מולי
"לא בדיוק, כל פעם שמתקפה של פוקימון פודעת בקו נגרם לו נזק לפי הכוח של הפוקימון, כשהמד יגיע ל-0 המכשיר פשוט יתפוצץ" הוא מתקן אותך במהירות, ממשיך להסתכל על הטריקו.
את אומרת לטריקו שאת לא תפגעי בו ושירגע, הוא מחייך אליך וקצת מגחך, הוא קופץ לעץ אחר ובחרה, ממשיך הרבה פעמים בדבר הזה.
"למרות שהוא נראה רגוע קודם, את צריכה להבין שפוקימונים לא בדיוק נלהבים מאנשים שלוכדים אותם, זה עוד פוקימון מבוית יחסית, אחרים יכול מאוד להיות שיתקפו אותך ולא רק את הקו" הוא ממשיך לומר לך.
אייס
אתה מרים את איווי על הכתף שלך ואומר לו להרגע, אתה לוחץ על הכפתור פעמיים, האנטנה וגם הסביבון יוצאים.
אתה מסובב על המכשיר במעגלים והסביבון עוקב אחרי תנועת המכשיר והאנטה, אתה רואה שהקו הזוהר ההוא מתחיל להופיע ואתה ממשיך לסובב את המכשיר.
הבידוף משמיע מין ציוץ ומתחיל להקשות עליך, הוא זז ובגלל שאתה מתחיל ולא רגיל לכל זה אתה מאבד את השליטה שלך על תזוזת המכשיר והקו מתנגש בבידוף.
הוא מתנפץ לרסיסים ואתה נבהל, כאילו משהו רע מאוד קרה ואז איווי מתחכך בך כאילו אומר לך להמשיך ואתה מתחיל להזיז שוב את המכשיר.
אתה עושה כ-10 סיבובים סביב הבידוף ואז שדה האנרגיה הורוד ההוא מופיע ואתה מבין מזה שהצלחת.
ג'ק
אתה מסביר לו מה הייתה המטרה שלך בלכידה הזו ואז שואל אם יש משהו שהוא צריך ממך לפני שאתה משחרר אותו.
הספינראק משמיע כמה קולות והמכשי מתרגם אותם ככה: "האמת שיש משהו, שמעתי שיש קרב של שני פוקימוני חרק באיזו קרחת, תנסה לראות מה זה, אני גם יכול לעזור, אני אקשור אותם ואז תפריד אותם".
חמוף
מולי
לא תפסת את הטריקו, הוא מתרוצץ בין שני עצים וההוא הסביר לך משהו, תערכי את התגובה או שתגיבי מחדש
חמוף
שם מלא: מקס
תמונה/תיאור:
אופי: שקט,טוב לב,אוהב לעזור,אמיץ,נאמן.
רקע: מקס נולד למשפחה עשירה,יש לו 2 אחיות ואח אחד שגדול ממנו ב5 שנים.
מקס תמיד רצה פוקימון אמיץ שיעמוד לצידו.
והוא החליט להצתרף לצוות רינג'ר כדי להכיר פוקימונים ולעזור להם.
סוג פוקימונים מעודף: חשמל!
חפצים: לא לגעת
הערות/בקשות/שניצלים: אני ממש רוצה פוקימוני חשמל!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)