Originally posted by rilman@Jan 10 2008, 04:12 PM מקווה שזה בסדר אוקיי ומה אקאמרו יעשה?
And If You Don't Know, Now You Know
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 09:25 PM אוקיי ומה אקאמרו יעשה? גם הוא עושה מערבולת
Originally posted by rilman@Jan 10 2008, 07:26 PM גם הוא עושה מערבולת אוקע הודעה תערך שיהיה מוכן רק אני לא בטוחה שיש לי את הזירה שרצית...
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 09:29 PM אוקע הודעה תערך שיהיה מוכן רק אני לא בטוחה שיש לי את הזירה שרצית... הזירה הזאתי
שם משתמש:לא יודע... הדמויות המופיעות:היטסוגאיה, איציגו, טוסן וגין מה קורה בקרב/תמונה (לא חייב להיות קרב):טוסן משתמש בבנקאי שלו היטסוגאיה תוקף את טוסן עם הבנקאי איציגו עם בנקאי רץ אל גין גין עומד ומאריך את החרב שלו לכיוון איציגו מקום: שדה
Originally posted by rilman@Jan 10 2008, 07:31 PM הזירה הזאתי איפה שרואים את רנמה עם איקס בשלט ואת גנמה? (ניחוש) כי זו חתימה מתחלפת ועכשיו ראו את ג'יראייה ומוס
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 09:36 PM איפה שרואים את רנמה עם איקס בשלט ואת גנמה? (ניחוש) כי זו חתימה מתחלפת ועכשיו ראו את ג'יראייה ומוס פשוט טעיפי את רנמה וגנמה ותשימי את מי שבקשתי
Originally posted by rilman@Jan 10 2008, 07:49 PM פשוט טעיפי את רנמה וגנמה ותשימי את מי שבקשתי לא כבר יש לי את הזירה ולקח לך זמן להגיב אז היא הייתה כבר מוכנה לפני 5-10 דקות תהנה!
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 09:50 PM לא כבר יש לי את הזירה ולקח לך זמן להגיב אז היא הייתה כבר מוכנה לפני 5-10 דקות תהנה! יפה אמצתי
Originally posted by rilman@Jan 10 2008, 07:52 PM יפה אמצתי תהנה! רק אל תשכח לתת קרדיט
נארוטו נלחם באוריצ'ימרו וג'יראיה והצפרדע מסתכלים מהצד
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
Originally posted by shadow forreterss@Jan 10 2008, 07:57 PM נארוטו נלחם באוריצ'ימרו וג'יראיה והצפרדע מסתכלים מהצד אוקע מקום?
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 10:16 PM אוקע מקום? עיר
יונתן אין לי את גין וטוסן כרגע אביב הינה הקטנתי כמה שאפשר בשביל שיראו את היער (בכל זאת) אם לא מספיק אפשר גם לחתוך מהצד יוסי הינה תהנה! אם אתה מאמץ קרדיט
Originally posted by ranma@Jan 10 2008, 10:52 PM יונתן אין לי את גין וטוסן כרגע אביב הינה הקטנתי כמה שאפשר בשביל שיראו את היער (בכל זאת) אם לא מספיק אפשר גם לחתוך מהצד יוסי הינה תהנה! אם אתה מאמץ קרדיט אימצתי+קרדיט תודה ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום