פורסם במקור על ידי DarkTiger הורדתי.. אבל אין לי מושג איך להפעיל XD כן זה קצת מסובך יותר נכון מלא!!!!
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA כן זה קצת מסובך יותר נכון מלא!!!! גם את השני אני לא מצליח.. אני לא יכול לחלץ מהראר.. ותקרא הסברי עיסוקים ואז תחליט.. [יש רק מקום למתאם ושני ריינג'רים]
Niko בבאן נראה לי.. ודניס, אני יכול לבחור איזה פוקימון אני רוצה התחלתי?
חמוף
פורסם במקור על ידי Kratos Niko בבאן נראה לי.. ודניס, אני יכול לבחור איזה פוקימון אני רוצה התחלתי? אם אתה שומר פוקימונים פלאסל או מינון אם לא אז 3 סוגים ודור, מהם אני אבחר את הסוג ואקח פוקימון מהדור שבחרת...
פורסם במקור על ידי DarkTiger אם אתה שומר פוקימונים פלאסל או מינון אם לא אז 3 סוגים ודור, מהם אני אבחר את הסוג ואקח פוקימון מהדור שבחרת... לא.. אני רוצה מתאם אבל ברקע כתוב שאני רוצה אלקיד התחלתי.. O: למחוק את זה מהרקע? O:
פורסם במקור על ידי Kratos לא.. אני רוצה מתאם אבל ברקע כתוב שאני רוצה אלקיד התחלתי.. O: למחוק את זה מהרקע? O: כן, אולי אני אחליט שתקבל בהמשך אלקיד
פורסם במקור על ידי DarkTiger כן, אולי אני אחליט שתקבל בהמשך אלקיד אז אני מוחק את הדבר הזה מהרקע.. אבל אני רושם בשלושה סוגים חשמל P:
עמוד 100
חתימה אנימציה אייל גולן | החתימה הקודמת שלי | החתימה הקודמת קודמת שלי
פורסם במקור על ידי Kratos אז אני מוחק את הדבר הזה מהרקע.. אבל אני רושם בשלושה סוגים חשמל P: סבבה.. רותם- עוד לא..
ייאלה חיסלנו אותו
עוד מעט P:
עמוד 100? עריכה: עוד לא...
עוד קצת P:
עמוד מאה עכשיו עריכה:לא
היי כולם חזרתי ועוד 1 הודעות עמוד 100...
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום