"ואין דרך לשאוב אותם ממנה?"אומר לאחות ג'וי בפנים מודאגות..elbaz2008
"המריפ שלך עומדת להתפתח, אבל משהו מאוד מדאיג אותי בה, יש לה מן כמות אדירה של אנרגיה בגוף, ועם היא לא תשחרר אותה היא עלולה למות" אמרה האחות ג'וי ופניה נראו עצובות מאוד, אתה מביט שוב מהחלון שמשקיף לחדר ורואה שמריפ ניראת סובלת הצמר שלה מתנפח ללא הפסקה.
קרדיט ענק לרועי!
PokeStyle
לא יודע בקשר לרעיון, אני לא רוצה רעיונות של אחרים, אני רוצה רעיון משלי, אני אחשוב על משהו כזה אבל טיפה שונה.
-----------------------
"אבל וורגול שלי מחוסל, אולי היטרן יעזור לנו הריי תפסתי אותו" אמר מרטין וזרק את הפוקדור של היטרן, היטרן יצא החוצה הוא נראה ממושמע מאוד, "היטרן תוכל לקחת אותנו לאבן?" שאל מרטין את היטרן, היטרן הגיב בחיוב ואתם עולים על גבו, היטרן מתחיל לרוץ במהירות ולקבוץ מסלע לסלע מצוק לצוק, עד שעכבור רבע שעה אתם מגיעים אל העיר באבלס אתם רואים שהיטרן מותש אבל הוא מצביעה על בניין אחד שכניראה עליו טסו צוות F, מרטין מחזיר את היטרן לפוקדור, אתם מתקדמם אל עבר הבניין ולפתע נוצר פיצוץ ענקי בבניין ומהפיצוץ עפים מלא מלא הוצ'אקרואים שבורחים, ולפתע אתה רואה ששוב מטאורים מתחילים לרדת מהשמיים, "מה הולך פה?" שואל את עצמו מרטין המבוהל.
elbaz2008
"קח אותה למכון החשמל" אמרה האחות ג'וי, אתה לוקח את מריפ למכון החשמל, מכון בן שלוש קומות, אתה נכנס וצועק בודק אם יש משהו במכון, אתה רואה במכון מלא מלא פיקאצ'ואים שרצים על גלגלים ומספקים חשמל לעיר, לפתע מנהיגת המכון יורדת במדרגות לכיוונך, " אפשר לעזור לך היא שואלת, אתה מספר לה את כל הסיפור והיא ישר לוקחת את מריפ ממך והעולה לקומה השלישית ואתה אחריה, בקומה השלישית אתה רואה מן חדר שקוף ולידו מן חדר בקרה, מנהיגת המכון מכניסה את מריפ לחדר השקוף ואז היא אומרת לה לתקוף במכת חשמל, לפתע אתה רואה שמריפ מתחילה לצווח בחוזקה ואז כמות אדירה של אנרגיה יוצאת מהגוף שלה כמו במערה של הדנטלים לפתע אתה רואה שיש איזה מכשיר שקולט את כל האנרגיה אפילו מאמנת המכון מופתעת, לוקח כמה דקות ואז לפתע מריפ מפסיקה לתקוף הצמר שלה חוזר לעצמו וגם מריפ, לפתע הגוף של מריפ מתחיל לזהור ולשנות צורה, רמיפ הופכת לוורודה עם צמר לבן, מריפ התפתחה לפלאפי ורודה וחמודה.
![]()
"וואו תודה לך!אפשר לאתגר אותך ךקרב מכון?"אשאל את מאמנת המכוןelbaz2008
"קח אותה למכון החשמל" אמרה האחות ג'וי, אתה לוקח את מריפ למכון החשמל, מכון בן שלוש קומות, אתה נכנס וצועק בודק אם יש משהו במכון, אתה רואה במכון מלא מלא פיקאצ'ואים שרצים על גלגלים ומספקים חשמל לעיר, לפתע מנהיגת המכון יורדת במדרגות לכיוונך, " אפשר לעזור לך היא שואלת, אתה מספר לה את כל הסיפור והיא ישר לוקחת את מריפ ממך והעולה לקומה השלישית ואתה אחריה, בקומה השלישית אתה רואה מן חדר שקוף ולידו מן חדר בקרה, מנהיגת המכון מכניסה את מריפ לחדר השקוף ואז היא אומרת לה לתקוף במכת חשמל, לפתע אתה רואה שמריפ מתחילה לצווח בחוזקה ואז כמות אדירה של אנרגיה יוצאת מהגוף שלה כמו במערה של הדנטלים לפתע אתה רואה שיש איזה מכשיר שקולט את כל האנרגיה אפילו מאמנת המכון מופתעת, לוקח כמה דקות ואז לפתע מריפ מפסיקה לתקוף הצמר שלה חוזר לעצמו וגם מריפ, לפתע הגוף של מריפ מתחיל לזהור ולשנות צורה, רמיפ הופכת לוורודה עם צמר לבן, מריפ התפתחה לפלאפי ורודה וחמודה.
![]()
קרדיט ענק לרועי!
"נראה לי שהבנתי מרטין אב יסוד האש מושכת אליה את מטאורי האש האלה
כנראה שלכל אבן יסוד יש יכולת לשלוט באמלנטים שלה ואם צוות F ימצא את כולם הם יפריעו לאיזון כדור הארץ
והם יוכלו גם להעיר את הפוקימונים הרדומים,אנחנו חייבים לעצור אותם בכול מחיר אתה איתי!?"
'אני יודע שזה לא יהיה קל אבל אני חייב לעשות כל מה שביכולתי כדי למנוע מצוות F להשתלט על כדור הארץ ולהעיר את פוקימני האגדה הרדומים' אחשוב לעצמי
elbaz2008
"בסדר גמור בוא נלחם, דרך אגב קוראים לי מרינה" אמרה מרינה, אתה הולך אחרי מרינה ואתם יורדים לקומה השניה, שם יש זירה עשויה מתכת, "טוב זה יהיה קרב 3 על 3, צאי מריפ בואי נתחיל בקרב" אמרה מרינה והוציא מריפ קטנה.
Tiger
נמסטים יוצא מהפוקדור ותוקף בסיחרור אש וסטיליקס תוקף בנשימת דרקון המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ שממלא את כל המקום עשן נמסטים לא רואה את סטליקיס אבל לפתע אתה מבחין בזנבו הזוהרת של סטליקיס שעומדת לפגוע בנמסטים בזנב בזרל.
PokeStyle
"יופי שהבנתה את זה אבל מה נעשה עם כל המטאורים שעומדים לרסק את העיר הזו, לפתע אתם רואים את המאמן בעל הפידג'יוטו שהגן עליך הוא בורח בבהלה כאשר הוא עף על הפידג'יוטו בורח מההונצ'אקרוואים שתוקפים אותו במכות כנף, לפתע אתה רואה שחבורה ענקית של מנטיינות רצה לכיוונכם הם עומדים לדרוס אתכם, כניראה כל הפוקימונים של צוות F ברחו להם.
![]()
PokeStyle
"עד הסוף" אומר מרטין, חבורת המנטיינות לא פוגעת בכם ואתם מתחלים לרוץ אל הבניין שממנו הגיעה הפיצוץ לפתע כאשר אתם מגיעים לבניין אתם רואים חבורה ענקית של צוות F שמקיפה את הבניין, "ואיך בדיוק נכנס עם שמירה כזו, לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ ועוד קומה בבניין מתפוצצת, לפתע המטאור הראשון פוגע באחד הבניינים בעיר, "פאק מה נעשה העיר תהרס בגלל האבן הזו" אמר מרטין שניראה מבוהל.
PokeStyle
"היטרן מותש מדי הוא לא יכול להלחם יותר" אמר מרטין, לפתע כמה מחסרי צוות F מבחינים בכם הם לא רוצים שתתקבו ולפתע הם מוציאים עליכם שלושה אבסולים, "עופו מפה או שאנחנו נעיף אתכם בכוח" אמר אחד מהמאנים שנראה עצבני, המטאורים פוגעים בעוד בניין ומפוצצים אותו, המצב הופך גרוע.
PokeStyle
"בסדר שיהיה לך בהצלחה, סנם צא להביור" אמר מרטין והוציא את סנם שהחל לתקוף בלהביור על האבסולים.
גבייט מתחיל לחפור במהירות ואתה נכנס אחריו לתוך הבור, לפתע אתה מרגיש כמו רעדת אדמה והבור מתחיל להתפרק אתה וגבייט מתחילים לזוז מבהירות לפתע אתה מרגיש עוד כמה פיצוצים כאלה ולפתע אתה רואה מאד לפתע אתה רואה אחרייך שאחד המטאורים פגע בבור ממקום שעברתה ממנו מקום ואתה רואה שהוא ענקי, אתה ממשיך להתקדם ואתה וגבייט נכנסים לתוך הבניין לפתע אתה רואה מהחולונות של הבניין שכל שהיה בחוץ נפגע על ידי כמה מטאורים וכל האזור שליד הבניין מוקף באש, אתה מבין שאין לך הרבה זמן עד שהבניין עצמו יהרס לגמרי, אתה מתחיל לרוץ במהרות ומחפש את האבן, לפתע לכיוונך רצים חבורה ענקית של מאמני צוות F, הוא מקיפים אותך, כולם אוחזים בפוקימונים, גבייט מנסה לחפור שוב אבל לפתע הוא מגלה שהריצפה עשויה בטון שאי אפשר לחפור דרכו.
PokeStyle
גבייט מנסה אבל אין לו חול באזור שבוא יוכל להשתמש בו כדי לתקוך בקבר חול, לפת אחד ממאמני הצוות יורה עליך חץ מוזר שפוגע בך, לפתע אתה מגלה שזה חץ מרדים, כעבור כמה שניות אתה מתעלף, וכעבור כמה זמן אתה מתעורר קשור לכיסא ומולך פרופסור בריאן "אז מה אתה אומר על הצוות שלי" אמר הפרופסור והחל לצחקק.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)