עילי- רשום, תגיב להתחלה.
שקד- "פגישה ראשונית, תהיה לנו משימה" גולד קורץ לך כאילו הוא יודע משהו שאתה לא יודע "תכיר את האחרים" הוא מסיים והולך החוצה מהמעבדה.
אלמוג- אתה מסתכל ורואה שקלורי עדיין נלחמת בזיגזגון, פתאום אזוריל מקפץ מהפוקדור שלו בהבזק מהיר ונראה כאילו הוא רוצה עוד קרב.
"היי, אתה!" צועק אליך מישהו ממאחורה שנראה כך:"תלחם מולי?".
שלומי- הורסי מזנק מהמים ויורה בועות לעבר סקווירטל, הוא פוגע בה והיא עפה על עץ [זירות יער ומים].
הוא משתמש במסך עשן יותר בהיר "הצלפת זנב!" לוסי מורה לו והורסי חוטף מתקפה ישירה של סקווירטל.
מתן- הרקע ממש קצר ובנוי ממש לא טוב, הוא עם הרבה טעויות ובלי סימני פיסוק ושומר פוקימונים צריך פוקדורים כדי להרכיב שישיה, הלוכד תופס פוקימון רק לזמנית.
מתן- מצ'ופ משתמש בפיקוס אנרגיה ובועט בעץ, אך בשל רוחבו העץ רק רועד טיפה וחוזר להיות יציב, מיאו מנידה עפעף.
"טוב, אני חושב שכדאי שאעזוב את הפרופסור ואראה חדשות, הרי הוא יכול לחכות, והחדשות לא."
אני אומר. "אני מקווה שזה יהיה שווה את זה, כי לא בא לי סתם לאחר, ואז אולי לא יישארו לי פוקימונים." אני חושב לעצמי.
"מצד שני, אולי עדיף שאלך אל הפרופסור. בטח מישהו יסביר לי מה היה"
"אבל בעצם, עדיף שאני אראה, כי זה סתם משעמם כשמישהו מסביר, הכי כיף זה לראות בעצמך"
אני חושב ומתחיל להתקרב אל המסך.
מתן- הרקע כתוב בצורה ממש גרועה ובשפה נמוכה, עדיין קצר מדי.
שלומי- הורסי מזנק ויורה מטר בועות שפוגע בסקווירטל, בדיוק במטר השני, הבזק אדום נראה כי לוסי החזירה את סקווירטל לפוקדור "אני חושבת שזה מספיק לשניהם" אתה מבחין שגם הורסי נראה מותש.
מתן- מצ'ופ משתמש בפיקוס אנרגיה ומפיל את מיאו מהעץ, מיאו מתעלפת.
אלמוג- "צאי!" הילד זורק את הפוקדור שלו, שממנו מזנקת"תוציא את הפוקימון שלך".
עילי- אתה מדליק את הטלוויזיה ומביט שהם כבר באמצע המבזק, אתה רואה את"טוב אז כמו שאמרתי קודם, למאמנים חדשים שעוד אין פוקימון ראשון, בואו למעבדתי שבקזיוקה בשעה הקרובה, ולא- לא תקבלו".
שקד- "שלום"ניגשת אליך "אני אנסטסיה, אנסטסיה פרל, אתה?"
אני יוצא מהבית, כשאני מחזיק טוב בתיק, ומתחיל להתקדם לכיוון המעבדה של פרופסור גרי אוק.עילי- אתה מדליק את הטלוויזיה ומביט שהם כבר באמצע המבזק, אתה רואה את"טוב אז כמו שאמרתי קודם, למאמנים חדשים שעוד אין פוקימון ראשון, בואו למעבדתי שבקזיוקה בשעה הקרובה, ולא- לא תקבלו".
"וואו, זה מדהים" אני חושב בהתרגשות, " אני עומד להיות הפוקימון ריינג'ר הכי טוב שיש!" בעודי פותח את דלת המעבדה.
כינוי:bhrui10
שם פרטי:יונתן
שם במשחק:מקס קאטצום
תמונה:
אופי:אוהב פוקימנים ונדיב אליהם אבל קמצן לאנשים אחרים
רקע:מקס הוא אחיו הקטן של אש קאטצום. כבר מילדות התעניין בפוקימונים,יום אחד אחיו אש יצא למסע מקס בא איתו.
לאט לאט רצה מקס להיות כבר מאמן.אך יום אחד אש ומקס ראו נער,הוא אמר שהוא שומר פוקימונים,ויש לו מכשיר מיוחד הנקרא "לוכד" שלוכד פוקימונים זמנית.אז פתאום מקס היסס אם להיות מאמן פתאום הוא רצה להיות שומר פוקימונים.בכל מקרה אש,מקס והשומר ישנו באוהל,מאוחר בלילה אש והשומר דברו על זה שחסר להם מלא שומרים. במקרה מקס התעורר לפני זה שמע אותם מדברים והבין שהוא רוצה להיות שומר פוקימונים !
התחלתי:מינון
כסף: $2000
ציוד: הלוכד| ציוד מחנאות| מפה| פוקדע| פוקדור [5]| סם מרפא [3]| צידה לדרך [14]| פוקוביה [25]| פאפין [15]
משמות גמורות:
שותף:לא
הערות/בקשות/הארות:בקשר לתמונה אני לא יודע איםה מוצאים סגנון כזה של פוקימון אז לקחתי תמונה מאחד המשחקים
נערך לאחרונה על ידי Bard, 07-10-2010 בשעה 10:51 AM
אלמוג- אתה מחזיר ומוציא את אזוריל מהפוקדור ולפני שאתה פוה את פיך המאמן מקדים אותך "התקלות!" הוא אומר לנידורן F שפוגעת באזוריל.
שלומי- "אני נכנסת איתם" היא אומרת וקופצת למים עם בגד ים, שלבשה מתחת לבגדים.
הורסי שוחה בשמחה ומתרענן, "אז מה? נלך בקרוב לדרך 2?" היא שואלת.
שקד- "נעים מאוד" היא מחזירה לך חיוך "עוד כחצי שעה נקבל פוקמון, תכיר אותנו יותר טוב בזמן הזה" היא אומרת והולכת לדבר עם גולד, שכבר חזר פנימה.
עילי- דלת המעבדה נפתחת החריקה ופופסור ג. או מורה לך לשבת "נעים מאוד, אני הפרופסור שלך, מה שמך?".
יונתן- הספריט נוראי, הרקע קצר מדי, אתה לא יכול להיות קשור לאש קטצ'אם.
מתן- מצ'ופ לא מסכים לחזור והוא הולך אחריך בעודו מושך את מיאו ומצביע על הפוקדורים שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)