Pokemon GO
עמוד 82 מתוך 83 ראשוןראשון ... 327280818283 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,216 עד 1,230 מתוך 1240
  1. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    אתה זורק את הפוקדור על מנטייק, הפוקדור פוגע במנטייק ומכניס אותו עליו, הוא מתחיל לזוז מצד לצד במהירות, אתה לא יודע מה לעשות, הזמן עומד להיגמר, לפתע הפוקדור נעצר, אתה תפסתה מנטייק, לפתע אתה שומע את הצפירה של התחרות, השופט מבקש ממכם להניח את הפוקימונים שתפסתם על משקל, אתה מניח את מנטייק, אתה רואה שהמשקל הוא גם מכונת ריפוי, כעבור כמה דקות יש ציפצוף, ואתה רואה עוד שלושה מאמנים שקיבלו את הציפצוף הזה, לפתע השופט אומר כל מי שקיבל צפיצוף עולה לשלב הקרבות, אתם עולים לבמה, אתה רואה שמרטין הצליח להיכנס לתחרות גם, אתה הולך להילחם מול מאמנת צעירה, אתם הולכים לזירת בריכה בעלת אבנים, זה יהיה קרב 1 על 1, אתם תלחמו עם הפוקימונים שתפסתם, המאמנת זורק את הפוקדור שלה לתוך הבריכה ולפתע יוצא פוקימון דמוי אהיל, "קדימה למוליס תקוף באקדח מים" אמרה המאמנת ללמוליס שלה.

יגאל
    דוצ'ק וקורומורי תוקפים יחדיו במכת כנף ומתנגשים זה בזה, הם לא מוותרים זה לזה, ולפתע דוצ'ק תוקף בסופה ומעיף את קורומורי לתוך הבוץ, קורומורי נפגע חזק מאוד, ונראה שהוא טיפה מסוחרר.

elbaz2008
    סייטר תוקף במכת כנף אבל מטאנג הודף אותו, ולפתע הוא תוקף בציפון מתכת ומעיף את סייטר על קיר הברזל, מטאנג מתקרב במהירות אל סייטר, לפתע להפתעתך אתה רואה בסוף השורה של המבוך שמיכת מתכת שיכולה לפתח את סייטר, אבל אתה רואה שחבורה של סקארמורים ששומרים על שמיכת המתכת הזו.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    אתה זורק את הפוקדור על מנטייק, הפוקדור פוגע במנטייק ומכניס אותו עליו, הוא מתחיל לזוז מצד לצד במהירות, אתה לא יודע מה לעשות, הזמן עומד להיגמר, לפתע הפוקדור נעצר, אתה תפסתה מנטייק, לפתע אתה שומע את הצפירה של התחרות, השופט מבקש ממכם להניח את הפוקימונים שתפסתם על משקל, אתה מניח את מנטייק, אתה רואה שהמשקל הוא גם מכונת ריפוי, כעבור כמה דקות יש ציפצוף, ואתה רואה עוד שלושה מאמנים שקיבלו את הציפצוף הזה, לפתע השופט אומר כל מי שקיבל צפיצוף עולה לשלב הקרבות, אתם עולים לבמה, אתה רואה שמרטין הצליח להיכנס לתחרות גם, אתה הולך להילחם מול מאמנת צעירה, אתם הולכים לזירת בריכה בעלת אבנים, זה יהיה קרב 1 על 1, אתם תלחמו עם הפוקימונים שתפסתם, המאמנת זורק את הפוקדור שלה לתוך הבריכה ולפתע יוצא פוקימון דמוי אהיל, "קדימה למוליס תקוף באקדח מים" אמרה המאמנת ללמוליס שלה.

יגאל
    דוצ'ק וקורומורי תוקפים יחדיו במכת כנף ומתנגשים זה בזה, הם לא מוותרים זה לזה, ולפתע דוצ'ק תוקף בסופה ומעיף את קורומורי לתוך הבוץ, קורומורי נפגע חזק מאוד, ונראה שהוא טיפה מסוחרר.

elbaz2008
    סייטר תוקף במכת כנף אבל מטאנג הודף אותו, ולפתע הוא תוקף בציפון מתכת ומעיף את סייטר על קיר הברזל, מטאנג מתקרב במהירות אל סייטר, לפתע להפתעתך אתה רואה בסוף השורה של המבוך שמיכת מתכת שיכולה לפתח את סייטר, אבל אתה רואה שחבורה של סקארמורים ששומרים על שמיכת המתכת הזו.
    אני אומר לקורומורי לתקוף את דוצ'ק בבילבול ואחר כך בחבטה

3. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר אל פחד!נסה רק לגעת השמיכת המתכת!בלי שהסקרמורים ישימו לב..

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    נמסטים תוקף בסיחרור אש וביליף תוקפת באבקת רעל, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק של רעל, נמסטים נפגע חזק וחוטף הרעלה שמחלישה אותו, בייליף מנצלת את ההיזדמנות ותוקפת בעלי קסם ללא הפסקה ונמסטים המורעל נפגע חזק מאוד.
    "תנסה להתחמק בעזרת מהירות ואז סחרור אש!"

5. משתמש מנוסה
    יגאל
    קורומורי קם במהירות מבוץ ותוקף בבילבול במהירות ופוגע בדוצ'ק שלא יודע מה קורה פתאום, קורומורי תוקף בחבטה ומעיף את דוצ'ק לבוץ, דוצ'ק מנסה לנטרל את מתקפת הבילבול ומתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר, נראה שקורומורי מבוהל.

elbaz2008
    סייטר הפצוע מנסה להגיעה לשמיכת הברזל אבל לפתע שהוא רץ לשמיכה הוא מבהיל את הסקארמורים שתוקפים בסופה ופוגעים בסייטר, אתם ננעלים משני הצדדים, כאשר מטאנג עצני רוצה לתקוף את סייטר מצד אחד וחבורה של סקארמורים מצד שני.

Tiger
    לפתע נמסטים קופץ לגובה הוא חומק לפתע אתה רואה שמהגוף של נמסטים יוצא עשן ולפתע הגוף של נמסטים עולה בלהבות ואז לפתע נמסטים הופך לגלגל אש ויורד במהירות אל בייליף ותוקף אותה חזק ומעיף את בייליף אל תוך הים ומחסל אותה, נמסטים יורד לאדמה הוא למד מתקפת גלגל להבה. לפתע גופו של נמסטים מתחיל לזהור ולגדול ונהיה גדול יותר, נמסטים התפתח לאנטיים גדול וחזק.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    סייטר הפצוע מנסה להגיעה לשמיכת הברזל אבל לפתע שהוא רץ לשמיכה הוא מבהיל את הסקארמורים שתוקפים בסופה ופוגעים בסייטר, אתם ננעלים משני הצדדים, כאשר מטאנג עצני רוצה לתקוף את סייטר מצד אחד וחבורה של סקארמורים מצד שני.
    סייטר נסה בשארית כוחתיך לגעת במעיל המתכת!ואז נצא מפה..

קרדיט ענק לרועי!

Tiger
    לפתע נמסטים קופץ לגובה הוא חומק לפתע אתה רואה שמהגוף של נמסטים יוצא עשן ולפתע הגוף של נמסטים עולה בלהבות ואז לפתע נמסטים הופך לגלגל אש ויורד במהירות אל בייליף ותוקף אותה חזק ומעיף את בייליף אל תוך הים ומחסל אותה, נמסטים יורד לאדמה הוא למד מתקפת גלגל להבה. לפתע גופו של נמסטים מתחיל לזהור ולגדול ונהיה גדול יותר, נמסטים התפתח לאנטיים גדול וחזק.
    "ואו,כל הכבוד נמסטי-אה אנטיים!!" אני אומר ומלטף את ראשו.
    אני מכניס אותו לפוכדור,שינוח קצת.
    "רוצה עוד קרב?"

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle

אחי משהו שלא קשור
    סחה על הפייקים אחי אתה תותח!!
    ------------------
    'מעניין!' אחשוב
    "קדימה מנטייק! צא החוצה,תתחמק מאקדח המים ואז תתקוף בקרן בועות!"
    אצעק

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קורומורי קם במהירות מבוץ ותוקף בבילבול במהירות ופוגע בדוצ'ק שלא יודע מה קורה פתאום, קורומורי תוקף בחבטה ומעיף את דוצ'ק לבוץ, דוצ'ק מנסה לנטרל את מתקפת הבילבול ומתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר, נראה שקורומורי מבוהל.

elbaz2008

Tiger
    אני אומר לקורומורי לא להיבהל ולתקוף את דוצ'ק בהיפנוזה ואחר כך שוב במכת כנף

10. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    סייטר מנסה להתקרב על המעיל אבל לפתע הסקארמורים מעיפים את סייטר בסופה, סייטר עף לצד אחר של המבוך ונעלם, אתה רואה שהפוקימונים עומדים לתקוף אותך, לפתע ההידורומה קופץ להגנתך ותוקף בסיחרור אש ומבריח את כל הסקארמורים ואת מאטנג, לפתע אתה רואה שמאמן מגיעה ההידורומה שלו "הכל בסדר?" שאל אותך המאמן.

Tiger
    "לא תודה , טוב אני אמשיך להסתובב פה" אמרה פיבי, אתה ממשיך ללכת ומגיעה אל פתח העיר באבלס, אתה רואה שלט ענקי בפתח העיר "תחרות הדייג הגדולה, היום במזח, פרס למנצח" מהצד השני אתה רואה את דוכן המים השני.

PokeStyle
    תודה רבה
    -----------------------
    מנטייק קופץ לגובה חומק ממתקפת אקדח המים ואז תוקף בקרן בועות אבל למוליס חומק, הוא קופץ לגובה ומתהפף ואז בעזרת החלק התחתי שלו הוא נדבק לגופו של מנטייק ותוקף אותו בקשירה ופוגע חזק במנטייק שנופל על אחד הסלעים כאשר למוליס עדיין דבק על גופו.

יגאל
    קורומורי תוקף בהיפנוזה וגורם לדוצ'ק להירדם, ואז הוא תוקף את דוצ'ק במכת כנף ומעיף את דוצ'ק לבוץ ומחסל אותו, לדנה נשאר עוד פוקימון אחד, "צא סנדסנלש תקוף בכדור ג'יירו" אמרה דנה והוציא סנדסלש גדול וחזק.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    תודה רבה
    -----------------------
    מנטייק קופץ לגובה חומק ממתקפת אקדח המים ואז תוקף בקרן בועות אבל למוליס חומק, הוא קופץ לגובה ומתהפף ואז בעזרת החלק התחתי שלו הוא נדבק לגופו של מנטייק ותוקף אותו בקשירה ופוגע חזק במנטייק שנופל על אחד הסלעים כאשר למוליס עדיין דבק על גופו.
    "מנטייק מהר תשתמש בפעימת מים כדי לשבור את הסלע ולהעיף את מוליס ממך ואז תשתמש במכת כנף קדימה!"

Tiger
    "לא תודה , טוב אני אמשיך להסתובב פה" אמרה פיבי, אתה ממשיך ללכת ומגיעה אל פתח העיר באבלס, אתה רואה שלט ענקי בפתח העיר "תחרות הדייג הגדולה, היום במזח, פרס למנצח" מהצד השני אתה רואה את דוכן המים השני.
    ]
    'לא יזיק לי להרגע קצת בתחרות דייג' אני חושב לעצמי,מסתכל איפה נרשמים ומקבלים חכות,והולך לשם מיד.

13. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    סייטר מנסה להתקרב על המעיל אבל לפתע הסקארמורים מעיפים את סייטר בסופה, סייטר עף לצד אחר של המבוך ונעלם, אתה רואה שהפוקימונים עומדים לתקוף אותך, לפתע ההידורומה קופץ להגנתך ותוקף בסיחרור אש ומבריח את כל הסקארמורים ואת מאטנג, לפתע אתה רואה שמאמן מגיעה ההידורומה שלו "הכל בסדר?" שאל אותך המאמן.

Tiger

PokeStyle
    תודה רבה
    -----------------------

יגאל
    קורומורי תוקף בהיפנוזה וגורם לדוצ'ק להירדם, ואז הוא תוקף את דוצ'ק במכת כנף ומעיף את דוצ'ק לבוץ ומחסל אותו, לדנה נשאר עוד פוקימון אחד, "צא סנדסנלש תקוף בכדור ג'יירו" אמרה דנה והוציא סנדסלש גדול וחזק.
    אני אומר לקורומורי לחמוק מכדור ג'יירו ואחרי זה אני מחזיר אותו ואני מוציא את קאקול ואותר לו לתקוף את סנדסנלש באקדח מים

14. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "וואו!תודה הצלת אותי"אומר בהתרגשות"תרצי להצתרף אלי להמשך המבוך?"אשאל כשסומק על פניי מופיע."יואו!איפה הסייטר שלי?אשאל בריצה אל הכיוון בו סייטר נעלם..

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    מנטייק תוקף בפעימת מים ושובר את האבן אבל זה לא עוזר לו להוריד את למוליס מהגב, למוליס תוקף במכת גוף ומשלב אותה עם הקשירה והוא ומנטייק נכנסים למים ונוצר פיצוץ במים שממנו תוקף שניה למוליס קופץ לגובה, מנטייק יוצא מהמים הוא נראה מסוחרר, למוליס ירוד במהירות הוא עומד לתקוף במערכולת.

Joke
    אתה הולך אל המזח ונרשם לתחרות אבל אתה מגלה שכדי להסיג חכה אתה צריך לנצח את אחד הדייגים המקומיים שדגים על המזח, אתה מסתובב באזור מחפש דייג ולפתע אתה רואה דייג שנראה לך שיהיה קל לנצח אותו, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להלחם והוא אכן מסכים, הוא רוצה קרב 1 על 1 ואתה מסכים, הדייג מוציא לקרב טנטקרול ענקי.

יגאל
    סנלדלס תוקף בכדור ג'ירו הוא עומד לתקוף בקורומורי אבל הוא חומק, אתה מחזיר במהירות את קורומורי ומוציא את קאקול , קאקול מתחיל לתקוף באקדח מים אבל סנדסלש קופץ אל תוך הבוץ ונעלם בתוכו, לפתע אתה רואה שבתוך הבוץ מתחילה להיווצר מערבולת סביב האבן של קאקול, המערבולת עומדת לבלוע את קאקול.

elbaz2008
    "בסדר אני אצטרף עליך, אתה רואה ששמיכת הברזל נשארה במקום ופוקימוני המתכת לא נגעו בה, אתה לוקח את השמיכה וממשיך ללכת ומחפש את סייטר, לפתע אתה רואה שמטאנג חתף אותו והוא מתקדם לאיזור במבוך, אתה אומר למאמן שהלך איתך לתקוף את מטאנג ולהחזיר את סייטר אבל אתה רואה שהוא וההידורומה שלו נעלמו.

עמוד 82 מתוך 83 ראשוןראשון ... 327280818283 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •