פורסם במקור על ידי Kratos אני רואה שאף אחד לא מתייחס אלי.. חחח למה אחי ממצב?
פורסם במקור על ידי Kratos חזרתי ואני עייף רצח O: היי שקד... או שזה כבר מאוחר מדי לאומר את זה
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי Kratos אני רואה שאף אחד לא מתייחס אלי.. רגע זה שקד?
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA חחח למה אחי ממצב? הכל טוב, קצת עייף.. רק חזרתי עכשיו O: {מכור לסמיילי O:}
חמוף
פורסם במקור על ידי JigSaW רגע זה שקד? כן שקד חזר אתמול...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי היי שקד... או שזה כבר מאוחר מדי לאומר את זה זה בסדר עדיין P: וניצן, איך גילית?? אפילו אני לא ידעתי!! O:
חחחחח ידפוקים
פורסם במקור על ידי Kratos זה בסדר עדיין P: וניצן, איך גילית?? אפילו אני לא ידעתי!! O: פשוט בדקתי קצת על משחקים להורדה דרך התחלה מבדיקה של המשחק שאדון פריון המליץ...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי פשוט בדקתי קצת על משחקים להורדה דרך התחלה מבדיקה של המשחק שאדון פריון המליץ... איזה משחק?
אלמוג אם אתה מדבר על צמרמורת על תוריד זה מפחיד לאללה!
פורסם במקור על ידי אדון פריון אלמוג אם אתה מדבר על צמרמורת על תוריד זה מפחיד לאללה! כן אני מדבר על זה ולא הורדתי לא אומר שזה לא משעשה....
פורסם במקור על ידי Kratos זה בסדר עדיין P: וניצן, איך גילית?? אפילו אני לא ידעתי!! O: עכשיו זה מסביר לי המון דברים ><" טוב רקעים יוצאים לה קקה הלכתי לחפש מדריך בגוגל
איזה פחדן ><
פורסם במקור על ידי Kratos איזה פחדן >< אני לא,אני הכי אמיץ בכיתה,פשוט הצחוק המפחיד העיינים הצהובות פתאום הוא מופיע זה יותר מפתיע ומההפתעה מגיעה הבהלה.
פורסם במקור על ידי אדון פריון אני לא,אני הכי אמיץ בכיתה,פשוט הצחוק המפחיד העיינים הצהובות פתאום הוא מופיע זה יותר מפתיע ומההפתעה מגיעה הבהלה. אתה בנאדם מופתע מאוד שאתה כבר רגיל לזה אתה עדיין מופתע ><
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום