Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1240
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    גלייגר נראה מופתע שבחרתה בו, זה הקרב הראשון שלכם ביחד, גלייגר עף במהירות לכיוונו של סנדסלש הוא עומד לתקוף אותו במכת כנף ולפתע סנדסלש הודף את מכת הנף בעזרת צפוניו ותופס את גלייגר, לפתע הוא קופץ ביחד עם גלייגר לתוך הבוץ ואז הוא תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בלייגר שנופל לתוך הבוץ, גלייגר נפגע חזק מאוד, סנדסלש עומד לתקוף בחיתוך זעם.
    "כל הכבוד גלייגר!תשתמש בניב אש כדי לתפוס את היד שלו ואז מכת כנף!"

2. משתמש מנוסה
    Tiger
    גלייגר שנפגע מאוד חזק מכדור הג'יירו מתקשה לקום סנדסלש תוקף אותו בחיתוך זעם ומעיף אותו על אחד הסלעים, גלייגר לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סנדסלש חומק כאשר הוא קופץ לתוך הבוץ ונעלם בתוכו, גלייגר לא יודע מה לעשות.

Tiger
    גלייגר שנפגע מאוד חזק מכדור הג'יירו מתקשה לקום סנדסלש תוקף אותו בחיתוך זעם ומעיף אותו על אחד הסלעים, גלייגר לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סנדסלש חומק כאשר הוא קופץ לתוך הבוץ ונעלם בתוכו, גלייגר לא יודע מה לעשות.
    "גלייגר,עוף למעלה כמה שאתה יכול,תחכה שהוהא יצא ואז מכת כנף!"

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול אבל מנטיינה תוקף בכדור צל שוב ומנסה להתנגד אבל לא מצליח הוא נקבר תחת החול, גבייט רץ במהירות אל ערמת החול שבה נמצא מנטיינה ועומד לתקוף אותה בציפורן דרקון, אבל לפתע מנטיינה יוצא מערמת החול וקופץ מעל לגבייט ומלמעלה הוא תוקף בדופק אפל ופוגע ישירות בדבייט שנפגע חזק ואז כאשר מנטיינה יורד הוא תוקף במכה תחתית ופגוע ישירות בגבייט שנפגע חזק ונראה שהוא לא יכול להלחם, גבייט מחוסל, "אני לא הולך לרחם עליך, האבן הזו חשובה לי יותר מהכול" אמר הפרופסור.
    'אין מצב שאני מוותר לו,גם אם הוא ינצח הוא לא יקבל את האבן הזאת' אחשוב לעצמי
    "קדימה שיממה צא החוצה! תשתמש במכת ברק ואז תשתמש בבעיטה"

5. משתמש מנוסה
    Tiger
    גלייגר עף לגובה כאשר כל גובה מלא בוץ, הוא מחכה שיקרה משהו, לפתע באמצע בריכת הבוץ מתחילה להיווצר מערבולת בבריכה, והיא החלה לגדול, ואז השניה אחת המערבולת עלתה לגובה לכיוונו של גלייגר המופתע שתוך שניה נקלע לתוך מערבולת הבוץ, אתה רואה שגלייגר ניסה לצאת אבל אל הצליח, ולפתע נוצר פיצוץ ענקי במערבולת ולגלייגר עף ממנה על אחד הסלעים הוא נפגע חזק, לפתע מהפיצוץ יוצא סנדסלש הוא יורד במהירות לכיוונו של גלייגר ותוקף אותו שוב בחיתוך זעם ופוגע ישירות וחזק בלייגר, גלייגר עף על אחד הסלעים והוא לא יכול להלחם יותר, גלייגר מחוסל.

PokeStyle
    שיממה יוצא, הוא תוקף במכת ברק אבל מנטיינה חומק הוא קופץ לגובה ותוקף בכדור צל אבל שייממה חומק, שיממה רץ לנקודה שאליה מנטיינה צריך לרדת ותקוף אותו בבעיטה ופוגע חזק בבטנו של מנטיינה שנפגע חזק ועף על האדמה, מנטיינה מחוסל, הפרופסור מחזיר את מנטיינה ומוציא טיירניטר גדול ועצבני, "קדימה טיירניטר תקוף בקצה כפול" אמר הפרופסור

6. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה יוצא, הוא תוקף במכת ברק אבל מנטיינה חומק הוא קופץ לגובה ותוקף בכדור צל אבל שייממה חומק, שיממה רץ לנקודה שאליה מנטיינה צריך לרדת ותקוף אותו בבעיטה ופוגע חזק בבטנו של מנטיינה שנפגע חזק ועף על האדמה, מנטיינה מחוסל, הפרופסור מחזיר את מנטיינה ומוציא טיירניטר גדול ועצבני, "קדימה טיירניטר תקוף בקצה כפול" אמר הפרופסור
    "שיממה תחזור!" ואני מחזיר את שיממה לפוכדור שלו
    'טיירניטר הוט פוימון אבן ככה שמתקפות עשב טובובת עליו וגם מתקפות אדמה אפקטיביות עליו אז אני ישתמש במווסק' אחשוב לעצמי
    "קדימה מווסק צא החוצה! תשתמש בעלי טער ואז שבירת לבנים קדימה!"

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק יוצא מהפוקדור, הוא תוקף בעלי תער, לפתע טיירניטר תוקף בסופת חול וגורם לכל עליי התער להכנס לסופה ולא לפגוע בטיירניטר, מווסק מתחיל לרוץ לכיוונו של טיירניטר הוא עומד לתקוף בשבירת לבנים, טיירניטר לא רוצה שמווסק יתקרב עליו אז הוא מתחיל לתקוף בקצה כפול ומתחיל להעיף אבנים לכיוונו של מווסק שחומק מכולם, מווסק עומד לתקוף בשיברת לבנים אבל לפתע טיירניטר תוקף בניב אש ותופס את רגלו של מווסק שאיתה הוא היה צריך לתקוף, מווסק נפצע חזק מניב באש, וטיירניטר זורק בעזרת פיו את מווסק על האדמה, מווסק נפגע חזק מאוד, הוא נראה מפוחד מטיירניטר הגדול והחזק.

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק יוצא מהפוקדור, הוא תוקף בעלי תער, לפתע טיירניטר תוקף בסופת חול וגורם לכל עליי התער להכנס לסופה ולא לפגוע בטיירניטר, מווסק מתחיל לרוץ לכיוונו של טיירניטר הוא עומד לתקוף בשבירת לבנים, טיירניטר לא רוצה שמווסק יתקרב עליו אז הוא מתחיל לתקוף בקצה כפול ומתחיל להעיף אבנים לכיוונו של מווסק שחומק מכולם, מווסק עומד לתקוף בשיברת לבנים אבל לפתע טיירניטר תוקף בניב אש ותופס את רגלו של מווסק שאיתה הוא היה צריך לתקוף, מווסק נפצע חזק מניב באש, וטיירניטר זורק בעזרת פיו את מווסק על האדמה, מווסק נפגע חזק מאוד, הוא נראה מפוחד מטיירניטר הגדול והחזק.
    "מווסק אני מאמין בך קדימה! תשתמש בעלי טער פעם נוספת ואז תשתמש במגה שאיבה!"

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בעליי תער, טיירניטר סופג את המכה, ולפתע תוך שניה הוא תוקף במגחלת סלעים כאשר רוקע באדמה ואלפי סלעים בגודל ענקי מתפרקים מהאדמה ועפים על מווסק שנמחץ תחת הסלעים, מווסק נפגע חזק נראה שהוא לא יכול להלחם יותר.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בעליי תער, טיירניטר סופג את המכה, ולפתע תוך שניה הוא תוקף במגחלת סלעים כאשר רוקע באדמה ואלפי סלעים בגודל ענקי מתפרקים מהאדמה ועפים על מווסק שנמחץ תחת הסלעים, מווסק נפגע חזק נראה שהוא לא יכול להלחם יותר.
    'וואו טיירניט שלו חזק מאוד,משארו לי שני פוקימונים ליירון ושיממה' אחשוב בלחץ
    'שיממה הוא מסוג חשמל ככה שהוא לא יעזור לי מול טיירניטר אז אני ישתמש בליירון' אחשוב
    "ליירון קדימה! תשתמש בציפורן מתכת קדימה!"

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "חזור טיירניטר, צא טורטרה עליי תער" אמר הפרופסור והוציא טרטורה ענקי, ליירון תוקף בציפון מתכת ותחיל לרוץ לכיוונו של טורטרה שמתחיל לתקוף בעלי תער ללא הפסקה, ליירון נפגע חזק מאוד אבל לא מוותר הוא תוקף את ראשו של טורטרה בציפון מתכת אבל נראה שטורטרה ספג את המכה ובקושי נפגע.

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "חזור טיירניטר, צא טורטרה עליי תער" אמר הפרופסור והוציא טרטורה ענקי, ליירון תוקף בציפון מתכת ותחיל לרוץ לכיוונו של טורטרה שמתחיל לתקוף בעלי תער ללא הפסקה, ליירון נפגע חזק מאוד אבל לא מוותר הוא תוקף את ראשו של טורטרה בציפון מתכת אבל נראה שטורטרה ספג את המכה ובקושי נפגע.
    "ליירון תשתמש בראש ברזל לכיוון ראשו של טורטרה קדימה!"
    'אני חושב שהקרב הזה אבוד לי רק נס יציל אותי עכשיו' אחשוב בדאגה

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון רץ במהירות לטורטרה ותוקף את ראשו בראש ברזל, השניים מתנגחים ראש בראש, לפתע טורטרה תוקף בנקוז ג'יגה והאבנים שעל גבו של טורטרה הופכים ירוקים והם נהיים כמו שורשים ענקיים שתופסים את ליירון ומניפים אותו באוויר, ולפתע הם מתחילים למחוז אותו ולקשור אותו בחוזקה ולשאוב ממנו כוח, ליירון חסר אונים, תוך שניה ליירון משתחרר מהשורשים הללו והוא נופל לאדמה ומתרסק, ליירון פצוע חזק בקושי נשאר לו כוח, הפרופסור מתחיל לצחוק.

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון רץ במהירות לטורטרה ותוקף את ראשו בראש ברזל, השניים מתנגחים ראש בראש, לפתע טורטרה תוקף בנקוז ג'יגה והאבנים שעל גבו של טורטרה הופכים ירוקים והם נהיים כמו שורשים ענקיים שתופסים את ליירון ומניפים אותו באוויר, ולפתע הם מתחילים למחוז אותו ולקשור אותו בחוזקה ולשאוב ממנו כוח, ליירון חסר אונים, תוך שניה ליירון משתחרר מהשורשים הללו והוא נופל לאדמה ומתרסק, ליירון פצוע חזק בקושי נשאר לו כוח, הפרופסור מתחיל לצחוק.
    "ליירון!!! קדימה אתה יכול תשתמש בראש ברזל על העץ של טורטרה של גבו כדי לנסות ולהפיל אותו ואז תשתמש בציפורן מתכת קדימה!"

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון בקושי קם הוא תשוש מאוד, לפתע טורטרה תוקף במגה שאיבה ושואב את כל האנרגיה של טורטרה ומחסל אותו.
    "תפרוש עכשיו ילד, האבן הזו שלי" אמר הפרופסור.

עמוד 70 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •