Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. משתמש מנוסה
    נכון ארקוס הוא אגדי הכי חזק אז לגבי שני האגדים החדשים בשחור ולבן אז מי יותר חזק!?!
    ואינה מה שמוכיח של ארקוס הכי חזק http://www.pokemon.com/us/pokedex/ כנסו ותרדו למטה ושם תראו ש ארקוס הוא מספר 493 ותראו בצד ימין למטה שכל הקווים מלאים זה אומר שהוא הכי חזק

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    לגבי הפוקימונים האגדיים אי אפשר לדעת כי הסטטוסים שלהם לא נחשפו עדיין וגם יכול להיות שהם יהיו כמו דיאלגה ופאלקיה

3. משתמש מנוסה
    תודה אדם חח

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מה גם זארקום וראשיהם הם פוקימוני הזמן והמרחב ?

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    זה לא ארקוס..

זה ארכיאוס/ארסיאוס
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    זה לא ארקוס..

זה ארכיאוס/ארסיאוס
    תמיד חשבתי שתשובה ב' היא התשובה הנכונה, אומרים ארסאוס. כי הc משמשת כ-ס' ולא כ-ק' כי אחריה יש e, אם אחרי c יש e/y/i זה כמו ס' אחרת זה כמו ק'. אבל עכשיו ראיתי שוב את הסרט ה-12 וראיתי שאומרים ארקאוס, זה רק מראה שלכל כלל יש יוצא מן הכלל (וכלל שאין לו יוצא מן הכלל, הוא יוצא מן הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל). בקיצור אומרים ארקאוס

7. היכל התהילה
    זה לא קשור, אין "פוקימון הכי חזק" כל מחוז והאמונות שלו,
    לדוגמה: בקנטו הכי חזק הוא מיו/מיוטו, בג'וטו לוגיה והו- או, בהואן ריאקוזה וכו'.. הכל לפי "אמונות של אנשים במחוז.. זה שהוא באמת חזק לא אומר שהוא עולה על מיוטו או ריאקוזה...

8. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    זה לא קשור, אין "פוקימון הכי חזק" כל מחוז והאמונות שלו,
    לדוגמה: בקנטו הכי חזק הוא מיו/מיוטו, בג'וטו לוגיה והו- או, בהואן ריאקוזה וכו'.. הכל לפי "אמונות של אנשים במחוז.. זה שהוא באמת חזק לא אומר שהוא עולה על מיוטו או ריאקוזה...
    הצחקת אותי לגמרי, זה מה שאני חושב על התגובה שלך :

ידוע, אבל פשוט ידוע - שארסיאוס הוא הפוקימון הכי חזק

הוא יצר את העולם! - הוא עולה כול פוקימון קיים! - הוא - הפוקימון - הכי - חזק - בעולם!.

ואי - אבל אי אפשר להביס אותו, לא ברור לי איך אפשר להביס אותו במשחקים אבל הוא הפוקימון הכי חזק אי-פעם..
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    הצחקת אותי לגמרי, זה מה שאני חושב על התגובה שלך :

ידוע, אבל פשוט ידוע - שארסיאוס הוא הפוקימון הכי חזק

הוא יצר את העולם! - הוא עולה כול פוקימון קיים! - הוא - הפוקימון - הכי - חזק - בעולם!.

ואי - אבל אי אפשר להביס אותו, לא ברור לי איך אפשר להביס אותו במשחקים אבל הוא הפוקימון הכי חזק אי-פעם..
    הוא לא חייב להיות הפוקימון הכי חזק.הוא אומנם יצר את העולם,אבל אולי שתיי האגדיים של שחור ולבן יצרו את היקום?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. משתמש גאון
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    הוא לא חייב להיות הפוקימון הכי חזק.הוא אומנם יצר את העולם,אבל אולי שתיי האגדיים של שחור ולבן יצרו את היקום?
    את היקום פאלקיה יצר אבל אולי הם יצרו את ארסאוס או משהו...

11. משתמש מנוסה
    לא הבנתם ארסיאוס יצר את דיאלגה שיצר את הזמן ואת פאלקיה שיצר את היקום הוא יצר את שלושת פוקימוני התחושה אך זה לא משנה.
    הכוונה היא שארסיאוס הוא ה"אבא" של פאלקיה ודיאלגה,פאלקיה יצר את הכוכבים וכו'.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אולי החדשים שומרים על האיזון בעולם?
    כי הם הרי ין ויאנג ואולי להם אין בעיות של זה מול זה אלה בעיות עם ה"אבא" שלהם שרוצה להרוס את העולם או משהו כזה
    אי אפשר לדעת!!!
    כי אתם לא יכולים לדעת אפילו עם ארכיאוס יצר את העולם אתם לא יודעם מה ייצרו הם?
    בקיצור צריך לחכות למידע עליהם .
    כי נגיד אני יכול להגיד לך שגם זרוארק יכול להיות יותר טוב מאכיאוס אם הוא הופך אליו
    אבל אני לא בטוח כי לא יצא מידע אז צריך לחכות אוקיי?

13. משתמש מנוסה
    לדעתי האגדי של הצלע השלישית יהיה הכי חזק.
    בהתחלה מיו ומיוטו היו הכי חזקים והם היו האגדיים היחידים.
    אחר כך עשו את הכלבים האגדיים והם עקפו את מיו ומיוטו. אחר כך הראו את לוגיה והואו, שגם היו חזקים יותר כי הם יצרו את הכלבים והציפורים. אחר כך ראו את סלבי, שהיו כוחות עצומים שעקפו את לוגיה והואו.אחריהם היה תורם של שלושת הרג'ים, שהיו חזקים ממש. אז הגיעו גראודון וקיוגר, שנחשבו הכי חזקים כי גראודון שלט ביבשה וקיוגר בימים.
    אחר כך באו רייקואזה ודיאוקסיס שעקפו אותם כי רייקואזה היה קיסר השמים והוא היה יכול לחסום את הימים הרי הגעש והאדמה ודיאוקסיס היה מהחלל החיצון והוא היה פוקימון הדי-אן-איי.
    אז באו כל האגדיים של הדור הרביעי, בהתחלה מאנאפי, אחר כך דארקראי, ואז שיימין ופיון.
    אחר כך ראו את רג'יגיגאס שהיה חזק יותר, ואז הגיעו דיאלגה ופאלקיה, שכאילו שלטו בעולם. אחר כך גילו על גיראטינה, שהיה שליט העולם ההפוך, ולבסוף ראו את ארסאוס.
    עכשיו יש את רשיראם וזרקום, שכנראה יהיו קשורים לאפלה בעולם, ולאור והצדק בעולם, כמו ין ויאנג, ובגלל שהם חדשים יותר, הם יעקפו את ארסאוס.
    הצלע השלישית כנראה יעקוף את כולם.

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ealay צפה בהודעה
    לדעתי האגדי של הצלע השלישית יהיה הכי חזק.
    בהתחלה מיו ומיוטו היו הכי חזקים והם היו האגדיים היחידים.
    אחר כך עשו את הכלבים האגדיים והם עקפו את מיו ומיוטו. אחר כך הראו את לוגיה והואו, שגם היו חזקים יותר כי הם יצרו את הכלבים והציפורים. אחר כך ראו את סלבי, שהיו כוחות עצומים שעקפו את לוגיה והואו.אחריהם היה תורם של שלושת הרג'ים, שהיו חזקים ממש. אז הגיעו גראודון וקיוגר, שנחשבו הכי חזקים כי גראודון שלט ביבשה וקיוגר בימים.
    אחר כך באו רייקואזה ודיאוקסיס שעקפו אותם כי רייקואזה היה קיסר השמים והוא היה יכול לחסום את הימים הרי הגעש והאדמה ודיאוקסיס היה מהחלל החיצון והוא היה פוקימון הדי-אן-איי.
    אז באו כל האגדיים של הדור הרביעי, בהתחלה מאנאפי, אחר כך דארקראי, ואז שיימין ופיון.
    אחר כך ראו את רג'יגיגאס שהיה חזק יותר, ואז הגיעו דיאלגה ופאלקיה, שכאילו שלטו בעולם. אחר כך גילו על גיראטינה, שהיה שליט העולם ההפוך, ולבסוף ראו את ארסאוס.
    עכשיו יש את רשיראם וזרקום, שכנראה יהיו קשורים לאפלה בעולם, ולאור והצדק בעולם, כמו ין ויאנג, ובגלל שהם חדשים יותר, הם יעקפו את ארסאוס.
    הצלע השלישית כנראה יעקוף את כולם.
    איך הגעת שמאנפי יצר את העולם?

15. משתמש מנוסה
    ארסיאוס קיצר הפוקימון הכי חזק כי תכלס מה אתם רוצים יש עובדות כמו בתגובה הראשונה שלי ראיתם הוא הכי חזק מיו לא יכול להביס אותו אפחד ניראה מה יהיה במשחק ואז נידע מי הכי חזק אבל לדעתי ארסיאוס הכיי חזק שיש

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •