Pokemon GO
עמוד 81 מתוך 83 ראשוןראשון ... 31717980818283 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,201 עד 1,215 מתוך 1240
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Tiger
    נמסטים תוקף במתקפה מהירה הוא עומד לפגוע בביליף אבל לפתע היא תוקפת בקרן סולרית אבל נמסטים מנצל את התנופה של המתקפה המהירה וקופץ לגובה ואז כאשר הוא קופץ הוא תוקף בסיחרור אש ופוגע ישירות בבייליף שנפגעת חזק ועפה על אחת האבנים שעל החוף, בייליף מתעוששת במהירות, היא תוקפת בעלי קסם שפוגעים ישירות בנמסטים המופתע שנפגע, נמסטים נראה מסוחרר מעט, "בייליף קדימה תתקפי באבקת רעל ואז בעלה קסם שוב" אמרה פיבי, בייליף התכוננה לתקוף שוב.
    "תשתמש בסחרור אש כדי להפריע למתקפות לפגוע בך ואז תפגע בה עם להביור!"

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    אתה זורק שוב את הפתיון למים ותוך שניות אתה מקבל תזוזה בחכה, אתה מנסה למשוך את הפוקימון מהמים אבל בקושי מצליח, אתה מושך בחוזקה ולפתע מהמים יוצא מנטייק ענקי, הוא עף על ריצפת המזח, הפנים של כל הדייגים מופנים אל המנטייק הענקי.

.
    "יש המנטייק הזה ישמש אותי מצויין בתחרות" אני יגיד
    "קדימה ליירון תשתמש בציפורן דרקון על מנטייק" ואני יצביע על מנטייק

3. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של פיפלאפ , פיפלאפ מתקשה לזוז במהירות אבל זה לא מגביל אותו מלתקוף, פיפלאפ עומד לתקוף במערבולת.

Tiger
    נמסטים תוקף בסיחרור אש וביליף תוקפת באבקת רעל, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק של רעל, נמסטים נפגע חזק וחוטף הרעלה שמחלישה אותו, בייליף מנצלת את ההיזדמנות ותוקפת בעלי קסם ללא הפסקה ונמסטים המורעל נפגע חזק מאוד.

PokeStyle
    ליירון תוקף בציפורן מתכת אבל מנטייק חומק במהירות, הוא מתחיל להתעופף לגובה כאשר הוא קופץ ואז הוא תוקף בפעימת מים ופוגע ישירות בליירון שנפגע חזק, לפתע מנטייק יורד במהירות לכיוונו של ליירון הוא עומד לתקוף אותו במכת כנף.

4. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ופוגע ברגלו של פיפלאפ , פיפלאפ מתקשה לזוז במהירות אבל זה לא מגביל אותו מלתקוף, פיפלאפ עומד לתקוף במערבולת.

Tiger
    נמסטים תוקף בסיחרור אש וביליף תוקפת באבקת רעל, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק של רעל, נמסטים נפגע חזק וחוטף הרעלה שמחלישה אותו, בייליף מנצלת את ההיזדמנות ותוקפת בעלי קסם ללא הפסקה ונמסטים המורעל נפגע חזק מאוד.

PokeStyle
    ליירון תוקף בציפורן מתכת אבל מנטייק חומק במהירות, הוא מתחיל להתעופף לגובה כאשר הוא קופץ ואז הוא תוקף בפעימת מים ופוגע ישירות בליירון שנפגע חזק, לפתע מנטייק יורד במהירות לכיוונו של ליירון הוא עומד לתקוף אותו במכת כנף.

אני אומר לקאקול תחמוק מהמערבולת בעזרת ריצה במעגלים ואחר כך תתקוף את פיפלאפ בזנב ברזל

5. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    "ליירון תשתמש בהגנת ברזל ואז ראש ברזל קדימה!"

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול קופץ במהירות לגובה וחומק מהמערבולת ואז כאשר הוא יורד הוא מתחיל להסתובב במהירות סביב פיפאלפ, פיפלאפ מגיב במהירות וקופץ במהירות אל תוך הבוץ כדי לחמוק, קאקול קופץ אחריו כאשר הוא עומד לתקוף בזנב ברזל, השניים נכנסים לתוך הבוץ. ואז לפתע נוצר פיצוץ חזק בתוך הבוץ שממנו עף פיפלאפ ונראה שהוא מחוסל, קאקול יוצא כעבור כמה שניות מהבוץ ללא שריטה אחת. דנה מחזירה את פיפלאפ ומוציאה במהירות את דוצ'ק.

PokeStyle
    ליירון תוקף בהגנת ברזל ולא נפגע ממכת הכנף, ואז כאשר מנטייק קרוב עליו, ליירון תוקף בראש ברזל ומנטייק מגיב במהירות בפעימת מים השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ונוצר פיצוץ שמתפזר תוך כמה שניות, מנטייק נפצע אבל ליירון נפצע יותר, המים משפיעים על גופו בצורה רעה שמקשה עליו לנועה במהירות.

7. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון תוקף בהגנת ברזל ולא נפגע ממכת הכנף, ואז כאשר מנטייק קרוב עליו, ליירון תוקף בראש ברזל ומנטייק מגיב במהירות בפעימת מים השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ונוצר פיצוץ שמתפזר תוך כמה שניות, מנטייק נפצע אבל ליירון נפצע יותר, המים משפיעים על גופו בצורה רעה שמקשה עליו לנועה במהירות.
    "ליירון קדימה תנסה לתקוף בציפורן מתכת שוב פעם קדימה!" אצעק

8. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון מגיב במהירות הוא תוקף בציפורן מתכת ומעיף את מנטייק שמתגלגל על ריצפת המזח ונראה שהוא מסוחרר. אתה רואה שלא נשאר עוד הרבה זמן עד תחילת התחרות של הדייג.

9. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    יגאל
    קאקול קופץ במהירות לגובה וחומק מהמערבולת ואז כאשר הוא יורד הוא מתחיל להסתובב במהירות סביב פיפאלפ, פיפלאפ מגיב במהירות וקופץ במהירות אל תוך הבוץ כדי לחמוק, קאקול קופץ אחריו כאשר הוא עומד לתקוף בזנב ברזל, השניים נכנסים לתוך הבוץ. ואז לפתע נוצר פיצוץ חזק בתוך הבוץ שממנו עף פיפלאפ ונראה שהוא מחוסל, קאקול יוצא כעבור כמה שניות מהבוץ ללא שריטה אחת. דנה מחזירה את פיפלאפ ומוציאה במהירות את דוצ'ק.
    אני מחזיר את פיפלאפ ומוציא את פיקא'ו ואומר לו לתקוף במכת חשמל

10. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיקאצ'ו תוקף במכת חשמל אבל דוצ'ק חומק הוא מתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר, אבל פיקאצ'ו חומק בעזרת מתקפה מהירה, ואז הוא קופץ לכיוונו של דוצ'ק ומנסה לתקוף אותו בפעם הראשונה בזנב ברזל אבל דוצ'ק לא נותן לפיקאצ'ו הזדמנות ותוקף אותו במכת כנף ופוגע חזק בפיקאצ'ו שעף אל תוך הבוץ ונפצע.

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיקאצ'ו תוקף במכת חשמל אבל דוצ'ק חומק הוא מתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר, אבל פיקאצ'ו חומק בעזרת מתקפה מהירה, ואז הוא קופץ לכיוונו של דוצ'ק ומנסה לתקוף אותו בפעם הראשונה בזנב ברזל אבל דוצ'ק לא נותן לפיקאצ'ו הזדמנות ותוקף אותו במכת כנף ופוגע חזק בפיקאצ'ו שעף אל תוך הבוץ ונפצע.
    אני אומר לפיקצ'ו לקום ולהישתמש במתקפה מהירה ואחר כך תתקוף את דוצ'ק בגל רעם

12. משתמש מנוסה
    יגאל
    פיקאצ'ו מנסה לקום מהבוץ ולתקוף במתקפה מהירה אבל לפתע דוצ'ק קופץ על פיקאצ'ו כאשר הוא תוקף במערבולת ולפתע נוצר פיצוץ חזק בתוך הבוץ שבתוכו נעלמים פיקאצ'ו ודוצ'ק.
    אתה ממתין כמה דקות, לא יודע מה עלה בגורלו של פיקאצ'ו ולפתע נוצרת מערבולת ענקי של בוץ שממנה עף פיקאצ'ו על אחד הסלעים, תוך שניות יוצא מהמערבולת גם דוצ'ק ללא שריטה אחת, הוא נראה שמח ממה שהוא עשה לפיקאצ'ו, אתה רואה שפיקאצ'ו מחוסל.

13. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    ליירון מגיב במהירות הוא תוקף בציפורן מתכת ומעיף את מנטייק שמתגלגל על ריצפת המזח ונראה שהוא מסוחרר. אתה רואה שלא נשאר עוד הרבה זמן עד תחילת התחרות של הדייג.
    'אני חייב לנסות ולתפוס את המנטייק הזה אין לי ברירה'
    "פוקדור צא!" ואני זורק פוכדור על מנטייק

14. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    פיקאצ'ו מנסה לקום מהבוץ ולתקוף במתקפה מהירה אבל לפתע דוצ'ק קופץ על פיקאצ'ו כאשר הוא תוקף במערבולת ולפתע נוצר פיצוץ חזק בתוך הבוץ שבתוכו נעלמים פיקאצ'ו ודוצ'ק.
    אתה ממתין כמה דקות, לא יודע מה עלה בגורלו של פיקאצ'ו ולפתע נוצרת מערבולת ענקי של בוץ שממנה עף פיקאצ'ו על אחד הסלעים, תוך שניות יוצא מהמערבולת גם דוצ'ק ללא שריטה אחת, הוא נראה שמח ממה שהוא עשה לפיקאצ'ו, אתה רואה שפיקאצ'ו מחוסל.
    אני מחזיר את פיקצ'ו ומוציא את קורומורי ואומר לו לתקוף במכת כנף

15. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    הפקיד מביא לך כמו מן שלט עם כפתור אחד, זה כפתור מצוקה לרגע שאתה רוצה לצאת החוצה מהמבוך ולהפסיק להישאר בגלל שאתה מרגיש שאתה בסכנה. אתה לוקח את השלט ונכנס למבוך, אתה הולך כמה דקות ורואה שהמבוך מתחיל להתפצל, אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה שומע שאגה שמגיעה מאחוריך, אתה מביט ולפתע אתה רואה מטאנג ענקי, שמתחיל לעוף לכיוונך.
    "סייטר מכת כנף!ואז מתקפה מהירה"!השאג בבהלה

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 81 מתוך 83 ראשוןראשון ... 31717980818283 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •