Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 83 ראשוןראשון ... 27677576777879 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    שיממה מנסה לתקוף בקרן טעונה שוב אבל לפתע אתה רואה ששיממה לא מצליח כניראה מרוב הפעמים שהוא השתמש בקרן הגוף שלו נחלש מאוד וזה דרש ממנו אנרגיה, לפתע קרוודנט תוקף בשסע ליילי ופוגע ישירות בשיממה שנפגע חזק ונראה שהוא מחוסל, הקרוודנט נראה זועף במיוחד.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    שיממה מנסה לתקוף בקרן טעונה שוב אבל לפתע אתה רואה ששיממה לא מצליח כניראה מרוב הפעמים שהוא השתמש בקרן הגוף שלו נחלש מאוד וזה דרש ממנו אנרגיה, לפתע קרוודנט תוקף בשסע ליילי ופוגע ישירות בשיממה שנפגע חזק ונראה שהוא מחוסל, הקרוודנט נראה זועף במיוחד.
    "תחזור שיממה!"
    אני אסתכל על הפוקדור של שיממה ויגיד:"כל הכבוד שיממה עשית עבודה מעולה עכשיו תנוח!" ואחייך לפוקדור
    'הקרוודנט הזה נראה חזק במיוחד אבל מכיוון שהוא סוג מים אז אני חושב שלמווסק שלי יש יתרון קטן' אחשוב
    "קדימה מווסק צא החוצה! תשתמש בזריקת חול ואז עלי טער קדימה!" ואני אזרוק את הפוכדור של מווסק לאוויר
    'בוא נראה אם אני יכול לנצח בקרב הזה' אחשוב

3. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בזריקת חול אבל לא נראה שזה משפיע כל כך על קרוודנט, לפעת קרוודנט תוקף בפעימת אופל ופוגע ישירות במווסק שנפגע חזק מאוד, מווסק חוטף מכה רצינית בבטן הוא מנסה לקום לתקוף בעלי תער אבל לפתע קרוודנט קופץ לכיוונו של מווסק ותוקף אותו בראשו באכיזת צבט והוא לוחץ את ראשו של מווסק בחוזקה, ואז מאותו הצבט הוא תוקף בקרן בועות ופוגע במווסק חזק מאוד.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    דנטל תוקף את ביש בחבטה ובחתך ופוגע מאוד חזק בביש שלאחר פגיעה קשה מאוד ונראה שהוא מחוסל, דנה מחזירה את ביש ומוציאה פיקאצ'ו גדול שניראה ממש חזק.
    דנטל נסה ללכוד את פיקצו בחוט ירי שלך!

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    דנטל תוקף בחוט יריה אבל פיקאצ'ו חומק במתקפה מהירה ואז עובר לוולט וכאשר הוא מגיעה ממש קרוב לדנטל הוא מעביר את כל אנרגיית הוולט לזנב ברזל ופוגע ישירות בדנטל חזק מאוד, דנטל נפגע ועף על קיר המכון הוא נראה קצת מסוחרר.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    דנטל תוקף בחוט יריה אבל פיקאצ'ו חומק במתקפה מהירה ואז עובר לוולט וכאשר הוא מגיעה ממש קרוב לדנטל הוא מעביר את כל אנרגיית הוולט לזנב ברזל ופוגע ישירות בדנטל חזק מאוד, דנטל נפגע ועף על קיר המכון הוא נראה קצת מסוחרר.
    דנטל נסה לבנות קורים במהירות!הסתתר מאחוריהם ואז השתמש בירית חוט על פיקצ'ו!

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    דנטל מנסה להרים עוד פעם רשת קורים אבל עד שהוא עושה את זה פיקאצ'ו תוקף אותו ברעם ופוגע בדנטל חזק והורס את כל הקורים של דנטל, דנטל נראה מותש אבל הוא עדיין ממשיך להלחם

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בזריקת חול אבל לא נראה שזה משפיע כל כך על קרוודנט, לפעת קרוודנט תוקף בפעימת אופל ופוגע ישירות במווסק שנפגע חזק מאוד, מווסק חוטף מכה רצינית בבטן הוא מנסה לקום לתקוף בעלי תער אבל לפתע קרוודנט קופץ לכיוונו של מווסק ותוקף אותו בראשו באכיזת צבט והוא לוחץ את ראשו של מווסק בחוזקה, ואז מאותו הצבט הוא תוקף בקרן בועות ופוגע במווסק חזק מאוד.
    "מווסק תשתמש במגה שאיבה כדי לקבל כוח!"

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק מנסה לתקוף במגה שאיבה ושניה אחת לפני שהוא מתחיל לשאוב את האנרגיה של קרוודנט, קרוודנט תוקף אותו בפעימת אופל ופוגע חזק יותר במווסק שנראה תשוש מרגע לרגע, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף במגה שאיבה למרות הכל ומצליח לשאוב אנרגיה מקרוודנט שנפגע, אבל עדיין נלחם.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק מנסה לתקוף במגה שאיבה ושניה אחת לפני שהוא מתחיל לשאוב את האנרגיה של קרוודנט, קרוודנט תוקף אותו בפעימת אופל ופוגע חזק יותר במווסק שנראה תשוש מרגע לרגע, אבל הוא לא מוותר הוא תוקף במגה שאיבה למרות הכל ומצליח לשאוב אנרגיה מקרוודנט שנפגע, אבל עדיין נלחם.
    "כל הכבוד מווסק עכשיו תשתמש בעלי טער קדימה!"

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פאנפי תוקף בחפירה ונעלם בתוך החול לפתע יוצאים מלא פאנפים מהאדמה בגלל הצוות הכפול ואז הפנאפים קופצים לכיוונו של אימונגה ותוקפים אותו במכה תחתית ופוגעים בו חזק מאוד אימונגה נופל לאדמה ונראה שהוא נפצע חזק, כל הכפילים של פאנפי נעלמים.

elbaz2008
    דנטל תוקף את ביש בחבטה ובחתך ופוגע מאוד חזק בביש שלאחר פגיעה קשה מאוד ונראה שהוא מחוסל, דנה מחזירה את ביש ומוציאה פיקאצ'ו גדול שניראה ממש חזק.

Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן ומתקרב במהירות לטוטודייל שקופץ לגובה וחומק ממכת הקרן כאשר טוטודייל יורד הוא תוקף בזעם ושניה אחת לפני שהוא פוגע בהראקרוס, הראקרוס תוקף גם הוא בזעם והשניים פוגעים זה בזה, אבל נראה שהראקרוס נפגע חזק יותר בגלל התנופה של טוטודייל, טוטודייל אל עוצר הוא עומד לתקוף בנשיכה.

PokeStyle
    שיממה תוקף בקרן טעונה ופוגע ישירות בשלוס שמתחמשל חזק ונראה שהוא מחוסל, "יפה עשיתה עכשיו הגיה הזמן לפוקימון השני, צא קרוודנט" אמר הדייג והוציא קרוודנט ענקי שנראה זועף, אתה מבין כי שיממה מותש גופו מלא בוץ והוא מתקשה לזוז.
    אני אומר לפאנפי לתקוף מהר את אימונגה בגילגול ואחר כך במכה תחתית

Tiger
    הראקרוס תוקף במכת קרן ומתקרב במהירות לטוטודייל שקופץ לגובה וחומק ממכת הקרן כאשר טוטודייל יורד הוא תוקף בזעם ושניה אחת לפני שהוא פוגע בהראקרוס, הראקרוס תוקף גם הוא בזעם והשניים פוגעים זה בזה, אבל נראה שהראקרוס נפגע חזק יותר בגלל התנופה של טוטודייל, טוטודייל אל עוצר הוא עומד לתקוף בנשיכה.
    ]
    "זעם ואז שסע ליל!"

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מווסק תוקף בעלי תער, וקרוודנט תוקף בהתקשחות מתקפה שמורידה בחצי את הנזק של המתקפות, עלי התער פוגעים בקרוודנט שנפגע אבל ממשיך להלחם, קרוודנט תוקף שוב באחיזת צבט ותופס את מווסק בבטנו ומתחיל ללחוץ עליו, מווסק מתחיל לצווח ולא יודע מה לעשות כדי להשתחרר, נראה שקרוודנט עומד לתקוף שוב בקרן בועות.

יגאל
    פאנפי תוקף בגילגול ופוגע באימונגה ואז הוא תוקף במכה תחתית ומעיף לגובה את אימונגה, שתוך שניות נופל לאדמה ונראה שהוא מחוסל, "יפה יפה יש לך פאנפי חזק, אבל זה לא יעזור לך, קדימה קרנידיאוס זה הטור שלך, תקוף בחבטת ראש" אמר נימו, לפתע קרנידיאוס של נימו רץ לכיוונו של של פאנפי ותוקף אותו בחוזקה עם חבטת ראש ומעיף את פאנפי על החול, פנאפי מתגלגל ומתהפך לכמה שניות ונראה שהוא מסוחרר מאוד.

Tiger
    הראקרוס תוקף בזעם ומצליח לעצור את מתקפת הנשיכה של טוטודייל ואז כאשר טוטודייל במצב לא טוב הוא תוקף אותו בשסע ליילי ומחסל את טוטודייל, למרות שנראה שחיסלתה את טוטודייל הוא רוטט בצורה מוזרה שלא רגילה לפוקימונים שמחוסלים.

14. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle
    מווסק תוקף בעלי תער, וקרוודנט תוקף בהתקשחות מתקפה שמורידה בחצי את הנזק של המתקפות, עלי התער פוגעים בקרוודנט שנפגע אבל ממשיך להלחם, קרוודנט תוקף שוב באחיזת צבט ותופס את מווסק בבטנו ומתחיל ללחוץ עליו, מווסק מתחיל לצווח ולא יודע מה לעשות כדי להשתחרר, נראה שקרוודנט עומד לתקוף שוב בקרן בועות.

יגאל
    פאנפי תוקף בגילגול ופוגע באימונגה ואז הוא תוקף במכה תחתית ומעיף לגובה את אימונגה, שתוך שניות נופל לאדמה ונראה שהוא מחוסל, "יפה יפה יש לך פאנפי חזק, אבל זה לא יעזור לך, קדימה קרנידיאוס זה הטור שלך, תקוף בחבטת ראש" אמר נימו, לפתע קרנידיאוס של נימו רץ לכיוונו של של פאנפי ותוקף אותו בחוזקה עם חבטת ראש ומעיף את פאנפי על החול, פנאפי מתגלגל ומתהפך לכמה שניות ונראה שהוא מסוחרר מאוד.

Tiger
    הראקרוס תוקף בזעם ומצליח לעצור את מתקפת הנשיכה של טוטודייל ואז כאשר טוטודייל במצב לא טוב הוא תוקף אותו בשסע ליילי ומחסל את טוטודייל, למרות שנראה שחיסלתה את טוטודייל הוא רוטט בצורה מוזרה שלא רגילה לפוקימונים שמחוסלים.
    אני מחזיר אותו ומוציא את קאקול ואומר נלו לתקוף באקדח מים על קרנידיאוס

Tiger
    'ואו,מה קורה פה?' אני חושב לעצי,ואז מתנער מכל מחשבה 'אני חייב לתפוס אותו.' ואז זורק פוכדור ריק על טוטודייל.

עמוד 77 מתוך 83 ראשוןראשון ... 27677576777879 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •