נלחמים מתחיל להיסק ואבנים ממנו מתחילות ליפול, לפתע מהסדקים שנפערים יוצא אור אדום, ולפתע עוד פיצוץ חזק נשמע, ואתם רואים אור חזק שיוצא מראש הצוק.
    לפתע מרטין מחזיר את פלוודרן ומוציא את וורגול, "אתה בא לראות מזה האור האדום הזה?" שאל אותך מרטין, אתה מסכים ושניכם עולים על וורגול שמתחיל לעוף, וכאשר אתם מעל הצוק אתם רואים שנפער בתוכו מן מחתש מוזר, וורגול נוחת על הצוק, אתה ומרטין רואים שהאור האדום מגיעה מנקודה מסויימת במכתש הזה, ולפתע מרטין מכניס את ידו לתוך המכתש, היא מחפש את הנקודה האדומה, "היי מצאתי משהו" אמר מרטין, לפתע השמיים נהיים אפורים ואתה רואה נקודות אדומות שמתקרבות עליכם, אתה מסתקל ורואה שאלה מטאורים שעומדים לפול עליכם.

elbaz2008
    מריפ תוקפת בשוק חשמלי ומעבירה זרם דרך החוט ופוגעת בדנטל שתפס אותה, היא נופלת לאדמה ויוצאת מהחוט, באווסול וסייטר מנסים גם הם להשתחחר אבל לא מצליחים, הדנטלים לוקחים אותם לכוורת שלהם, אתה רודף אחרי הדנטלים ורואה שהם נכנסים לתוך הכוורת שלהם שהיא בעצם מערה ענקית.

MCshay
    אתה הולך אל היער הקרוב להתאמן, לפתע אתה רואה אנרגיה שנפלתת מאזור מסויים אתה מציץ מעבד לשיחים ורואה מאמן שמאמן את הקרנידיאוס שלו, אתה מופתע לראות קרנידיאוס פוקימון שנכחד ורק מעטים מצליחים להסיג שיחזור שלו, הקרנידיאוס של המאמן תוקף עצים בחבטת ראש ושובר אותם.

יגאל
    אתה נכנס אל תוך החדר וסוגר את הדלת אחרייך, לפתע אתה רואה שכאילו נכנסתה לתוך יער מוזר, אתה מסתובב ביער, עוקב אחרי הקולות שאתה שומע, לפתע אתה רואה שעפים מעליך חבורה של ארודקטיילים, ואתה רואה שליד העצים יש קרדילי, פוקימונים רא הסטוריים שנכחדו מזמן.
    אני מוציא את פאר ואומר לו לתקוף בלהביור ואחר כך לתקוף בסחרור להבה את קרדילי

Tiger
    פלאמריי יוצא מהפוקדור הוא תוקף בעל חושי ומתחיל לרחף לכיוונו של ארודקטייל ואז תוקף אותו בבטנו בזנב ברזל, ארודקטייל צונח אל האדמה ונפגע קשה וגם המאמן שלו, "אני לא אתן לכם לברוח בקלות, צאו סטיליקסים שלי" אמר נווד האדמה והוציא שני סטיליקסים ענקיים.
    "בוא נילחם בהם כל אחד ילחם בסטליקס אחד, אני אלחם בסטיליקס ההוא, צא פוליטוד תקוף בבועות להתחלה" אמרה המאמנת.
    סליחה שלא הגבתי השבוע,הייתי בטבריה מנותק מהעולם(=ללא אינטרנט)
    --
    "פלמריי,בלבול ואז זנב ברזל על הסטיליקס השני!"

4. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    אתה זורק את פוקדור על אחד הדנטלים ואז תוך שניות תופס אותו, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ויוצא מהמערה, אתה הולך לכיוון העיר ספארק, אתה הולך בשביל שמוביל אל העיר וכעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר, אתה ניגש ישר למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקדורים לך, היא מכניסה אותם למכונה, לפתע אתה שומע ציפצוף מוזר מהמכונה, לפתע אתה רואה שהאחות ג'וי לוקוחת את הפוקדור של מריפ שכניראה הוא גרם לבעיה והיא רצה אל חדר טיפול נמרץ, אתה רץ אחריה, האחות ג'וי נכנסת לחדר ומוציא את מריפ על שולחן הטיפולים, אתה רואה את מריפ הפצוע דרך החלון השקוף, אתה רואה משהו מוזר, הצמר של זוהר בהיבהוב מוזר, מריפ נראת פצוע מאוד.

PokeStyle
    אתה רץ במהירות קופץ מעל וורגול וקופץ הישר אל אבן היסוד של האש אבל לפתע היטרן מבחין בך שניה לפני שאתה תופס את האבן הוא תוקף בלהביור שאומד לחסל אותך אבל לפתע קבוטופס ענקי קופץ להגנתך ומגן עליך מפני הלהביור בגופו, נראה שהוא בכלל לא מרגיש את המתקפה, לפתע אתה רואה מאמן מאחוריך, הוא עומד על סלע, "קבוטופס עצור את ההיטרן הזה בכוח עתיק" אמר המאמן וקבוטופס החל לתקוף בחוזקה להתנגד ללהביור.
    אתה שולח את ידך לאבן אבל לפתע הוצ'אקרוו ענקי תופס את האבן ברגלו שניות לפני שאתה תופס אותה, הוא מעופף במהירות ומתיישב על כתפו של מאמן מצוות F שרץ במהירות אל המסוק שלא רחוק ממנו.

יגאל
    פאר יוצא מהפודרו הוא מתחיל לטעון אנרגיה ותוקף בסיחרור אש, אבל לפתע קרדילי קופץ וחומק מהתקפה הוא תוקף בכוח עתיק שפוגע ישירות בפאר ומטיח אותו על אחד העצים, פאר מחוסל, הוא נפגע חזק מאוד. קרדילי חזק מאוד, לא יהיה לך קל לנצח אותו.

Tiger
    לא נורא העיקר שחזרתה
    ----------------------------------
    סטיליקס תוקף בחפירה וחומק מהבילבול פלאמרי משתמש בזנב שלו כדי לדעת מהכין מגיעה סטיליקס, לפתע סטיליקס יוצא מול פלאמרי הוא מנסה לתקוף בנשיכה אבל פלמאריי קופץ לגובה ותוקף את פניו של סטיליקס בזנב ברזל ומעיף את סטיליקס על אחד הביניינים, וגורם לבניין להתמוטט על סטיליקס שנפגע חזק, אבל למרות הכל חוזר לעצמו ומממשיך להלחם.

5. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    אתה זורק את פוקדור על אחד הדנטלים ואז תוך שניות תופס אותו, אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ויוצא מהמערה, אתה הולך לכיוון העיר ספארק, אתה הולך בשביל שמוביל אל העיר וכעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר, אתה ניגש ישר למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקדורים לך, היא מכניסה אותם למכונה, לפתע אתה שומע ציפצוף מוזר מהמכונה, לפתע אתה רואה שהאחות ג'וי לוקוחת את הפוקדור של מריפ שכניראה הוא גרם לבעיה והיא רצה אל חדר טיפול נמרץ, אתה רץ אחריה, האחות ג'וי נכנסת לחדר ומוציא את מריפ על שולחן הטיפולים, אתה רואה את מריפ הפצוע דרך החלון השקוף, אתה רואה משהו מוזר, הצמר של זוהר בהיבהוב מוזר, מריפ נראת פצוע מאוד.

PokeStyle
    אתה רץ במהירות קופץ מעל וורגול וקופץ הישר אל אבן היסוד של האש אבל לפתע היטרן מבחין בך שניה לפני שאתה תופס את האבן הוא תוקף בלהביור שאומד לחסל אותך אבל לפתע קבוטופס ענקי קופץ להגנתך ומגן עליך מפני הלהביור בגופו, נראה שהוא בכלל לא מרגיש את המתקפה, לפתע אתה רואה מאמן מאחוריך, הוא עומד על סלע, "קבוטופס עצור את ההיטרן הזה בכוח עתיק" אמר המאמן וקבוטופס החל לתקוף בחוזקה להתנגד ללהביור.
    אתה שולח את ידך לאבן אבל לפתע הוצ'אקרוו ענקי תופס את האבן ברגלו שניות לפני שאתה תופס אותה, הוא מעופף במהירות ומתיישב על כתפו של מאמן מצוות F שרץ במהירות אל המסוק שלא רחוק ממנו.

יגאל
    פאר יוצא מהפודרו הוא מתחיל לטעון אנרגיה ותוקף בסיחרור אש, אבל לפתע קרדילי קופץ וחומק מהתקפה הוא תוקף בכוח עתיק שפוגע ישירות בפאר ומטיח אותו על אחד העצים, פאר מחוסל, הוא נפגע חזק מאוד. קרדילי חזק מאוד, לא יהיה לך קל לנצח אותו.

Tiger
    לא נורא העיקר שחזרתה
    סטיליקס תוקף בחפירה וחומק מהבילבול פלאמרי משתמש בזנב שלו כדי לדעת מהכין מגיעה סטיליקס, לפתע סטיליקס יוצא מול פלאמרי הוא מנסה לתקוף בנשיכה אבל פלמאריי קופץ לגובה ותוקף את פניו של סטיליקס בזנב ברזל ומעיף את סטיליקס על אחד הביניינים, וגורם לבניין להתמוטט על סטיליקס שנפגע חזק, אבל למרות הכל חוזר לעצמו ומממשיך להלחם.
    אני מחזיר את פאר ומוציא את פיצ'ו ואומר לו לתקוף בנשיקה מתוקה ואחר כך בגל רעם על קרדילי

Tiger
    לא נורא העיקר שחזרתה
    "תשתמש בזנב ברזל,בלבול,ועוד פעם זנב ברזל!"

7. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    האחות גוי מה קרה לה?"אשאל אותה בבאלה.לאחר שאשמע את התשובה אצא להתאמן הקרבות מול עצמי.

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה

PokeStyle

.
    אחי דבר קטן הונקרו גדול מאוד ככה שהוא לא יכול היה לשבת לו על הכתף חח
    -------------------------------------------
    "אין מצב שיממה מהר תתקוף במכת ברק גיבייט תשתמש בחפירה ותגיע לפני האיש הזה ותקוף בזעם דרקון
    ומווסק תשתמש בעלי תער לעבר רגליו של האיש קדימה!"
    ואני מתחיל לרוץ לעבר האיש כדי גם לנסות לעצור אותו בכוחות עצמי

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיצ'ו יוצא מהפוקדור, הוא עומד לתקוף בהנשיקה מתוקה אבל לפתע קרדילי תוקף בכדור אנרגיה ופוגע פגיעה ישירה בפיצ'ו שנפגע חזק מאוד, פיצ'ו המפוחד רץ אל מאחוריך רגליך ונראה שהוא רועד מרוב פחד, קרדילי מתחיל לזעום ולירות כדורי אנרגיה לכל עבר, אתה רץ להתחבא מאחורי אחד העצים כדי לא להיפגעה, ולפתע אתה רואה שקרדילי בורח, אתה רודף אחריו ולפתע אתה יוצא מהיער אל תוך אזור שיש בוא אגם ענקי, ולפתע אתה מבחין שבאגם יש רליקנטים עוד פוקימונים פרא הסטוריים שניכחדו מזמן, אתה רואה שבאמצע האגם יש מקדש מוזר, ועל ראשו יש יהלום מהבהב.

Tiger
    סטיליקס מתעושש הוא קם במהירות ופלאמריי לא נותן לו לתקוף הוא מנסה שוב זנב ברזל אבל כאשר הוא מתקרב שוב לפניו של סטיליקס, הוא תוקף בנשימת דרקון ופוגע ישירות בפלאמריי שעף על האדמה ונראה שהוא נפצע חזק, לפתע סטיליקס מתחיל לתקוף בזנב ברזל ללא הפסקה ומטיך את פלאמריי בריצפה בחוזקה.

elbaz2008
    "המריפ שלך עומדת להתפתח, אבל משהו מאוד מדאיג אותי בה, יש לה מן כמות אדירה של אנרגיה בגוף, ועם היא לא תשחרר אותה היא עלולה למות" אמרה האחות ג'וי ופניה נראו עצובות מאוד, אתה מביט שוב מהחלון שמשקיף לחדר ורואה שמריפ ניראת סובלת הצמר שלה מתנפח ללא הפסקה.

PokeStyle
    לך תדע אולי למאמן הזה יש כתף קשיחה מאוד, או שאולי הוא שרירן.
    ----------------------------------------
    הפוקימונים שלך תוקפים את המאמן מצוות F שכמעט מספיק לעלות למסוק, הוא נופל אבל עדיין אבן היסוד נמצאת בכלל אצל הונצ'אקרוו שעף במהירות אל אחד המסוקים ונכנס עליו, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ורואה את וורגול של מרטין פצוע ואת הקבוטופס של המאמן שהגן עליך כמעט מחוסל, היטרן ממש עצבני הוא ממשיך לירוק אש ופוגע באחד מהמסוקים של צוות F, המסוק מתרס, אבל המסוק ההוא הוא לא המסוק שעליו נכנס הונצ'אקרוו, המסוק השני מתחיל לטוס במהירות, אתה רואה שהיטרן מתחרפן הוא מתחיל לירות עליך ועל מרטין ועל המאמן השלישי להביורים, הכל מסביבכם מלא אש, ואין לכם לאן לברוח.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיצ'ו יוצא מהפוקדור, הוא עומד לתקוף בהנשיקה מתוקה אבל לפתע קרדילי תוקף בכדור אנרגיה ופוגע פגיעה ישירה בפיצ'ו שנפגע חזק מאוד, פיצ'ו המפוחד רץ אל מאחוריך רגליך ונראה שהוא רועד מרוב פחד, קרדילי מתחיל לזעום ולירות כדורי אנרגיה לכל עבר, אתה רץ להתחבא מאחורי אחד העצים כדי לא להיפגעה, ולפתע אתה רואה שקרדילי בורח, אתה רודף אחריו ולפתע אתה יוצא מהיער אל תוך אזור שיש בוא אגם ענקי, ולפתע אתה מבחין שבאגם יש רליקנטים עוד פוקימונים פרא הסטוריים שניכחדו מזמן, אתה רואה שבאמצע האגם יש מקדש מוזר, ועל ראשו יש יהלום מהבהב.

Tiger
    סטיליקס מתעושש הוא קם במהירות ופלאמריי לא נותן לו לתקוף הוא מנסה שוב זנב ברזל אבל כאשר הוא מתקרב שוב לפניו של סטיליקס, הוא תוקף בנשימת דרקון ופוגע ישירות בפלאמריי שעף על האדמה ונראה שהוא נפצע חזק, לפתע סטיליקס מתחיל לתקוף בזנב ברזל ללא הפסקה ומטיך את פלאמריי בריצפה בחוזקה.

elbaz2008
    "המריפ שלך עומדת להתפתח, אבל משהו מאוד מדאיג אותי בה, יש לה מן כמות אדירה של אנרגיה בגוף, ועם היא לא תשחרר אותה היא עלולה למות" אמרה האחות ג'וי ופניה נראו עצובות מאוד, אתה מביט שוב מהחלון שמשקיף לחדר ורואה שמריפ ניראת סובלת הצמר שלה מתנפח ללא הפסקה.

PokeStyle
    הפוקימונים שלך תוקפים את המאמן מצוות F שכמעט מספיק לעלות למסוק, הוא נופל אבל עדיין אבן היסוד נמצאת בכלל אצל הונצ'אקרוו שעף במהירות אל אחד המסוקים ונכנס עליו, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק ורואה את וורגול של מרטין פצוע ואת הקבוטופס של המאמן שהגן עליך כמעט מחוסל, היטרן ממש עצבני הוא ממשיך לירוק אש ופוגע באחד מהמסוקים של צוות F, המסוק מתרס, אבל המסוק ההוא הוא לא המסוק שעליו נכנס הונצ'אקרוו, המסוק השני מתחיל לטוס במהירות, אתה רואה שהיטרן מתחרפן הוא מתחיל לירות עליך ועל מרטין ועל המאמן השלישי להביורים, הכל מסביבכם מלא אש, ואין לכם לאן לברוח.
    אני אומר נלפיצ'ו לתקוף את רליקנטים בגל רעם

11. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיצ'ו תוקף את הרליקנטים שבאגם בגל רעם ומעביר זרם חשמלי ובכל האגם אבל לפתע אתה רואה שהרליקטנים כמעט ולא נפגעו, אולי זה כי הם גם סוג סלע חוץ מהיותם סוג מים, לפתע הרליקנטים תוקפים בזירקת אבנים ומתחילים לזרוק על פיצ'ו סלעים מקרקעית האגם פיצ'ו מתחיל לחמוק עד שלפתע כמעות ענקית של אבנים פוגעת בוא ישירות, פיצ'ו מחוסל. לפתע רליקנט אחד יוצא מהמים ותוקף אותך באקדח מים ופוגע בך ומפיל אותך לאדמה.

12. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    פיצ'ו תוקף את הרליקנטים שבאגם בגל רעם ומעביר זרם חשמלי ובכל האגם אבל לפתע אתה רואה שהרליקטנים כמעט ולא נפגעו, אולי זה כי הם גם סוג סלע חוץ מהיותם סוג מים, לפתע הרליקנטים תוקפים בזירקת אבנים ומתחילים לזרוק על פיצ'ו סלעים מקרקעית האגם פיצ'ו מתחיל לחמוק עד שלפתע כמעות ענקית של אבנים פוגעת בוא ישירות, פיצ'ו מחוסל. לפתע רליקנט אחד יוצא מהמים ותוקף אותך באקדח מים ופוגע בך ומפיל אותך לאדמה.
    אני אומר קאקול שידבר איתו ויגיד לו להפסיק לתקוף אותי

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אולי חחח אבל הונקרו מטבעו פוקימון ענק
    ואחי יש לי רעיון אולי תעשה שמי שמשקיע בתגובות שלו יקבל כוכב כחול ומי שלא כוכב אדום
    ולמי שישי 3 כוכבים כחולים מקבל פרס ולמי שיש 3 אדומים עף מהמשחק לכמה זמן
    (רעיון של עומר-אדון פריון)
    ----------------------------
    'הסיכוי היחיד שלנו לקחת את אבן היסוד זה עם אני יצליח לשכנע את היטרן לעזור לנו'אחשוב בלחץ
    אני רץ לעבר היטרן וצועק לו:"היטרן אנחנו לא האוייבים שלך אבן יסוד האש נמצאת אצל צוות F
    במסוק למעלה" ואני יצביע על המסוק
    'אני חייב להוריד את המסוק הזה מהשמיים'אחשוב לעצמי
    "שיממה מהר תשתמש במכת ברק על המסוק ומווסק תמתמש בעלי טערקדימה!"

Tiger
    אני חושב בראשי לשניה על אסטרטגיה,ואז שולף את הפוכדור של פלמריי,מחזיר אותו,ואז מוציא אותו שוב באוויר,קרוב לסטיליקס
    "זנב ברזל ואז בלבול!"

15. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא מנסה לדבר עם אחד הרליקנטים בזמן שכל השאר זורקים אבנים, הדיבורים של קאקול לא עזרו הרליקנטים עצבניים על פיצ'ו שהוא התחיל, והם לא רוצים להפסיק, לפתע קאקול חוטף גם אבן ונפגע קשה מאוד בפניו.

PokeStyle
    לפתע כאשר אתה מצביעה אתה רואה שהמסוק כבר נעלם ואין סיבה שתגיד לפוקימונים שלך לתקוף את המסוק, לפתע המאמן בעל הקבוטופס שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר ומן הפוקדור יוצא פידג'יאוטו ענקי, לפתע הוא עולה על הפידג'יוטו ומתחיל לעוף "האבן הזו תהיה שלי" אמר המאמן והחל לעוף, אתם תקועים אם ההיטרן שלא נותן לכם לברוח, לפתע מרטין מוציא מהכיס שלו מאסטר בול, במצבים נואשים צריך לעשות מעשים נואשים, פוקדור צא. המאסטרבול פוגע בהיטרן ותופס אותו תוך שניות, ולפתע כל האש שהייתה סביבכם נכבת, "מה נעשה עכשיו כולם ברחו לנו" שאל מרטין.

Tiger
    אתה מחזיר ומוציא את פלאמריי אבל שהוא יוצא הוא נראה חלש מאוד הוא בקושי מצליח לתקוף הוא חייב כמה דקות להתעושש, לפתע סטליקיס עומד לתקוף בנשיכה אבל לפתע פוליטוד שמתפנה במהירות ותוקף בניתור ופוגע בראשו של סטיליקס שנופל לאדמה, שני הסטיליקסים חוזרים לעצמם במהירות ולפתע הם תוקפים ביחד בנשימת דרקון שפוגעת בפוליטוד חזק מאוד, ולפתע נראה שהוא עומד להתעליף אבל שניה לפני הוא תוקף את אחד מהסטיליקסים בקרן בועות ופוגע בסטיליקס שנפגע ולא יכול להלחם יותר, גם פוליטוד מתעלף והוא מחוסל.
    "עכשיו הכל תלוי בך" אמרה המאמנת.

עמוד 62 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •