כאילו בכוח את ממשיכה תדיון הדבילי הזה את רואה שמלא אנשים נגדו אות ממשיכה כאילו ?.. את יודעת מה את אנטירוסיה זה מה שאת...
כאילו בכוח את ממשיכה תדיון הדבילי הזה את רואה שמלא אנשים נגדו אות ממשיכה כאילו ?.. את יודעת מה את אנטירוסיה זה מה שאת...
לא..
פשוט גירשו אותם.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%...A4%D7%A8%D7%93
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לדעתי לא נראה לי , מלחמת העולם השנייה תוכננה על ידי הגרמנים ( לא שהם ידעו על כך ) כבר מסוף מלחמת העולם הראשונה , גרמניה האשימה את היהודים בבגידה ובאי עזרה לגרמנים וגם הם סילו אותם , היטלר אשר כבש את לב הגרמנים שנא יהודים וגם ידע שגרמניה הוציאה את היהודים בגלל "אשמה" ו"תירוץ" שבגללם זה קרה , ולכן היטלר הבין מה הצעד שהוא צריך לעשות אפילו עם זה גורם לרוב הגרמנים לשנות את דעתן הוא היה "דיקטטור" ובגלל זה נפרץ מלחמת העולם השנייה.
פרישה
האמת, לדעתי הדבר הזה קשור יותר למטורפים כמו היטלר מאשר למדינה.
מטורפים כמו היטלר יכולים לקום בכל מדינה ואם זו מדינה חזקה אז היא יכולה להזיק ליהודים בצורה משמעותית.
אולי אם לא היה את היטלר אז היה קם מטורף אחר. לא חסרים כאלה וגם לא היו חסרים כאלה גם אז.
ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..
אז מה שגרמניה הייתה ממורמרת...
בשואת הארמנים טבחו הטורקים כמיליון(לא זוכר כמה) ארמנים וכל העולם שתק..
עד היום הם מכחישים.
בקיצור הכוונה פה היא שמטורפים לא חסר.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)