יש כאלה שמעדיפים לשמור את רמתם בגדר סוד.
גם אני לא פירסמתי כאן את רוב הסיפורים שכתבתי...
יש כאלה שמעדיפים לשמור את רמתם בגדר סוד.
גם אני לא פירסמתי כאן את רוב הסיפורים שכתבתי...
זה מוריד מהסיכויים =\
נדב , בשביל להיבחר הייתי מציע לך להעלות את מונה ההודעות שלך =\
48 זה לא הרבה..
יש פתגם ידוע שאומר ''אל תסתכל במונה, אלא על המשתמש עצמו''.
מה לעשות, אני לא אחד שכותב 100 הודעות ליום. אם הייתי מגיב לכל נושא כבר הייתי נחשב לספאמר.
אבל 50 הודעות זה ממש קצת .. , אנחנו רוצים מנהל שמראה השקעה בפורום.
שם מלא :אביאל
ידע בפוקימון :הרבה מאוד אני מתכתב באתרים ויודע אמון על פוקימון...
נסיון קודם :הייתי מנהל גרפיקה ועיצוב 3 פעמים....
למה לבחור בי :אני אתן אמון לפרום שתהיה לו רמה גבוהה יותר אני אעזור לילדים....
פורום שאותו אני רוצה לנהל :גרפיקה ותמונות
בחירה שניה שלי לניהול פורום : אין לי
אילון מכיר עבודות שלי.Originally posted by RoTeM@Jun 20 2007, 04:05 PM
בשביל להיות מנהל פורום עיצוב גרפיקה וחתימות אתה צריך להבין.
ואני לא ראיתי כמעט עבודות שלך \=
אם זה לא מספיק תגיד לי ואני אשלח לך...
שם מלא : רגינה
ידע בפוקימון : עד העונה של הוון אז עוד עקבתי.
נסיון קודם : יש לי ניסיון אבל אני כבר לא זוכרת שמות של פורומים כי כולם ניסגרו ומזמן לא הייתי בפורום. כך שהחלטה שלכלם להתחשב בכך או לא.
למה לבחור בי : כי אני אוהבת את הנושא יש לי ידע רב בנושאי סיפורים ופורומי משחקי תפקידים וכי אני פעילה לרוב בכך, ויש לי ניסיון בניהול ואני עיקבית ואחראית.
אינ יכולה להביא הרבה מדריכים (אני אעשה זאת בכל מיקרה גם אם לא אבחר) וכי יש לי הרבה זמן פנוי.
פורום שאותו אני רוצה לנהל : סיפורים
בחירה שניה שלי לניהול פורום : מחשקי תפקידים
שם מלא : דימה (עזבו את השם מישפחה בשקט)
ידע בפוקימון : פעם היה הרבה ידע, עכשיו כבר לא כל כך, לא עקבתי אחרי הסידרה דיי הרבה זמן, בערך כבר מאצע הואן, אבל על העונות הקודמות להואן יש לי מספיק מידע, ויש לי את רוב הפרקים על קלטות בבית(נו ההיתי מכור פעם)
נסיון קודם: שמות של פורומים מיתחרים אני אפרסם כי רובם סגורים גם ככה וגם ככה הכתובות זה לא השם
מנהל ראשי בTEKKEN IL, אחרי עבודה קשה כמנהל גלובאלי ועזרה רבה לפורום(נפל עקב השמדת השרת)
מנהל גלובאלי בבייבלייד לנצח(נפל ליפני שנתים)
בעלים של אניגיים(פורום קטן שבעל השרת פשוט החליט להפסיק את שירותי השרת)
סנואובול(ליפני שנה) ההיתי שם מנהל מישחקי תפקידים
אנימה אלמט ההיתי מנהל של פורום מישחקי תפקידים לאחר שהמנהל הקודם הודח(ופרשתי זמן קצר לאחר שהפורום ניהיה יבש מדי)
AMSGM ליפני איזה שנה או שנה וחצי ההיתי שם מנהל מישחקי תפקידים או דיבורים(לא זוכר מה שאול שם אותי) אבל גם מזה פרשתי כי באותה תקופה הפורום היה יותר מדי מלא בספאם(ואני מיתכוון יותר מדי)
אנימקס לא בדיוק ההיתי מנהל אבל בבחירות הגעתי פעמים למקום גבוהה, פעם אחת במישחקים כללים(שנה ליפני נפילתו) ופעם שניה בדיוק ליפני שהוא נפל בבחירות האחרונות במישחקי תפקידים, למרות שלא זכיתי להיות שם מנהל, עזרתי להנהלת מישחקי תפקידים(ג'רי(את השני לא הכרתי פשוט))
למה לבחור בי : כי יש לי ידע רב על מישחקי תפקידים וכי אני בקיא בתחום, ואני שומר על ספאם בצורה מעולה(שאלו את רינה היא בטח זוכרת את התקופה שלי כמנהל גלובאלי בפורום בייבלייד)
למה לא ליבחור בי(אני אהיה הגון) : ליפעמים אני מיתייחס לספאם בצורה חמורה מדי
פורום שאותו אני רוצה לנהל : מישחקי תפקידים
בחירה שניה שלי לניהול פורום : זה לא שאני חייב להיות מנהל של משהו
והערה קטנה: לא אכפת לי אם אני לא הופך להיות מנהל, או אם כן זה לא הדבר החשוב ביותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)