Pokemon GO
עמוד 71 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,051 עד 1,065 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    לפתע פיפלאפ קופץ אל תוך הבוץ כולו מתמלא בבוץ, פיקאצ'ו תוקף אותו במכת חשמל אבל החשמל לא משפיע בגלל שפיפלאפ מכוסה בבוץ שמגן עליו, לפתע פיפלאפ יוצא מהבוץ ותוקף בניקור ופוגע בפיקאצ'ו חזק, ואז פיפלאפ תוקף בקרן בועות ומעיף את פיקאצ'ו על הבוץ וגורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל לקרב הזה.

Tiger
    סליחה על הטעות
    --------------------------
    פלמריי תוקף תוקף בבילבול, אבל דוצ'ק קופץ אל הבוץ כדי לא להיפגעה, דוצ'ק נעלם בתוך הבוץ, פלאמרי נראה מבוהל, הוא לא יודע מהיכן דוצ'ק יצא.
    לפתע דוצ'ק יוצא מאחורי פלמריי אבל הוא זז לאט בגלל הבוץ עליו, פלמריי תוקף אותו בזנב ברזל ומעיף אותו על אחד הסלעים, דוצ'ק נפגע חזק, פלמריי מנצל את ההזדמנות ותוקף בבילבול ופוגע בדוצ'ק שמתחיל להיות מבולבול, דנה נראת טיפה מבוהלת מהמצב.

PokeStyle
    גבייט תוקף בקבר חול אבל מנטיינה תוקף בכדור צל שוב ומנסה להתנגד אבל לא מצליח הוא נקבר תחת החול, גבייט רץ במהירות אל ערמת החול שבה נמצא מנטיינה ועומד לתקוף אותה בציפורן דרקון, אבל לפתע מנטיינה יוצא מערמת החול וקופץ מעל לגבייט ומלמעלה הוא תוקף בדופק אפל ופוגע ישירות בדבייט שנפגע חזק ואז כאשר מנטיינה יורד הוא תוקף במכה תחתית ופגוע ישירות בגבייט שנפגע חזק ונראה שהוא לא יכול להלחם, גבייט מחוסל, "אני לא הולך לרחם עליך, האבן הזו חשובה לי יותר מהכול" אמר הפרופסור.
    אני אומר לפיקאצ'ו לתקוף את פיפלאפ במתקפה מהירה

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיקאצ'ו יוצא מהבוץ ועומד לתקוף את פיפלאפ במתקפה מהירה אבל פיפלאפ קופץ אל תוך הבוץ וכך מתחמק, פיקאצ'ו לא יודע מה לעשות, לפתע כל מיי הבוץ שבבריכה מתחילים להתנקז למערבולת שנוצרת סביב האבן שעליה עומד פיקאצ'ו ושניה לפני שהוא קופץ לאבן אחרת המערבולת עולה לגובה ומובלעת בתוכה את פיקאצ'ו, תוקף כמה שניות נוצר פיצוץ חזק בתוך המערבולת וממנו יוצא פיפלאפ ופיקאצ'ו שעף על אחד הסלעים ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר, פיפלאפ קופץ על אחד האבנים הוא נראה שמח, כניראה שהקרב יהיה קשה יותר ממה שחשבתה

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    פיקאצ'ו יוצא מהבוץ ועומד לתקוף את פיפלאפ במתקפה מהירה אבל פיפלאפ קופץ אל תוך הבוץ וכך מתחמק, פיקאצ'ו לא יודע מה לעשות, לפתע כל מיי הבוץ שבבריכה מתחילים להתנקז למערבולת שנוצרת סביב האבן שעליה עומד פיקאצ'ו ושניה לפני שהוא קופץ לאבן אחרת המערבולת עולה לגובה ומובלעת בתוכה את פיקאצ'ו, תוקף כמה שניות נוצר פיצוץ חזק בתוך המערבולת וממנו יוצא פיפלאפ ופיקאצ'ו שעף על אחד הסלעים ונראה שהוא לא יכול להלחם יותר, פיפלאפ קופץ על אחד האבנים הוא נראה שמח, כניראה שהקרב יהיה קשה יותר ממה שחשבתה
    אני מחזיר את פיקאצ'ו מוציא את קאקול ואומר לו לתקוף את פיפלאפ בקרן קרח

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח, אבל פיפאלפ חומק בעזרת זה שהוא קופץ מאבן לאבן ואז כאשר קאקול עוצר את קרן הקרח לכמה שניות פיפלאפ קופץ לכיוונו ותוקף אותו בניקור, קאקול נפגע ואף אל תוך הבוץ, פיפלאפ עומד לתקוף במערבולת.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח, אבל פיפאלפ חומק בעזרת זה שהוא קופץ מאבן לאבן ואז כאשר קאקול עוצר את קרן הקרח לכמה שניות פיפלאפ קופץ לכיוונו ותוקף אותו בניקור, קאקול נפגע ואף אל תוך הבוץ, פיפלאפ עומד לתקוף במערבולת.
    אני אומר לקאקול לתקוף את פיפלאפ בקרן קרח פעם נוספת

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול הפצוע מנסה שוב לתקוף בקרן קרח ולפתע פיפלאפ ניכנס אל תוך המערבולת שהוא יצר קרן הקרח פוגעת במערבולת אבל בגלל שזו מערבולת החלק הפנימי לא קפוא ובתוכו פיפלאפ היה, פיפלאפ מנפץ את הקרח ויוצא החוצה הוא תוקף בקרן קרח ופוגע ישירות בקאקול שנפגע ישירות,לפתע פיפלאפ קופץ אל תוך מיי הבוץ שוב ונעלם בתוכם.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול הפצוע מנסה שוב לתקוף בקרן קרח ולפתע פיפלאפ ניכנס אל תוך המערבולת שהוא יצר קרן הקרח פוגעת במערבולת אבל בגלל שזו מערבולת החלק הפנימי לא קפוא ובתוכו פיפלאפ היה, פיפלאפ מנפץ את הקרח ויוצא החוצה הוא תוקף בקרן קרח ופוגע ישירות בקאקול שנפגע ישירות,לפתע פיפלאפ קופץ אל תוך מיי הבוץ שוב ונעלם בתוכם.
    אני אומר לקאקול לאקפיא את כל מי הבוץ שבזירה

8. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול מקיפ את כל החלק העליון של מיי הבוץ, זה גורם לו להיות מותש, לפתע פיפלאפ שובר את הקרח בניקור ויוצא החוצה, הוא תוקף במערבולת משולבת עם קרן בועות וזורק אותה הישר על קאקול שנפגע, קאקול נראה מותש מרוב השימוש בקרן הקרח.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול מקיפ את כל החלק העליון של מיי הבוץ, זה גורם לו להיות מותש, לפתע פיפלאפ שובר את הקרח בניקור ויוצא החוצה, הוא תוקף במערבולת משולבת עם קרן בועות וזורק אותה הישר על קאקול שנפגע, קאקול נראה מותש מרוב השימוש בקרן הקרח.
    אני אומר לקאקול לחמוק מהר לאחרי זה תתקוף את פאפלאפ באקדח מים

10. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל פיפלאפ שחוטף אותו ישירות לא נפגע כל כך ממנו, "פיפאלפ הגיעה הזמן להראות לקאקול הזה את היכולת המיוחדת שלך" אמרה דנה, לפתע פיפלאפ קפץ לגובה ואז כאשר הוא ירד הוא החל לתקוף בסילון אקווה משולב עם ניקור, קאקול ניראה מבוהל חטף את המכה ישירות ונפגע חזק, קאקול נראה תשוש מאוד.
    "ואוו לא חשבתי שהקרב הזה יהיה כל כך קל" אמרה דנה.

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף באקדח מים אבל פיפלאפ שחוטף אותו ישירות לא נפגע כל כך ממנו, "פיפאלפ הגיעה הזמן להראות לקאקול הזה את היכולת המיוחדת שלך" אמרה דנה, לפתע פיפלאפ קפץ לגובה ואז כאשר הוא ירד הוא החל לתקוף בסילון אקווה משולב עם ניקור, קאקול ניראה מבוהל חטף את המכה ישירות ונפגע חזק, קאקול נראה תשוש מאוד.
    "ואוו לא חשבתי שהקרב הזה יהיה כל כך קל" אמרה דנה.
    אני מחזיר את קאקול לפוכדור ואומר לדנה שאני עוד יחזור בזמן שאני יוצא מהדוכן

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה מפסיק את הקרב ויוצא מהדוכן, לפתע אתה רואה שאל הדוכן עומד להכנס סם המאמן שהתחיל איתך את המסע באותו היום.

13. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    אתה מפסיק את הקרב ויוצא מהדוכן, לפתע אתה רואה שאל הדוכן עומד להכנס סם המאמן שהתחיל איתך את המסע באותו היום.
    אני אומר לו שלום ושואל אותו עם הוא רוצה קרב חימום לדוכן נגדי

14. משתמש מנוסה
    יגאל
    "לא תודה, אני לא רוצה שהפוקימונים שלי יהיו עייפים לפני הקרב, רק עכשיו ריפאתי אותם, אז להתראות" אומר סם ונכנס אל המכון

15. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    "לא תודה, אני לא רוצה שהפוקימונים שלי יהיו עייפים לפני הקרב, רק עכשיו ריפאתי אותם, אז להתראות" אומר סם ונכנס אל המכון
    אני אומר לו בסדר ומוציא את קורומורי ואומר לו שעם הוא רוצה ללכת הוא יכול או שהוא נשאר

עמוד 71 מתוך 83 ראשוןראשון ... 2161697071727381 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •