MCshay
ראנקרוסו יוצא מהפוקדור ותוקף בבילבול אבל קרנידיאוס חומק בעזרת זה שהוא קופץ לגובה, כאשר הוא מתחיל לרדת הוא יורד לכוונו של ראנקרוסו ותוקף אוטו בחבטת ראש חזקה שמעיפה את ראנקרוסו על אחד העצים, ראנקרוסו נראה מסוחרר.
PokeStyle
"על הצוות שלי צוות F, מהכיסא הזה אתה לא תשתחחר בזן הקרוב, או לפחות בעולם הזה, אתה לא תספיק לראות את השינוי הגדול שאני הולך להביא לעולם" אמר הפרופסור והחל לצחקק.
"אוקיי!צא באווסול!מתקפה מהירה!elbaz2008
"בסדר גמור בוא נלחם, דרך אגב קוראים לי מרינה" אמרה מרינה, אתה הולך אחרי מרינה ואתם יורדים לקומה השניה, שם יש זירה עשויה מתכת, "טוב זה יהיה קרב 3 על 3, צאי מריפ בואי נתחיל בקרב" אמרה מרינה והוציא מריפ קטנה.
![]()
קרדיט ענק לרועי!
יגאל
לפתע קאקול מתחיל לברוח אל תוך היער, אתה רץ אחרי קאקול ורואה שהוא נעצר הוא נראה מפוחד, לפתע אתה רואה חבורה ענקית של ארמלדואים שרצים לכיונכם הם עומדים לדרוס אתכם.
elbaz2008
באווסול תוקף במתקפה מהירה ומריפ מנסה לפגוע בו עם זנב ברזל אבל היא לא מצליחה בגלל שבאווסול תוקף במתקפה מהירה ואז הוא תוקף את מריפ ופוגע בה, מריפ מתעצבנת ותוקפת במכת ברק ופוגעת בבאווסול שמתחשמל.
Tiger
נמסטים תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בסטיליקס שנפגע חזק ולא יכול להלחם יותר, מנהיג נוודי האדמה נראה מבוהל הוא לא יודע מה לעשות, לפתע אתה רואה שמשהו זוהר בכיס שלך, ולפתע אתה רואה שאבן היסוד של החשמל שמצאתה מתחילה לזהור, לפתע אתה רואה שהשמיים נהיים אפורים ומתחילים להיווצר ברקים שמתחילים לפגוע באדמה, נווד האדמה נראה מבוהל מהאבן שלך, הוא מוציא מהר את הטלפון שלו "קוד 32 אני חוזר קוד 32" הוא אומר, ולפתע מתחילים לצאת מכל מני מקומות בעיר נוודי אדמה שמקיפים אתכם "תביא לי את אבן היסוד של החשמל הזו עכשיו" אמר מנהיג נוודי האדמה.
PokeStyle
"זה לא יעזור לך, איזה מאמנים תמימים אתם, רק מאמנים בעלי כוונות טובות יכולים להחזיק באבן, ברגע שאמן בעל כוונות רעות יגעה באבן הכוחות שלה יתחילו לפעול לרעה, מזל שיש פריירים כמוכם, תאמת שאני לא ידעתי שלך ולמרטין יש כוונות רעות, אבל עוד שניה נכניס את האבן לקופסאת היסוד ואז נתקדם עוד צעד למטרה הסופית" אמר הפרופסור, אתה מנסה להגיעה לאחד הפוקדורים שלך, ולפתע אתה מצליח ואחד הפוקדורים שלך נופל וממנו יוצא ארון, אתה יודע שהוא קצת פחדן.
יש מקום במשחק?
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
"באווסול תתאושש!תקוף שוב במתקפמה מהירה ואז בשריטה בכל הכוח!elbaz2008
באווסול תוקף במתקפה מהירה ומריפ מנסה לפגוע בו עם זנב ברזל אבל היא לא מצליחה בגלל שבאווסול תוקף במתקפה מהירה ואז הוא תוקף את מריפ ופוגע בה, מריפ מתעצבנת ותוקפת במכת ברק ופוגעת בבאווסול שמתחשמל.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)