מיכאל- "בבקשה ובהצלחה" הוא מושיט לך את הפוקדע ולוחץ את ידך, מגבי מחייך בשמחה.
*אם אתה רוצה אתה יכול לבחור למגבי כינוי*
מיכאל- "בבקשה ובהצלחה" הוא מושיט לך את הפוקדע ולוחץ את ידך, מגבי מחייך בשמחה.
*אם אתה רוצה אתה יכול לבחור למגבי כינוי*
שלומי- אתה מביט לצידך ואתה רואה את טיילו נע בשקט, כל ראשו עטוף בתחבושות.
"הוא יהיה בסדר" לוסי מנחמת אותך "אתה פה כבר יומיים".
מיכאל- מגבי צועד לידך וכשאתם עוברים מטרים ספורים מהמעבדה הפוקדה מצפמף בצורמניות.
אתה מרים אותו ורואה כפתור מהבהב.
מיכאל- אתה לוחץ על הכפתור והצפצוף מפסיק, אתה חושב שהפוקדע סיים אך הוא "פוצה את פיו".
"שלום לך *ביפ* אני הוא הפוקדע שלך ואנחנו נמצאים בעיירה קזיוקה" הוא מדבר "אתה יכול לפנות מכאן למספר מקומות, מקום אחד אגם פיאון- מקום מצויין לתפיסת פוקימון מים, מקום שני מקדש ארסיאוס- המקום נהרס בפלישה אך בעבר הוא היה מקום תיירות מפורסם מאוד והמקום האחרון- דרך 1, ללא הרבה דיבורים, פשוט להתחיל במסע".
רועי- אתה מביט על המים ורואה המון פוקימונים באגם:
.
מיכאל- מגבי מהנהן בהבנה, אתם מגיעים לאגם הקרוי "בריכת פיאון ורואים:
.
כינוי:behappy
שם פרטי: מיכאל
שם במשחק: דיפ.
תמונה:
אופי: שחצן , מתנשא , אמיץ ,
רקע: דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן.
דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות.
סוגים רצויים: מעופף , קרח ורוח.
דור: שני.
כסף: לא נוגע.
ציוד: לא נוגע.
תגים: אני אהיה מאמן.
משמות גמורות: לא לגעת
שותף: לא תודה.
הערות/בקשות/הארות: הערות*
נערך לאחרונה על ידי BeHappy, 08-10-2010 בשעה 04:56 PM
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
אני אומר לעצמי: "מדהים", ובודק על כולם בפוקידע, לאחר מכן אני אומר לבאדו: "תשחה באגם בעזרת ספורט מים ותשתמש בשאיבה על וופר"פורסם במקור על ידי DarkTiger;741868
[COLOR=darkorange
מיכאל- רשום, תגיב להתחלה.
רועי- *אני לא הולך לכתוב לך על כולם O.O*
לא נראה שהמתקפה משפיעה על וופר, הוא שוחה באדישות אל עבר באדו, בעודו מתכונן להשתמש בנגיחה.
לא התכוונתי שתרשום, אני רק אמרתי שבדקתי על כולם ככה שאני ידע מידע וידע מיזה וופר
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אומר לבאדו: "שחה במהירות בספורט מים, ותכסה את וופר עם העלה שעל ראשך, ואז תשתמש בשאיבה זמן רב"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)