פורסם במקור על ידי Impala מה קורה כולם? אחי למה אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית?
קמתי עכשיו Xd
בברכה, דודי מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
פורסם במקור על ידי אלמוגסי אבהתחלה חשבתי שאני מודח עכשיו אני די בטוח שאני לא יהיה מודח... ושקד באמת הקבוצות לא מוסדרות טוב, אבלא ני אל חושב שהשבט שלי עד כדי כך גרוע, נ.ב זה מסודר לפי הגיל...חחח... באמת נראה לך? O:
חמוף
לא נראה לי שהוא עשה ככה
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA אחי למה אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית? יש למטה כמו אופציה כזאת שצריך לסמן בV...
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
פורסם במקור על ידי Impala יש למטה כמו אופציה כזאת שצריך לסמן בV... אה סבבה כי ניסיתי לשלוח לך ולא הצלחתי בגלל זה פתחתי את הנושא במשוב
פורסם במקור על ידי Kratos באמת נראה לך? O: הכל אמתי אין חוכמות וכן אני משוכנע שזה מסודר לפי הגיל יש גילהים של 12-14...
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
חחחחח לא נורא
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA חחחחח לא נורא מה רע בזה שזה מסודר לפי הגיל? אני דווקא חושב שזה טוב...
למה כולם מתעלמים ממני? ):
פורסם במקור על ידי Kratos למה כולם מתעלמים ממני? ): כי זה כיף.
פורסם במקור על ידי Kratos למה כולם מתעלמים ממני? ): כי אנחנו מתעלמים מך כי לא כתבת כלום חוץ מזה אין לי תשובה...
פורסם במקור על ידי איש האבטיח כי זה כיף. אני כותב כדי להביא לעצמי הודעות D:
אז מה קורה?
פורסם במקור על ידי DarK LuGiA אז מה קורה? הכל טוב מה איתך?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום