Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 83 ראשוןראשון ... 23637172737475 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1240
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    פלמריי משתמש בזנב שלו לקפוץ לגבוה ולהגיעה הכי גבוה שאפשר, תוך שניות המערבות עולה לגובה כמו טיל ופלמרי המופתע נפלע בתוכה, המערבולת יורדת במהירות אל תוך הבריכה, אתה מחכה כמה דקות לראות תגובה מסויימת של פלמריי או סנדסלש אבל אתה לא רואה כלום, לפתע נוצר פיצוץ חזק בזירה וסנדסלש עף מתוך הבוץ כאשר קרן אנרגיה מוזרה מעיפה אותו, לפתע פלמריי יוצא מהבוץ הוא קופץ על אחת האבנים ותוקף בקרן על חושית ושוב יוצרת האנרגיה המוזרה ופוגעת חזק בסנדסלש.
    "כ להכבוד פלמריי!תתשתמש בניקור ואז קרן על חושית!"

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    "תפרוש ילד, תפסיד בכבוד, לנצח אותי זה לא אפשרי, לפחות לא במצב שלך עם פוקימונים גרועים כאלה, מנטיינה הוא חדש אצלי אז הוא הפסיד אבל בשביל לנצח את אחד מהפוקימונים האחרים שלי זה כבר בעיה, תפרוש ותביא לי את האבן" אמר הפרופסור.
    "אני לא פורש אין שום מצב אני יסיים את הקרב הזה בניצחון!" אצעק בנחישות
    "קדימה שיממה תן את כל מה שיש לך אני מאמין בך!" אצעק

3. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף את היפופוטאס בחבטה ומפיל אותו על הגב ואז כאשר היפופוטאס לא יכול להגיב בחזרה קאקול תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בבטנו של היפופוטאס שנפגע, היפופוטאס לא מוותר הוא קם במהירות ומתחיל לירות פצצות בוץ לכל עבר.

Tiger
    פלאמריי תקוף בניקור הוא מתקרב לסנדסלש שלפתע תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בפלמריי שנפגע לפני שהוא תוקף בניקור, פלאמרי נופל אל תוך הבוץ שוב, הוא תוקף בקרן על חושית אבל סנדסלש חוסם את המתקפ בסופת חול וככה מגן על עצמו.

PokeStyle
    אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.

4. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.
    "שיממה תשתמש במכת ברק בתור מגן ואז קפוץ ותשתמש בבעיטת וולט קדימה!"

5. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף במכת ברק וככה מגן על עצמו מפני מתקפת עלי התער, ואז כאשר טורטרה מפסיק שיממה קופץ לגובה וכאשר הוא יורד הוא תוקף בוולט משולב עם בעיטה ופוגע ישירות בטורטרה שמתהפך על הגב ולא יכול לזוז.

6. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף במכת ברק וככה מגן על עצמו מפני מתקפת עלי התער, ואז כאשר טורטרה מפסיק שיממה קופץ לגובה וכאשר הוא יורד הוא תוקף בוולט משולב עם בעיטה ופוגע ישירות בטורטרה שמתהפך על הגב ולא יכול לזוז.
    "כל הכבוד שיממה עכשיו סיים את זה בבעיטת וולט פעם נוספת!"

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף בוולט מושלב עם בעיטה ומעיף את טורטרה כמה מטרים, טורטרה נפגע חזק מאוד ונראה שהוא מחוסל, "עכשיו אתה הולך לקבל קרב, צא טיירניטר קצה כפול" אמר הפרופסור והוציא את הטיירניטר שלו שעומד לתקוף את שיממה בקצה כפול.

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף בוולט מושלב עם בעיטה ומעיף את טורטרה כמה מטרים, טורטרה נפגע חזק מאוד ונראה שהוא מחוסל, "עכשיו אתה הולך לקבל קרב, צא טיירניטר קצה כפול" אמר הפרופסור והוציא את הטיירניטר שלו שעומד לתקוף את שיממה בקצה כפול.
    "שיממה תתחמק ואז תשתמש במכת ברק!"

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה מנסה לחמוק אבל האבנים שיוצאות מהקצה הקפול חוסמות את דרכו של שיממה ופוגעות חזק בשיממה, שיממה נפגע חזק לא מוותר הוא תוקף במכת ברק אבל היא לא משפיע בקושי על טיירניטר, טיירניטר מתחיל לרוץ לכיוונו של שיממה הוא עומד לתקוף בניב קרח.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה מנסה לחמוק אבל האבנים שיוצאות מהקצה הקפול חוסמות את דרכו של שיממה ופוגעות חזק בשיממה, שיממה נפגע חזק לא מוותר הוא תוקף במכת ברק אבל היא לא משפיע בקושי על טיירניטר, טיירניטר מתחיל לרוץ לכיוונו של שיממה הוא עומד לתקוף בניב קרח.
    "מהר שיממה תשתמש באנרגיית חזיז שתסתובב סביבך ואז תתקוף את טיירניטר ישירות בבעיטת וולט!"

11. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    טיירניטר ממשיך לרוץ אל שיממה שתוקף באנרגיית חזיז כדי להגן על עצמו, אבל זה לא מרתיעה את טיירניטר שתוקף בניב קרח ונושך את שיממה, אומנם טיירניטר מתחשמל מעט דבר שלא משפיעה עליו כל כך אבל שיממה נפגע חזק, וכל הצוואר שלו קופא בגלל ניב הקרח, לפתע מתחילים לצאת מהגוף של טיירניטר ניצוצות חשמל, ולפתע קורה דבר נדיר, טיירניטר חוטף שיתוק חשמלי שמדי פעם בקרב יגביל אותו מלתקוף במתקפות מסוימות.

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    טיירניטר ממשיך לרוץ אל שיממה שתוקף באנרגיית חזיז כדי להגן על עצמו, אבל זה לא מרתיעה את טיירניטר שתוקף בניב קרח ונושך את שיממה, אומנם טיירניטר מתחשמל מעט דבר שלא משפיעה עליו כל כך אבל שיממה נפגע חזק, וכל הצוואר שלו קופא בגלל ניב הקרח, לפתע מתחילים לצאת מהגוף של טיירניטר ניצוצות חשמל, ולפתע קורה דבר נדיר, טיירניטר חוטף שיתוק חשמלי שמדי פעם בקרב יגביל אותו מלתקוף במתקפות מסוימות.
    "כל הכבוד שיממה תשתמש במכת ברק על עצמך כדי להסיר את הקרח ואז תשתמש באנרגיית חזיז על טיירניטר!"
    ואצביע על טיירניטר
    'אולי אבל רק אולי יש לי את הכוח לנצח עכשיו בגלל שטיירניטר מחושמל' אחשוב

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף במכת ברק על עצמו ומוריד את הקרח מגופו, שיממה תוקף באנרגיית חזיז שוב אבל טיירניטר חומק הוא מנסה לתקוף בפעימת אופל אבל לא מצליח בגלל השיתוק החשמלי שמונע ממנו זאת, לפתע הפרופסור מחזיר את טיירניטר, "יפה הצלחתה לחסל לי שני פוקימונים ושתקתה לי פוקימון אחד, אבל את הפוקימון הזה אתה לא תצליח לנצח, וגם עם כן טיירניטר כבר יעשה את העבודה האחרונה, צא דרפיון תקוף בניב רעל" אמר הפרופסור והוציא דרפיון ענקי שהתחיל להתקרב במהירות על שיממה.

14. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה תוקף במכת ברק על עצמו ומוריד את הקרח מגופו, שיממה תוקף באנרגיית חזיז שוב אבל טיירניטר חומק הוא מנסה לתקוף בפעימת אופל אבל לא מצליח בגלל השיתוק החשמלי שמונע ממנו זאת, לפתע הפרופסור מחזיר את טיירניטר, "יפה הצלחתה לחסל לי שני פוקימונים ושתקתה לי פוקימון אחד, אבל את הפוקימון הזה אתה לא תצליח לנצח, וגם עם כן טיירניטר כבר יעשה את העבודה האחרונה, צא דרפיון תקוף בניב רעל" אמר הפרופסור והוציא דרפיון ענקי שהתחיל להתקרב במהירות על שיממה.
    'מה עוד פוקימון הייתי בטוח שטיירניטר הוא האחרון' אחשוב בדאגה
    "שיממה מהר תתחמק ותשתמש במכת ברק!"
    'אני לא חושב ששיממה יוכל להחזיק מעמד עוד הרבה זמן ככה הוא חלש מאוד' אחשוב בדאגה

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה מותש הוא מנסה לחמוק אבל לא מצליח דרפיון תופס את שיממה בעזרת הזנב הזנב שלו ואז תוקף אותו בניב רעל ופוגע חזק בשיממה, דרפיון זורק את שיממה לאדמה, לפתע אתה רואה ששיממה חטף הרעלה, "תיפרד מהאבן הזו, עכשיו דרפיון חסל את השיממה הזה בצלבת רעל" אמר הפרופסור, דרפיון להתקרב במהירות אל שיממה הוא הצליב את הידיים שלו שהפכו סגולות ועמד לחסל סופית את שייממה, אבל לפתע שיממה קם במהירות ולפתע הוא נותן צווחה חזקה ונוצר פיצוץ חשמלי חזק שמאיר את כל הזירה ויוצר כמויות של עשן, אתה לא יודע מה עיתדו של שיממה שצווח בחוקה, תוך שניות העשן מתפזר אתה רואה ששיממה עומד ועדיין נלחם וגם דרפיון שנראה שהוא נפצע חזק, ולפתע אתה רואה שהוא קיבל גם שיתוק חשמלי, שיממה תקף באנגיית חזיז בכל הכוח והשפיעה לרעה על דרפיון.

עמוד 73 מתוך 83 ראשוןראשון ... 23637172737475 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •