[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
אני לא זוכר שנעלתי את המשחק ><"
מי שהספרייט שלו נמחק לשלוח מחדש.
ד"א, אני אתחיל לשלב פייקים ושילובים במשחק, כמו שאני משלב כרגע פוקימונים "אפלים", ו"מעוותים".
תומר- *התכוונת לפוקדע?*
אתה שולף את הפוקדע שלך, וישר אומר לו "משטרה", הפוקדע מחייג בציפצופים מהירים.
"כן?" שואלת אותך פקידה, אחרי שאתה מסביר לה בלחץ מה התרחש, היא עונה "נשלח לך יחידה, הם יגיעו בעוד 2 דקות"
אתה מחכה להם בדאגה, אתה רואה אופנוע אווירודינאמי טס אליך וחונה לפניך, שוטרת יורדת ממנו, איתה יורדים שני Youbu [פייק שלי, תמונה למטה..]
"לאן הם הלכו?" השוטרת שואלת.
ספוילר
עומר- איגי ממשיך לשיר, ויוצא לעוד מתקפה.
בום! עשן מתפזר לאוויר, אתה רואה את איגי רץ אליך מזיז את השפתיים, אבל אתה לא שומע כלום.
אתה מבין שהוא כלוא בתוך בועה לאחר סריקה קצרצרה שלו, הסטאריו מעולף במים.
"סיכה לא תעזור לך" אתה שומע קול ממוחשב בוקע מהפוקדע שלך "אתה צריך שמישהו יתקוף אותו במתקפה שאינה מתקפת מים ואינה מתקפה פיזית"
אתה מביט בסביבה, אליס עדיין נלחמת בוופר, ואינך רוצה להפריע לה.
אתה מביט סביב, אתה רואה כמה אנשים:
דייג עם גולדין, נערה עם רלטס ומינזומי, אדם מבוגר עם אמפרוס, אלקטריק ו- ולטורב וילדה עם צ'יקוריטה.
ספוילר
ליאור- "את ה- פיצ'ויים?" הוא שואל כלא מאמין "את אלו שעוזרים למאמנים וזה? אנחנו נעזור לך לחלץ אותם"
"אני הארי, שומר פוקימונים כבר בערך שנה" הוא מציג את עצמו "וזה ואנס, הסייטר שלי"
"ואתה?" הוא שואל.
*תציג את עצמך, ותרשום מה אתה מציע לעשות בנידון בתגובה שלך*
אלמוג- רלטס צועק בחוזקה, הורסי נופל בבהלה בגלל הצעקה.
רלטס שולח גלים על חושיים בצורת טבעות שעוטפות את הורסי, אך הורסי לא מושפע.
"הבלבול לא יעזור, *ביפ*" אומר לך הפוקדע "הוא כבר מבולבל"
הורסי פולט עוד בועה, שמתפוצצת עליו כמו הקודמת, הוא מתנדנד לאט לאט, ומתעלף במים.
שיר- את לוחצת על הכפתור האדום שבשלט הטלוויזיה, היא נפתחת לכל צפצוף.
"פרשה מזעזעת בעיירה קטנה במחוז סייב" את רואה את השדרנית המוכרת- מרי, מהערוץ 'פוקימון- עכשיו' מדברת למיקרופון.
ברקע נראה בניין הרוס, או יותר נכון- ערמת הריסות.
"אמש בעיירה קזיוקה הקטנה- בבניין הסמוך למעבדה, התבצע הרס, למעבדה יש מזל שלא נפגעה" אמרה מרי "כעשרים אנשים בלבוש סגול השמידו בניין, 2 נהרגים היו לאחר שהבניין קרס עליהם".
"הבה נשמע את אחד מהדיירים" אמרה.
"ה... ה.. הם.. הם הרסו את הבית סלי!" גמגם אדם חנון למראה, עוטה משקפיים עבות, חובש כובע שחוק במיוחד ולובש סרבל הגדול עליו במידה או שתיים.
"אכן תמונות קשות" אומרת מרי לאחר שהאדם מזיל כמה דמעות מעינייו "במכתב שנמצא לאחר ההרס נרשם כי יחזרו לתקיפה בעוד חודש, והיעד הבא הוא הבית הצמוד למקדש ארסיאוס- תזהרו"
את מחווירה למשמע הכתובת, כי זהו- ביתך שלך.
"תם מבזק החדשות, שמרו על עצמכם" אמרה מרי ואת מכבה את הטלוויזיה.
ספיר- *את שומרת פוקימונים, לא מאמנת, אבל את יכולה להלחם במכון בלי לקבל תג*
את סורקת את האזור ואת רואה הרבה מאמנים, ואת הפוקימונים:
בידוף, אזוריל, פיצ'ו, קלפה, איגליבאף, רטטה, פיג'י, מידל, סטארלי, קטרפי.
מה תעשי, תילחמי במאמן או בפוקימון?
ספוילר
אני אומר להארי"נעים להכיר אותך שמי לי ואני שומר פוקומיונים אני רק התחלתי בתפקידי .כבודגדול בשבילי לפגוש שומר פוקימונים וותיק.טוב יופי שאתה עוזר לי להציל את הפיצ'וים נגנבו.קודם עליוו למצוא אותם ואז להציל אותם מהצוות הרע.אז בוא נילך למצוא את הפיצ'וים הגנובים".אני מתחיל לחפש את הפיצ'וים הגנובים ביד עם הארי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מתחילה להתנשף בכבדות מהפחד, "זה נוראי," אני ממלמלת ומשפשפת את עיניי. 'אני חייבת למהר לקבל את הפוקמון שלי. בעוד חודש אהיה חזקה מספיק כדי להתמודד מולם ולנסות למנוע את הרס ביתי.' אני אומרת בליבי, מיד שמה את התיק על גבי ויוצאת מהבית לכיוון המעבדה של הפרופסור, עדין נסערת מהחדשות.
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ההמשכים יהיו הפעם פחות מושקעים- בלי הרבה פירוט ובלי צבעים ותמונות כי אני מהאייפוד וזה לא נוח.. סורי..
תומר- ״עזרה תתקבל בברכה״ היא עונה ״ראית איך הם נראים או כמה הם?״
למשמע ה׳לא׳ היא חייכה לעצמה ומלמלה ״מקרה קלאסי״.
״תעלה על האופנוע״ היא מורה לך ואתה מציית, אתם נוסעים במהירות אל הרכב.
הרכב נעצר, אדם לבוש במדים כהים ירד מהרכב, הוא גיחך ברשעות אליכם.
ליאור- ״הם לא טסו עם המסוק?״ מתפלא הארי בעוד אתה מחפש בשיחים ומבין שהתבלבלת, אתה אומר לו שהם טסו.
״בוא״ הוא אומר לך, ואנס מרים אותכם ומתעופף בעקבות המסוק.
״יש לך עוד פוקימונים?״ הארי שואל אותך בדרך.
אתם נוחתים על זנב המסוק, הדלת נפתחת ובידריל (פוקימון דבורה מהדור הראשון) מתעופף אליכם ויורה עליכם עוקץ רעל זוהר ומהיר.
שיר- את רצה למעבדה עמוסה ברגשות, מצד אחד את לחוצה מהמבזק חדשות, מהצד השני את נרגשת להתחיל את מסעך.
״שלום״ הדלת נפתחת בחריקה, אדם בעל שיער חום מזדקר וחלוק מדענים יוצא מהמעבדה הישנה ״אני פרופסור גרי אוק, הפרופסור של מחוז סייב״.
״בדרך כלל כשאדם שאיני מכיר מתחיל את מסעו אצלי אני נוהג לתת לו להציג את עצמו לפני כל העניינים״ הוא אומר ומחכה שתציגי את עצמך.*
שיר- ברור ><״ רק שלא יבואו לי בתלונות אח״כ Xd
״נעים מאוד, במה תעסקי- אימון, תיאום או שמירת פוקימונים?״ הוא עונה ומזמין אותך להכנס, את מתיישבת על הספה.
״איזה סוג של פוקימון היית רוצה לקבל?״ הוא שואל ברוגע.
עומר- ״אני יכולה לנסות״ היא עונה ומציגה את עצמה ״אני מרינדה, איך קוראים לך?״
״רלטס, קרן על חושי!״ היא מורה לרלטס שלה אחרי שאתה עונה לה, גל ארוך בצורת טבעות מתנגש בבועה והיא מתפוצצת.
״אתה רוצה להלחם מולי?״ היא שואלת אותך.
״אם אתה רוצה את הסטאריו, זה הזמן לזרוק פוקדור״ הפוקדע שלך אומר.
שיר- אם אני לא טועה בחרת תיאום בטופס הרשמה, את רוצה להחליף? לדעתי עדיף לך תיאום כי את זה יש רק במשחק שלי.
״תהני״ הוא מגיש לך 2 פוקדור עם פוקימון, פוקדע ו- 5 פוקדורים ריקים ואומר ״תבחרי אחד משני הפוקדורים שיש בהם פוקימון, באחד יש מגבי ובאחד דאסקול״.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)