שלומי- הורסי מסיים וכולכם מתייבשים, אתם צועדים לעבר דרך 2 ואז לוסי מציעה "אולי נרפא קודם את הפוקימונים במעבדה?".
אלמוג- אזורי מצליח במהלך והנידורן עפה רחוק, היא משתמשת בצעקה!
שלומי- *העיירה כרסל*
"אני לא יודעת מה איתך, אני מרפאת את סקווירטל" היא עונה ונכסת למעבדה.
אלמוג- אזוריל לא מצליח להתרגל ועף מגל הקול של הצעקה על עץ, נידורן מתכוונת להשתמש בשריטה!
כינוי:afikafik1999
שם פרטי:אפיק
שם במשחק:ג'ון
תמונה:
אופי:מעצבן,עקשן,נחמד ולפעמיים שוויצר
רקע:ג'ון נולד למשפחה מאוד מפרוסמת.אימו היתה מנחה של תוכנית טלוויזה מצליחה אחיו היה מתאם על אביו היה פעם מנהיג מכון אש ועכשיו הוא אחד מרבעיית האלית בהואן.ג'ון קיבל כל מה שרצה ותמיד היה לו את הצעצועים הכי יפים את המורים הכי טובים ואת האוכל הכי טוב אבל לג'ון לא הירשו לצאת משטח ביתו אף פעם כי הם תמיד דאגו לו.למרות שלג'ון היה את כל מה הוא רוצה אף פעם לא היה לו חבר.שהריו של ג'ון החליטו סוף סוף לרשום אותו לבית ספר גם אז לא הירשו לא לדבר אם אף אחד.שג'ון גדל קצת הוא כבר לא הקשיב להורים שלו וסוף סוף היו לו חברים.ג'ון התחיל להתאמן אצל סבו בקרבות פוקימונים ולאחר שראה את אחיו בטלוויזה כמה פעמיים החליט להיות מתאם על.אז ביום שהוא סיים את לימדיו הוא החליט לברוח כדי להתחיל את המסעו ואמר לעצמו "אני היה המתאם הגדול ביותר בכל הזמנים והורי יראו שאני יכול לדאוג לעצמי".
סוגים רצויים:אש,דרקון,חשמל
דור:רביעי
כסף: $2000
ציוד: ציוד מחנאות| מפה| פוקדע| פוקדור [5]| סם מרפא [3]| צידה לדרך [14]| פוקוביה [25]| פאפין [15]
סרטים:
משימות גמורות:
שותף:
הערות/בקשות/הארות:אם אפשר לתפוס אלקיד ומגבי.. ולהירשם כמובן![]()
ספוילר
"אממ... ג'ק. ג'ק ווילר." אני אומר בהיסוס. "ובאתי לכאן כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהיות הפוקימון ריינג'ר הכי טוב בעולם!" אני צועק בהתרגשות."אממ... נראה לי שקצת הגזמתי, לא? טוב, באתי לכאן כדי לקבל מינון!" אני צועק על פניו, בלי לשים לב שאני די... מתנהג מוזר.
אלמוג- אזוריל מזנק על נידורן בעזרת הצלפת זנב, נידורן נפגעת ונצמדת לאדמה הקרה.
אזוריל מתחיל לרות מטר בועות, אך נידורן חומקת ופוגעת עם השריטה. אזוריל נופל ארצה.
אפיק- הרקע קצר ולא כתוב טוב, חסרים סימני פיסוק והשפה נמוכה.
שקד- אתה רואה את הלרביטר הקטן שהתחבא בטלוויזיה מאחורי לאנס.
הוא מתרוצץ ונראה כאילו הוא רוצה לשחק איתך.
מתן- אתה זורק את הפוקדור והוא זע ממקומו בחצאי גלגולים, לפתע הוא נעצר ומצ'ופ נראה מאושר.
תפסת מיאו!
*היא תעודכן מאוחר יותר*
עילי- *תצטט*
"נעים מאוד" הוא משיב לך ונתן לך פוקדור, בהבזק זריז מזנק ממנופעיל.
*יעודכן מאוחר יותר*
שלומי- "נו אתה בא?" לוסי שואלת אותך אחרי שאתם מרפאים את הפוקימונים ורצה בחיפזון מהמעבדה לדרך 1.
רועי- "נעים מאוד ילד" אתה רואה את גרי אוק, הפרופסור שלך מחכה לך למטה "אתה מוכן לקבל פוקימון?".
הוא מושיט אליך יד ללחיצת יד ושואל אותך לשמך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)