Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 68
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ק
    אתה אומר לו תודה על ההדרכה שלו וממהר לצאת החוצה אל היער.
    אתה מחפש פוקימון קל ללכידה בתור התחלה ומוצא פוקימון עכביש ירוק וקטן עם רגליים צהובות, שתי שיניים אדומות, קרן קטנה ועל גבו מין ציור של פרצוף הנראה כך:

אייס
    "שלום שמי מקס" הוא אומר ולוקח ממך את הדף, מכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "תפוס אייס" הוא אומר לך וזורק אליך מכשיר מוזר, אתה בוחן את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    [COLOR=Blue][SIZE=4][COLOR=Black]
    מולי
    "אוו, זו שאלה טובה, בואי ונתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
    "לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאת מחפשת את הכפתור.
    פתאום יוצאת מהמכשיר שלו אנטנה מוזרה מאוד וכחולה זוהרת טיפה.
    "עכשיו, צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההוא" הוא ממשיך להסביר לך ולוחץ על הכפתור.
    פתאום את רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, את צריכה לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    את רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
    "העיגול הזה אומר שהלכידה הושלמה בהצלחה" הוא אומר לך ומחזיר את המכשיר שלו לכיסו.
    פתאום את שמה לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.
    "הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.

אוקיי.
    אז..מה עושים כרגע?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. היכל התהילה
    אייס
    "שלום שמי מקס" הוא אומר ולוקח ממך את הדף, מכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "תפוס אייס" הוא אומר לך וזורק אליך מכשיר מוזר, אתה בוחן את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "מה זה?" אני שואל אותו בעודי בוחן את המכשיר וחושב לעצמי 'מגניב, מעניין מה זה'

4. משתמש מנוסה
    ג'ק
    אתה אומר לו תודה על ההדרכה שלו וממהר לצאת החוצה אל היער.
    אתה מחפש פוקימון קל ללכידה בתור התחלה ומוצא פוקימון עכביש ירוק וקטן עם רגליים צהובות, שתי שיניים אדומות, קרן קטנה ועל גבו מין ציור של פרצוף הנראה כך:

[/COLOR]
    ----------------
    'הוא נראה כמו פוקימון מתאים'אני חושב בעודי מנסה להיזכר עד כמה שאני יכול באיך להשתמש במכשיר,ולאחר חשיבה של כמה דקות אני מפעיל את המכשיר,ותופס את הפוקימון בעזרתו.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

5. אבל הופיר יותר
    מולי
    תודיעי לי איזה צבע את רוצה
    -------------------------------------
    את מיד שואלת אותו מה צריך לעשות עכשיו אחרי כל ההסברים.
    "את יכול להתאמן קצת עם בידוף שלי או לצאת ליער ולהתאמן על פוקימון אחר שם" הוא אומר ומסתכל קצת מוזר לכיוונו של בידוף, כאילו מסמן לו משהו ויוצא החוצה דרך דלת אחורית.
    הבידוף נעמד מולך, מחכה שתעשי משהו, בינתיים הוא בוחן אותך ואפילו מריח טיפה.

אייס
    "זהו מכשיר הלכידה, איתו אתה יכול ללכוד פוקימונים לזמן מסוים" מקס עונה לך ומסמן להתחיל.
    הוא מוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
    "לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאתה מחפש את הכפתור.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
    "הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.

ג'ק
    אתה מתחיל להריץ במוחך את כל ההסברים של מקס, מנסה להזכר בדיוק מה לעשות.
    אתה לוחץ על הכפתור פעמיים, מוציא את האנטנה וגם את הסביבון המיוחד.
    אתה מתחיל לסובב במהירות ובזהירות את המכשיר והאנטנה גם כן זזה.
    אתה רואה שזה מצליח לך והסביבון מסתובב סביב הספינראק מהר אך לא כל-כך ביציבות כי אתה עדיין לא מומחה בזה.
    הספינראק נראה עצבני ומתוח בו זמנית, כנראה שניסיון לכידה פעמיים ברצף מעצבן אותו.
    הוא מתחיל להשתולל טיפה ואתה מאוד נלחץ, דבר כזה לא ציפית שיקרא לך.
    אחרי כמה שניות אתה מאבד את שליטתך בסביבון והקו הזוהר שמאחוריו מתנגש בספינראק.
    אתה רואה שזה מתנפץ, לא קורה כלום אבל כן זה מתנפץ.
    אתה לא מסוגל להמשיך יותר בזה, אתה מרגיש רע מאוד, שפישלת והרסת הכל.
    חמוף

6. היכל התהילה
    אייס
    "זהו מכשיר הלכידה, איתו אתה יכול ללכוד פוקימונים לזמן מסוים" מקס עונה לך ומסמן להתחיל.
    הוא מוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
    "לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאתה מחפש את הכפתור.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    "מגניב" אני מחייך אל איווי "אפשר לנסות?"

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][U][B]
    ג'ק
    אתה מתחיל להריץ במוחך את כל ההסברים של מקס, מנסה להזכר בדיוק מה לעשות.
    אתה לוחץ על הכפתור פעמיים, מוציא את האנטנה וגם את הסביבון המיוחד.
    אתה מתחיל לסובב במהירות ובזהירות את המכשיר והאנטנה גם כן זזה.
    אתה רואה שזה מצליח לך והסביבון מסתובב סביב הספינראק מהר אך לא כל-כך ביציבות כי אתה עדיין לא מומחה בזה.
    הספינראק נראה עצבני ומתוח בו זמנית, כנראה שניסיון לכידה פעמיים ברצף מעצבן אותו.
    הוא מתחיל להשתולל טיפה ואתה מאוד נלחץ, דבר כזה לא ציפית שיקרא לך.
    אחרי כמה שניות אתה מאבד את שליטתך בסביבון והקו הזוהר שמאחוריו מתנגש בספינראק.
    אתה רואה שזה מתנפץ, לא קורה כלום אבל כן זה מתנפץ.
    אתה לא מסוגל להמשיך יותר בזה, אתה מרגיש רע מאוד, שפישלת והרסת הכל.
    "מכשיר מעצבן!,תעבוד כבר!"אני אומר בכעס רב,בעודי להרגיע את עצמי,ולנסות מחדש.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

8. משתמש מנוסה
    מולי
    תודיעי לי איזה צבע את רוצה
    -------------------------------------
    את מיד שואלת אותו מה צריך לעשות עכשיו אחרי כל ההסברים.
    "את יכול להתאמן קצת עם בידוף שלי או לצאת ליער ולהתאמן על פוקימון אחר שם" הוא אומר ומסתכל קצת מוזר לכיוונו של בידוף, כאילו מסמן לו משהו ויוצא החוצה דרך דלת אחורית.
    הבידוף נעמד מולך, מחכה שתעשי משהו, בינתיים הוא בוחן אותך ואפילו מריח טיפה.

[/COLOR][/SIZE]
    שיהיה תכלת
    ----------------------
    אני מלטפת את הבידוף,ואומרת "אני כרגע קצת חדשה בזה,אני רוצה לחקור את האזור .אבל שאני אחזור אני אתאמן עליך!אני מבטיחה!"ואני יוצאת לראות פוקימונים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    תודיעו לי בבקשה איזה צבע אתם רוצים D:
    ג'ון גרוף
    אתה אומר לו תודה על ההסברה שלו ואז שואל מה עכשיו אתה צריך לעשות.
    "תתאמן קצת עם בידוף שלי" הוא אומר ומסתכל קצת מוזר לכיוונו של בידוף, כאילו מסמן לו משהו ויוצא החוצה דרך דלת אחורית.
    הבידוף נעמד מולך, מחכה שתעשה משהו, בינתיים הוא בוחן אותך ואפילו מריח טיפה.
    *אני מעדיף אדום גם שזה הצבע שאתה כבר כותב לי*
    "שלום בדוף אני כנראה הצטרך לאמן אותך קצת גם שאתה מאומן אז בוא נראה ממה נתחיל..."אני אומר לו ומחפש אזה התגר בשבילו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. אבל הופיר יותר
    אייס
    אתה אומר לו שזה היה מאוד מגניב ושואל אם אתה יכול לנסות גם כן.
    "כן, אתה יכול, תנסה את זה על בידוף שלי" הוא אומר לך, מסמן באופן מוזר יחסית לבידוף ללכת לידך ואז הוא יוצא מדלת אחורית החוצה.
    בידוף נעמד לידך ובוחן אותך, איווי ניגש לידו ובוחן אותו גם כן, אחרי כמה שניות הבידוף די מתעצבן ועושה תנועה שמפחידה את איווי שלך.

ג'ק
    אתה מתעצבן על המכשיר במהירות, חושב שהכל באשמתו ואז מנסה להרגע קצת.
    אתה חוזר ומנסה שוב, אתה לוחץ על הכפתור פעמיים והאנטנה וגם הסביבון יוצאים החוצה.
    אתה מתחיל לסובב את המכזיר והאנטנה זזה גם כן, הסביבון מתחיל להסתובב מסביב לספינראק.
    הפעם אחרי כ-10 סיבובים של הסביבון ההוא שדה האנרגיה הורוד המוזר מופיע מסביב לספינראק.

מולי
    את מלטפת את הבידוף ואומרת לו שאת רוצה לחקור את האיזור קודם ואחר כך תחזרי אליו, הוא מהנהן בראשו להסכמה.
    את יוצאת מביתן האימונים והולכת לכיוון היער, את מתחילה להסתובב ולחפש לראות אילו פוקימונים נמצאים שם.
    את רואה באיזור שבו את נמצאת כמה פוקימונים שונים ביניהם: פידג'י, כמה קומבי ואפילו כ-3 טריקו.

ג'ון גרוף

התכוונתי שתתאמן בללכוד, תערוך את התגובה
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=Green][U][B]
    מולי
    את מלטפת את הבידוף ואומרת לו שאת רוצה לחקור את האיזור קודם ואחר כך תחזרי אליו, הוא מהנהן בראשו להסכמה.
    את יוצאת מביתן האימונים והולכת לכיוון היער, את מתחילה להסתובב ולחפש לראות אילו פוקימונים נמצאים שם.
    את רואה באיזור שבו את נמצאת כמה פוקימונים שונים ביניהם: פידג'י, כמה קומבי ואפילו כ-3 טריקו.

ג'ון גרוף

התכוונתי שתתאמן בללכוד, תערוך את התגובה
    "אני אנסה לתפוס את הטריקו !"
    אני מתחילה לנסות לעשות עיגולים על אחד הטריקו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. משתמש מנוסה
    [U][B]
    ג'ק
    אתה מתעצבן על המכשיר במהירות, חושב שהכל באשמתו ואז מנסה להרגע קצת.
    אתה חוזר ומנסה שוב, אתה לוחץ על הכפתור פעמיים והאנטנה וגם הסביבון יוצאים החוצה.
    אתה מתחיל לסובב את המכזיר והאנטנה זזה גם כן, הסביבון מתחיל להסתובב מסביב לספינראק.
    הפעם אחרי כ-10 סיבובים של הסביבון ההוא שדה האנרגיה הורוד המוזר מופיע מסביב לספינראק.

---------------
    "מצוין!"אני אומר בשמחה,ומחכה עד שהאפקט של המכשיר יתחיל להשפיע על ספינרק.

13. אבל הופיר יותר
    מולי
    את מתקרבת בזהירות אל שלושת הטריקו אבל הם שמים לב אליך ושניים מהם רצים רחוק משם.
    אחד מהם נשאר ונראה הרבה יותר רציני, הוא עומד במקום עם ידיים משולבות.
    את לוחצת על הכפתור פעמיים, האנטה וגם הסביבון יוצאים החוצה ואת מתחילה לסובב את המכשיר.
    הסביבון זז כמה פעמים מסביב לטריקו, הוא עדיין נראה רציני ולא זז בכלל.
    פתאום הוא נראה כמתרגז ומשתמש בחבטה על הקו הזוהר של הסביבון.
    אחרי המתקפה שלו הקו מתנפץ והמכשיר שלך זז קצת מעצמו, את מסתכלת עליו ורואה שצג קטן מופיע ומספרים עליו: 9/10.
    הטריקו נשאר באיזור, הוא פשוט עולה על עץ קרוב ואז אחרי כמה שניות של אכזבה מגיע לידך מישהו הנראה כך:
    "המכשיר קיבל נזק מהמתקפה, אני יכול להסביר לך עוד על זה אם את רוצה" הוא אומר לך ומסתכל למעלה אל הטריקו.

ג'ק
    אתה מחכה שהמכשיר יתחיל להשפיע עליו וזה מה שקורה, הוא מתחיל להתקרה אליך ולחייך טיפה.
    פתאום אתה שומע צליל מוזר מן המכשיר ומסתכל עליו, אתה רואה שצג קטן מופיע וכתוב עליו: "פוקימונים הניתנים לתרגום~פוקימוני חרק קטנים".
    המכשיר מפעיל את התרגום אוטומטית בלי שעשית כלום, הספינראק משמיע קול ואחרי כמה שניות אתה שומע מהמכשיר: "מה עכשיו?" בקול הדומה מאוד לשל ספינראק.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    מולי
    את מתקרבת בזהירות אל שלושת הטריקו אבל הם שמים לב אליך ושניים מהם רצים רחוק משם.
    אחד מהם נשאר ונראה הרבה יותר רציני, הוא עומד במקום עם ידיים משולבות.
    את לוחצת על הכפתור פעמיים, האנטה וגם הסביבון יוצאים החוצה ואת מתחילה לסובב את המכשיר.
    הסביבון זז כמה פעמים מסביב לטריקו, הוא עדיין נראה רציני ולא זז בכלל.
    פתאום הוא נראה כמתרגז ומשתמש בחבטה על הקו הזוהר של הסביבון.
    אחרי המתקפה שלו הקו מתנפץ והמכשיר שלך זז קצת מעצמו, את מסתכלת עליו ורואה שצג קטן מופיע ומספרים עליו: 9/10.
    הטריקו נשאר באיזור, הוא פשוט עולה על עץ קרוב ואז אחרי כמה שניות של אכזבה מגיע לידך מישהו הנראה כך:
    "המכשיר קיבל נזק מהמתקפה, אני יכול להסביר לך עוד על זה אם את רוצה" הוא אומר לך ומסתכל למעלה אל הטריקו.

. [/COLOR]
    "אני לא ממש צריכה הסבר .הוא פשוט נפגע ואם יותר מידי אז הוא פשוט אי אפשר להשתמש בו כבר."
    "ואתה ,טריקו .תירגע .אני לא יעשה לך כלום ."וממשיכה לעשות עליו סיבובים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

15. היכל התהילה
    אייס
    אתה אומר לו שזה היה מאוד מגניב ושואל אם אתה יכול לנסות גם כן.
    "כן, אתה יכול, תנסה את זה על בידוף שלי" הוא אומר לך, מסמן באופן מוזר יחסית לבידוף ללכת לידך ואז הוא יוצא מדלת אחורית החוצה.
    בידוף נעמד לידך ובוחן אותך, איווי ניגש לידו ובוחן אותו גם כן, אחרי כמה שניות הבידוף די מתעצבן ועושה תנועה שמפחידה את איווי שלך.
    אני מרים את איווי על כתפיי ולוחש אליו "אל תדאג, עכשיו הוא לא יפחיד אותך".
    אני לוחץ על הכפתור שבצד שמאל ומוציא את הסביבון, אני מקיף במעגלים את בידוף.

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •