Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

נושא: בחירות~

1. the bitch is back
    טוב, כפי שכבר הבנתם, בתקווה כמובן, אביב ירד מניהול וחת"מ במצבו דורש עוד מנהל יחד איתי.
    יש מספר דרישות מינימאליות לתפקיד.
    1. השקעה מרובה בחת"מ וידע נרחב בנושא. (ככל שיש יותר ככה יותר טוב).
    2. סבלנות וסובלנות.
    3. רצינות והתמדה.
    4. רמת ניסוח גבוהה (כלומר כל אלה שיש להם עדיין שגיאות כתיב~ שכחו מזה)
    5. מדרגת מיסטי ומעלה.
    6. פתיחת משחק בחת"מ ורצוי גם מדריך כלשהו.

כל המעונוינים לתפקיד מתבקשים לפרסם בו את המצע שלהם.

שם אמיתי+ שם בפורום

• מה אתה רוצה לעשות בחת"מ.
    • למה אתה רוצה להיות מנהל חת"מ
    • למה אתה הכי מתאים לתפקיד (עם דוגמאות כמובן)
    • איך היית רוצה לראות את חת"מ בעוד שלושה חודשים
    • וכל דבר פלצני אחר~

הבחירות יהיו פוחות עד ה 1.9
    אז קדימה!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יש לי ידע במ''ת היו לי שלושה משחקים של פוקימון אחד של הארי פוטר ואחד פעיל של פוקימון ויש לי על המחשב+דיסק און קי בשביל גיבוי עוד כמה משחקים מושלמים [עם רקע מצוין מפה והכול].

2. סבלנות וסובלנות.
    אני יודע שזה טיפה מוזר אבל אני יכול להסתכל על צבע מתייבש בלי להתחרפן במשך חמש שעות אז כן יש לי סבלנות.

3. רצינות והתמדה.
    אני ילד מאוד אבל מאוד רציני ואני בפורום חמש שעות.

אין לי שגיאות כתיב כבר מזמן אולי פעם פעמיים בגלל שהייתי עייף מאוד.

5. מדרגת מיסטי ומעלה.
    קבוצת מאי עם הכנה לקבוצת אש

יש לי דה ז'ה וו יש לי משחק אחד פעיל ומאוד מושקע וארבעה שלא היה לי זמן אילהם.,

שם אמיתי+ שם בפורום-עומר-אדון פלריון
    גיל 12
    המצע עצמו שבו יהיה רשום:
    1]אם אני אבחר אני יוכל לעזור למשתמשים רבים במשחקים שלהם,אתן להם טיפים ולמדתי מדריכים רבים בזמני בפורום.

2]הפורום הזה יהיה רק אם משחקים מושקעים ומקוריים מאוד לא כמו אין לי רעיון.

3]אם אבחר אוכל לעזור למשתמשים אחרים לבנות משחק יותר טוב ממה שהם שלחו לי.

4]היו לי חמישה משחקים,אין לי שגיאות כתיב מכיתה א' [אני עולה לז' אז...],אני בפורום ארבעה-חמש שעות+.

5]אין דבר שיותר משמח אותי מלראות משחק חדש נפתח כמו תינוק חמוד ושונה מין השאר.

6]נכון אין לי נסיון כמו שבטח יש לשאר המועמדים אבל בכול זאת ובגלל זה אני אתאמץ יותר.

מה אתה רוצה לעשות בחת"מ:
    אני אפתח כול כמה זמן אתגר חדש או משהו בסגנון שלא יהיה משעמם.

למה אתה רוצה להיות מנהל חת"מ:
    -כי אני יודע להשקיע שאני רוצה,ואני יודע איך לעשות משחק למדתי מין הטובים ביותר.

למה אתה הכי מתאים לתפקיד (עם דוגמאות כמובן)
    היו לי חמישה משחקים ארבעה של פוקימון ואחד של Hp חוץ מזה יש לי עוד כמה משחקים לא רק של פוקימון או משהו בסגנון הזה,אלא ממש משחקים מקורים.

איך היית רוצה לראות את חת"מ בעוד שלושה חודשים:
    משחקים מושקעים ולא משחקים שישבו אליהם חצי שעה וזהו ואני מדגיש וחוזר לא דווקא של פוקימון.

וכל דבר פלצני אחר
    -אתה יודע שאני משקיען עומר מחת''מ,וגם ברגיל שעל כול עשר מ''ת של פוקימון יש מ''ת אחד של משהו אחר, שאני אבחר יהיה על כול עשר מ''ת של פוקימון יהיה לפחות חמש של אחרים.
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 08-29-2010 בשעה 08:41 PM

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שם אמיתי+ שם בפורום:אדם the charmander

• ראשית כל אני מציע את עצמי כאן כי האמת, מי שיכחיש שקרן, זה הפורום שהכי מעניין לנהל. בסופו של דבר אני בנאדם מאוד סובלני ויש לי יכולת הסברה (אני מאמין ><'). מה שאני מעוניין לעשות בגדול זה כן להרים את הרמה של הפורום ולדאוג שהמשחקים ופותחי המשחקים יהיו על רמה, אבל בתכל'ס אני בכל זאת חושב שמדובר בפורום של פוקימון ומשחקי פוקימון יהיו מקובלים בהחלט, כמובן, רק משחקים בעלי רמה ואכפתיות ואפשר לקחת דוגמאות ממשחקים שכבר פתוחים בנושאי פוקימון שהם מושקעים.
    • אני מעוניין לנהל בחת"ם, כדי לנסות ולשנות את הגישה בין המנהלים למשתתפים הפעילים בפורום, אני מתחייב לדבר בכבוד לכל משתמש ולהיות מובן ככל האפשר. אומנם אני חייב לציין שבדברים שאעמוד בהם יחד עם המנהל השני, לא אתן לכפוף אותם בשום פנים, אני לא חושש להיכנס בכל המשתמשים שמנסים לנקוט בהצפה וספאם אשר מפריע תכל'ס למשתתפים האחרים בפורום. אני מעוניין לפקח ולהשגיח אחרי מנהלי משחקים ולהיות ערני לצרכיהם, להשתדל לעזור להם בכל כוחותיי, כדי שיהיה להם היכולת לנהל את המשחק שלהם בקלות ללא גורמים מפריעים.
    • רמת פעילותי תוגברה רק בשבוע האחרון כך שדוגמאות רבות אין לי להביא לכם, ואהיה כנה איתכם גם אין לי מאיפה להביא, אומנם, אני כן יכול לספר לכם שאני עובד מאוד חזק על סיפור שלי, שאתם יכולים לקפוץ ולראות, וכן דווקא לאחרונה שימשתי כבטא לאחד הסיפורים שעתידיים להיפתח. מדריך קטן שכתבתי יכול לתת לכם הצצה לצורת כתיבתי ולהשקפתי בעניין כתיבה ודמיון בכלל. אומר ללא כל חשש, אני משוכנע שעקב גילי אוכל לנהל בצורה בוגרת והגיונית, אשר תניח דעתם של משתתפים כי איני פועל בתינוקיות כלשהי. איני רודף אחרי כבוד, אבל זה אתגר שנראה לי מעניין ואני מוכן לתת את כל כולי. בנוסף אני מוכרח לציין שאני תמיד זמין בפורום, אין יום שאיני נכנס.
    • אני מעוניין לראות את הפורום הכי מושקע שבעולם! אני גם אדאג לכך, אני לא רק רוצה, אני יודע מאמין ואלחם כדי שזה יקרה.
    • קיצור, אני בוגר ואחראי, אסכם בכך שאני גם מאוד חברותי ואדיב, ישנם אנשים פה שמכירים אותי שנים כמו היטמן וכו'... יודעים מי אני ויודעים שאינני מזלזל. אני פועל בתוקף בכל הכח שמשהו לא נראה לי רציני, הוגן ונכון לשאר המשתמשים.
    • אני שונא פלצנים...

4. the bitch is back
    יאללה אנשים קדימה תציעו את עצמכם ם=
    בכל מקרה אם יש רק שלושה אנשים נעבור בקרוב לשלב 2 בבחירות
    גיל! 3>

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    קריטריונים:
    1. השקעה מרובה בחת"מ וידע נרחב בנושא. (ככל שיש יותר ככה יותר טוב). - אמנם אין לי ניסיון בניהול חת"ם אך עדיין אני מאוד בקיע בתחום הספרות ,כאשר אני עושה 5 יחידות ספרות ואשמח לנסות להביא את זה גם לתחום המ"תים.
    2. סבלנות וסובלנות. - יש ,אחרי ניסיונות שלי ושיפור ההתנהגות שלי
    3. רצינות והתמדה. - יש .
    4. רמת ניסוח גבוהה (כלומר כל אלה שיש להם עדיין שגיאות כתיב~ שכחו מזה) - שום שגיאות כתיב ,רמת ניסוח מצוינת ברמה מצוינת.יש לי 100 בלשון והבעה אם זה עוזר.
    5. מדרגת מיסטי ומעלה. - אני אש.
    6. פתיחת משחק בחת"מ ורצוי גם מדריך כלשהו. - פתחתי משחק מושקע מאוד ,פוקימון -סינו טים ,שהגיע לעמוד 200 בזכות השחקנים הרבים ,גם כאשר המקום היה מלא ,מלא משתמשים רצו להירשם כל הזמן ,למרות שלא היה מקום.המשחק ננעל עקב עצלנות שלי לנהל אותו.

שם אמיתי+ שם בפורום:ארוין -highdis

המצע עצמו שבו יהיה רשום
    דבר ראשון שאני רוצה לעשות בפורום ,הוא לשנות את גישת משחקי הפוקימון ,לא אאסור על משחקים כאלה אבל אני אנסה להביא דבר חדש ,ביחד עם ניסיון שילוב של אנימה ומנגה, יפתחו יותר משחקים של יוגיהו ,דיג'ימון ,בליץ' ,נארוטו וכל האנימות שהגולשים אוהבים .לדעתי צריך משחקים עם יותר עומק ,לא מספיקים תגובות של השה"מים ,תגובה קטנה ולא מושקעת עושה את ההמשך לא מושקע ואת המשחק לגרוע ,אני אנסה לשפר זאת.
    לדעתי עלילה וסיפור מסגרת הם לא חשובים ,מה שחשוב הוא משחק שאפשר דרכו לדמיין ,לחוות את הדמות שלך כאילו היא אתה עצמך .כל דבר כזה שווה יותר מכל סיפור או עלילה בלי עובדות.

אני חושב שכל מה שציינתי בפסקה למעלה יכולה להעיד בדיוק למה אני רוצה לנהל את חת"ם ,אני מודע לקושי שעומד מאחורי זה ואני מודע לתפקיד ,בדיקת משחקים וכ'ו .ואני אישית לא אתן למשחקים לא מושקעים להיפתח.
    רק אחרי שאין שגיאות ,הכל במקום והכל ראוי ,אתן אישור לפתיחת המשחק ,לדעתי גם עלילה טובה ,היא לא סיבה טובה לפתיחת משחק .

אמנם לא פרסמתי מדריכים ,אך היה לי פה משחק אחד שבאמת הצליח ,ועבר 200 עמודים ,לא של ספאם ,אלא 200 עמודים של השקעה מתמדת ,שחקנים טובים ,יכולת דמיון ופיתוח.עוד משחק שניסיתי לפתוח אך עברתי על החוק הוא "אסון הטבע" שמבוסס על הסיפור שלי בפורום ספרות ,עם ניסיון להביא משהו חדש שלא היה.

הייתי מנהל אנימה ומנגה ואני גם מאוד אחראי ומסודר (ראשג"ד ומדריך בצופים) ,לדעתי הבחירה לא אמורה להיות על פי כמות מדריכים שמישהו פתח ,אלא על פי העיקרון שעליו הוא עובד.אמנם חרגתי מחוקי הפורום פעמים רבות לאחר ירדתי מניהול ראשי, אך הבנתי שניהול גבוה זה לא בשבילי ואני מנסה לתקן זאת עם התחלה חדשה וניסיון להפוך את חת"ם לפורום הרבה יותר טוב.
    לדעתי זה שזה פורום פוקימון לא אומר שצריכים להיות רק משחקי פוקימון ,אנסה לעניין את הגולשים במשחקים מסוגים שונים ,על ידי זה שאפתח משחקים שלי ואנהל אותם ,טורנירים גדולים ואלהיב את המשתמשים לפתוח משחקים שלא קשורים לפוקימון.בעוד שלושה חודשים אשמח לראות את חת"ם עם משחקים רבים שלא קשורים לפוקימון .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

6. the bitch is back
    טוב אלה ארבעת המתמודדים שיש.
    בתקווה, עד היום בערב כבר יהיה מנהל נוסף.
    גיל! 3>

7. the bitch is back
    שינוי קל הבחירות יהיו עד ה- 7.9!!!
    גיל! 3>

8. מורחקים
    שם: ליאור
    טוב קודם כל פתחתי כמה משחקים בפורום חת"מ בתקופה שאני בפורום ואחרי שתיקנו אותי בכמה מהמשחקים שלי אני כבר יודע מה הכוונה במשחק מושקע ובמשחק האחרון שלי הבעיה הייתה רק העיצוב כי לא הצלחתי באותו יום להוסיף וכשהצלחתי, הוסתי עיצוב מתאים.
    יחד עם זאת זה לא הפורום הראשון שאני נמצא בו ושיחקתי בהרבה משחקי תפקידים כך שיש לי ידע נרחב בנושא

2. סבלנות וסובלנות.
    יש ויהיה תמיד חוץ מבמקרים חריגים שמתגרים בי ומקללים את המשפחה שלי כי על זה אני ואני גם בטוח שאף אחד אחר לא יכול להיות סבלני (בקללות אני מתכוון נגיד שמקללים קללות קשות אנשים שמתו במשפחתי).
    בקשר לסובלנות, יש לי הרבה כבוד לאנשים, אני ממש אבל ממש לא מפלה ואני יכול להגיב בהבנה למצבם של אנשים.

3. רצינות והתמדה.
    יש אבל- עכשיו נכנסנו לשנת לימודים אז אני לא אהיה 24 שעות ביממה על המחשב אבל אני אשתדל בכל זאת ואתרום מעצמי כמה שאוכל.

אין לי שגיאות בכלל ואני בעל רמת ניסוח גבוהה.

5. מדרגת מיסטי ומעלה.
    דרגת אש

אנ'לא זוכר איך קראו לראשונים אבל עכשיו יש לי את המשחק Pokemon- The True Power שזוכה להרבה מחמאות.

שם אמיתי+ שם בפורום- ליאור, Lior Breaker
    גיל- 14
    המצע עצמו שבו יהיה רשום

אני רוצה לשנות את חת"מ מעט. אני רוצה שהפורום הזה יהיה לא רק של משחקי פוקימון (אף על פי שאני מנהל אחד כזה...). אני רוצה לגרום לו להיות חי הרבה יותר כי בכללי פורום חת"מ אמור להיות הפורום הכי חי אחרי דיבורים כי פה אנשים משחקים אחד עם השני, הם יכולים לפרסם רעיונות שלהם ולא נראה לי שהפורום ממצא את הפוטנציאל העיקרי שלו.
    טוב, קודם כל אני אהיה כן ואכתוב שבכללי, זה כי אני רוצה לחזור להנהלה.
    אבל בעיקר אני רוצה לעזור לאנשים למצות את המשחקים שלהם כי אני יכול לזהות פוטנציאל של משחקים או סיפורים וכאלו דברים, ואני רואה הרבה פוטנציאל לא ממוצא בפורום ובמשחקים מסויימים, שהייתי רוצה לעזור לשפר.
    כמובן שאני לא הכי מתאים לתפקיד, ותמיד יהיה מישהו יותר מתאים, אבל אני מתאים לתפקיד בגלל המשחקים שלי שכולם זכו למחמאות, בגלל שיש לי ידע נרחב בנושא והיה איזה מדריך שפירסמתי, אני לא בטוח שפה אבל הוא עזר להרבה.
    כמוכן כבר ניהלתי בפורום הזה (פוקימונ'ס) בעבר.
    אני אעשה השוואה-
    היום- פורום שלא מיצא עד תום את הפוטנציאל שלו, מלא לחלוטין במשחקי פוקימון ולא פעיל כמו שפורום מסוגו אמור להיות. אין משחקי מלחמה, אין משחקי פעולה אולי חוץ מאחד או שתיים.
    כמו שאני רוצה שיראה- פורום חי, שהרבה ממשתמשי הפורום יכנסו אליו כל יום, מלא במשחקים שלא רק של פוקימון אלה משחקים שימשכו גם קהל בוגר לפורום. משחקים ברמה גבוהה יותר והבנה.
    • וכל דבר פלצני אחר~
    עשיתי פלוץ

9. with great power comes great responsibility
    שם אמיתי:עומר,SexStyle

מה אתה רוצה לעשות בחת"מ עומר?
    הנני רוצה לרומם את חת"מ לרוח המתרוממים..
    עכשיו ברצינות...
    המטרה שלי היא להביא את כל המשחקים לרמה מינימלית שהיא יותר גבוהה מהרמה שהמשחקים נמצאים בה עכשיו,אני לא הולך להתפשר ואני מוכן להקדיש מהזמן הפנוי שלי(זמן שאני יכול לשחק בו כדורגל/ללכת למכון כושר/לעשות שיעורי בית ()/ללכת לחברה)בשביל שהמשחק יגיע לרמה המבוקשת,אני חושב שכל משתמש מסוגל ליצור משחק ברמה גבוהה,הוא פשוט לא רוצה.
    מעבר לכך ובהתאם לשיחות שלי עם אביב-אני יגביל את המשחקים שאפשר לשלוח אליי למספר מינימלי של מילים-ככה אני יקל לעצמי על העבודה.
    מי שבאמת ירצה לבנות משחק ולקבל אישור כמו שצריך אני אשב ויעבוד איתו ומי שישים זין על מה שאני אומר יקבל אותו יחס.
    עוד דבר,אני חושב שבחלק מהמשחקים רמת התגובות ממש מחפירה :S,אני אשתדל לשמור על רמה גבוהה ולפקח על תגובות השה"מים והשחקנים.
    למה אתה רוצה להיות מנהל חת"מ?
    חח לא בגלל ניהול או חרטה אחרת,אני בכלל רבתי עם ההנהלה הגבוהה.
    אם אני ינהל את חת"מ אני הולך לשבור תמילה של עצמי,אבל הבנתי שאני צריך לשים תאגו בצד אם אני רוצה לקחת את חת"מ כפרויקט אישי ולהעלות את הרמה שלו...
    בקיצור אני רוצה לנהל בשביל האתגר,אחרי שיחות עם אביב בקשר לחת"מ הבנתי את הבעיה ויש לי מוטיבציה לפתור אותה ולשדרג את הרמה של חת"מ.
    למה אתה הכי מתאים לתפקיד?
    אני חושב שאני בנאדם בוגר,אחראי,יש לי כריזמה ויש לי יכולת התבטאות ברמה גבוהה.
    יש לי מוטיבציה לקחת את הפורום ולהרים אותו ויש לי רעיונות..
    אולי אני לא המועמד עם הכי הרבה ניסיון,אבל לנהל פורום אני יודע,ולנהל מערכות אני יודע...
    והכי חשוב-יש לי רבאק!,אני לא הולך לוותר עד שניסיתי הכל.
    איך היית רוצה לראות את חת"מ בעוד שלושה חודשים?
    אם אני יקבל ניהול אני נותן מילה שהמשחקים בחת"מ יהיו ב2 רמות מעל הרמה הנוכחית בעוד שלושה חודשים,כל התגובות יהיו מושקעות וכל העמודים הראשיים יהיו מושקעים.
    כל דבר פלצני אחר~
    נתקלתי בקושי של המנהלים,אני נכנס ברבאק ללימודים ובגרויות שזה הדבר הכי חשוב כרגע..

אני מבין שיש לחץ על מנהלי חת"מ ובגלל זה אני מבקש מישהו שינהל איתי,או לפחות שיעזור לי.
    ---
    בתאכלס זהו,בכ"מ אני יודע שהשקעתי בטופס וניסיתי להתקבל...
    אני בא עם אנרגיות חיוביות,לא בא לריב ואם לא תקבלו אותי בגלל פרמטרים אישיים זה הפסד שלכם.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    שם: ליאור
    היום הבחירות, נכון?

11. the bitch is back
    כרגע הנושא עדיין בדיונים.
    כשתיהיה תשובה ידעו.
    בינתיים ננעל~
    גיל! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •