Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    elbaz2008MCshay
    כמה דברים, עידכנתי לך את ספינרק עכשיו, סליחה שלא עדכנתי קום, שנית, גווספה לא יודע לתקוף בבילבול זה ראנקרוסו שיודע לתקוף בבילבול, אז אם אתה רוצה עכשיו להשתמש בפוקימון אחר אתה יכול.
    "אהה אז טעיתי
    -
    צצא ראנקרוסו בילבול ואז התקרב אליו והיפנוזה" אומר לראנקרוסו ואוציא אותו מהפוקדור
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    MCshay
    ראנקרוסו יוצא מהפוקדור ותוקף בבילבול אבל קרנידיאוס חומק בעזרת זה שהוא קופץ לגובה, כאשר הוא מתחיל לרדת הוא יורד לכוונו של ראנקרוסו ותוקף אוטו בחבטת ראש חזקה שמעיפה את ראנקרוסו על אחד העצים, ראנקרוסו נראה מסוחרר.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    גבייט מנסה אבל אין לו חול באזור שבוא יוכל להשתמש בו כדי לתקוך בקבר חול, לפת אחד ממאמני הצוות יורה עליך חץ מוזר שפוגע בך, לפתע אתה מגלה שזה חץ מרדים, כעבור כמה שניות אתה מתעלף, וכעבור כמה זמן אתה מתעורר קשור לכיסא ומולך פרופסור בריאן "אז מה אתה אומר על הצוות שלי" אמר הפרופסור והחל לצחקק.
    "מה זה איפה אני שחרר אותי" אצעק לפרופסור
    "ועל איזה צוות אתה מדבר בכלל!"

4. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "על הצוות שלי צוות F, מהכיסא הזה אתה לא תשתחחר בזן הקרוב, או לפחות בעולם הזה, אתה לא תספיק לראות את השינוי הגדול שאני הולך להביא לעולם" אמר הפרופסור והחל לצחקק.

5. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    MCshay
    ראנקרוסו יוצא מהפוקדור ותוקף בבילבול אבל קרנידיאוס חומק בעזרת זה שהוא קופץ לגובה, כאשר הוא מתחיל לרדת הוא יורד לכוונו של ראנקרוסו ותוקף אוטו בחבטת ראש חזקה שמעיפה את ראנקרוסו על אחד העצים, ראנקרוסו נראה מסוחרר.
    "ראנקרוסו לאא" אומר "טוב ראנקרוסו השתמש בעל חושי על קרידנידוס ואז תעיף אותו אל העץ עם בלבול" אומר ואצביע על עץ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא מנסה לדבר עם אחד הרליקנטים בזמן שכל השאר זורקים אבנים, הדיבורים של קאקול לא עזרו הרליקנטים עצבניים על פיצ'ו שהוא התחיל, והם לא רוצים להפסיק, לפתע קאקול חוטף גם אבן ונפגע קשה מאוד בפניו.

PokeStyle
    לפתע כאשר אתה מצביעה אתה רואה שהמסוק כבר נעלם ואין סיבה שתגיד לפוקימונים שלך לתקוף את המסוק, לפתע המאמן בעל הקבוטופס שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר ומן הפוקדור יוצא פידג'יאוטו ענקי, לפתע הוא עולה על הפידג'יוטו ומתחיל לעוף "האבן הזו תהיה שלי" אמר המאמן והחל לעוף, אתם תקועים אם ההיטרן שלא נותן לכם לברוח, לפתע מרטין מוציא מהכיס שלו מאסטר בול, במצבים נואשים צריך לעשות מעשים נואשים, פוקדור צא. המאסטרבול פוגע בהיטרן ותופס אותו תוך שניות, ולפתע כל האש שהייתה סביבכם נכבת, "מה נעשה עכשיו כולם ברחו לנו" שאל מרטין.

Tiger
    אתה מחזיר ומוציא את פלאמריי אבל שהוא יוצא הוא נראה חלש מאוד הוא בקושי מצליח לתקוף הוא חייב כמה דקות להתעושש, לפתע סטליקיס עומד לתקוף בנשיכה אבל לפתע פוליטוד שמתפנה במהירות ותוקף בניתור ופוגע בראשו של סטיליקס שנופל לאדמה, שני הסטיליקסים חוזרים לעצמם במהירות ולפתע הם תוקפים ביחד בנשימת דרקון שפוגעת בפוליטוד חזק מאוד, ולפתע נראה שהוא עומד להתעליף אבל שניה לפני הוא תוקף את אחד מהסטיליקסים בקרן בועות ופוגע בסטיליקס שנפגע ולא יכול להלחם יותר, גם פוליטוד מתעלף והוא מחוסל.
    "עכשיו הכל תלוי בך" אמרה המאמנת.
    אני אומר לקאקול לזוז מהר לפני שיפגע יותר

7. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "בסדר גמור בוא נלחם, דרך אגב קוראים לי מרינה" אמרה מרינה, אתה הולך אחרי מרינה ואתם יורדים לקומה השניה, שם יש זירה עשויה מתכת, "טוב זה יהיה קרב 3 על 3, צאי מריפ בואי נתחיל בקרב" אמרה מרינה והוציא מריפ קטנה.
    "אוקיי!צא באווסול!מתקפה מהירה!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    נמסטים יוצא מהפוקדור ותוקף בסיחרור אש וסטיליקס תוקף בנשימת דרקון המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ שממלא את כל המקום עשן נמסטים לא רואה את סטליקיס אבל לפתע אתה מבחין בזנבו הזוהרת של סטליקיס שעומדת לפגוע בנמסטים בזנב בזרל.
    ]
    "נמסטים,תתחמק ותשתמש בסחרור אש עליו!"

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "על הצוות שלי צוות F, מהכיסא הזה אתה לא תשתחחר בזן הקרוב, או לפחות בעולם הזה, אתה לא תספיק לראות את השינוי הגדול שאני הולך להביא לעולם" אמר הפרופסור והחל לצחקק.
    "אסור לך לקחת את אבני היסוד זה יהרוס את האיזון בכדור הארץ" אצעק לפרופסור
    'אני חייב למצוא דרך להגיע לפוקדורים שלי' אחשוב בלחץ
    "אני לא יתם לך לעשות את זה אני יעצור אותך1" ואני יסתכל לתוך עיניו של הפרופסור

10. משתמש מנוסה
    יגאל
    לפתע קאקול מתחיל לברוח אל תוך היער, אתה רץ אחרי קאקול ורואה שהוא נעצר הוא נראה מפוחד, לפתע אתה רואה חבורה ענקית של ארמלדואים שרצים לכיונכם הם עומדים לדרוס אתכם.

elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ומריפ מנסה לפגוע בו עם זנב ברזל אבל היא לא מצליחה בגלל שבאווסול תוקף במתקפה מהירה ואז הוא תוקף את מריפ ופוגע בה, מריפ מתעצבנת ותוקפת במכת ברק ופוגעת בבאווסול שמתחשמל.

Tiger
    נמסטים תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בסטיליקס שנפגע חזק ולא יכול להלחם יותר, מנהיג נוודי האדמה נראה מבוהל הוא לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה שמשהו זוהר בכיס שלך, ולפתע אתה רואה שאבן היסוד של החשמל שמצאתה מתחילה לזהור, לפתע אתה רואה שהשמיים נהיים אפורים ומתחילים להיווצר ברקים שמתחילים לפגוע באדמה, נווד האדמה נראה מבוהל מהאבן שלך, הוא מוציא מהר את הטלפון שלו "קוד 32 אני חוזר קוד 32" הוא אומר, ולפתע מתחילים לצאת מכל מני מקומות בעיר נוודי אדמה שמקיפים אתכם "תביא לי את אבן היסוד של החשמל הזו עכשיו" אמר מנהיג נוודי האדמה.

PokeStyle
    "זה לא יעזור לך, איזה מאמנים תמימים אתם, רק מאמנים בעלי כוונות טובות יכולים להחזיק באבן, ברגע שאמן בעל כוונות רעות יגעה באבן הכוחות שלה יתחילו לפעול לרעה, מזל שיש פריירים כמוכם, תאמת שאני לא ידעתי שלך ולמרטין יש כוונות רעות, אבל עוד שניה נכניס את האבן לקופסאת היסוד ואז נתקדם עוד צעד למטרה הסופית" אמר הפרופסור, אתה מנסה להגיעה לאחד הפוקדורים שלך, ולפתע אתה מצליח ואחד הפוקדורים שלך נופל וממנו יוצא ארון, אתה יודע שהוא קצת פחדן.

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    לפתע קאקול מתחיל לברוח אל תוך היער, אתה רץ אחרי קאקול ורואה שהוא נעצר הוא נראה מפוחד, לפתע אתה רואה חבורה ענקית של ארמלדואים שרצים לכיונכם הם עומדים לדרוס אתכם.

elbaz2008
    באווסול תוקף במתקפה מהירה ומריפ מנסה לפגוע בו עם זנב ברזל אבל היא לא מצליחה בגלל שבאווסול תוקף במתקפה מהירה ואז הוא תוקף את מריפ ופוגע בה, מריפ מתעצבנת ותוקפת במכת ברק ופוגעת בבאווסול שמתחשמל.

Tiger
    נמסטים תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בסטיליקס שנפגע חזק ולא יכול להלחם יותר, מנהיג נוודי האדמה נראה מבוהל הוא לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה שמשהו זוהר בכיס שלך, ולפתע אתה רואה שאבן היסוד של החשמל שמצאתה מתחילה לזהור, לפתע אתה רואה שהשמיים נהיים אפורים ומתחילים להיווצר ברקים שמתחילים לפגוע באדמה, נווד האדמה נראה מבוהל מהאבן שלך, הוא מוציא מהר את הטלפון שלו "קוד 32 אני חוזר קוד 32" הוא אומר, ולפתע מתחילים לצאת מכל מני מקומות בעיר נוודי אדמה שמקיפים אתכם "תביא לי את אבן היסוד של החשמל הזו עכשיו" אמר מנהיג נוודי האדמה.

PokeStyle
    "זה לא יעזור לך, איזה מאמנים תמימים אתם, רק מאמנים בעלי כוונות טובות יכולים להחזיק באבן, ברגע שאמן בעל כוונות רעות יגעה באבן הכוחות שלה יתחילו לפעול לרעה, מזל שיש פריירים כמוכם, תאמת שאני לא ידעתי שלך ולמרטין יש כוונות רעות, אבל עוד שניה נכניס את האבן לקופסאת היסוד ואז נתקדם עוד צעד למטרה הסופית" אמר הפרופסור, אתה מנסה להגיעה לאחד הפוקדורים שלך, ולפתע אתה מצליח ואחד הפוקדורים שלך נופל וממנו יוצא ארון, אתה יודע שהוא קצת פחדן.
    אני מחזיר את קאקול ובורח מארמלדואים

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    יש מקום במשחק?
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "ארון מהר תשתמש בחבטה על הכיסא ותשחרר אותי קדימה אני מאמין בך!" ואני אסתכל על ארון במבט רציני
    "אני מאמין בך שאתה יכול קדימה ארון!"

Tiger

.
    "ועכשיו אני אמור לציית כמו ילד טוב ופשוט להגיש לך אותה?היית מת!" אני אומר בציניות
    "תתכוני לברוח" אני לוחש למאמנת "צא נמסטים,פצצת עשן!" אני קורא,ואחרי שהוא מוציא מספיק עשן אני מחזיר אותו במהירות לפוכדור ובורח החוצה מהעיר.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "באווסול תתאושש!תקוף שוב במתקפמה מהירה ואז בשריטה בכל הכוח!

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 64 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •