Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 85
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי איש האבטיח צפה בהודעה
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור ומתקדם לכיוון היציאה מניו בארק לכיוון צ'ריגרוב. אתה יוצא מניו בארק אל תוך השדות המובילים לצ'ריגרוב כשלפתע אתה מרגיש רעב מאוד. השימוש בטלפתיה כנראה רוקן את כל הכוח שלך.
    "חייב להיות לי משהו לאכול בתיק "אומר ואחפש קצת אוכל בתיק .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אין לך אוכל בתיק בכלל. אתה יכול לחזור לבית ולעקב אותך קצת או שאתה יכול לחפש אוכל בשדות.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אין לך אוכל בתיק בכלל. אתה יכול לחזור לבית ולעקב אותך קצת או שאתה יכול לחפש אוכל בשדות.
    "בטח אני אמצא כאן קצת פירות או משהו "אחשוב לעצמי ואתחיל לסרוק את השטח לחיפוש פירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][B]שם בפורום: TheChosenOne
    שם+ שם משפחה: דסו נוהופ - Desu Knowhope
    אופי: לא נקשר בקלות,אוטסיידר ושקט,בדרך כלל לא לוקח יוזמה
    אבל לא חסר אחריות,לא בנאדם רע מטבעו פשוט שונה.
    רקע:
    נולדתי בעיר גולדנרוד הגדולה,שני הורי הם דיפלומטים שעובדים רוב הזמן בין המחוזות הגדולים במטרה לגשר ולחזק את הקשרים ביניהם,
    בגלל שהורי כול כך עסוקים בילדותי הייתי נשאר לבדי הרבה זמן, רוב הזמן יליתי עם חברים בהסתובבות בעיר הגדולה
    אבל גם איתם הרגשתי קצת מחוץ לתמונה, בגיל 15 הורי הודיעו לי שאנחנו עוברים לעיר ניו בארק (זאת העיר ההתחלתית נכון?),
    היה לי קשה מאוד לעזוב את אותה העיר שגדלתי בה רוב חיי אבל בכול זאת שמחתי -
    זאת התחלה חדשה בשבילי ורציתי לנצל את זה הכי טוב שאפשר - החלטתי לעזוב הכול ולצאת למסע לאימון פוקימונים,
    תמיד הייתי רואה בטלוויזיה את קרבות הליגה הגדולים ותמיד היה בי הרצון להגיע לשם, עכשיו סוף סוף יש לי אפשרות לנסות.
    סוג המאמן שבחרתי: המתאמן
    התחלתי: גסטלי
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: נאדה
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 07-12-2010 בשעה 05:47 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

5. the bitch is back

גולד - אתה פותח את הפוקדור וממנו יוצאת איגליבאף () קטנה וחמודה. היא מסתכלת עליך ומתחילה להילחץ ולבכות כי היא לא מכירה אותך. כשאתה מציג את עצמך היא נלחצת יותר.

"אל תבכי" אומר ואפתח את התיק ואחפש בשבילה איזה ממתק טעים, בתקווה שזה ישתיק אותה ויגרום לה להירגע ולהכיר אותי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - "כן טמבל, אני מעדיף להישאר כאן משאר ללכת אחריך" הוא חושב כשאתה קורא את המחשבות שלו. "ואתה יודע מה? אתה יכול ללכת ולדחוף כל הפקודורים שיקבלת לתחת שלך וללכת לזיי..." אתה קורא במחשבותיו של פוליוואג כשלפתע הקשר מנותק. אין לך כוח להמשיך לקרוא את המחשבות שלו.

סטיב - אלקיד מסתכל על סנטרט וצועק "אקליד!". הוא רץ אל סנטרט במהירות עצומה ואתה לא מספיק לעקוב אחרי מה שהולך שם. אלקיד מתנגש בנסטרט מצד לצד פעם אחר פעם בעזרת המתקפה המהירה, וסנטרט חסר האונים לא מצליח לעשות כלום בנידון. אלקיד מעיף אותו לאוויר כשסנטרט מתאושש למעלה ומשתמש במתקפה מהירה בעצמו, ובמהירות עצומה נוחת על אלקיד ומרסק אותו על הרצפה. אלקיד קם ומחכה להוראות שלך בזמן שסנטרט משתמש בגלגול הגנה.
    "אל תוותר, אלקיד!" אני אומר לו, "תתחמק מהתמקפות שלו ותשתמש במבט! כאשר הוא נחלש מפסיק, תתקיף אותו בכל הכוח במתקפה מהירה!"

7. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: xXPennywiseXx
    שם+ שם משפחה: יאן איידשו
    אופי: יאן אסטרטגי והוא מתכנן כול מהלך שהוא יעשה מראש, הוא חכם, ובעל קליטה מהירה לדברים, הוא בד''כ מצליח להסביר את עצמו טוב לאנשים, הוא בד''כ לא מחבב את רוב האנשים שהוא פוגש וקשה לו לסמוך על אנשים הוא לפעמים גם יהיר וקנאי, בודד בד''כ
    .
    רקע: יאן נולד בכפר שקט למשפחה יחסית ענייה, ויש לו עוד 2 אחים קטנים.
    בתור ילד הוא היה ביישן וחמוד. אבא שלו עבד כחוקר ובערך כשיאן היה בן 11-12 הוא יצא למסע ונעלם.
    אחריי כחודשיים בערך גופתו של אביו נמצאה ביער כשהיא חבולה פצוע ומלאת דם.
    אחריי מות אביו אמא של יאן הישתנתה והפכה מאישה חמה ולמישהי דיי קרירה אבל שעדיין דואגת לילדיה. גם יאן הישתנה לאחר המוות של אביו והוא ניהיה יותר אדום מתבודד עצבני וסגור.
    יאן החליט לצאת למסע בתור תופס , כי העבודה הזו מביאה כסף כדי שהוא יוכל לעזור למשפחתו.
    סוג המאמן שבחרתי: תופס
    התחלתי: סווינאב
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: חיחי
    D:
    XD
    נערך לאחרונה על ידי xXPennywiseXx, 07-12-2010 בשעה 01:23 AM

8. Kibō no chi
    TheChosenOne - סוג המאמן שבחרת כבר נלקח, אז תבחר אחר. ובנוגע להערות: "קצת לא הבנתי את רעיון הסוגים, מחליף לא יכול לתפוס פוקימונים בדרך רגילה?
    תופס לא יכול להחליף פוקימונים? וכ'ו"
    מחליף יכול לתפוס פוקימונים ותופס יכול להחליף פוקימונים, זה פשוט העניין של ההטבות והאופי, כי מחליף יקבל יותר פוקימונים שמתפתחים בהחלפה לעומת התופס שפשוט ילכוד הרבה פוקימונים, כי למחליף יותר משתלם להחליף פוקימונים מאשר לתופס.

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה סורק את השדות במבט מהיר ורואה כמה עצים עם פירות די קרובים אליך.

גולד - אתה פותח את התיק שלך ומגלה שהוא ריק, אין לך בו כלום חוץ מהפוקדורים והפוקידע. איגליבאף עדיין בוכה בהיסטריה.

סטיב - אלקיד נועץ מבט בסנטרט שמחליש את ההגנה שהרגע חיזק ומפחיד קצת את סנטרט. אלקיד מתחיל לנוע לכיוון סנטרט עם מתקפה מהירה וסנטרט משיב לאש עם אש משלו, הוא רץ לכיוון אלקיד עם מתקפה מהירה ושנייה לפני שהם מתנגשים סנטרט שורט את אלקיד בפרצוף עם שריטה. אלקיד עף אחורה ומגלגל, אך הוא לא מוותר וקם. אלקיד מחכה להוראות ממך והחיוך שהיה לו על הפנים ירד.

מעיין - רשומה, תגיבי להתחלה.

9. משתמש מנוסה
    "אלקיד, אני יודע שהוא יריב קשה, אבל אנחנו לא נוותר! בוא נשנה אסטרטגיה - אל תפסיק להשתמש במבטים, ותחליש לו את ההגנה לרמה נמוכה מאוד. אם הוא מתקיף אותך - תתחמק ואל תשיב אש! ברגע שאתה רואה שההגנות שלו נחלשו משמעותית - תן לו מתקפה מהירה שתחסל אותו! בסדר?" אני אומר בבטחון עצמי שמאוד לא אופייני לי, ותוהה מאיפה הבאתי אותו.

10. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    שם בפורום: ROCKSTAR
    שם+ שם משפחה: מיכאיל ישלינקו
    אופי: עצוב,אוהב לנצח,חמדן,חכם,וסקרן.
    רקע: מיכאיל נולד בעיר ניו בארק למשפחה עמידה.אביו של מיכאיל הוא חוקר פוקימוני מים ואוהב את הפוקימון האגדי לוגיה ואפילו מאמין שהוא זה שיפיץ שלום בכל העולם,אימו של מיכאיל עובדת במכולת.למיכאיל יש שלוש אחים ואחות אחת.ג'ורג' בן ה11,סטיב בן ה19,אנדריי בן ה10,ונסטיה בת ה9.מיכאיל תמיד נמשך לפוקמוני קרח ועל חושיים.בילדותו היה לו אברה שביום אחד בהיר אבד.עד היום מיכאיל לא יודע מה קרה לאברה.הוא חושב שצוות רוקט חטפו את האברה שלו.כיום הוא יוצא למסע ובוחר את הפוקימון הראשון שלו.
    סוג המאמן שבחרתי: המחליף
    התחלתי: פוליוואג
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:מיאוו?
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

11. משתמש מנוסה
    התחלה

אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
    אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
    כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
    אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת .
    "בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
    אתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
    "בוודאי" היא אומרת ולוקחת אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
    "טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונשארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
    "תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
    אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
    "הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.
    ''מממ'' אני ממלמל ומסתכל בפוקדור
    אני אפתח אותו כדי לרואת מה קיבלתי....
    אני אלך להיתיישב על אבן שבתחילת היער כדי להוציא את הפוקימון

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    התחלה

אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
    אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
    כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
    אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת .
    "בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
    אתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
    "בוודאי" היא אומרת ולוקחת אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
    "טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונשארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
    "תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
    אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
    "הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.
    אני אצא מביתה בהתרגשות שקיבלתי את הפוקימון הראשון שלי.
    "מגניב סוף סוף אני אוכל להשיג לי אברה!"
    הצצתי קצת בפוקידע ואחרי זה פתחתי את הפוקדור.
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. Kibō no chi
    מיכאל - ביקשתי רקע של 5 שורות, סוג המאמן כבר נלקח וגם ההתחלתי שבחרת נלקח. ומי כתב לך שהתקבלת שכבר הגבת להתחלה? :/

סטיב - אלקיד צועק "אלק!!!" ומביט בסנטרט. הגנתו של סנטרט נחלשה קצת אבל סנטרט תוקף בשריטה, ואלקיד חומק אך בקושי. אלקיד מביט שוב אך הפעם סנטרט תוקף בשריטה ופוגע. סנטרט מהיר מדי בשביל שאלקיד יוכל להספיק להתחמק כל הזמן ואלקיד כבר תשוש. אלקיד משתמש במתקפה מהירה במלוא העוצמה אך סנטרט מתחמק על ידי מתקפה מהירה משל עצמו ושורט את אלקיד שוב.

יאן - אתה מחזיק את הפוקדור והולך אל השדות המובילים אל צ'ריגרוב, מתיישב על סלע וזורק את הפוקדור לאוויר. הפוקדור נפתח וממנו יוצא סווינאב קטן שמביט לכיוונך. לפתע הוא קופץ אליך עם דחיפה ומפיל אותך מהסלע על הדשא. הוא מתפקע מצחוק ורץ במעגלים בזמן שאתה שוכב ופולט צעקה של כאב .

14. משתמש מנוסה

יאן - אתה מחזיק את הפוקדור והולך אל השדות המובילים אל צ'ריגרוב, מתיישב על סלע וזורק את הפוקדור לאוויר. הפוקדור נפתח וממנו יוצא סווינאב קטן שמביט לכיוונך. לפתע הוא קופץ אליך עם דחיפה ומפיל אותך מהסלע על הדשא. הוא מתפקע מצחוק ורץ במעגלים בזמן שאתה שוכב ופולט צעקה של כאב .

אני מסתכל על הפוקימון במבט המום וחושב לעצמי ''הוא הרגע הרביץ לי ''
    אני קם וממשיך להסתכל עליו, ואז מרים אותו מהקרקע ונותן לו מכה קטנה ומושיב אותו שוב מולי

15. משתמש מנוסה
    "אלקיד, אני יודע שזה קשה, אבל אנחנו נעבור את זה!" אני קורא לו. "תתקיף את סנטרט במתקפות מהירות שוב. תקפוץ עליו ותתפוס אותו בחיבוק - אל תעזוב אותו! המגע ישתק אותו ויהיה הרבה יותר קל לנצח אותו!"

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •