Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    כמה מילים לפניי המדריך :
    בימים האחרונים ראיתי הרבה סיקורים שלפי דעתי אפשר לעשות יותר טובים מהם.
    במדריך אני אראה סיקור שמישהו עשה (לא אני כי אני זה לא מכובד שאני אראה את מה שאני עשיתי \: )
    הסיקור הוא של דודי והוא באישורו כמובן.
    אז נתחיל ?

[QUOTE]
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dudi צפה בהודעה

שם מלא:דויד ויה סאנצ'ס(David Villa Sánchez בספרדית).
    תאריך לידה:3 בדצמבר 1981
    מיקום לידה:לאנגרו ספרד
    גובה:1.75 ס"מ
    עמדה:חלוץ
    מועדוני נוער:לאנגרו
    מועדונים:ספורטינג חיחון ב'(1999-2001),ספורטינג חיחון(2001-2003),ריאל סרגוסה(2003-2005),ולנסיה(2005-2010),ברצלונה(2010-?)
    הפתיחה חשוב מאוד להביא תמונה של השחקן בשביל שגם אנשים שלא מכירים את אותו השחקן יכירו.
    בנוסף אתם רואים כאן שדודי הוסיף פרטים חשובים ביותר על השחקן.
    למרות שקטע זה הוא קצר מאוד חשוב להוסיף כאן את כל הדברים .

קצת על דויד ויה:
    דויד ויה הוא כדורגלן ספרדי המשחק בעמדת החלוץ. בשנת 2005 קבע את ההופעה הראשונה שלו במידיי נבחרת ספרד. דויד ויה נחשב לאחד מהחלוצים הטובים בעולם הודות לטכניקה שלו ולמהירות שלו.
    כאן אתם רואים את דודי נותן קצת מידע כללי על דויד ויאה אשר מוסיף עוד קצת על השחקן
    בקטע זה אתם צריכים לפרט קצת יותר על השחקן מאשר על הקבוצה בדיוק כמו שהכותב עשה,
    אבל אפשר להוסיף יותר על ההשגים שהוא הרוויח כגון זה שהוא מחזיק בשיא השערים בנבחרת ספרד .

קריירה:
    ויה התחיל את הקריירה שלו בגיל 10 בקבוצת הילדים של 'לאנגרו' בספרד. בשנת 1999 בגיל 19 עבר לקבוצת 'ספורטינג חיחון' ובשנת 2003 בגיל 22 הוחתם ב'ריאל סראגוסה' וזכה לשחק בפעם הראשונה בחייו בליגה הראשונה. לאחר שנתיים מוצלחות של החלוץ הספרדי ב'ריאל סראגוסה' וייה עבר לולנסיה תמורת 25 מיליון אירו.
    עונת 2005\2006 הייתה הטובה ביותר של ויה. שם הבקיע וייה 25 שערים ב35 משחקי ליגה(שער אחד ממלך השערים של אותה תקופה).
    בעונת 2007\2008 זכה וייה בפעם הראשונה בחייו בגביע ספרדל לאחר ניצחון על חטאפה 3-1.
    בסוף עונת 2009\2010 חתם ויה בקבוצת ברצלונה ל4 עונות תמורת 40 מיליון ארו.
    הקריירה אולי הקטע החשוב ביותר שנושא הריי בגלל זה אנחנו עושים את זה בגלל הקריירה של השחקן נכון ?
    על השחקן שדודי בחר הוא עשה את קטע הקריירה מצויין בגלל כל המעברים בין הקבוצות הוא רשם רק את האירועים החשובים ביותר של אותו השחקן ולא הרחיב קצת יותר על כל קבוצה וקבוצה.
    אבל ישנם גם שחקנים אשר עוברים פחות קבוצות ואוהבים להישאר בקבוצה אחת לאורך זמן אז כדאי לעשות את הקריירה שלו בצורה קצת שונה(לא רציתי לעשות את זה אבל לא מצאתי את הקטע שחיפשתי בפורום אז לקחתי את הקטע שאני הכנתי על ראול שחקן אשר בכל הקריירה שלו נשאר בקבוצה אחת )
    קריירה:
    למרות היותו הסמל הניצחי של ריאל מדריד ראול החל את דרכו כשחקן במחלקת הילדים של היריבה העירונית אלא היא אתלטיקו מדריד.
    ב1992 נסגרה מחלקת הנוער של אתלטיקו וראול בלת ברירה עבר לצד השני של העיר ונכנס למחלקת הנוער של ריאל מדריד.
    כבר לאחר שנתיים בהיותו בן 17(!) בלבד הוא הופיע לראשונה במדי הבלאנקוס.
    כבר במשחקו הראשון של הכוכב הוא הראה שיש בוא את מה שצריך בשביל לשחק בעמדת החלוץ בקבוצת פאר כמו ריאל מדריד.
    ב2003 לאחר עזיבתו של פרננדו היירו ראול קיבל את סרט הקפטן של ריאל מדריד והוא מחזיק בוא עד היום.
    ראול נחשב לאחד הכובשים הגדולים ביותר בעולם והוא מדורג ראשון מבין הכובשים של ריאל בכל הזמנים(228), שני בכובשי כל הזמנים של הליגה הספרדית, וראשון בכובשי ליגת האלופות (66).
    כאן אתם רואים שבניגוד לקריירה של ויאה הרחבתי יותר על התקופה של ראול בריאל מאשר על הקריירה הכללית שלו (טוב הקריירה שלו זה ריאל וריאל זאת ראול XP ) חשוב לציין את הגיל/השנה שבא השחקן עבר לשחק בליגה המקצועית הריי זה חלק חשוב בחייו של השחקן.

דעה אישית:
    ויה לדעתי הוא יותר מחלוץ רגיל בליגה הספרדית, הוא לדעתי החלוץ הטוב בעולם. כשהכדור מגיע לרגליו של ויה רוב הסיכויים שהוא יהיה ברשת. עם מהירות ודיוק כמו שיש לשחקן הזה כל קבוצה יכולה להגיע רחוק. ויה זה יותר משחקן כדורגל פשוט, זה אגדה, זה חלוץ שיודע מה לעשות עם כדורים שנותנים לו ויודע איך לכוון את הדור שלו בדיוק מוחלט אל תוך השער של הקבוצה היריבה. ההופעות שלו בארו 2008 היו הופעות מדהימות והגולים שלו היו מדהימים.
    דעה אישית, כאן אין כן יותר מידי מה להגיד אחריי הכל זאת הדעה שלכם ולא שלי, אבל למרות זאת זה אחד הקטעים החשובים בסיקור כי הקוראים בוודאי רוצים לדעת למה עשיתם את הסיקור על השחקן הזה ולא על שחקן אחר

עד כאן לפי דעתי אלה דברים שחובה להוסיף בכל סיקור עכשיו נעבור לבונוסים: (את הקטעים האלה לא מצאתי בשום סיקור וחבל לי על כך אז אני מרשה לי להשתמש בסיקור שלי למרות שזה לא מכובד )

חייו האישיים:
    ראול נשוי ולו ארבעה בנים ובת. בנו הבכור, חורחה, נקרא על שמו של חורחה ולדאנו - מאמן ריאל מדריד ב-1994-1996 שתרם רבות לקידום הקריירה של ראול. בנו השני, הוגו, נקרא על שמו של הוגו סאנצ'ס. תאומים, הקטור ומתיאו, נקראים על שמם של הקטור ריאל ולותר מתאוס, ובת בשם מריה. תחביביו הם קריאה, במיוחד ספרים של ארתורו פרז רברטה והאזנה למוזיקה ספרדית.
    זה אולי לא הקטע הכי חשוב בסיקור אבל אחריי הכל זה עדיין החיים של השחקן אז כדאי להוסיף את זה, בקטע זה הרחבתי יותר על החיים של ראול, על משפחתו ,ועל תחביביו.

הישגיים:
    קבוצתיים:
    6 אליפויות ספרד: 1995,1997,201,2007,2007.
    4 סופר קאפ ספרדי:1997,2001,2003,2008.
    3 זכיות בליגת האלופות:1998,2000,2002.
    סופר קאפ אירופאי:2002.
    2 גביעים בין יבשתיים:1998,2002
    אישיים:
    2 מלך השערים של ליגת האלופות:2000,2001
    2 מלך השערים של הליגה הספרדית :1999,2001
    שחקן השנה של פיפ"א-מדליית ארד:2001
    שחקן השנה של אירופה מדליית כסף:2001
    נכלל ברשימת 125 הכדורגלנים החיים הטובים בעולם של פיפ"א אשר נוצרה על ידי פלה.
    5 פעמים השחקן הספרדי של השנה בלה ליגה.
    2 נעל הארד של אירופה.
    5 נעל הזהב של אירופה.
    שיאן השערים בריאל מדריד בכל המסגרות.
    שיאן ההופעות בריאל מדריד בכל המסגרות.
    מלך השערים של ליגת האלופות.
    בקטע הזה אין כל כך מה לפרט את ההישגים אפשר למצוא באתרים כמו ויקיפדיה אבל חשוב לציין שלפעמיים זה לא כל כך מעודכן אז כדאי לחפש ביותר מאתר אחד.

פינת הידעת :
    *ראול לעולם לא קיבל כרטיס אדום במשך הקריירה שלו (!)(בניגוד לחברו לקבוצה ראמוס אשר תוך 4 עונות חטף יותר מ12 אדומים !)
    *השם השני של ראול בלאנקו אשר בעיברית זה לבן הוא גם הכינוי של ריאל מדריד :הבלאנקוס אשר פירושה הלבנים.
    *לפי הרבה אנשיים ראול נחשב לאחד מגדולי הכדורגל העולמי ואף לאחד החלוצים הגדולים ביותר בכל הזמנים.
    *רוב משפחתו היית אוהדת של היריבה אתלטיקו מדריד.
    זה החלק בסיקור שנועד על מנת להעשיר את הידע של הקורא קטע זה ממש לא חובה אבל כדאי להוסיף אותו על מנת להוסיף דברים שהרבה לא יודעים.
    סירטון עם הביצועים המרשימים ביותר של ויה
    Spoiler ספוילר
    הסירטון על השחקן יכול לבוא עם תמונות או בלי אבל זה דבר אשר נועד בשביל להראות קצת את היכולות של השחקן.
    (לפעמים הסירטונים האלה לא נכונים משום שהם בוחרים רק את הקטעים הטובים ביותר ולא את היכולת האמיתית אבל במקרה הזה הסירטון משקף אמת מוחלטת )

תבנית בסיסית להכנת סיקור :
    *תמונה של השחקן *
    שם מלא:
    תאריך לידה:
    מיקום לידה :
    גובה:
    קבוצה נוכחית :
    מועדוני עבר :
    מספר :

קצת על השחקן :

הקריירה :

דעה אישית :

וזהו תהנו
    אני מקווה שתשתמשו במדריך זה על מנת לסקר שחקנים
    *בבקשה להכניס ללינקייה
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    חחח משתמש בסיקור שלי? P:
    זבלון P:
    אחלה מדריך, הוא יעזור פה מאוד!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. Retired
    שם: Ashar
    אחלה מדריך אחי תודה רבה =]
    פרישה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •