יגאל
רמפארדוס תוקף בכוח עתיק, קאקול מנסה לחמוק אבל אין לו כוח יותר הוא מותש, רמפארדוס תוקף בכוח עתיק ופוגע ישירות בקאקול ומחסל אותו, אתה רץ אל קאקול הפצוע רואה מה שלומו ואז מחזיר אותו לפוקדור, "ואוו נתנתה קרב טוב מאוד, מרוב שהוא היה טוב קרנידיאוס שלי התפתח, כל הכבוד לך, הייתה כבר בדוכן מים?" שאל אותך נימו בסקרנות.
יגאל
"אמרו לי שהמכון מלא בוץ, ושאפשר להשתמש בבוץ עם פוקימוני מים ואדמה וליצור מתקפות חזקות, בגלל זה אימנתי את הקרנידיאוס שלי, למרות שהוא פוקימון סלע במכון יש לו יתרון של בוץ, כל מתקפת אדמה שיש בה אלמט של חול או אדמה יכולה להביא אחלה של יתרון עם הבוץ, טוב אני זז למכון המים" אמר נימו ונפרד ממך והלך אל המכון.
יגאל
אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, ולפתע אתה רואה את פיבי מאמנת שהתחילה איתך את המסע היא יצא הרגע מדוכן המים נראה שהיא נצחה, היא מלטפת את הדוצ'ק שלה.
![]()
PokeStyle
אתה מנסה לעצור את קווילפיש שמתנפח מהבהלה, אתה תופס אותו אבל הוא קופץ מהיד שלך, כדי להסיג אותו אתה צריך לתפוס אותו.
יגאל
אתה נכנס לדוכן המים ולפתע אתה רואה את סוף הקרב של נימו.
הסנדסלש של מאמנת המכון תוקף בכדור ג'יירו אבל הטסוטג'ה של נימו חומק הוא קופץ לגובה ואז תוקף בסופת עלים ופוגע חזק מאוד בסנדסלש שעף לבוץ ונפגע, ואז כאשר סנדסנלש חלש מאוד טסוטג'ה תוקף בחתך ומחסל את סנדסלש, נימו מנצח בקרב הדוכן, ומנהיגת המכון דנה מאשרת שהוא ניצח בפוקדע שלו.
"באתה להלחם שוב?" שואלת אותך דנה.
![]()
PokeStyle
אתה מוציא את שיממה שנראה מותש מהקרב מול שלוס, הוא תוקף במכת ברק אבל קווילפיש מתנפח וקופץ לגובה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע בשיממה המופתע שנפגע, קווילפיש מנצל את ההזדמנות ותוקף בזריקות אבנים והוא מתחיל לשבור את הריצפה בעזרת זנבו ולזרוק ממנה אבנים ולפגע בשיממה.
יגאל
"טוב אז בוא נילחם, צא פיפלאפ תתחיל בניקור עם סילון אקווה." אמרה דנה והוציא את הפיפלאפ שלה לזירה.
דנטל רוץ לעברו של דנטל!בלי פחד!ושתהיה קרוב תפוף ברשת חוטים!elbaz2008
דנטל מנסה שוב לתקוף בחוט יריה וליצור קורים שיתפסו את פיקאצ'ו, אבל פייקאצ'ו תוקף בזנב ברזל וקורע את כל הקורים, פיקאצ'ו עצבני מאוד הוא מתחיל לתקוף ברעם לכל עבר, דנטל נראה מופחד מאוד.
קרדיט ענק לרועי!
PokeStyle
אתה מוציא את ליירון אבל עד שאתה עושה את ההחלפה קווילפיש כבר חוזר לים, אתה רואה שפיבי ומרטין עדיין מחפשים פוקימון טוב.
elbaz2008
דנטל מתקרב ומנסה לתפוס את פיקאצ'ו בקורים אבל פיקאצ'ו תוקף במכת ברק ומחשמל בחוזקה את דנטל שנפגע חזק מאוד, דנטל מחוסל ואתה מפסיד בקרב המכון, "יכולתה לנצח אבל אתה חוזר יותר מדי על אותם מהלכים הייתי צריך להלחם במקום לחפש תחושות בפוקימונים שלך" אמרה מרינה מנהיגת המכון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)