Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 83 ראשוןראשון ... 3373818283
מציג תוצאות 1,231 עד 1,240 מתוך 1240
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    PokeStyle
    מנטייק תוקף בפעימת מים ושובר את האבן אבל זה לא עוזר לו להוריד את למוליס מהגב, למוליס תוקף במכת גוף ומשלב אותה עם הקשירה והוא ומנטייק נכנסים למים ונוצר פיצוץ במים שממנו תוקף שניה למוליס קופץ לגובה, מנטייק יוצא מהמים הוא נראה מסוחרר, למוליס ירוד במהירות הוא עומד לתקוף במערכולת.

Joke
    אתה הולך אל המזח ונרשם לתחרות אבל אתה מגלה שכדי להסיג חכה אתה צריך לנצח את אחד הדייגים המקומיים שדגים על המזח, אתה מסתובב באזור מחפש דייג ולפתע אתה רואה דייג שנראה לך שיהיה קל לנצח אותו, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להלחם והוא אכן מסכים, הוא רוצה קרב 1 על 1 ואתה מסכים, הדייג מוציא לקרב טנטקרול ענקי.

יגאל
    סנלדלס תוקף בכדור ג'ירו הוא עומד לתקוף בקורומורי אבל הוא חומק, אתה מחזיר במהירות את קורומורי ומוציא את קאקול , קאקול מתחיל לתקוף באקדח מים אבל סנדסלש קופץ אל תוך הבוץ ונעלם בתוכו, לפתע אתה רואה שבתוך הבוץ מתחילה להיווצר מערבולת סביב האבן של קאקול, המערבולת עומדת לבלוע את קאקול.

elbaz2008
    "בסדר אני אצטרף עליך, אתה רואה ששמיכת הברזל נשארה במקום ופוקימוני המתכת לא נגעו בה, אתה לוקח את השמיכה וממשיך ללכת ומחפש את סייטר, לפתע אתה רואה שמטאנג חתף אותו והוא מתקדם לאיזור במבוך, אתה אומר למאמן שהלך איתך לתקוף את מטאנג ולהחזיר את סייטר אבל אתה רואה שהוא וההידורומה שלו נעלמו.
    אני אומר לקאקול להקפיא את המערבולת בעזרת קרן קרח ואחרי זה אני אומר לו לנפץ את המערבולת הקפוא בעזרת זנב ברזל

2. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    "בסדר אני אצטרף עליך, אתה רואה ששמיכת הברזל נשארה במקום ופוקימוני המתכת לא נגעו בה, אתה לוקח את השמיכה וממשיך ללכת ומחפש את סייטר, לפתע אתה רואה שמטאנג חתף אותו והוא מתקדם לאיזור במבוך, אתה אומר למאמן שהלך איתך לתקוף את מטאנג ולהחזיר את סייטר אבל אתה רואה שהוא וההידורומה שלו נעלמו
    ארוץ לכיוון הסייטר שלי בעודי ממודעג מאוד ועם הרבה הרהורי מחשבה
    'איך שלחת אותו כצאן לטבח לסקארמורים'.

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומנסה להקפיא את המערבולת אבל כל פעם עולים מיי בוץ מלמטה ומגלדילים את המערבולת ושוברים את הקרח, לפתע קאקול תוקף את המערבולת בזנב ברזל ונבלע בתוכה, לפתע המערבולת גודלת והופת לכמו תולעת ענקית שיורקת במהירות את קאקול ומעיפה אותו על אחד הסלעים, קאקול נפצע, לפתע מהמערבולת יוצא סנדסנלש ותוקף בכדור ג'ירו לקאקול אין סיכוי אבל לפתע הוא תוקף בציפורן קרח ופוגע בחוזקה בסנדסלש שנופל לבוץ, לפתע גופו של קאקול מתחיל לגדול ומשתנה במהירות, קאקול התפתח לטייגלד דמוי נמר.
    טייגלד למד מתקפת ציפורן מתכת.

elbaz2008
    אתה רודף אחרי המטאנג ולפתע אתה רואה שהוא לוקח את סייטר ומניח אותו על אבן מגנטית שתופסת את סייטר ולא מאפשרת לו לזוז, אתה רואה שעוד פוקימונים תקועים על האבן המגנטית ולא יכולים לזוז.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אתה רודף אחרי המטאנג ולפתע אתה רואה שהוא לוקח את סייטר ומניח אותו על אבן מגנטית שתופסת את סייטר ולא מאפשרת לו לזוז, אתה רואה שעוד פוקימונים תקועים על האבן המגנטית ולא יכולים לזוז.

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קאקול תוקף בקרן קרח ומנסה להקפיא את המערבולת אבל כל פעם עולים מיי בוץ מלמטה ומגלדילים את המערבולת ושוברים את הקרח, לפתע קאקול תוקף את המערבולת בזנב ברזל ונבלע בתוכה, לפתע המערבולת גודלת והופת לכמו תולעת ענקית שיורקת במהירות את קאקול ומעיפה אותו על אחד הסלעים, קאקול נפצע, לפתע מהמערבולת יוצא סנדסנלש ותוקף בכדור ג'ירו לקאקול אין סיכוי אבל לפתע הוא תוקף בציפורן קרח ופוגע בחוזקה בסנדסלש שנופל לבוץ, לפתע גופו של קאקול מתחיל לגדול ומשתנה במהירות, קאקול התפתח לטייגלד דמוי נמר.
    טייגלד למד מתקפת ציפורן מתכת.

elbaz2008
    אני אומר לטייגלד לתקוף לתקוף את סנדסלש באקדח מים בכל הכוח שלו

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    PokeStyle
    מנטייק תוקף בפעימת מים ושובר את האבן אבל זה לא עוזר לו להוריד את למוליס מהגב, למוליס תוקף במכת גוף ומשלב אותה עם הקשירה והוא ומנטייק נכנסים למים ונוצר פיצוץ במים שממנו תוקף שניה למוליס קופץ לגובה, מנטייק יוצא מהמים הוא נראה מסוחרר, למוליס ירוד במהירות הוא עומד לתקוף במערכולת.

.
    "מנטיק תשחרר פעימת מם לתוך המערבולת כדי לפוצץ אותה ואז תשתמש במכת כנף!" אצעק

7. משתמש מנוסה
    elbaz2008
    אתה רץ במהירות אל סייטר ונותן לו את שמיכת הברזל, לפתע גופו של סייטר מתחיל לגדול במהירות ומפתחת לסכיזור ענקי ועצבני, סכיזור עף במהירות לכיוונו של מאטנג ותוקף אותו באגרוף קליע ופוגע במטאנג חזק מאוד, מטאנג נפצע ואתם ממשיכים מדרכם, אתם הולכים במבוך עד שאתם מגיעים לציאה, ביציאה אתה מקבל את הפוקימון המתכת שהגיעה לך, אתה זורק את הפוקדור לראות מה קבלתה ואתה רואה שמן הפוקדור יוצא ברונזור.

יגאל
    טייגלד תוקף באקדח מים ופוגע חזק מאוד בסנדסלש, סנדסלש לא מוותר בקלות הוא מתחיל לקפוץ מאבן לאבן ומבלבל את טייגלד, לפתע סנדסלש קופץ מעל טייגלד ותוקף אותו בחבטת זעם, טייגלד מנסה לחסום את סנדסלש בציפורן קרח השניים פוגעים זה בזה ונופלים לבוץ, סנדסלש תוקף בסופת חול שמתמזגת במהירות עם הבוץ ומטיחה את טייגלד על אחת האבנים, טייגלד נפצע קשה, נראה שהוא תשוש מאוד אבל זה הפוקימון האחרון שיש לך, אתה שם לב שגם סנדסלש לא במצב כזה טוב.

PokeStyle
    למוליס תוקף במערבולת ומנטייק בפעימת מים המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ שלא משפיע על אף פוקימון, למוליס תוקף בפצצת בועות ומנטיייק עף לעברו ותוקף במכת כנף, פצצת הבועות פוגעת במנטייק הוא נפצע אבל אל מוותר, הוא תוקף את למוליס תוקף במכת כנף ופוגע בלמוליס שמנצל את ההזמנות ותופס את מנטייק בקשירה, ואז הוא מתחיל לתקוף בחבטה ללא הפסקה, מנטייק נפצע חזק, והזמן של הקרב עומד עוד מעט להיגמר.

8. משתמש סופר ספאמר
    elbaz2008
    אתה רץ במהירות אל סייטר ונותן לו את שמיכת הברזל, לפתע גופו של סייטר מתחיל לגדול במהירות ומפתחת לסכיזור ענקי ועצבני, סכיזור עף במהירות לכיוונו של מאטנג ותוקף אותו באגרוף קליע ופוגע במטאנג חזק מאוד, מטאנג נפצע ואתם ממשיכים מדרכם, אתם הולכים במבוך עד שאתם מגיעים לציאה, ביציאה אתה מקבל את הפוקימון המתכת שהגיעה לך, אתה זורק את הפוקדור לראות מה קבלתה ואתה רואה שמן הפוקדור יוצא ברונזור.

יגאל
    טייגלד תוקף באקדח מים ופוגע חזק מאוד בסנדסלש, סנדסלש לא מוותר בקלות הוא מתחיל לקפוץ מאבן לאבן ומבלבל את טייגלד, לפתע סנדסלש קופץ מעל טייגלד ותוקף אותו בחבטת זעם, טייגלד מנסה לחסום את סנדסלש בציפורן קרח השניים פוגעים זה בזה ונופלים לבוץ, סנדסלש תוקף בסופת חול שמתמזגת במהירות עם הבוץ ומטיחה את טייגלד על אחת האבנים, טייגלד נפצע קשה, נראה שהוא תשוש מאוד אבל זה הפוקימון האחרון שיש לך, אתה שם לב שגם סנדסלש לא במצב כזה טוב.

PokeStyle
    למוליס תוקף במערבולת ומנטייק בפעימת מים המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ שלא משפיע על אף פוקימון, למוליס תוקף בפצצת בועות ומנטיייק עף לעברו ותוקף במכת כנף, פצצת הבועות פוגעת במנטייק הוא נפצע אבל אל מוותר, הוא תוקף את למוליס תוקף במכת כנף ופוגע בלמוליס שמנצל את ההזמנות ותופס את מנטייק בקשירה, ואז הוא מתחיל לתקוף בחבטה ללא הפסקה, מנטייק נפצע חזק, והזמן של הקרב עומד עוד מעט להיגמר.
    הוא לא הפוקימון האחרון שלי
    -----------------------------------
    אני אומר לטייגלד שהגיע הזמן לגמור את הקרב הזה ושיתקוף את סנדסלש בציפורן קרח ואחר כך בדחיפה

Joke
    אתה הולך אל המזח ונרשם לתחרות אבל אתה מגלה שכדי להסיג חכה אתה צריך לנצח את אחד הדייגים המקומיים שדגים על המזח, אתה מסתובב באזור מחפש דייג ולפתע אתה רואה דייג שנראה לך שיהיה קל לנצח אותו, אתה שואל אותו עם הוא רוצה להלחם והוא אכן מסכים, הוא רוצה קרב 1 על 1 ואתה מסכים, הדייג מוציא לקרב טנטקרול ענקי.
    "צא שילדון!" אני אומר ומוציא את שילדון.
    "ציפורן מתכת!"
    --
    א:לא תפסתי קרוקנאו?כי אם כן לא רשמת...
    ב:כמה פוקימונים ניתן להחזיק בו זמנית?

10. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz2008
    אלך אלמכון החשמל שוב בתקקוה שהפעםינצח...

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 83 מתוך 83 ראשוןראשון ... 3373818283

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •