Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 85
  1. Kibō no chi
    Pokemon- The classes

קרדיט לעומר על המשחק.

עלילה:
    המון שינויים עברו בעולמנו מאז שבעה מאמנים דגולים הצילו את העולם ממסכת הקרח.
    כידוע, מסכת הקרח הישתלט על מחוז ג'וטו בעזרת צוות רוקט המחודש וכימעט השמיד את כל המחוז בעזרת שני פוקימוני ענק.
    הפוקימונים היו לוגיה והו-או שהיו תחת שליטתו של מסכת הקרח.

בעקבות ההישתלטות היתאחדו שבעה מחזיקי פוקידע, כדי להגן על המחוז ועל העולם כולו.
    כל אחד מלמאמנים הייתה יכולת וסגנון לחימה ועבודה שונה מהאחר וביחד הצליחו להביס את מסכת הקרח ולסלקו מהיקום ומהזמן שלנו.
    עד היום לא ידוע מה קרה למסכת הקרח או מי זה היה חוץ מאותם מאמנים.

המחוז שאותו הכרתם עבר הישתלטות עוינת של צוות רוקט המוכר וכיום הוא שולט במספר מקומות מרכזיים במחוז.
    צוות רוקט תוקף בשיטתיות ובדיקנות מקומות חשובים והצליח כבר ללכוד שני כלבים אגדיים ראיקו והאנטאיי, את לטיאס ולפי שמועות גם את רג'יאייס ורג'יסטיל.
    תפיסות כל הפוקימונים האלה הביא להרס ופגיעה סביבתית בעולם כולו.
    האיזון הטבעי של העולם נהרס בגלל הניצול הרע של צוות רוקט על הפוקימון האימתניים האלה.

כיום, כמעט שלושים שנה אחרי אתם נערים ונערות צעירים שמתחילים את מסעכם במחוז ג'וטו, הישן והטוב, אבל שעבר ריענון רציני ורוב הערים והמקומות שונו מקומות חדשים והמון מיסתורין.
    אתם עומדים מחוץ לביתכם ומקווים לעצמכם הצלחה,אומץ,חברות, אושר וגבורה.

המפה ורשימת הערים

העיר ניו בארק- עיר קטנה ושקטה במחוז ג'וטו.
    בנוסף העיר היא ביתה של פרופסור אלם הלא היא ביתו של פרופסור אלם המנוח.
    העיר קטנה מאוד ואין בה הרבה מה לעשות.
    לפי סיפורים אחרי רצועת החוף שיש שם שוכן פוקימון עוצמתי מאוד.

העיר צ'ריגרוב- עיר מפותחת יחסית הידועה בשל יצרן המפות שלה, שמיפה את כל המחוזות הידועים ומוכר את מפותיו הטובות למרבה במחיר.
    העיר היא נקודת התחלה למאמנים מכיוון שהעיר מאוד תומכת במאמנים מתחילים והחנויות הרבות שבעיר עושות הנחות למאמנים מתחילים.

המערה החשוכה- מערה ענקית המפרשת בית העיר צ'ריגוב והעיר אזליה. המערה מלאה בפוקימונים מסוגים שונים והיא מקום מצויין למצוא פוקימוני אבן, אדמה, מים, חרק ולעיתים רחוקות גם פוקימון מסוג נורמל.
    המערה ידועה גם בתור מקום מעולה למתאמנים ותופסים להישתמש בכישוריהם.

העיר ויולט- עיר ענקית ובעלת המכון הראשון.
    בעיר בעבר היה את מגדל הספארוט, עד שנהרס לפני כמה שנים. כיום יש שם במקום קניון גדול ובו חנויות עם מוצרים נדירים שקשה להשיגם.
    בנוסף בעיר יש אדם זקן שתומרת פוקימון מסויים הוא יחליף איתכם פוקימון לפוקימון נדיר במיוחד. הבעיה היא שאף אחד אינו יודע איזה פוקימון הוא רוצה.

מכון העיר ויולט- שינה לגמרי את מבנהו ומנהיגו וכיום מאמנת המכון, טינה, מנהלת אותו בקפדנות וברצינות.

מערת המקור- מערה המתפרסת על חורבות של עיר ישנה הנישכחה עם הזמן.
    המערה מלאה בפוקימוני אדמה,אבן,מתכת ורעל.
    המערה הזאת היא מערה ענקית והמון מאמנים ואנשים נעלמו אחרי שניכנסו אליה ולא ידעו לצאת ממנה.
    למערה יש המון כניסות ויציאות, אבל אף אחד לא העז להיסתובב בה יותר מידי.

הכפר אזליה- כפר קטן מאוד והוא אינו אטרקציה גדולה למאמנים. בעיר אולי יש את המכון השני, אבל מלבדו אין שם כלום בשביל מאמנים. מאז שנכדתו של קורט עברה לעיר אחרת הכפר הפך מעיר מצליחה ומזמינה לכפר קטן ועזוב.
    אבל מסיבה מסוימת צוות רוקט מנסה כל הזמן להישתלט עליו.

מכון העיר אזליה- גם מכון זה הישתנה והפך למכון יחסית מתקדם ובעל טכנולוגיות קרב חדישות. מאמן המכון ג'יי הוא גם ראש הכפר ולכן תמיד עסוק.

גשר האופנים- גשר ענקי מעל יער איילקס. הסיבה שבנו את הגשר הוא מכייון לקצר על דרכם של אנשים לעיר גולדנרוד הענקית. מעטים האנשים ההולכים דרך היער ורובם מעדיפים לרכב על אופניים או ללכת על הגשר ולצפות על היער מלמעלה.

יער איילקס- יער רפאים. מאז מה שקרה אחרי הקרב עם מסכת הקרח אנשים מאמנים שהיער רדוף ומפחדים להכינס לשם. כתוצאה מכך היער ניהיה פראי יותר ומסוכן יותר לאנשים וזה כולל את הפוקימונים.
    היער ידוע בשל המגוון הרחב של פוקימוני העב, חרק, רעל, מעופף והרוח המתגוררים בו והם נהפכו לפראיים ומסוכנים מאוד למאמנים.

העיר גולדנדרוד- העיר הכי גדולה בכל המחוז. העיר מלאה בקניונים ענקיים, שוק פישפשים, תחנת רדיו, מרכז רבייה, תחנת משטרה, גן חיות ומה לא.
    העיר מושלמת לכל סוגי המאמנים בין אם הם רוצים לאתגר את מנהיגת המכון או לבין לקנות תלבושות לפוקימונים בקניונים.
    ככל שהעיר מפוארת כך היא מסוכנת כי בכל סימטה יכולים לשדוד ולרצוח.
    לפי שמועות ישנו בסיס סודי של צוות רוקט בתוך העיר.

מכון העיר גולדנרוד- כמו שאר המכונים, גם מכון זה הישתנה ולא כ"כ לטובה. מאמנת המכון החדשה אוהבת להישטות ומעדיפה לדחות קרבות או לסרב למאמנים שלא ניראים לעינייה.

~יתווספו עוד בהמשך~

לא להגיב!

2. Kibō no chi
    מכונים:

מכון העיר ויולט

טינה דארט.
    טינה היא מנהיגת המכון הראשון. בהיותה מנהיגה היא רצינית ומתמידה ותמיד מכבדת את פוקימוניה.
    שאר מאמני המכון האחרים רואים אותה כאימא תומכת ועוזרת ולא פעם, היא נטשה את הכל כדי לעזור למנהיג מכון אחר.
    טינה היא קשוחה והוגנת.
    הפוקימונים שלה:
    ;
    תג המכון:

מכון הכפר אזליה

ג'יי סטוארט.
    ג'יי נולד בכפר ואף פעם לא העיז לצאת ממנו ותמיד היה סוג של שומר ואחראי על הכפר כשהיה במצוקה.
    הוא היתמנה למנהיג המכון בגלל היותו גם ראש הכפר.
    ג'יי תמיד עסוק בעינייני הכפר וכמעט אין לו זמן להתעסק בקרבות מכון. כשהוא כן נלחם, הוא נלחמים מבלי חת ויתן את כל כולו בקרב.
    הפוקימונים שלו:
    ;;
    תג המכון:

מכון העיר גולדנרוד

מלאני פארקר.
    מלאני היא בת דודתה של ויטני וברגע שוויטני ויתרה על הנהגת המכון, מלאני ישר קפצה על ההיזדמנות.
    אבל לאחר כמה קרבות נימאס לה ממאמנים והחליטה להגביל את בחירתה ורק מאמנים שמוצאים חן בעיניה היא נילחמת מולם.
    בקרב היא ילדותית ומפוזרת. מה שגורם לאנשי העיר להעיפה מהנהגת המכון אבל היא לרוב מנצחת, מה שגורם לה עוד יותר להיתעצבן.
    הפוקימונים שלה:
    ;
    תג המכון:

מכון העיר אקרוטיק

טייטום ריילי.
    טייטום היא מנהיגת המכון הקשוחה ביותר במחוז. רצינותה והתמדתה הובילו לאין סוף ניצחונות ולמעט מאוד הפסדים.
    טייטום מונתה למנהיגת המכון אחרי שניצחה שלוש פעמים את הרבעייה האילית ונהפכה למאסטר פוקימונים מונסה. למרות קשיחותה, היא מאוד חביבה ותמיד תתן היזדמנות שנייה לאנשים הראויים.
    הפוקימונים שלה:
    ;;;
    תג המכון:

מכון העיר אבלון

קול מתיוס.
    קלו הוא מנהיג אפל במיוחד והמון חוששים ממנו. הוא נוהג להיתבודד ביערות נידחים ולהעלם לזמנים ממושכים ותכופים מאוד.
    לא כ"כ הרבה ידוע עליו חוץ מזה שהוא נלחם בכל הכוח ולא מוותר.
    הפוקימונים שלו:
    לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע
    תג המכון:

מכון האי סיאנווד

רוני קורל.
    רוני הוא מנהיג מאוד נחמד, למרות מראהו המרתיע רוני הוא בעל לב רחב ותמיד חיוך על הפנים.
    הוא שינה את המכון והוא מפעיל בזמן שאין בו קרבות רישמיים גם בית יתומים לפוקימונים נטושים.
    רוני בקרב מיסתמך על עוצמתם של פוקימוניו ועל הקשר החזק שלהם בשביל להצליח.
    הפוקימונים שלו:
    לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע
    תג המכון:

מכון העיר מהגוני

ג'ניפר טיילס.
    ג'ניפר הייתה בעבר דוגמנית מצליחה ומתאמת מוכשרת מאוד. כשהיתפנה הנהגת המכון היא קפצה על ההיזדמנות ונייהיתה מנהיגת מכון רישמית מעולה.
    אנשים הנלחמים מולה אומרים שזה הקרב הטוב ביותר שהיה להם איי פעם.
    ג'ניפר מוכשרת מאוד ותמיד עוזרת למאמנים בצרה.
    הפוקימונים שלה:
    לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע; לא ידוע
    תג המכון:

מכון העיר בלקטורן

דני פולטר.
    דני הוא המאמן האחרון שתילחמו. הוא ידוע בשל הטריקים הערמומים שלו ובשל הטקטיקות המשונות שלו עם הפוקימונים. רוני מישתמש בפוקימונים מאוד חזקים ויש לו לפחות אחד מצטיין בכל פן של חוזק.
    דני הוא מנהיג ערמומי מאוד.
    הפוקימונים שלו:
    לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע;לא ידוע; לא ידוע;לא ידוע
    תג המכון:

3. Kibō no chi
    סוגי המאמנים:

הלוחם:
    כמו שמו כך מטרתו. הלוחם תמיד ירצה להילחם בפוקימונים, לא בגלל רצון לפגוע בהם אלה בגלל תחושת הסיפוק בקרב.
    הלוחמים הם מאמנים חזקים במיוחד נפשית וגופנית ואותו דבר גם הפוקימונים שלהם.

יתרונות:
    -הפוקימונים יהיו חזקים מאוד.
    -הפוקימונים ילמדו מתתקפות חזקות יותר.
    -כוח הסיבולת יותר גבוהה.

חסרונות:
    -הפוקימונים יחלשו מהר יותר.
    -הפוקימונים לא יוכלו ללמוד מתקפות סטאטוס.

המתאמן: - תפוס
    המתאמן הוא מאמן בעל סבלנות גבוהה והמון יצירתיות. המתאמן מאמן את פוקימוניו על מתקפות חדשות ומפתח אסטרטגיות קרב חדשות כל הזמן.
    המתאמן מבלה את רוב זמנו באימונים עם פוקימוניו על מנת שהם יגיעו לרמה גבוהות בזמן קצר מאוד.

יתרונות:
    -הפוקימונים ממושמעים יותר.
    -הפוקימונים יכולו ללמוד מתקפות שהן לא רק מהסוג שלהם מבלי חובת דיסק .
    -הפוקימונים חסונים יותר.

חסרונות:
    -לפוקימונים יהיה קשה ללמוד אסטרטגיות חדשות ולכן צריך להסביר להם כל שלב ושלב באסטרטגיה.
    -הפוקימונים יוכלו להיפגע יותר מהר באמצע אסטרטגיה.

המפתח: - תפוס
    המפתח הוא מאמן מאוד זניח ולא שכיח בזמנו.
    המפתח מתאמן במיוחד בפוקימון המתפתחים בעזרת אבני פיתוח נדירות. פוקימוניו של המפתח יהיו לרוב מאותו סוג מה שגורם לרבים להזניח את סוג אימונים זה.

יתרונות:
    -הפוקימונים יאהבו את המאמן הרבה יותר.
    -המפתח ימצא המון אבני פיתוח וחפצי פיתוח שנורא קשים להשיג ולמצוא.
    -הפוקימונים יכולו להגיע להתפתחויות מהירות יותר.

חסרונות:
    -הפוקימונים לרוב יהיו חלשים פיזית.
    -רוב הפוקימונים שימשך למפתח הם מאותו סוג.

המרפא:
    אין ספק שמיקצוע זה הוא מיקצוע נדיר במיוחד בקרב המאמנים.
    המרפאים מאוד פציפסטים (נגד קרבות ואלימות) ונדיר מאוד שהם ילחמו. במידה והם ילחמו זה רק בתור מוצא אחרון. הבעיה היא עם מאמנים שבוחרים דרך זאת , שתפיסת פוקימונים לא מעניינת אותם. הם רוצים יותר להכיר ולמצוא חברים מאשר מכונות קרב.
    למרפאים יש כישרון מיוחד של לרפא את הפוקימונים שלהם מבלי מרכז.

יתרונות:
    -למרפאים יש כישרון של טלפטיה (קריאת מחשבות) עם הפוקימונים שלהם.
    -יכולת לרפא את הפוקימונים מבלי מרכז.
    -יכולות טלקיניסיס קלות ( להזיז דברים בעזרת המחשבה, לרוב הזזה קצרה של פוקדור)
    -בשעת צרה יכול להעלות את רמות הפוקימונים שלו פי שלוש.

חסרונות:
    -הפוקימונים מאוד מאוד חלשים.
    -אחרי שימוש ממושך של אחד מהכוחות האלה, המרפאים מאבדים את ההכרה.

המרבה:
    המרבה הוא סוג של מאמן אשר מגדל ומרבה מגוון של פוקימונים לפי ראות עיניו.
    המרביים אוהבים להרבות פוקימונים ולראות מה יצא מהביצה וכך לנסות ללמד את הפוקימונים מתקפות חדשות (מתקפות מרבייה).
    המרבים נוסעים איתםן ערכת הרבייה ולכן יכולים להרבות פוקימונים מתי שרק ירצו.

יתרונות:
    - להרבות פוקימונים.
    -ביצי פוקימונים בוקעים יותר מהר.
    -מתקפות מרבייה וידע נרחב בגנטיקה של פוקימונים.

חסרונות:
    -הפוקימונים מרבייה יהיו קטנים ולכן לא יהיו יעלים בקרבות.
    -לוקח זמן רב עד שיוצאת ביצה כמו שהמרבה רוצה ולא תמיד המתקפה של הפוקימון תעבור.

המחליף: - תפוס
    המחליף הוא סוג של מאמן שרבים קוראים לו הסוחר.
    למחליפים יש רצון גדול לקבל פוקימונים היכולים להיתפתח רק בהחלפה ולרוב יעזרו גם למאמנים אחרים לפתח פוקימונים, אל רק בתנאי שזה עוזר להם.
    המחליפים מאוד איטנרסנטים ואינם אוהבים לרוב לשתף פעולה, מזה שסותר את רעיון ההחלפות.

יתרונות:
    -ידע נרחב בפוקימונים ובצורת היתפתחותם.
    -הפוקימונים שימשכו אליו הם פוקימונים המתפתחיפ בהחלפה.

חסרונות:
    -אחרי ההחלפה הפוקימונים לא יהיו תמיד ממושמעים.
    -הפוקימונים יהיו יותר איטיים.

התופס: - תפוס
    התופס הוא אחד מהמקצועות המבוקשים ביותר שיש קיום.
    התופסים ממוחים בלכידת פוקימונים ויודעים את נקודות התורפה של כל פוקימון ופוקימון.
    בזכות כישרון זה שוכרים אותם לעבודות מעט מסוכנות הכרוחות בכישוריהם בתפיסת פוקימונים נדירים וחזקים במיוחד.

יתרונות:
    -אין סוף פוקדורים של קורט
    -ידע על נקודות החולשה של הפוקימונים

חסרונות:
    -רק פוקימונים הניתפסים בפוקדור רגיל יכולים להיות מהשישייה (אלא אם כן הוא מחליף את הפוקימון לפוקדור רגיל)
    -פוקימונים שתופסים אינם מפתחים כמעט רגשות לתופס ולרוב סולדים ממנו.

טופס הרשמה:

שם בפורום: אני לא צריך להסביר~
    שם+ שם משפחה: גם פה
    אופי: לא אש קאצ'ם ולא מר פסיכופט האופי צריך להתאים לסוג המאמן! (כלומר אם אתה רוצה מרפא לא ליכתוב סדיסט ואלים כי זה לא האופי של מרפאים)
    רקע: לפחות חמש שורות. לא מוותר על זה.
    סוג המאמן שבחרתי: סוג המאמן
    התחלתי: מתוך הרשימה
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:

*יש שבעה מקצועות אבל רק 6 מקומות, אי אפשר לבחור את אותו מקצוע*

לא להגיב

4. Kibō no chi
    פוקימונים התחלתיים:
    - אלקיד, פוקימון החשמל - תפוס.
    - ג'יודוד, פוקימון האבן.
    - פוליוואג, פוקימון הראשן.
    - גאסטלי, פוקימון הגז - תפוס.
    - איגליבאף, פוקימון הבלון - תפוס.
    - סווינאב, פוקימון החזיר - תפוס.

החנות-
    ~ יפורט כשתגיעו לחנות~

לא להגיב!

5. Kibō no chi
    מאמנים שפגשתם:
    ~ כשתיפגשו הם יעודכנו כאן~

צוות רוקט:
    יתווספו כשתפגשו~

לא להגיב!

6. Kibō no chi
    התחלה

אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
    אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
    כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
    אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת .
    "בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
    אתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
    "בוודאי" היא אומרת ולוקחת אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
    "טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונשארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
    "תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
    אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
    "הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.

7. Kibō no chi
    שמור לעוד פרטים~

8. Kibō no chi
    רשומים 1~3
    1)שם בפורום: xXPennywiseXx
    שם+ שם משפחה: יאן איידשו
    אופי: יאן אסטרטגי והוא מתכנן כול מהלך שהוא יעשה מראש, הוא חכם, ובעל קליטה מהירה לדברים, הוא בד''כ מצליח להסביר את עצמו טוב לאנשים, הוא בד''כ לא מחבב את רוב האנשים שהוא פוגש וקשה לו לסמוך על אנשים הוא לפעמים גם יהיר וקנאי, בודד בד''כ.
    רקע: יאן נולד בכפר שקט למשפחה יחסית ענייה, ויש לו עוד 2 אחים קטנים.
    בתור ילד הוא היה ביישן וחמוד. אבא שלו עבד כחוקר ובערך כשיאן היה בן 11-12 הוא יצא למסע ונעלם.
    אחריי כחודשיים בערך גופתו של אביו נמצאה ביער כשהיא חבולה פצוע ומלאת דם.
    אחריי מות אביו אמא של יאן הישתנתה והפכה מאישה חמה ולמישהי דיי קרירה אבל שעדיין דואגת לילדיה. גם יאן הישתנה לאחר המוות של אביו והוא ניהיה יותר אדום מתבודד עצבני וסגור.
    יאן החליט לצאת למסע בתור תופס , כי העבודה הזו מביאה כסף כדי שהוא יוכל לעזור למשפחתו.
    סוג המאמן שבחרתי: התופס
    התחלתי: סווינאב

צוות:
    סווינאב
    מתקפות:
    דחיפה
    בילוש
    ספורט בוץ

חפצים וכסף: חמישה פוקדורים, פוקידע, אינסוף פוקדורים של קורט (כדור מהיר, כדור פתיון, כדור כבד, כדור ירח, כדור רמה, כדור ידידותי, וכדור אהבה)

2)שם בפורום: rituska kun
    שם+ שם משפחה: גולד האני
    אופי: מתחשב,נבון,ציני,נחמד,ניפגע בקלות,ביקורתי מעט, שלומיאל :P
    רקע: תמיד ניקראתי ילד הזהב. לא יודע למה, אבל יכול להיות שבגלל שהייתי הילד של ההורים העשירים שכמעט שמונים אחוז מהמחוז היו שייכים להם. כמובן שלא הייתי ילדם הביולגי, אלא מאומץ. אתם מבינים ההורים שלי, זוג הומוסקסואלים ההיתחתנו ואימצו אותי מצעירה ההידרדרה לסמים. כמובן את זה לא ידעתי בכלל לפני יום הולדתי ה 15.
    כמובן שגילתי את הידיעה המאוד מטרידה הזו, ניסיתי כמה שיותר להדחיק. ואכן, שנה שלמה שבקושי הירהרתי בזה, עד שאחד מאבותי היתאבד אחרי מכתב שקיבל בדואר. מאז אבי השני, זרק את כל כספו בלנסות למצוא את השולח, וכאשר לא הצליח היתאבד אף גם הוא.
    נישאר לי מעט כסף של עצמי שחסכתי ויש לי כמה חשבונות בנק במיטב הבנקים. הסוכמים קטנים, לא יותר משמונה ספרות בכל חשבון.
    בכל מקרה, מעט גלשתי.
    יום אחרי יום הולדתי ה- 17, החלטתי בעצמי לגלות מה העיניין ולמצוא את אימי הביולוגית.
    ארזתי את דברי והחלטתי שאם כבר אני יוצא להיסתובב במחוז, כדי גם לנסות להיתגבר על חשושתי מפוקימון ולנסות לאתגר את עצמי ולראות שאני באמת מסוגל.
    זה לא שאני שואף להיות אלוף בליגה או משהו כזה, אבל למצוא חבר אמיתי שיאוהב אותי כמו שאני , זו המטרה העיקרית.
    סוג המאמן שבחרתי: המפתח
    התחלתי: איגליבאף 3=

צוות:
    איגליבאף
    מתקפות:
    שירה
    קסם אישי
    גלגול הגנה
    משקל

חפצים וכסף: חמישה פוקדורים, פוקידע.

3)שם בפורום: אורי-קון
    שם+ שם משפחה: סטיב האריס :בלאש:
    אופי: סטיב הוא שקט וצנוע, אבל יודע לדבר עם קהל כצריך. למרות שקשה לו להראות את זה, הוא אוהב להיות בחברת אנשים שהוא אוהב, והוא לא אוהב את תדמית ה"זאב הבודד" שמודבק לו לכל מקום שהוא הולך. סטיב לא כל כך אוהב לדבר עם אנשים, אבל הוא מסתדר מצויין עם פוקימונים, והוא יודע כיצד לקנות את אהבתם ואת תשומת ליבם. זאתי הסיבה שבגללה בחר להיות מחליף - הוא הרגיש צורך להתחבר עם פוקימונים חדשים, ואם זה גם יחזק ויפתח אותם, יותר טוב. הוא גם רומנטיקן לא רע
    רקע: נולדתי בווילסטון שבסינו, למשפחה של אנשי עסקים וסוחרים. תמיד הייתי אווטסיידר, גם בקרב המשפחה שלי - לקרוביי המשפחה שלי לא היו פוקימונים, הם התעסקו בעשיית כסף והתעלמו מהעולם המדהים של הפוקימונים. בתור ילד הייתי יוצא לבדי לשדות של העשב הגבוה, ומסתכל על הפוקימונים שחיים שם, ועל המאמנים הגדולים שיוצאים למסע. מאוד קינאתי בהם, ותמיד קיוויתי שיום אחד אוכל לצאת למסע בכוחות עצמי, לפגוש חברים חדשים, להתחבר עם פוקימונים ולחיות את החיים הטובים.
    כפי שציינתי, הוריי היו אנשי עסקים וסוחרים, ולכן בזכותם זכיתי לבקר במקומות רבים בעולם, במיוחד בערים הגדולות, כמו סלדון וליליקוב. אך המקום האהוב עליי היה דווקא ג'וטו, מקום שונה לגמרי מסינו. השדות של גולדנרוד ירוקים יותר, האנשים היו אדיבים והפוקימונים חזקים ומרשימים. חברתי היחידה הייתה וויטני - מנהיגת מכון גולדנרוד. כשנאלצתי לחזור הביתה, הפרידה ממנה הייתה עצובה, אבל הבטחנו שניפגש מתי שהוא בעתיד. וכעת, כשאקיבלתי את הפוקימון הראשון שלי, החלטתי שאת המסע שאני אני מתחיל דווקא בג'וטו - ומטרתי היא להגיע למכון גולדנרוד, לפגוש את חברתי וויטני בשנית, ואולי אפילו להילחם נגדה.
    סוג המאמן שבחרתי: המחליף
    התחלתי: אלקיד

צוות:
    אלקיד
    מתקפות:
    מתקפה מהירה
    מבט

9. Kibō no chi
    רשומים 4~6

4)שם בפורום: TheChosenOne
    שם+ שם משפחה: דסו נוהופ - Desu Knowhope
    אופי: לא נקשר בקלות,אוטסיידר ושקט,בדרך כלל לא לוקח יוזמה
    אבל לא חסר אחריות,לא בנאדם רע מטבעו פשוט שונה.
    רקע:
    נולדתי בעיר גולדנרוד הגדולה,שני הורי הם דיפלומטים שעובדים רוב הזמן בין המחוזות הגדולים במטרה לגשר ולחזק את הקשרים ביניהם,
    בגלל שהורי כול כך עסוקים בילדותי הייתי נשאר לבדי הרבה זמן, רוב הזמן יליתי עם חברים בהסתובבות בעיר הגדולה
    אבל גם איתם הרגשתי קצת מחוץ לתמונה, בגיל 15 הורי הודיעו לי שאנחנו עוברים לעיר ניו בארק (זאת העיר ההתחלתית נכון?),
    היה לי קשה מאוד לעזוב את אותה העיר שגדלתי בה רוב חיי אבל בכול זאת שמחתי -
    זאת התחלה חדשה בשבילי ורציתי לנצל את זה הכי טוב שאפשר - החלטתי לעזוב הכול ולצאת למסע לאימון פוקימונים,
    תמיד הייתי רואה בטלוויזיה את קרבות הליגה הגדולים ותמיד היה בי הרצון להגיע לשם, עכשיו סוף סוף יש לי אפשרות לנסות.
    סוג המאמן שבחרתי: המתאמן
    התחלתי: גסטלי

צוות:
    גאסטלי
    מתקפות:
    היפונזה
    ליקוק
    הקנטה

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם:פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט

אופי:נחמד בנאדם אשר לא כועס הרבה תמיד ישמח לעזור ויטפל בכל פוקימון אשר הוא יראה פצוע,למרות אופיו הנחמד פיטר אינו מסוגל לסלוח לאנשים אשר פגעו בו או בפוקימוניו,בגלל היותו לבן אשר מסתיר את זהותו האמיתית הוא נוטה להיות גזעני וילדותי,(נמשך לנדב לדודי).
    רקע:נולדתי בכפר של לבנים ואני הייתי כושי 
    עקב מחלה נדירה במיוחד צבע עורי הפך ללבן אגב שם המחלה היא לויקודרמה

-------
    נולדתי למשפחה אשר ניהלה יריד מיוחד, יריד שבו פוקימונים נלחמים אחד בשני.
    אני תמיד הייתי נגד הקרבות ותמיד ניסיתי לגרום להורים שלי להפסיק את זה, אבל הם בשלהם העיקר הכסף.
    תמיד שאחד הפוקימונים היה נפצע אני הייתי "מטפל" עד שלוקחים אותו למרכז הפוקימונים הקרוב, אחי הגדול שהיה אחד המאמנים אשר נלחמו ביריד, הוא תמיד אמר שבגלל זה אני חסר אופי אבל לי מה אכפת אני בכלל הייתי נגד הקרבות,פעם אחת אני חושב שזה היה שהייתי בן 11 בזמן שטיפלתי בפוקימון אחד התחלתי לשמוע קול חלש, זה היה דיי מוזר כי לא היה אף אחד מסביבי, בהתחלה חשבתי שאני משתגע, ואז הבנתי שאני שומע תקול הזה רק שאני נמצא ליד פוקימונים.
    אחריי שהבנתי שאני יכול לשלוט בזה התחלתי לדבר עם הפוקימונים הפצועים תתפלאו איזה חיי מין יש לפוקימונים האלה ...
    רוב הפוקימונים אשר דיברתי איתם אף אמרו לי שהם אוהבים להילחם אבל כמובן שהם מעדיפים שלא ידחקו אותם עד קצה היכולת.
    בערך בגיל 13 אחי תפס אותי מדבר עם אחד הפוקימונים בהתחלה הוא חשב שאני לא שפוי, לקח זמן עד שהוא התחיל להאמין לי שאני מסוגל לדבר איתם ועד שזה קרה הוא חשב שאני סתם גיי שלא מבין שפוקימונים נועדו בשביל להילחם ולהיפצע.
    אז החלטתי להפוך למאמן מוביל גם בלי להתעלל בפוקימונים שלי ולגרום להם להיפגע .
    התחלתי :פוליוואג
    סוג מאמן שבחרתי :מרפא
    נטיות מיניות:בלונדיניות עם שדיים (עומרd: ( ונדב 3>
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. the bitch is back
    רק בשבילך :P

שם בפורום: rituska kun
    שם+ שם משפחה: גולד האני
    אופי: מתחשב,נבון,ציני,נחמד,ניפגע בקלות,ביקורתי מעט, שלומיאל :P
    רקע: תמיד ניקראתי ילד הזהב. לא יודע למה, אבל יכול להיות שבגלל שהייתי הילד של ההורים העשירים שכמעט שמונים אחוז מהמחוז היו שייכים להם. כמובן שלא הייתי ילדם הביולגי, אלא מאומץ. אתם מבינים ההורים שלי, זוג הומוסקסואלים ההיתחתנו ואימצו אותי מצעירה ההידרדרה לסמים. כמובן את זה לא ידעתי בכלל לפני יום הולדתי ה 15.
    כמובן שגילתי את הידיעה המאוד מטרידה הזו, ניסיתי כמה שיותר להדחיק. ואכן, שנה שלמה שבקושי הירהרתי בזה, עד שאחד מאבותי היתאבד אחרי מכתב שקיבל בדואר. מאז אבי השני, זרק את כל כספו בלנסות למצוא את השולח, וכאשר לא הצליח היתאבד אף גם הוא.
    נישאר לי מעט כסף של עצמי שחסכתי ויש לי כמה חשבונות בנק במיטב הבנקים. הסוכמים קטנים, לא יותר משמונה ספרות בכל חשבון.
    בכל מקרה, מעט גלשתי.
    יום אחרי יום הולדתי ה- 17, החלטתי בעצמי לגלות מה העיניין ולמצוא את אימי הביולוגית.
    ארזתי את דברי והחלטתי שאם כבר אני יוצא להיסתובב במחוז, כדי גם לנסות להיתגבר על חשושתי מפוקימון ולנסות לאתגר את עצמי ולראות שאני באמת מסוגל.
    זה לא שאני שואף להיות אלוף בליגה או משהו כזה, אבל למצוא חבר אמיתי שיאוהב אותי כמו שאני , זו המטרה העיקרית.
    סוג המאמן שבחרתי: המפתח
    התחלתי: איגליבאף 3=
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:
    נדב עשה אותי ברכות ^_~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. with great power comes great responsibility
    שם בפורום:SexStyle
    שם+ שם משפחה:בני גורן
    אופי:אגרסיבי (מבפנים ומבחוץ),ביקורתי,מצפה ליותר מידי מבני אדם ופוקימונים,אוהב כוח ושליטה,שונא להפסיד ונלחם רק בשביל לנצח.
    רקע:בני הוא בן יחיד למשפחה מתנשאת ועשירה,עד גיל 12 הוא רכש השכלה במדעי הפוקימונים עד כדי כך שיכל ללמד את המורים הפרטיים שלו,בני הפסיק ללמוד והתחיל לכתוב ספרי לימוד על מדעי הפוקימונים.
    ספריו של בני הצליחו מאוד והתפרסמו,הרבה ילדים למדו מהם (חלק נהנו וחלק סבלו מהספרים).
    כעבור שנתיים מהוצאת ספרי הלימוד שלו במדעי הפוקימון חבורת ילדים שלא אהבה ללמוד וסבלה קשות מהספרים שלו הטמינה פצצה בתוך ביתו,הוריו של בני מתו ובני נפצע קשה.
    כעבור שנה בני יוצא משיקום עם צלקת מסביב לעין כזכר מהתאונה,כאשר אופיו השתנה לגמרי,הוא לא אותו מחונן שכתב ספרים על מדעי הפוקימונים,הוא הפך לאיש אחר.
    כעבור שנתיים שבהם בני פיתח חוסן גופני ואת האופי החדש שלו הוא הגיע לגיל 17 וסוף סוף הגיעו זמנו לצאת למסע ולהיות מאמן פוקימונים.
    סוג המאמן שבחרתי:הלוחם
    התחלתי:אלקיד
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:הרגת לי תעיניים עם הכתב הקטן הזה..><

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    שם בפורום: אורי-קון
    שם+ שם משפחה: סטיב האריס :בלאש:
    אופי: סטיב הוא שקט וצנוע, אבל יודע לדבר עם קהל כצריך. למרות שקשה לו להראות את זה, הוא אוהב להיות בחברת אנשים שהוא אוהב, והוא לא אוהב את תדמית ה"זאב הבודד" שמודבק לו לכל מקום שהוא הולך. סטיב לא כל כך אוהב לדבר עם אנשים, אבל הוא מסתדר מצויין עם פוקימונים, והוא יודע כיצד לקנות את אהבתם ואת תשומת ליבם. זאתי הסיבה שבגללה בחר להיות מחליף - הוא הרגיש צורך להתחבר עם פוקימונים חדשים, ואם זה גם יחזק ויפתח אותם, יותר טוב. הוא גם רומנטיקן לא רע
    רקע: נולדתי בווילסטון שבסינו, למשפחה של אנשי עסקים וסוחרים. תמיד הייתי אווטסיידר, גם בקרב המשפחה שלי - לקרוביי המשפחה שלי לא היו פוקימונים, הם התעסקו בעשיית כסף והתעלמו מהעולם המדהים של הפוקימונים. בתור ילד הייתי יוצא לבדי לשדות של העשב הגבוה, ומסתכל על הפוקימונים שחיים שם, ועל המאמנים הגדולים שיוצאים למסע. מאוד קינאתי בהם, ותמיד קיוויתי שיום אחד אוכל לצאת למסע בכוחות עצמי, לפגוש חברים חדשים, להתחבר עם פוקימונים ולחיות את החיים הטובים.
    כפי שציינתי, הוריי היו אנשי עסקים וסוחרים, ולכן בזכותם זכיתי לבקר במקומות רבים בעולם, במיוחד בערים הגדולות, כמו סלדון וליליקוב. אך המקום האהוב עליי היה דווקא ג'וטו, מקום שונה לגמרי מסינו. השדות של גולדנרוד ירוקים יותר, האנשים היו אדיבים והפוקימונים חזקים ומרשימים. חברתי היחידה הייתה וויטני - מנהיגת מכון גולדנרוד. כשנאלצתי לחזור הביתה, הפרידה ממנה הייתה עצובה, אבל הבטחנו שניפגש מתי שהוא בעתיד. וכעת, כשאקיבלתי את הפוקימון הראשון שלי, החלטתי שאת המסע שאני אני מתחיל דווקא בג'וטו - ומטרתי היא להגיע למכון גולדנרוד, לפגוש את חברתי וויטני בשנית, ואולי אפילו להילחם נגדה.
    סוג המאמן שבחרתי: המחליף
    התחלתי: אלקיד
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: סקס עם השה"מ רארררר

14. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:

שם בפורום: אני לא צריך להסביר~בר.
    שם+ שם משפחה: מליסה קרוליינה.
    אופי: מליסה דיי ביישנית ופחדנית,אבל כשהיא רואה פוקימון פצוע,היא מטפלת בו הכי טוב.אם משהו קורה לפוקימון הפצוע מתי שהיא מנסה לרפאות אותו,היא מתחילה לבכות.
    רקע: מליסה הייתה ילדה קטנה שתמיד חלמה שיהיה לה מעון יום.היא תמיד ראתה את אחיה עורך קרבות פוקימונים,
    והיא תמיד הייתה מרפאת את הפוקימונים שלו אחרי הקרב.יום אחד,אחד הפוקימונים של אחיה היה פצוע מאוד מהקרב
    היא לא הצליחה לטפל בו,והוא מת .אחיה אמר"לא נורא,סתם עוד פוקימון"מתי שהיא בכתה עליו .מליסה אמרה לאחיה שאיך הוא מעז בכלל לומר דבר כזה.כמובן שאחיה התגונן ,ואמר שזה לא עיניינה .אחרי זה .לילה אחרי זה ,היום בו אחיה היה אמור ללכת קנטו להתחיל להיות שם,היא כתבה לו מכתב .במכתב היה כתוב "אחי היקר,אחרי מה שעשית לפוקימון החלטתי החלטה חשובה שאני רוצה שתדע לפני שאתה הולך לקנטו.אני אהיה מאמנת פוקימונים טובה ממך,ומתי שאנצח בליגה ,אני ינצח שכל הפוקימונים שלי בריאים.אתה עוד תראה אותי מנצחת אותך בקרב פוקימונים מולך.מאחותך הקטנה מליסה ." אחרי שהוא קרא זאת,הוא נסע לקנטו בלי שמליסה אפילו אמרה שלום.
    סוג המאמן שבחרתי: מרפאה.
    התחלתי: סווינאב
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:שום הטבות כאלו בבקשהo_0 Xd
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. Kibō no chi
    תומר - בפנים
    אשתי לשעבר - בפנים
    עומר - "כעבור שנתיים מהוצאת ספרי הלימוד שלו במדעי הפוקימון חבורת ילדים שלא אהבה ללמוד וסבלה קשות מהספרים שלו הטמינה פצצה בתוך ביתו,הוריו של בני מתו ובני נפצע קשה."
    נקווה כך, נקווה. קצת קשה לי לקבל מישהו שהרקע שלו מבוסס על סיפור החיים של בני גורן/קוראים לו בני גורן. אולי תשנה קצת?
    אורי - בפנים
    בר - סוג המאמן שבחרת נתפס על ידי תומר ואת לא רוצה הטבות מיניות, אז... תאלצי לערוך (גם את הרקע כי הרקע מבוסס על סוג המאמן שבחרת).

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •