Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    "מנטיינה תוקף בכדור צל" אמר הפרופסור, מנטיינה תוקף בכדור צל, גבייט תוקף בציפון דרקון ומפוצץ את כדור הצל, גבייט קופץ לגובה ויורד כאשר הוא תוקף בציפורן דרקון שוב, לפתע מנטיינה תוקף בנשיכה והודף בעזרת פיו את ציפורן הדרקון.
    "מהר גיבייט נשימת דרקון ואז תשתמש בציפורן דרקון עוד פעם צא!"

Tiger
    הראקרוס מתחיל לעוף לכיוונו של פיפלאפ כדי לתקוף אותו בשסע ליילי, פיפלאפ תוקף במהירות במערבות, הראקרוס המבוהל שעף בשיא המהירות לכיוונו של פיפלאפ נקלע לתוך המערבולת של פיפלאפ שעפה לכיוונו, הראקרוס מסתובב במהירות בתוך כמה שניות המערבולת מתפוגגת והראקרוס נופל לאדמה, נראה שהוא מסוחרר.
    ]
    "הראקרוס,תשתלט על עצמך!תעוף במעגלים סביב הזירה,וכשהוא לא שם לב תתקוף בשסע לילי וזעם!"
    --
    ביום חמישי בבוקר אני חוזר ללמוד,ואני אהיה בפנימיה.
    אני לא יודע אם אתה מתכוון בכל זאת להמשיך את המשחק אחרי אוגוסט,אבל אם כן,אני לא אגיב הרבה כל כך...

3. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ופלייגון תוקף בנשימת דרקון ונוצר פיצוץ לזמן קצר, "תביא את האבן הזו עכשיו" צעק מנהיג נווד האדמה והצביעה על האבן שאתה מצאתה.

PokeStyle
    גבייט מנסה אבל הוא לא יודע לתקוף בנשימת דרקון, מנטייינה מנצל את זה ותוקף באגרוף פתי ופוגע בבטנו של גבייט חזק ומפיל אותו לאדמה, מנטייינה עומד לתקוף בכדור צל שוב.

Tiger
    בסדר מבין אם תרצה לפרוש
    ------------------------------
    הראקרוס מתחיל להסתובב סביב פיפלאפ שתוקף בקרן בועות ללא הפסקה, כאשר הראקרוס מרגיש מוכן הוא תוקף את פיפלאפ בשסע ליילי ומעיף את פיפלאפ אל תוך בריכת הבוץ שהיא הזירה בעצם, נראה שפיפלאפ נפגע חזק.

4. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ופלייגון תוקף בנשימת דרקון ונוצר פיצוץ לזמן קצר, "תביא את האבן הזו עכשיו" צעק מנהיג נווד האדמה והצביעה על האבן שאתה מצאתה.

PokeStyle
    גבייט מנסה אבל הוא לא יודע לתקוף בנשימת דרקון, מנטייינה מנצל את זה ותוקף באגרוף פתי ופוגע בבטנו של גבייט חזק ומפיל אותו לאדמה, מנטייינה עומד לתקוף בכדור צל שוב.

Tiger
    בסדר מבין אם תרצה לפרוש
    הראקרוס מתחיל להסתובב סביב פיפלאפ שתוקף בקרן בועות ללא הפסקה, כאשר הראקרוס מרגיש מוכן הוא תוקף את פיפלאפ בשסע ליילי ומעיף את פיפלאפ אל תוך בריכת הבוץ שהיא הזירה בעצם, נראה שפיפלאפ נפגע חזק.
    אני אומר לו בחיים לא תקבל אותה ואחרי זה אני אומר לקאקול לתקוף שוב בקרן קרח

5. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    באווסול מנסה שוב להתחבר לצד האפל אבל שוב לא מצליח, נראה שאין לו אחד כזה, לפתע ביש תוקפת שוב ברעם ומחשמלת חזק מאוד את באווסול, נראה שהוא מחוסל
    חזור...צאי מריפ!השתמשי בשוק חשמלי!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    בסדר מבין אם תרצה לפרוש
    אין לי עניין לפרוש,אני אוהב לשחק במשחק הזה.השאלה היא אם אתה תמשיך את המשחק אחרי אוגוסט,כי גם אתה לא הגבת המון בחופש,אז אני מניח שבלימודים תגיב פחות...
    לסיכום,אני רק רוצה לדעת אם המשחק ממשיך אחרי אוגוסט
    ---
    "עכשיו תשתמש במתקפת קרן,תעיף אותו למעלה ואז זעם"

7. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומקפיא את כל נוודי האדמה מלבד מנהיג הנוודים, פלייגון תוקף בציפורן דרקון ומעיף את קאקול על אחד העצים ומחסל אותו, "תביא את האבן " צעק מנהיג נוודי האדמה והתחיל להתקרב עליך, הוא נראה עצבני.

elbaz2008
    מריפ התפתחתה לך יש לך עכשיו פלאפי.
    ---------------------------------------------
    פלאפי תוקפת בשוק חשמלי אבל ביש חומקת, "זה עניין של מהירות" אמרה מרינה, לפתע ביש תקפה בוולט משולב עם זנב ברזל ופגע חזק בפלאפי.

Tiger
    המשחק ימשך עד סוף סוכות, לא הגבתי לאחרונה כי המחשב שלי סבל מווירוסים ומכמה באגים, אז לעיתים קרובות הייתי במחשב.
    -------------------------------------------------------------
    הראקרוס עף לכיוונו של פיפלאפ ועומד לתקוף במכת קרן ולפתע פיפאלפ תוקף במערבולת ומשלב אותה עם הבוץ המערבולת פוגעת בהראקרוס ומעיפה אותו על אחד האבנים ומדביקה אותו על אחד האבנים בגלל הבוץ שיש לו על הגוף בגלל המערבולת.

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומקפיא את כל נוודי האדמה מלבד מנהיג הנוודים, פלייגון תוקף בציפורן דרקון ומעיף את קאקול על אחד העצים ומחסל אותו, "תביא את האבן " צעק מנהיג נוודי האדמה והתחיל להתקרב עליך, הוא נראה עצבני.

elbaz2008
    פלאפי תוקפת בשוק חשמלי אבל ביש חומקת, "זה עניין של מהירות" אמרה מרינה, לפתע ביש תקפה בוולט משולב עם זנב ברזל ופגע חזק בפלאפי.

Tiger
    המשחק ימשך עד סוף סוכות, לא הגבתי לאחרונה כי המחשב שלי סבל מווירוסים ומכמה באגים, אז לעיתים קרובות הייתי במחשב.
    הראקרוס עף לכיוונו של פיפלאפ ועומד לתקוף במכת קרן ולפתע פיפאלפ תוקף במערבולת ומשלב אותה עם הבוץ המערבולת פוגעת בהראקרוס ומעיפה אותו על אחד האבנים ומדביקה אותו על אחד האבנים בגלל הבוץ שיש לו על הגוף בגלל המערבולת.
    אני אומר לו בחיים אתה לא תקבל אותה ואחרי זה אני מחזיר את קאקול ומוציא את פאנפי ואומר לו לתקוף את מנהיג נוודי האדמה בגילגול

9. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    שכחתי..

מריפ תתרכזי!!תשתמשי שוב שוק חשמלי ואז דחיפה בכל הכוח!!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    "הראקרוס,תשחה בתוך הבוץ ושתשתמש במכת קרן!"

11. משתמש מנוסה
    משתמשים הגענו לו 1000 הודעות!

יגאל
    פאנפי מתגלגל לכיוונו של נווד האדמה אבל פלייגון חוסם אותו בזנב ברזל ומעיף את פאנפי על אחד העצים, לפתע פלייגון חוטף את האבן מידך ואז לפתע מנהיג נוודי האדמה עולה על גבו של פלייגון שמתחיל לעוף במהירות לגובה.

elbaz2008
    פלאפי תוקפת שוב בשוק חשמלי אבל הבעיה שביש זזה מהר מדי, השוק החשמלי מחמיץ את ביש.
    ביש ביש מתחילה לתקוף במתקפה מהירה ולסתובב במהירות סיביב פלאפי שנראת מסוחררת רק מלראות את ביש זזה.

Tiger
    הראקרוס מנסה לשחות בתוך הבוץ אבל הוא סמיך מדי והוא תקע, לפתע פיפלאפ קופץ לגובה ותוקף בקרן בועות שפועת חזק בהראקרוס שעף מהבוץ על אחד האבנים, ואז כאשר פיפלאפ יורד לאדמה הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בהראקרוס.

12. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    פלאפי תוקפת שוב בשוק חשמלי אבל הבעיה שביש זזה מהר מדי, השוק החשמלי מחמיץ את ביש.
    ביש ביש מתחילה לתקוף במתקפה מהירה ולסתובב במהירות סיביב פלאפי שנראת מסוחררת רק מלראות את ביש זזה.
    פלאפי עצמי עיניים!ואז הרגישי את הזרמים החשמליים שלה!!ואז שוק חשמלי וחיפה בכל הכוח!

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש סופר ספאמר

יגאל
    פאנפי מתגלגל לכיוונו של נווד האדמה אבל פלייגון חוסם אותו בזנב ברזל ומעיף את פאנפי על אחד העצים, לפתע פלייגון חוטף את האבן מידך ואז לפתע מנהיג נוודי האדמה עולה על גבו של פלייגון שמתחיל לעוף במהירות לגובה.

elbaz2008

Tiger
    הראקרוס מנסה לשחות בתוך הבוץ אבל הוא סמיך מדי והוא תקע, לפתע פיפלאפ קופץ לגובה ותוקף בקרן בועות שפועת חזק בהראקרוס שעף מהבוץ על אחד האבנים, ואז כאשר פיפלאפ יורד לאדמה הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בהראקרוס.
    אני אומר לפאנפי לקום ובאותו זמן אני מוציא את פאר ואחרי זה אני אומר לפאר להעיף את פאנפי באוויר ואחר כך אני אומר לפאנפי לתקוף בגילגול כדי להעיף את האבן מידו של נווד האדמה

14. משתמש מנוסה
    שם: יוסי
    אפשר להרשם

קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!

קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!

ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!

Spoiler ספוילר

Tiger
    "תחזור!" אני קורא וממחזיר אותו
    "צא פלמריי!בלבול ואז ניקור!"

עמוד 67 מתוך 83 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •