"אלקיד, אני חושב שזו הזמנה לקרב. הפעם ננסה להיות יותר מחושבים ונקסח ללידיבה הזה את הצורה!"
"קפוץ עליו במתקפה מהירה ואז תתפוס אותו בחוזקה - לא רק שזה ישתק אותו, זה גם ימנע ממנו לעוף ולקבל יתרון!"
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מוציא את פוליוואג ומחלק לו הוראות. הוא מסתובב אליך, מסתכל עליך, מסתובב בחזרה לכיוון פידג'י והולך לישון במקום שהוא נמצא בו.
דסו - אתה זורק את הפוקדור לאוויר וממנו יוצא גאסטלי (). הוא מסתכל עליך כמה שניות במבט בוחן, ולאחר מכן מרכין את ראשו כאילו הוא קד קידה.
סטיב - אלקיד מזנק במתקפה מהירה, אך ליידיבה מנופף בכנפיו, מספיק לברוח מהמתקפה ולחזור בשביל להתנגש באלקיד עם מתקפת דחיפה נוספת. אלקיד תופס במחושים של ליידיבה שנייה לפני שהוא פוגע בו ומתחיל להתסובב במקום כשהוא מסחרר את ליידיבה. הוא משחרר את ליידיבה שנופל ומתרסק על הרצפה. ליידיבה מצליח לקום בקושי, אבל הוא לא מוותר.
יאן - אתה מתקדם בשדות אל עבר צ'ריגרוב. אין הרבה פוקימונים, ואם יש הם כבר באמצע קרב נגד ילדים אחרים. אתה ממשיך ללכת ורואה מלא ילדים וילדות שמחפשים מאמנים להילחם נגדם כי אין הרבה פוקימונים באיזור.
תוציא אותי .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"אני שמח להכיר אותך" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור, וסוף סוף יוצא למסע.דסו - אתה זורק את הפוקדור לאוויר וממנו יוצא גאסטלי (). הוא מסתכל עליך כמה שניות במבט בוחן, ולאחר מכן מרכין את ראשו כאילו הוא קד קידה.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)