יגאל
נראה שקורומורי לא רוצה ללכת, הוא רוצה להישאר איתך, אתה מסתובב בעיר ואתה רואה שיש באזור רק פוקימוני אדמה, אבל אין בכלל פוקימון מים אחד למרות שבעיר זו יש דוכן מים.
יגאל
נראה שקורומורי לא רוצה ללכת, הוא רוצה להישאר איתך, אתה מסתובב בעיר ואתה רואה שיש באזור רק פוקימוני אדמה, אבל אין בכלל פוקימון מים אחד למרות שבעיר זו יש דוכן מים.
יגאל
אתה מחפש פוקימונים אדמה ורואה
![]()
יגאל
קאקול תוקף את היפופוטאס באקדח מים ופוגע בהיפופוטאס המופתע שמגיב במהירות ותוקף בפצצת בוץ שפוגעת ישירות בקאקול, בגלל השמש החמה הבוץ שעל קאקול מתקשה במהירות ומקשה על קאקול לזוז.
יגאל
קאקול תוקף את עצמו באקדח מים ומוריד את הבוץ אבל עד שהוא עושה את זה הפופוטאס תוקף במכה תחתית ומעיף לגובה את קאקול, קאקול מנצל את ההזגמנות ותוקף בקרן קרח ומקפיא את פיו של היפופוטאס אבל גופו עדיין מתפקד, לפתע היפופוטאס תוקף בחפירה, קאקול לא יודע מאיפה היפופוטאס יצא.
Tiger
פלמריי יוצא מהפוקדור הוא נראה מותש, פלמריי תוקף בבילבול אבל סנדסלש קופץ במהירות אל תוך מיי הבוץ וחומק, לפתע סביב פלמריי מתחילה להיווצר מערבולת כמו שנוצרה מול גלייגר המערבולת שחיסלה אותו.
PokeStyle
"תפרוש ילד, תפסיד בכבוד, לנצח אותי זה לא אפשרי, לפחות לא במצב שלך עם פוקימונים גרועים כאלה, מנטיינה הוא חדש אצלי אז הוא הפסיד אבל בשביל לנצח את אחד מהפוקימונים האחרים שלי זה כבר בעיה, תפרוש ותביא לי את האבן" אמר הפרופסור.
Tiger
פלמריי משתמש בזנב שלו לקפוץ לגבוה ולהגיעה הכי גבוה שאפשר, תוך שניות המערבות עולה לגובה כמו טיל ופלמרי המופתע נפלע בתוכה, המערבולת יורדת במהירות אל תוך הבריכה, אתה מחכה כמה דקות לראות תגובה מסויימת של פלמריי או סנדסלש אבל אתה לא רואה כלום, לפתע נוצר פיצוץ חזק בזירה וסנדסלש עף מתוך הבוץ כאשר קרן אנרגיה מוזרה מעיפה אותו, לפתע פלמריי יוצא מהבוץ הוא קופץ על אחת האבנים ותוקף בקרן על חושית ושוב יוצרת האנרגיה המוזרה ופוגעת חזק בסנדסלש.
יגאל
קאקול תוקף את החור באקדח מים אבל זה לא עוזר כל כך כי המים מתאדים במהירות, לפתע מאחורי קאקול יוצא היפופוטאס הוא תוקף בנשיכה ומעיף את קאקול אל תוך הבור, קאקול נפגע חזק מאוד.
יגאל
אני חייב להגיד לך משהו, לא כיף לשחק איתך, כאילו התגובות שלך הם לא מעניינות, אתה מגיב בצורה של משחק, שאתה לוחץ על אותו כפתור של מתקפה, אין לך לא מהלכים לא מחשבת משחק, כאילו במשך 5 תגובות אתה מריץ פוקימון על מתקפה אחת בלי לחשוב על אסטרטגיה של היריב, אל תתפלא שאתה מפסיד בקרבות, צריך לדעת לעשות שילובים בין מתקפות לעשות את הקרב מעניין, כי זה שאתה כותב קרן קרח במשך 5 תגובות לא תביא אותך לניצחון בקרב, אתה צריך לדעת לבנות אסטרטגיה, היא תעזור לך לנצח, אין פה אף כוונה להעליב, פשוט אני רוצה שתשפר את דרך המשחק שלך.
----------------------------------------------------
קאקול בקושי מצליח לצאת מהבור, הוא נותן קפיצה לגובה ותוק בקרן קרח ומקפיא את כל החלק האחורי של היפופוטאס, בגלל שהחלק האחורי שלא קפא היפופוטאס מתקשה לזוז.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)