Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 85
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי איש האבטיח צפה בהודעה
    התחלה

אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
    אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
    כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
    אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת .
    "בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
    אתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
    "בוודאי" היא אומרת ולוקחת אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
    "טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונשארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
    "תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
    אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
    "הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.
    "סוף סוף הפוקימון הראשון"אומר ואשחרר את הפוקימון מהפוכדור.
    אחכה בצפייה לראות מי יוצא מהפוכדור הקטן.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    פיטר - אתה זורק את הפוקדור לאוויר כשלפתע הוא נפתח ומוציא קרן זוהרת בצבע לבן בוהק. אתה רואה מולך כדור קטן שמתחיל לתפוס צורה. לפתע הוא מקבל צבע ואתה מזהה את הפוקימון כפוליוואג (). פוליוואג מביט עליך במבט חושד ונשאר במקומו מבלי לזוז ובלי להשמיע הגה.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    פיטר - אתה זורק את הפוקדור לאוויר כשלפתע הוא נפתח ומוציא קרן זוהרת בצבע לבן בוהק. אתה רואה מולך כדור קטן שמתחיל לתפוס צורה. לפתע הוא מקבל צבע ואתה מזהה את הפוקימון כפוליוואג (). פוליוואג מביט עליך במבט חושד ונשאר במקומו מבלי לזוז ובלי להשמיע הגה.
    "שלום "אומר לפוליוואג ואז הוסיף "אני אהיה מאמנך החדש אם עוד לא הבנת " ואז אנסה לקרוא את מחשבותיו.

4. the bitch is back
    התחלה

אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
    "טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונשארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
    "הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.

"תודה!" אקרא בזמן שאצא מביתה.
    'טוב כדאי שניראה מי קיבלתי' אחשוב לעצמי ואחייך לעצמי ואז אפתח את הפוקדור ברוגע ואראה את מי קיבלתי.
    "שלום לך" אומר לפוקימון שיצא מהפוקדור "אני גולד, נעים להכיר אותך" אומר לפוקימון בחיוך ואחכה בקוצר רוח לתגובתו, או תגובתה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    תומר - בפנים
    אשתי לשעבר - בפנים
    עומר - "כעבור שנתיים מהוצאת ספרי הלימוד שלו במדעי הפוקימון חבורת ילדים שלא אהבה ללמוד וסבלה קשות מהספרים שלו הטמינה פצצה בתוך ביתו,הוריו של בני מתו ובני נפצע קשה."
    נקווה כך, נקווה. קצת קשה לי לקבל מישהו שהרקע שלו מבוסס על סיפור החיים של בני גורן/קוראים לו בני גורן. אולי תשנה קצת?
    אורי - בפנים
    בר - סוג המאמן שבחרת נתפס על ידי תומר ואת לא רוצה הטבות מיניות, אז... תאלצי לערוך (גם את הרקע כי הרקע מבוסס על סוג המאמן שבחרת).
    אוקיי..אז לא חשוב כי לא עולה לי רקע אחר..
    מתי שיעלה לי אני אערוך.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    התחלה

"תודה רבה." אני אומר בשקט ולוקח את הפוקדור איתי. אני יוצא לשדות, לפינה שקטה, ומוציא את הפוקימון מהפוקדור.

7. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג מסתכל עליך במבט בוחן וקר, הוא לא מדבר בכלל. אתה מנסה לקרוא את מחשבותיו אך לא מצליח בגלל שאתה קצת עייף ולא מרוכז.

גולד - אתה פותח את הפוקדור וממנו יוצאת איגליבאף () קטנה וחמודה. היא מסתכלת עליך ומתחילה להילחץ ולבכות כי היא לא מכירה אותך. כשאתה מציג את עצמך היא נלחצת יותר.

סטיב - אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור ומגלה שזה אלקיד (). הוא מסתכל עליך כמה שניות, מעלה חיוך גדול ומתנפל עליך עם חיבוק שמפיל אותך על הרצפה. אלקיד מתחיל לצחוק והוא נראה די עליז.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג מסתכל עליך במבט בוחן וקר, הוא לא מדבר בכלל. אתה מנסה לקרוא את מחשבותיו אך לא מצליח בגלל שאתה קצת עייף ולא מרוכז.

]
    "אוקי מתי שהוא אתה תדבר"אומר לו והתחיל ללכת קצת לכיוון היציאה מהעיר.

9. משתמש מנוסה
    סטיב -
    אני צוחק ומחבק את אלקיד בחזרה. "אלקיד, הא?" אני אומר, "אני חושב שאני ואתה נהיה חברים טובים." אני אומר ומחייך אילו.
    "שנצא?" אני אומר לו בחיוך.

10. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מתחיל ללכת כשלפתע אתה שומע מישהו אומר "ואו, הוא ממש מפגר. הוא לא הבוס שלי ואני לא אלך איתו לאף מקום". אתה מבין שקראת את המחשבות של פוליוואג שלא מחבב אותך במיוחד.

סטיב - "אלק! אלקיד!" אלקיד צועק וממשיך לאחוז בך כשאתה מציע לו לצאת לכיוון העיר צ'ריגרוב. אלקיד מהנהן ואתם מתחילים ללכת. אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה סנטרט () פראי שנראה די מתאים בתור פוקימון לקרב ראשון.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מתחיל ללכת כשלפתע אתה שומע מישהו אומר "ואו, הוא ממש מפגר. הוא לא הבוס שלי ואני לא אלך איתו לאף מקום". אתה מבין שקראת את המחשבות של פוליוואג שלא מחבב אותך במיוחד.

"אוקיי פוליוואג אתה לא צריך להתעצבן ,עכשיו אתה מעדיף להישאר כאן או לבוא איתי ?"אשאל.

12. משתמש מנוסה
    "קדימה אלקיד, מוכן לקצת אקשן?"
    "קפוץ עליו ותכה במתקפה מהירה!"

13. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - "כן טמבל, אני מעדיף להישאר כאן משאר ללכת אחריך" הוא חושב כשאתה קורא את המחשבות שלו. "ואתה יודע מה? אתה יכול ללכת ולדחוף כל הפקודורים שיקבלת לתחת שלך וללכת לזיי..." אתה קורא במחשבותיו של פוליוואג כשלפתע הקשר מנותק. אין לך כוח להמשיך לקרוא את המחשבות שלו.

סטיב - אלקיד מסתכל על סנטרט וצועק "אקליד!". הוא רץ אל סנטרט במהירות עצומה ואתה לא מספיק לעקוב אחרי מה שהולך שם. אלקיד מתנגש בנסטרט מצד לצד פעם אחר פעם בעזרת המתקפה המהירה, וסנטרט חסר האונים לא מצליח לעשות כלום בנידון. אלקיד מעיף אותו לאוויר כשסנטרט מתאושש למעלה ומשתמש במתקפה מהירה בעצמו, ובמהירות עצומה נוחת על אלקיד ומרסק אותו על הרצפה. אלקיד קם ומחכה להוראות שלך בזמן שסנטרט משתמש בגלגול הגנה.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - "כן טמבל, אני מעדיף להישאר כאן משאר ללכת אחריך" הוא חושב כשאתה קורא את המחשבות שלו. "ואתה יודע מה? אתה יכול ללכת ולדחוף כל הפקודורים שיקבלת לתחת שלך וללכת לזיי..." אתה קורא במחשבותיו של פוליוואג כשלפתע הקשר מנותק. אין לך כוח להמשיך לקרוא את המחשבות שלו.

]
    "אוקי הגיע הזמן שתחזור לפוכדור"אומר לו והחזיר אותו לפוכדור שלו ,לאחר מכן התחיל ללכת לכיוון היציאה.

15. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור ומתקדם לכיוון היציאה מניו בארק לכיוון צ'ריגרוב. אתה יוצא מניו בארק אל תוך השדות המובילים לצ'ריגרוב כשלפתע אתה מרגיש רעב מאוד. השימוש בטלפתיה כנראה רוקן את כל הכוח שלך.

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •