פורסם במקור על ידי Impala אלמוג מה? לא טוב?
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי אלמוגסי ועל כן הם המציאו מכונת תקשורות בין שתי העולמות וניסו לשטות בבני מינם של העולם האחר... שמע אחי זה משעמם בוא נפרוש חחחח
כמה מנהלים....
קרדיט ענק לרועי!
איפה?
פורסם במקור על ידי elbaz2008 כמה מנהלים.... XD בגלל הבחירות.. תגיב בנושאים שפרסמתי אתמול בירוק P:
פורסם במקור על ידי DarkTiger רעיון יותר טוב, בוא נתחיל מחדש אבל רציני ונעשה סיפור שלם, נפרסם בסיפורים P: יכול להיות מגניב.. בא לך? אתה רוצה רציני? אפשר לעשות מצחיק ארוך.. O:
חמוף
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA שמע אחי זה משעמם בוא נפרוש חחחח אוקי... אבל יש מצב שזה היה דווקא רעיון טוב לשאול את מור או את אסף? זה קשור לסיפורים או לדיבורים ואקואליה?
טוב...נראה כבר....רועי א הגבת לתשובה שלי.....
טוב אני פורש אני יחזור עוד מעט חחח
פורסם במקור על ידי Kratos אתה רוצה רציני? אפשר לעשות מצחיק ארוך.. O: בוא נעשה מצחיק ומותח P: [ברור שארוך..] אפשר לעשות על עלילה למשחק שכתבתי פעם, רוצה? אם כן אני אביא לך בפרטי
פורסם במקור על ידי אלמוגסי מה? לא טוב? מה קורה אלמוג ?
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
פורסם במקור על ידי DarkTiger בוא נעשה מצחיק ומותח P: [ברור שארוך..] אפשר לעשות על עלילה למשחק שכתבתי פעם, רוצה? אם כן אני אביא לך בפרטי לבסס על העלילה? סבבה שלח בפרטי
מה קורה יוסי....
פורסם במקור על ידי Impala מה קורה אלמוג ? הכל טוב אבל תעשה בצבע אחר נגיד בכזה...
פורסם במקור על ידי Kratos לבסס על העלילה? סבבה שלח בפרטי שולח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום