Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 83 ראשוןראשון ... 29697778798081 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ופוגע ברמפארדוס שרק אזור הבטן שלו קפא דבר שלא מפריע לו, קאקול מתחיל לרוץ במהירות אל רמפארדוס, ורמפארדוס רץ אל קאקול ותוקף בחבטת ראש השניים פוגעים זה בזה אבל לפתע אתה רואה שקאקול הוא זה שנפגע ועף במהירות אל האדמה ונפצע חזק מאוד, "עכשיו רמפארדוס חסל את קאקול בכוח עתיק" אמר נימו ונראה שרמפארדוס עומד לתקוף בכוח עתיק.

PokeStyle
    פיבי ומרטין לא ניראים מתלהבים כל כך, הם יותר עסוקים בדייג שלהם, לפתע אתה רואה שקווילפיש משתחרר מהחכה ומתחיל לקופץ על המזח ומנס לחזור למים.
    אני אומר לקאקול שהוא חייב לחמוק מהכוח העתיק ולתקוף בדחיפה

2. משתמש מנוסה
    יגאל
    רמפארדוס תוקף בכוח עתיק, קאקול מנסה לחמוק אבל אין לו כוח יותר הוא מותש, רמפארדוס תוקף בכוח עתיק ופוגע ישירות בקאקול ומחסל אותו, אתה רץ אל קאקול הפצוע רואה מה שלומו ואז מחזיר אותו לפוקדור, "ואוו נתנתה קרב טוב מאוד, מרוב שהוא היה טוב קרנידיאוס שלי התפתח, כל הכבוד לך, הייתה כבר בדוכן מים?" שאל אותך נימו בסקרנות.

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    רמפארדוס תוקף בכוח עתיק, קאקול מנסה לחמוק אבל אין לו כוח יותר הוא מותש, רמפארדוס תוקף בכוח עתיק ופוגע ישירות בקאקול ומחסל אותו, אתה רץ אל קאקול הפצוע רואה מה שלומו ואז מחזיר אותו לפוקדור, "ואוו נתנתה קרב טוב מאוד, מרוב שהוא היה טוב קרנידיאוס שלי התפתח, כל הכבוד לך, הייתה כבר בדוכן מים?" שאל אותך נימו בסקרנות.
    אני אומר לו כן אבל לא ניצחתי ושנלחמתי נגדו בגלל שאני רוצה שקאקול יתחזק והיתפתח לי

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    "אמרו לי שהמכון מלא בוץ, ושאפשר להשתמש בבוץ עם פוקימוני מים ואדמה וליצור מתקפות חזקות, בגלל זה אימנתי את הקרנידיאוס שלי, למרות שהוא פוקימון סלע במכון יש לו יתרון של בוץ, כל מתקפת אדמה שיש בה אלמט של חול או אדמה יכולה להביא אחלה של יתרון עם הבוץ, טוב אני זז למכון המים" אמר נימו ונפרד ממך והלך אל המכון.

5. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    "אמרו לי שהמכון מלא בוץ, ושאפשר להשתמש בבוץ עם פוקימוני מים ואדמה וליצור מתקפות חזקות, בגלל זה אימנתי את הקרנידיאוס שלי, למרות שהוא פוקימון סלע במכון יש לו יתרון של בוץ, כל מתקפת אדמה שיש בה אלמט של חול או אדמה יכולה להביא אחלה של יתרון עם הבוץ, טוב אני זז למכון המים" אמר נימו ונפרד ממך והלך אל המכון.
    אני אומר לו ביי ואחרי זה אני הולך למרכז הפוקמונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, ולפתע אתה רואה את פיבי מאמנת שהתחילה איתך את המסע היא יצא הרגע מדוכן המים נראה שהיא נצחה, היא מלטפת את הדוצ'ק שלה.

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    פיבי ומרטין לא ניראים מתלהבים כל כך, הם יותר עסוקים בדייג שלהם, לפתע אתה רואה שקווילפיש משתחרר מהחכה ומתחיל לקופץ על המזח ומנס לחזור למים.
    "אסור שהוא יחזור למים" אצעק
    ואני רץ ומזנק על קווילפיש כדי לתפוס אותו

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, ולפתע אתה רואה את פיבי מאמנת שהתחילה איתך את המסע היא יצא הרגע מדוכן המים נראה שהיא נצחה, היא מלטפת את הדוצ'ק שלה.
    אני אומר לה מזל טוב וניכנס לדוכן המים שוב

9. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מנסה לעצור את קווילפיש שמתנפח מהבהלה, אתה תופס אותו אבל הוא קופץ מהיד שלך, כדי להסיג אותו אתה צריך לתפוס אותו.

יגאל
    אתה נכנס לדוכן המים ולפתע אתה רואה את סוף הקרב של נימו.
    הסנדסלש של מאמנת המכון תוקף בכדור ג'יירו אבל הטסוטג'ה של נימו חומק הוא קופץ לגובה ואז תוקף בסופת עלים ופוגע חזק מאוד בסנדסלש שעף לבוץ ונפגע, ואז כאשר סנדסנלש חלש מאוד טסוטג'ה תוקף בחתך ומחסל את סנדסלש, נימו מנצח בקרב הדוכן, ומנהיגת המכון דנה מאשרת שהוא ניצח בפוקדע שלו.
    "באתה להלחם שוב?" שואלת אותך דנה.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מנסה לעצור את קווילפיש שמתנפח מהבהלה, אתה תופס אותו אבל הוא קופץ מהיד שלך, כדי להסיג אותו אתה צריך לתפוס אותו.
    'אני חייב להמם אותו כדי לתפוס אותו' אחשוב
    "שיממה מהר צא החוצה!..תשתמש במכת ברק קדימה!"

11. משתמש סופר ספאמר
    PokeStyle

יגאל
    אתה נכנס לדוכן המים ולפתע אתה רואה את סוף הקרב של נימו.
    הסנדסלש של מאמנת המכון תוקף בכדור ג'יירו אבל הטסוטג'ה של נימו חומק הוא קופץ לגובה ואז תוקף בסופת עלים ופוגע חזק מאוד בסנדסלש שעף לבוץ ונפגע, ואז כאשר סנדסנלש חלש מאוד טסוטג'ה תוקף בחתך ומחסל את סנדסלש, נימו מנצח בקרב הדוכן, ומנהיגת המכון דנה מאשרת שהוא ניצח בפוקדע שלו.
    "באתה להלחם שוב?" שואלת אותך דנה.
    אני אומר לה כן ואני הנצח הפעם

12. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מוציא את שיממה שנראה מותש מהקרב מול שלוס, הוא תוקף במכת ברק אבל קווילפיש מתנפח וקופץ לגובה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע בשיממה המופתע שנפגע, קווילפיש מנצל את ההזדמנות ותוקף בזריקות אבנים והוא מתחיל לשבור את הריצפה בעזרת זנבו ולזרוק ממנה אבנים ולפגע בשיממה.

יגאל
    "טוב אז בוא נילחם, צא פיפלאפ תתחיל בניקור עם סילון אקווה." אמרה דנה והוציא את הפיפלאפ שלה לזירה.

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מוציא את שיממה שנראה מותש מהקרב מול שלוס, הוא תוקף במכת ברק אבל קווילפיש מתנפח וקופץ לגובה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע בשיממה המופתע שנפגע, קווילפיש מנצל את ההזדמנות ותוקף בזריקות אבנים והוא מתחיל לשבור את הריצפה בעזרת זנבו ולזרוק ממנה אבנים ולפגע בשיממה.
    .
    'אני לא יכול להלחם כ"כ הרבה הפוקימונים שלי פצועים'
    "שיממה תחזור! ליירון צא החוצה תשתמש בהגנת ברזל ואז תתקוף בציפורן מתכת קדימה!"

14. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    דנטל מנסה שוב לתקוף בחוט יריה וליצור קורים שיתפסו את פיקאצ'ו, אבל פייקאצ'ו תוקף בזנב ברזל וקורע את כל הקורים, פיקאצ'ו עצבני מאוד הוא מתחיל לתקוף ברעם לכל עבר, דנטל נראה מופחד מאוד.
    דנטל רוץ לעברו של דנטל!בלי פחד!ושתהיה קרוב תפוף ברשת חוטים!

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה מוציא את ליירון אבל עד שאתה עושה את ההחלפה קווילפיש כבר חוזר לים, אתה רואה שפיבי ומרטין עדיין מחפשים פוקימון טוב.

elbaz2008
    דנטל מתקרב ומנסה לתפוס את פיקאצ'ו בקורים אבל פיקאצ'ו תוקף במכת ברק ומחשמל בחוזקה את דנטל שנפגע חזק מאוד, דנטל מחוסל ואתה מפסיד בקרב המכון, "יכולתה לנצח אבל אתה חוזר יותר מדי על אותם מהלכים הייתי צריך להלחם במקום לחפש תחושות בפוקימונים שלך" אמרה מרינה מנהיגת המכון.

עמוד 79 מתוך 83 ראשוןראשון ... 29697778798081 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •