Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 83 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1240
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    DouBle R
    וויוול תוקף בכדור צל וקאקול תוקף באקדח מים ונוצר פיצוץ שגורם לעשן, קאקול מנצל את העשן ותקוף בשריטה, וויוול נפגע אבל חוזר לעצמו במהירות הוא עומד לתקוף בכדור צל שוב.
    פורש ...

2. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "אבל אתה עדיין לא נצחתה בדוכן החשמל, כדי להכנס למכון החשמל אתה צריך לנצח בדוכן החשמל, אני כבר נצחתי שם" אמרה פיבי.

DouBle R
    פרישתך התקבלה

Tiger
    הפרופסור נותן לכל אחד ממכם פוקדור וכולכם יוצאים החוצה אל הזירה שנמצאת ליד המעבדה.
    "טוב אני אשתמש בהיפנווזי בבלבאזור ובפוצ'יינה הזה, אתם תשתמשו בפוקימונים שקבלתם שהם גם יהיו הפוקימונים ההתחלתיים שלכם" אמר הפרופסור.

המאמן מוציא מן פוקימון נחש והמאמנת מוציאה מהפוקדור שלה פוקימון דמוי ברווז.

אתה זורק את הפוקדור שלך לראות מה קבלתה ומן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי נומבט מסוג אש, הוא ניראה טיפה מפוחד, אתה בודק עליו מידע בפוקע שלך "נמסטים פוקימון הנומבט, גופו פולט אדיי חום, המתקפה המאפיינת את נמסטים היא גלגל אש. המתקפות שיש לנמסטים שלך הם: חבטה, פצצת עשן, להביור" אומר הפוקדע.

"אז קדימה בואו נתחיל!!" אומר הפרופסור.
    מצטער שלא הגבתי,אני שומר שבת...
    --
    "צא נמסטים,להביור על בלבאזור!"

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    DarK LuGiA
    "אבל אתה עדיין לא נצחתה בדוכן החשמל, כדי להכנס למכון החשמל אתה צריך לנצח בדוכן החשמל, אני כבר נצחתי שם" אמרה פיבי.
    "איפה דוכן החשמל נצא?"

5. משתמש מנוסה
    Tiger
    נמסטים תוקף בלהביור אבל בלבאזור חומק, הפוקימון נחש של המאמן תוקף את בלבאזור בלהביור גם ופוגע בבלבאזור חזק, פוצ'יינה תוקף בנשיכה ופוגע בפוקימון ברווז של המאמנת, היפנווזי של הפרופסור תקף בעל חושי ותפס את נמסטים וזרק אותו בעזרת העל חושי על עץ אחד שהיה ליד הזירה, נמסטים נפגע חזק, הנחש של המאמן תקף בנשיכה את היפנווזי אבל היפנווזי תקף בהיפנוזה והרדים את הנחש.

DarK LuGiA
    "הוא נמצא מאחורי מרכז הפוקימונים צריך ללכת קצת ומגיעים לשם, קשה לנצח שם" אמרה פיבי
    נערך לאחרונה על ידי E33, 07-03-2010 בשעה 10:06 PM

6. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    "הוא נמצא מאחורי מרכז הפוקימונים צריך ללכת קצת ומגיעים לשם, קשה לנצח שם" אמרה פיבי
    "אה תודה חח ובהצלחה!" והמשיך לדרכי לדוכן החשמל

Tiger
    נמסטים תוקף בלהביור אבל בלבאזור חומק, הפוקימון נחש של המאמן תוקף את בלבאזור בלהביור גם ופוגע בבלבאזור חזק, פוצ'יינה תוקף בנשיכה ופוגע בפוקימון ברווז של המאמנת, היפנווזי של הפרופסור תקף בעל חושי ותפס את נמסטים וזרק אותו בעזרת העל חושי על עץ אחד שהיה ליד הזירה, נמסטים נפגע חזק, הנחש של המאמן תקף בנשיכה את היפנווזי אבל היפנווזי תקף בהיפנוזה והרדים את הנחש.
    "נמסטים,תשתמש בלהביור על היפנווזי ואז בחבטה עליו!"
    "היפנווזי של הפרופסור הוא הפוקימון שהכי מאיים עלינו,אני חושב שכדאי לאחד כוחות נגדו" אני אומר לשני המאמנים האחרים

8. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה נפרד מפיבי שהולכת לדרכה ואתה הולך לדוכן החשמל, אתה עובר את מרכז הפוקימונים והולך כמה דקות עד שאתה מגיע למן בניין מוזר שכולו קירות מתכת ועליו כתוב דוכן החשמל אתה נכנס לתוך הבניין, אתה רואה זירה ענקית ממתכת ומלא מגנמייטים ואיש שלבוש כמו תכנאי שבונה משהו.

Tiger
    המאמנים מקשיבים לך, נמסטים תוקף בלהביור אבל פיצ'יינה מגן על היפנווזי בעזרת כדור צל, המאמן עם הנחש מנסה להעיר אותו אבל הנחש ישן, והמאמנת עם הברווז תוקפת את היפנווזי באקדח מים ופוגעת בו. היפנווזי תוקף את הברווז בהיפנוזה ומרדים גם אותו, נמסטים תוקף שוב בלהביור ופוגע בפוצ'יינה חזק, גם בלבאזור וגם פוצ'יינה פצועים חזק, עכשיו זה בין היפנווזי לבין נמסטים.

Tiger
    המאמנים מקשיבים לך, נמסטים תוקף בלהביור אבל פיצ'יינה מגן על היפנווזי בעזרת כדור צל, המאמן עם הנחש מנסה להעיר אותו אבל הנחש ישן, והמאמנת עם הברווז תוקפת את היפנווזי באקדח מים ופוגעת בו. היפנווזי תוקף את הברווז בהיפנוזה ומרדים גם אותו, נמסטים תוקף שוב בלהביור ופוגע בפוצ'יינה חזק, גם בלבאזור וגם פוצ'יינה פצועים חזק, עכשיו זה בין היפנווזי לבין נמסטים.
    "נמסטים,תשתמש בלהביור,תזוז שלוש צעדים שמאלה,עוד פעם להביור,ואז תקפוץ ולהביור!"

10. משתמש מנוסה
    גווספה מחליט לעמוד ולטעון אנרגיה וברגע שסנם מגיע עם המתקפה של הלהביור משולב עם הנשיכה גווספה תוקף בניצוץ הכי חזק שאפשר דבר שגורם לפיצוץ שמחסל גם את גווספה וגם את סנם, הפרופסור מחריז על תיקו. "היה לך רק מזל" אמר המאמן והחזיר את סנם לפוקדור, הוא לוקח את התיק עם הפוקדורים והפוקדע והולך מהמקום. הפרופסור מביא לכל אחד ממכם תיק עם 5 פוקדורים ופוקדע. "אז אתה הולך לדוכן הקרבות של החשמל?" שאל אחד המאמנים.
    "אני חושב שאני קודם כול אלך לרפא את גווספה" אני אומר והולך למרכז הפוקימונים,או לפרופסור אם הוא יכול לרפא אותו.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

11. משתמש מנוסה
    DarK LuGiA
    אתה נפרד מפיבי שהולכת לדרכה ואתה הולך לדוכן החשמל, אתה עובר את מרכז הפוקימונים והולך כמה דקות עד שאתה מגיע למן בניין מוזר שכולו קירות מתכת ועליו כתוב דוכן החשמל אתה נכנס לתוך הבניין, אתה רואה זירה ענקית ממתכת ומלא מגנמייטים ואיש שלבוש כמו תכנאי שבונה משהו.

"היי אתה מנהל הדוכן?"

12. משתמש מנוסה
    Tiger
    נמסטים תקוף בלהביור אבל היפנווזי הודף את המתקפה בעזרת על חושי הוא שומר את קדור האש שנוצר לידו בעזרת על חושי, נמסטים זז כמה צעדים וקופץ ותוקף בלהביור שוב, היפנווזי זורק את קדור האש ונוצר פיצוץ, היפנווזי מנצל את העשן שנוצר ותוקף את נמסטים באגרוף ממוקד ומעיף אותו על אחד הקירות של המעבדה, נמסטים מחוסל.
    "מה חשבתם שתצליחו לנצח אותי, הריי איך חשבתם שהגעתי למעמד שלי, אני לא סתם מדבר אני עושה, חזור היפנווזי" אמר הפרופסור.
    הפרופסור מראה לכולם את הפוקימונים, לפתע אתה שומע ששני המאמנים שנלחמו איתך הולכים לדוכן החשמל.

TheChosenOne
    "רק שתדע שבשביל הדוכן צריך שתי פוקימונים, אני הולך לתפוס פוקימון כדי להיכנס לדוכן" אמר המאמן והלך, אתה הולך למעבדה של הפרופסור ומרפא את גווספה, אתה יוצא מהמעבדה לפתע גווספה מצביע לך על משהו, אתה מביט ולפתע אתה רואה פוקימון נקר שדופק על אחד העצים עם המקור שלו.

DarK LuGiA
    "כן, אתה צריך עזרה במשהו?" שאל האיש.

Tiger
    נמסטים תקוף בלהביור אבל היפנווזי הודף את המתקפה בעזרת על חושי הוא שומר את קדור האש שנוצר לידו בעזרת על חושי, נמסטים זז כמה צעדים וקופץ ותוקף בלהביור שוב, היפנווזי זורק את קדור האש ונוצר פיצוץ, היפנווזי מנצל את העשן שנוצר ותוקף את נמסטים באגרוף ממוקד ומעיף אותו על אחד הקירות של המעבדה, נמסטים מחוסל.
    "מה חשבתם שתצליחו לנצח אותי, הריי איך חשבתם שהגעתי למעמד שלי, אני לא סתם מדבר אני עושה, חזור היפנווזי" אמר הפרופסור.
    הפרופסור מראה לכולם את הפוקימונים, לפתע אתה שומע ששני המאמנים שנלחמו איתך הולכים לדוכן החשמל.
    'אז הם הולכים לאותו מקום שאני הולך...מעניין' אני חושב לעצמי
    "תגידו,איפה נמצא דוכן החשמל הראשון?" אני שואל אותם
    ---
    הפרופסור הזה קצת יותר מידי שחצן לא?

14. משתמש מנוסה
    Tiger
    אולי
    ----------
    "בכפר הזה, במרכז הכפר ליד מרכז הפוקימונים, אבל צריך בשביל הדוכן שתי פוקימונים, ואנחנו הולכים עכשיו לחפש פוקימונים לתפוס אז ביי" אמרו המאמנים. אתה נשאר לבד עם נמסטים שניראה שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא מתחיל להריח משהו, הוא מתחיל ללכת לכיוון הריח, אתה עוקב אחרי נמסטים נמסטים נכנס לאחד השיחים ולפתע הוא יוצא משם בריצה מרוב פחד, מהשיחים יוצא הראקרוס עצבני שידיו מלאות בדבש, הוא עומד לתקוף את נמסטים.

15. משתמש מנוסה
    תשמע אני חושב שאני אפרוש מהמשחק,אין לי ממש זמן להגיב אבל ממש תודה על ההשקעה [:
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

עמוד 9 מתוך 83 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •