פורסם במקור על ידי DarK LuGiA מה קורה אנשים? היי אדם אצלי הכל טוב מה איתך?
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי אלמוגסי היי אדם אצלי הכל טוב מה איתך? הכל סבבה מה קורה? מתי אתה הולך לסרט עם אחותך חחח
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA הכל סבבה מה קורה? מתי אתה הולך לסרט עם אחותך חחח החופש או בחודש הזה או בחודש הבא בקרוב יחסית בשבילי אני לא הולך להרבה סרטים...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי החופש או בחודש הזה או בחודש הבא בקרוב יחסית בשבילי אני לא הולך להרבה סרטים... גם אני לא רק שיש סרט יפה חח
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA גם אני לא רק שיש סרט יפה חח *כתבתי עם המילה לא שזה אומר במובן השלילי כיף לך אני מבין שאתה הולך להרבה סרטים
פורסם במקור על ידי אלמוגסי *כתבתי עם המילה לא שזה אומר במובן השלילי כיף לך אני מבין שאתה הולך להרבה סרטים לפעמים אתה יודע אני מת כבר לראות את דמדומים 3 אמרתי לך כבר חחח
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA לפעמים אתה יודע אני מת כבר לראות את דמדומים 3 אמרתי לך כבר חחח חחח... אני מרגיש כאילו אנחנו ממשיכים שיחה הרגשה מוזרה...
פה אחרי יום שלם שלא הייתי פה מה קרה יש משו חדש חוץ מהבחירות..
פורסם במקור על ידי אלמוגסי חחח... אני מרגיש כאילו אנחנו ממשיכים שיחה הרגשה מוזרה... כן אה
בואא העידוס הזה יודע לערוך טוב מאד ....
שלום לחברי הפורום היקרים=]
פורסם במקור על ידי shlomii4 שלום לחברי הפורום היקרים=] שלום שלומי מה קורה?
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA שלום שלומי מה קורה? הכל מצוין אחי,מה נשמע? איך קוראים לך?XD
פורסם במקור על ידי shlomii4 הכל מצוין אחי,מה נשמע? איך קוראים לך?XD קוראים לי אדם
היי לכולם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום