פיטר - אתה זורק את הפוקדור לאוויר כשלפתע הוא נפתח ומוציא קרן זוהרת בצבע לבן בוהק. אתה רואה מולך כדור קטן שמתחיל לתפוס צורה. לפתע הוא מקבל צבע ואתה מזהה את הפוקימון כפוליוואג (). פוליוואג מביט עליך במבט חושד ונשאר במקומו מבלי לזוז ובלי להשמיע הגה.
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג מסתכל עליך במבט בוחן וקר, הוא לא מדבר בכלל. אתה מנסה לקרוא את מחשבותיו אך לא מצליח בגלל שאתה קצת עייף ולא מרוכז.
גולד - אתה פותח את הפוקדור וממנו יוצאת איגליבאף () קטנה וחמודה. היא מסתכלת עליך ומתחילה להילחץ ולבכות כי היא לא מכירה אותך. כשאתה מציג את עצמך היא נלחצת יותר.
סטיב - אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור ומגלה שזה אלקיד (). הוא מסתכל עליך כמה שניות, מעלה חיוך גדול ומתנפל עליך עם חיבוק שמפיל אותך על הרצפה. אלקיד מתחיל לצחוק והוא נראה די עליז.
סטיב -
אני צוחק ומחבק את אלקיד בחזרה. "אלקיד, הא?" אני אומר, "אני חושב שאני ואתה נהיה חברים טובים." אני אומר ומחייך אילו.
"שנצא?" אני אומר לו בחיוך.
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מתחיל ללכת כשלפתע אתה שומע מישהו אומר "ואו, הוא ממש מפגר. הוא לא הבוס שלי ואני לא אלך איתו לאף מקום". אתה מבין שקראת את המחשבות של פוליוואג שלא מחבב אותך במיוחד.
סטיב - "אלק! אלקיד!" אלקיד צועק וממשיך לאחוז בך כשאתה מציע לו לצאת לכיוון העיר צ'ריגרוב. אלקיד מהנהן ואתם מתחילים ללכת. אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה סנטרט () פראי שנראה די מתאים בתור פוקימון לקרב ראשון.
"קדימה אלקיד, מוכן לקצת אקשן?"
"קפוץ עליו ותכה במתקפה מהירה!"
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - "כן טמבל, אני מעדיף להישאר כאן משאר ללכת אחריך" הוא חושב כשאתה קורא את המחשבות שלו. "ואתה יודע מה? אתה יכול ללכת ולדחוף כל הפקודורים שיקבלת לתחת שלך וללכת לזיי..." אתה קורא במחשבותיו של פוליוואג כשלפתע הקשר מנותק. אין לך כוח להמשיך לקרוא את המחשבות שלו.
סטיב - אלקיד מסתכל על סנטרט וצועק "אקליד!". הוא רץ אל סנטרט במהירות עצומה ואתה לא מספיק לעקוב אחרי מה שהולך שם. אלקיד מתנגש בנסטרט מצד לצד פעם אחר פעם בעזרת המתקפה המהירה, וסנטרט חסר האונים לא מצליח לעשות כלום בנידון. אלקיד מעיף אותו לאוויר כשסנטרט מתאושש למעלה ומשתמש במתקפה מהירה בעצמו, ובמהירות עצומה נוחת על אלקיד ומרסק אותו על הרצפה. אלקיד קם ומחכה להוראות שלך בזמן שסנטרט משתמש בגלגול הגנה.
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור ומתקדם לכיוון היציאה מניו בארק לכיוון צ'ריגרוב. אתה יוצא מניו בארק אל תוך השדות המובילים לצ'ריגרוב כשלפתע אתה מרגיש רעב מאוד. השימוש בטלפתיה כנראה רוקן את כל הכוח שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)