Pokemon GO
עמוד 80 מתוך 83 ראשוןראשון ... 30707879808182 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,186 עד 1,200 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    אתה מוציא את שיממה שנראה מותש מהקרב מול שלוס, הוא תוקף במכת ברק אבל קווילפיש מתנפח וקופץ לגובה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע בשיממה המופתע שנפגע, קווילפיש מנצל את ההזדמנות ותוקף בזריקות אבנים והוא מתחיל לשבור את הריצפה בעזרת זנבו ולזרוק ממנה אבנים ולפגע בשיממה.

יגאל
    "טוב אז בוא נילחם, צא פיפלאפ תתחיל בניקור עם סילון אקווה." אמרה דנה והוציא את הפיפלאפ שלה לזירה.
    אני מוציא את פיקאצ'ו לאומר לו לתקוף במתקפה מהירה ואחר כך במכת חשמל בכל הכוח

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    דנטל מתקרב ומנסה לתפוס את פיקאצ'ו בקורים אבל פיקאצ'ו תוקף במכת ברק ומחשמל בחוזקה את דנטל שנפגע חזק מאוד, דנטל מחוסל ואתה מפסיד בקרב המכון, "יכולתה לנצח אבל אתה חוזר יותר מדי על אותם מהלכים הייתי צריך להלחם במקום לחפש תחושות בפוקימונים שלך" אמרה מרינה מנהיגת המכון.
    אני עוד יחור אליך!וינצח..אצא מהמכון והיתאמן בקרבות עצמיים..ובעיקר על מתקפות האופל של אבסול!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    אתה זורק את הפוקדור על טוטודייל והפוקדור פוגע בטוטודייל ומתחיל לזוז מצד לצד, וכעבור כמה שניות טוטודייל נקלע בתוך הפוקדור, אתה שמח מאוד, לפתע הפוקדור זוהר בצורה מוזרה ואז הוא נפתח, ולפתע מן הפוקדור יוצר קרוקונוו, טוטודייל התפתח בפוקדור, אתה עוד יותר שמח, לפתע אתה רואה את פיבי שוב, הפעם היא מבחינה בך, "היי ראין, אתה גם בדרך לדוכן המים השני?" היא שאולת אותך בפנים מחויכות
    תזכיר לי מי זאת פיבי?מאמנת המים במכון,הזאת שנלחמה איתי בסטיליקס?
    --
    "כן,את צודקת." אני אומר מחויך,ואז מתכופף על ברכי ומלטף את קרוקונאו.
    "לאן את הולכת עכשיו?" אני שואל,מנסה לפתח שיחה

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיקאצ'ו תוקף במתקפה מהירה ופיפלאפ תוקף בסילון אקווה משולב עם ניקור והשניים נפגשים ונוצר פיצוץ מהפגיעה, שניהם נפגעים באותה מידה, פיקאצ'ו תוקף מהר במכת ברק ופוגע חזק בפיפלאפ שנופל אל הבוץ, לפתע פיפלאפ מתעושש ונעלם בתוך הבוץ, פיקאצ'ו לא יודע מה לעשות.

elbaz2008
    אתה יוצא מהמכון ועובר במרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, ואז אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש מאמנים שתוכל לאמן את הפוקימונים שלך בעזרתם, לפתע אתה רואה שבעיר יש מבוך מתכת שמי שעובר את כולו מקבל פוקימון מתכת מתנה, אתה עושה עוד סיבוב בעיר ואתה רואה מקום שבוא מאמנים נלחמים, אתה רואה שיש איזה מאמן שמנצח את כולם בזירה.

Tiger
    פיבי זו המאמנת שהתחלתה איתה את המסע, פגשתה אותם מקודם בעיר.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "אני הולכת לעיר באבלס לתחרות הדייג, ולדוכן המים השני, חיפשתי לי פוקימון חשמל אבל לא מצאתי, אז אני מנסה לפתח עכשיו את הבייליף שלי, אתה רוצה אולי קרב?" שאלה פיבי.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיקאצ'ו תוקף במתקפה מהירה ופיפלאפ תוקף בסילון אקווה משולב עם ניקור והשניים נפגשים ונוצר פיצוץ מהפגיעה, שניהם נפגעים באותה מידה, פיקאצ'ו תוקף מהר במכת ברק ופוגע חזק בפיפלאפ שנופל אל הבוץ, לפתע פיפלאפ מתעושש ונעלם בתוך הבוץ, פיקאצ'ו לא יודע מה לעשות.

elbaz2008
    אתה יוצא מהמכון ועובר במרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, ואז אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש מאמנים שתוכל לאמן את הפוקימונים שלך בעזרתם, לפתע אתה רואה שבעיר יש מבוך מתכת שמי שעובר את כולו מקבל פוקימון מתכת מתנה, אתה עושה עוד סיבוב בעיר ואתה רואה מקום שבוא מאמנים נלחמים, אתה רואה שיש איזה מאמן שמנצח את כולם בזירה.

Tiger
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "אני הולכת לעיר באבלס לתחרות הדייג, ולדוכן המים השני, חיפשתי לי פוקימון חשמל אבל לא מצאתי, אז אני מנסה לפתח עכשיו את הבייליף שלי, אתה רוצה אולי קרב?" שאלה פיבי.
    אני מחזיר את פיקאצ'ו ומוציא את קאקול ואומר לו לתקוף באקדח מים על הבוץ

6. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אלך אל מבוך המתכת!

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    "בייליף נגד נמסטים,נשמע טוב" אני אומר ומוציא את נמסטים.

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה מוציא את ליירון אבל עד שאתה עושה את ההחלפה קווילפיש כבר חוזר לים, אתה רואה שפיבי ומרטין עדיין מחפשים פוקימון טוב.

.
    'טוב לפחות נשאר עוד זמן כדי לתפוס עוד פוקימון' אחשוב בזמן שאני מחזיר את ליירון לפוכדור שלו
    אני אלך שוב להתיישב ליד האגם ויחכה שמשהו יתפב בחכה שלי

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא מתחיל לתקוף באקדח מים על הבוץ אבל זה לא עושה כלום, לפתע סביב האבן שעליה עומד קאקול מתחילה להיווצר מערבולת היא מתחילה לעלות לגובה ולהיות כמו חומה שמקיפה את קאקול, לפתע בשניה אחת המערבולת בולעת את קאקול, אתה נראה מבוהל אתה לא יודע מה קרה לקאקול, לפתע קאקול נפלט החוצה מהבוץ ועף על אחת האבנים, קאקול נפגע חזק, פיפלאפ עדיין לא יצא מהבוץ.

elbaz2008
    אתה הולך למבוך המתחת ומחכה, אתה רואה שיש הרבה מאוד מאמנים שהולכים, כאשר אתה מגיעה לכניסה הפקיד מבקש שתביא לו את כל הפוקדורים הרייקים שלך כי אסור לתפוס בפנים פוקימונים, ושתבחר פוקימון אחד שאיתו אתה תיכנס למבוך.

Tiger
    "בסדר בוא נתחיל, בייליף תיקפי ביום שמש ואז בקרן סולרית" אמרה פיבי, בייליף תקפה ביום שמש ואז השמש החלה לזהור בחוזקה על בייליף, בייליף החלה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.

PokeStyle
    אתה זורק שוב את הפתיון של החכה למים ומחכה כמה דקות, לפתע אתה שוב רואה שמשהו מושך את חכה, אתה שוב מרים את החכה ולפתע יוצא מהמים וופר קטן.

10. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אתה הולך למבוך המתחת ומחכה, אתה רואה שיש הרבה מאוד מאמנים שהולכים, כאשר אתה מגיעה לכניסה הפקיד מבקש שתביא לו את כל הפוקדורים הרייקים שלך כי אסור לתפוס בפנים פוקימונים, ושתבחר פוקימון אחד שאיתו אתה תיכנס למבוך.
    אבחר בסייטר!עכשיו סייטר עוף והדרך אותי איך לעבור!

קרדיט ענק לרועי!

י
    Tiger
    "בסדר בוא נתחיל, בייליף תיקפי ביום שמש ואז בקרן סולרית" אמרה פיבי, בייליף תקפה ביום שמש ואז השמש החלה לזהור בחוזקה על בייליף, בייליף החלה לטעון אנרגיה לקרן סולרית.
    ]
    "תתקוף במהירות כדי להפריע לטעינה,ואז סחרור אש!"

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה זורק שוב את הפתיון של החכה למים ומחכה כמה דקות, לפתע אתה שוב רואה שמשהו מושך את חכה, אתה שוב מרים את החכה ולפתע יוצא מהמים וופר קטן.
    'וופר אני לא חושב שהוא יהיה מרשים בתחרות הדייג' אחשוב
    ואני ישחרר את וופר וימתין שעוד פוקימון יתפס בחכה שלי

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול יוצא מהפוקדור, הוא מתחיל לתקוף באקדח מים על הבוץ אבל זה לא עושה כלום, לפתע סביב האבן שעליה עומד קאקול מתחילה להיווצר מערבולת היא מתחילה לעלות לגובה ולהיות כמו חומה שמקיפה את קאקול, לפתע בשניה אחת המערבולת בולעת את קאקול, אתה נראה מבוהל אתה לא יודע מה קרה לקאקול, לפתע קאקול נפלט החוצה מהבוץ ועף על אחת האבנים, קאקול נפגע חזק, פיפלאפ עדיין לא יצא מהבוץ.

elbaz2008

Tiger

PokeStyle
    אני אומר לקאקול לקום מהר ולחקות עד שפיפלאפ יצא מהבוץ ושהוא יוצא תתקוף אותו בדחיפה

14. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    הפקיד מביא לך כמו מן שלט עם כפתור אחד, זה כפתור מצוקה לרגע שאתה רוצה לצאת החוצה מהמבוך ולהפסיק להישאר בגלל שאתה מרגיש שאתה בסכנה. אתה לוקח את השלט ונכנס למבוך, אתה הולך כמה דקות ורואה שהמבוך מתחיל להתפצל, אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה שומע שאגה שמגיעה מאחוריך, אתה מביט ולפתע אתה רואה מטאנג ענקי, שמתחיל לעוף לכיוונך.

Tiger
    נמסטים תוקף במתקפה מהירה הוא עומד לפגוע בביליף אבל לפתע היא תוקפת בקרן סולרית אבל נמסטים מנצל את התנופה של המתקפה המהירה וקופץ לגובה ואז כאשר הוא קופץ הוא תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בבייליף שנפגעת חזק ועפה על אחת האבנים שעל החוף, בייליף מתעוששת במהירות, היא תוקפת בעלי קסם שפוגעים ישירות בנמסטים המופתע שנפגע, נמסטים נראה מסוחרר מעט, "בייליף קדימה תתקפי באבקת רעל ואז בעלה קסם שוב" אמרה פיבי, בייליף התכוננה לתקוף שוב.

PokeStyle
    אתה זורק שוב את הפתיון למים ותוך שניות אתה מקבל תזוזה בחכה, אתה מנסה למשוך את הפוקימון מהמים אבל בקושי מצליח, אתה מושך בחוזקה ולפתע מהמים יוצא מנטייק ענקי, הוא עף על ריצפת המזח, הפנים של כל הדייגים מופנים אל המנטייק הענקי.

יגאל
    לפתע פיפלאפ יוצא מהמים הוא תוקף בסילון אקווה מושלב עם ניקור קאקול תוקף בדחיפה והשניים פוגעים זה בזה אבל קאקול נפגע חזק יותר בגלל שלפיפלאפ הייתה תנופה.

15. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    הפקיד מביא לך כמו מן שלט עם כפתור אחד, זה כפתור מצוקה לרגע שאתה רוצה לצאת החוצה מהמבוך ולהפסיק להישאר בגלל שאתה מרגיש שאתה בסכנה. אתה לוקח את השלט ונכנס למבוך, אתה הולך כמה דקות ורואה שהמבוך מתחיל להתפצל, אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה שומע שאגה שמגיעה מאחוריך, אתה מביט ולפתע אתה רואה מטאנג ענקי, שמתחיל לעוף לכיוונך.

Tiger
    נמסטים תוקף במתקפה מהירה הוא עומד לפגוע בביליף אבל לפתע היא תוקפת בקרן סולרית אבל נמסטים מנצל את התנופה של המתקפה המהירה וקופץ לגובה ואז כאשר הוא קופץ הוא תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בבייליף שנפגעת חזק ועפה על אחת האבנים שעל החוף, בייליף מתעוששת במהירות, היא תוקפת בעלי קסם שפוגעים ישירות בנמסטים המופתע שנפגע, נמסטים נראה מסוחרר מעט, "בייליף קדימה תתקפי באבקת רעל ואז בעלה קסם שוב" אמרה פיבי, בייליף התכוננה לתקוף שוב.

PokeStyle
    אתה זורק שוב את הפתיון למים ותוך שניות אתה מקבל תזוזה בחכה, אתה מנסה למשוך את הפוקימון מהמים אבל בקושי מצליח, אתה מושך בחוזקה ולפתע מהמים יוצא מנטייק ענקי, הוא עף על ריצפת המזח, הפנים של כל הדייגים מופנים אל המנטייק הענקי.

יגאל
    לפתע פיפלאפ יוצא מהמים הוא תוקף בסילון אקווה מושלב עם ניקור קאקול תוקף בדחיפה והשניים פוגעים זה בזה אבל קאקול נפגע חזק יותר בגלל שלפיפלאפ הייתה תנופה.
    אני אומר לקאקול להקפיא את פיפלאפ בעזרת קרן קרח ואחר כך תתקוף אותו בדחיפה

עמוד 80 מתוך 83 ראשוןראשון ... 30707879808182 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •