Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 100 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אה סבבה

2. היכל התהילה
    חזרתי..

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אתה רוצה אתר שתוכל לקרוא מנגה באנגלית
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    מנגה
    אתה מכיר את כל הסיפור של פיין?
    בכל מקרה, הייתה ישיבה של הכפרים (קונוהא וכו') והם דנו בנושא של של שני הביג'ו הנותרים נארוטו וקילר בי. הם החליטו ששניהם יגיעו לאי מיוחד ששם הם ישאו כדי להיות בטוחים מפני האקאטסוקי, הם לא יודעים איפה האי נמצא. אחרי שנארוטו דיבר עם הקרפדים האלה בעולם שלהם (שכחתי שמות) הוא החליט לבקש מקילר בי שילמד אותו איך לשלוט בקיובי (קילר בי שולט כבר בתמנון הזה שלו). בהתחלה קילר בי משגע אותו ומסרב עד איזה מקרה עם תמנון ענק כשאחר כך הוא מבין קצת יותר את נארוטו והם די מתחברים. בהתחלה הם הולכים לאיזה מפל ששם נארוטו צריך לשבת במרכז ולסלוח לעצמו, להשלים עם הצד האפל (הצד האפל הוא בעצם ריכוז של כל הרגשות העזים של נארוטו, מהם גם הקיובי ניזן, אם נארוטו היה נכשל הקיובי היה יכול להשתלט עליו) אחרי שהוא מצליח לעשות את זה הם מגיעים למין מקדש שבו לפי קילר בי הוא למד לשלוט בחיה הזו שלו וגם כמה אחריו. אחרי כמה זמן הם מגיעים לחדר ריק (אהה שכחתי, ימאטו יחד איתם כל הדרך כדי שהם יוכלו להשתלט על ההתפרצויות של נארוטו אם זה יקרה) נארוטו מתרכז בזמן שקילר בי מתרכז יחד איתו וימאטו עם החותם שלו. נארוטו נכנס לתוך עצמו ומשחרר את הקיובי, הרעיון של הדבר הזה הוא להפריד בין החלק האפל של הקיובי לחלק שבו נמצאת הצאקרה ואלה (בשביל זה נארוטו היה במפל הקיובי היה יכול להשתלט עליו ולצאת אם זה לא היה מצליח לו שם). בהתחלה נארוטו טיפה מתקשה נגד הקיובי וקילר בי נכנס גם הוא והודף את הקיובי כמה פעמים, אחרי זה נארוטו ממשיך ושניהם מפסיקים אחרי כמה מתקפות. פתאום אמא של נארוטו מתגלה אליו (הוא עוד לא יודע שזו אמא שלו) ומתחיל לדבר איתו, בנוסף היא משתמש במשהו מיוחד וקושרת בשלשלאות את הקיובי לקיר כדי לדבר עם נארוטו.

לספר על השיחה?
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אתה רוצה אתר שתוכל לקרוא מנגה באנגלית
    כן אתה יכול להביא לי?

6. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarK LuGiA צפה בהודעה
    כן אתה יכול להביא לי?
    http://www.onemanga.com/
    הכי טוב שיש, יש שם 500 פרקים של נארוטו אז אל תתיאש D:
    ותקרא מה שכתבתי D:
    חמוף

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כך את זה http://mangastream.com/read/naruto/87110441/1 אין שם את עכל הפרקים אבל הוא נדמה לי מביא הכי ראשון את האנימות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. אבל הופיר יותר
    זה לא משנה מי מביא ראשון העיקר שהם באיכות טובה וכל הפרקים נמצאים..
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    מנגה
    אתה מכיר את כל הסיפור של פיין?
    בכל מקרה, הייתה ישיבה של הכפרים (קונוהא וכו') והם דנו בנושא של של שני הביג'ו הנותרים נארוטו וקילר בי. הם החליטו ששניהם יגיעו לאי מיוחד ששם הם ישאו כדי להיות בטוחים מפני האקאטסוקי, הם לא יודעים איפה האי נמצא. אחרי שנארוטו דיבר עם הקרפדים האלה בעולם שלהם (שכחתי שמות) הוא החליט לבקש מקילר בי שילמד אותו איך לשלוט בקיובי (קילר בי שולט כבר בתמנון הזה שלו). בהתחלה קילר בי משגע אותו ומסרב עד איזה מקרה עם תמנון ענק כשאחר כך הוא מבין קצת יותר את נארוטו והם די מתחברים. בהתחלה הם הולכים לאיזה מפל ששם נארוטו צריך לשבת במרכז ולסלוח לעצמו, להשלים עם הצד האפל (הצד האפל הוא בעצם ריכוז של כל הרגשות העזים של נארוטו, מהם גם הקיובי ניזן, אם נארוטו היה נכשל הקיובי היה יכול להשתלט עליו) אחרי שהוא מצליח לעשות את זה הם מגיעים למין מקדש שבו לפי קילר בי הוא למד לשלוט בחיה הזו שלו וגם כמה אחריו. אחרי כמה זמן הם מגיעים לחדר ריק (אהה שכחתי, ימאטו יחד איתם כל הדרך כדי שהם יוכלו להשתלט על ההתפרצויות של נארוטו אם זה יקרה) נארוטו מתרכז בזמן שקילר בי מתרכז יחד איתו וימאטו עם החותם שלו. נארוטו נכנס לתוך עצמו ומשחרר את הקיובי, הרעיון של הדבר הזה הוא להפריד בין החלק האפל של הקיובי לחלק שבו נמצאת הצאקרה ואלה (בשביל זה נארוטו היה במפל הקיובי היה יכול להשתלט עליו ולצאת אם זה לא היה מצליח לו שם). בהתחלה נארוטו טיפה מתקשה נגד הקיובי וקילר בי נכנס גם הוא והודף את הקיובי כמה פעמים, אחרי זה נארוטו ממשיך ושניהם מפסיקים אחרי כמה מתקפות. פתאום אמא של נארוטו מתגלה אליו (הוא עוד לא יודע שזו אמא שלו) ומתחיל לדבר איתו, בנוסף היא משתמש במשהו מיוחד וקושרת בשלשלאות את הקיובי לקיר כדי לדבר עם נארוטו.

לספר על השיחה?
    וואו קטלני חחח ספר אני במתח

10. אבל הופיר יותר
    אתה יודע על פיין או לא?
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    אתה יודע על פיין או לא?
    לא אין לי מושג

12. אבל הופיר יותר
    לפחות יאמאטו אתה יודע מי זה?
    ועל מאדרה?
    חמוף

13. Retired
    שם: Ashar
    הפכתם את הנו"ד לאנימה? יש לכם שמה נו"ד אנימה למה להפוך גם את זה??
    פרישה

14. אבל הופיר יותר
    מה?! לא..
    אני רק מספר לו ספויילרים.. O:
    חמוף

15. Retired
    שם: Ashar
    :o לא משנה ...
    פרישה

עמוד 53 מתוך 100 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •