[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תומר- בלדום מעופף בראש ברזל, הוא משמיד סטארלי אחר סטארלי אחר סטארלי, עד שלא נותרים יותר סטארלים בזירה.
"מה לעזאזל?" אתה שואל את עצמך, גם ג'וש נראה מופתע, אתה רואה את סטארלי מעולף על האדמה, ואדם אחד עומד לידו ועומד עליו, רגל אחת על חזהו ואחת על האדמה.
האדם צוחק ברשעות, אתה מבין שלא אתה עילפת את סטארלי.
ג'וש שואב אותו בהבזק אדום בחזרה לפוקדור, האדם מביט בכם ברוע.
מה תעשה?
ליאור- הארי זורק את הפוקדור של רטטה ואומר כשרואה את הפיצ'ויים מבואסים "לדעתי צריך לתת צ'אנס לסגנון שהפוקדע שלך הציע".
"הייתי רוצה להלחם נגד הפיצ'ויים, הם מסקרנים אותי מאוד" הוא ממשיך לדבר "אתה רוצה להלחם עם וולפיק מול רטטה או זוג שלי מול זוג שלך מול הפיצ'ויים?"
רטטה, וולפיקס והפיצ'ויים נראים נלהבים מהרעיון, מה תחליט?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור- תגיב מחדש, התכוונתי קרב שבו גם שני פוקימונים שלך, גם שני הפיצ׳ויים וגם שני פוקימונים של ג׳וש משתתפים.
תומר- אתה מחזיר את בלדום לפוקדור בהבזק אדום.
האיש אומר בתגובה לשאלתך ״אני לא מוסר פרטים לאנשים שלא צריכים לדעת אותם״.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
SIZE=2]מאמנים&מתאמים-[למחוק תגים אם אתה מתאם וסרטים אם אתה מאמן][/SIZE]
כינוי: toxocity
שם פרטי: ולד
שם במשחק: מארק שליין
תמונה:
אופי: חכם ומחושב, קר, מנצל אחרים לטובתו, אומר את האמת רק שזה משתלם, מנהיג טוב, חזק מאוד למרות שזה לא נראה ככה.
רקע: מארק נולד בעיר רחוקה מאוד מעבר לים.
בילדותו מארק היה נער לוחמני ומחושב, המוטו שלו תמיד היה: "לעולם אל תתפשר על הנאה רגעית של כאן ועכשיו"
מארק התבגר ונעשה חכם מאלו אשר כינו את עצמם "גאונים"
בהמשך חייו מארק שמע על המלחמה ולא היה נלהב במיוחד, אבל הוא החליט להעמיד את עצמו למצבחן מה: חייו היו יבשים בשבילו מלסבול.
לאחר חודש של הכנות והכנת נתונים מארק ברח מהבית, הוא השאיר להוריו פתק מפורט עם הוראות דייקניות. בין השאר הוא לקח את הנייד של אבא שלו ואוכל. הוא סיפר להם לאיפה הוא נוסע והוא רוצה שהם יגיעו לשם שהם יוכלו, ושייצרו איתו קשר.
וכך מארק גנב את הארצ'אופס המשפחתי וטס לעבר המעבורת של צוות נאו רוקט. שהוא הגיע לעיר המדוברת הוא עצר במרכז הפוקמונים והחזיר להוריו את הפוכדור, בדיוק כפי שאמר להם שיעשה. ואז בתוכנית נועזת הוא שיתק שומר מזדמן, שלמזלו היה באותם סביבות גובה כשלו, ונכנס לספינה.
לאחר ככמעט חודשיים הספינה עגנה במחוז חפצם. מארק התקשר מייד להוריו, ואלו שלחו לו כסף. בעזרת כסף זה הוא הלך למרכז הפוקימונים ונשאר שם כחולה, הוריו שילמו את התקציבים לאחיות ג'ואי.
בדיוק באותו הזמן שמארק עמד לצאת למסע הוא גילה שהוריו עוצרים בעיר ביוטל, הוא חייב לפגוש אותם אחרי שלא ראה אותם יותר משנה.
סוגים רצויים: אש, אופל, על חושי
דור: רביעי
כסף: $2000
ציוד: ציוד מחנאות|מפה|
פוקדע|
פוקדור [5]|
סם מרפא [3]|
צידה לדרך [14]|
פוקוביה [25]|
פאפין [15]
תגים:
משימות גמורות:
שותף:
ביל
פוקימונים:דרילבור
הערות/בקשות/הארות: אני מאמן, אמרת שיש עוד מקום אחד.
ולד- זה לא היה מעודכן, יש מקום רק למתאם או ריינג'ר.
וגם הספרייט שלך לא טוב, יש מאמן כזה במשחק אם לא ראית.
ליאור- "אם אתה רוצה תשתמש באחד מהפוקימונים שלי" הארי אומר "או שתתפוס עכשיו פוקימון".
מה תעדיף לעשות? לתפוס- האפשרות שתיתן לך פוקימון שהוא לגמרי שלך אך תעייף את וולפיקס ותהיה איטית יותר, או להשתמש בפוקימון של הארי, האפשרות שתעניק לך פוקימון חזק אך אתה לא מכיר את הפוקימון עצמו ולא בטוח שיהיה ממושמע לך.
אבי- אתם פותחים את המכסה ורואים שם המון חפצים, יש שם שולחן מתחתיכם, ארון ודוכן עם עשרות חפצים בלתי מוכרים.
לפתע אתה נופל, אנה מסמנת לך שאנשים באים, איפה תסתתר? אין לך זמן לטפס בחזרה.
תומר- "אני כן אמור לדעת פרטים!" ג'וש צועק בזעם.
האיש מחייג למישהו בטלפון, ותגבורת של כ- 4 אנשים באים לשם.
אחד היה נמוך, שרירי מאוד, קירח ומאיים, אחד היה עם כובע מצחייה, הוא היה שמן ונמוך, אחד היה גבוה ורזה, ואחת הייתה בעלת שיער פרועה מתולתל ומבט רצחני.
"רק אם תנצחו את כולנו" הוא אומר ברשעות.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)