Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    פרטים נוספים שלא ידעתם...
    אני הבאתי לפה כבר עדכון על הנינטנדו הזה אבל עכשיו אני רוצה לפרט יותר

נינטנדו, יצרנית קונסולת המשחקים הנמכרת בעולם, לא נכנעת למתחרות. כאשר מייקרוסופט וסוני התרכזו במעבדי גרפיקה מתקדמים יותר, הדהימה אותנו נינטנדו עם בקר קינטי (תנועתי), ועכשיו, כשכולם מתרכזים בממשקים קינטיים מהדור הבא – עוברת נינטנדו לתלת-ממד.
    כחודשיים וחצי לאחר ההכרזה הראשונית החפוזה שנראתה כניסיון נואש למנוע מצב בלתי-נעים כלשהוא, הציגה נינטנדו את ה-3DS במסיבת הפתיחה של יומה השני של תערוכת E3. הקונסולה הניידת החדשה של החברה היפנית מגיעה עם מסך תלת-ממדי בגודל 3.5 אינצ’ – קטן יותר מזה של ה-DSi XL/LL. הייתרון שלו הוא יכולתו להציג גרפיקה תלת-ממדית בלי במשקפיים מיוחדים. לצד המסך כלול מעין סליידר, המאפשר לשחקן לשנות את עומק האפקט התלת-ממדי כדי להתאימו למידת הקרבה של העיניים למסך, או לכבותו לחלוטין.
    כמובן שבדומה לדורות הקודמים של הקונסולה הנמכרת בעולם, גם כאן ניתן למצוא בחלקו התחתון של המכשיר דמוי המחשב מסך שני, המוותר על התלת-ממד לטובת המגע. בנוסף כולל החלק הזה גם כפתורי שליטה סטנדרטיים, ג’ויסטיק עגלגל אותו מכנה החברה Slide Pad וכפתור הדלקה/כיבוי.

בחלקה האחורי של ה-3DS ניתן למצוא עדשה בעלת שתי מצלמות – אחרי הכל, מכשיר עם מסך תלת-ממד צריך לדעת גם לצלם בתלת-ממד, לא? ומאחורי הקלעים, הקונסולה מצויידת ביכולות תקשורת מטרידות למדי, וביכולתה לתקשר עם רשתות WiFi או מכשירי 3DS אחרים בסביבתה לצורך עדכוני שיאים, שלבים, עדכוני תוכנה (או קושחה) ועוד – כל זה בזמן שאתם מנסים לשחק טטריס בשלושה ממדים. כמו כן, הבטיחה נינטנדו שחומרת הגרפיקה שופרה, וכמה מהכתבים בשטח דיווחו שכמה ממשחקי ההדגמה שהוקרנו בשני ממדים בלבד על מסכי הענק אכן נראו מרשימים יותר ממשחקי הטלוויזיה של Wii.
    כדי להרגיע את הספקנים בנוגע לתמיכת המתכנתים בקונסולה תלת-ממדית (ועוד ניידת), הציגה נינטנדו רשימה אדירה של חברות ומשחקים שייתמכו ב-3DS. בין המשחקים שהוזכרו ניתן למצוא את FIFA, הסימס, Resident Evil, PES, Street Fighter, Metal Gear Solid, סוניק ועוד עשרות כותרים איכותיים יותר או פחות. מה שהחברה פחות נלהבת לספר הוא תאריך השחרור והמחיר – “בקרוב” היתה התגובה היחידה לשאלות כאלה בסוף האירוע.

הנה סרטון הדגמה:
    http://www.youtube.com/watch?v=v_P4gyjf5tQ

והכי חשוב מה אתם חושבים?

2. משתמש מנוסה
    ידעתי את זה אבל בגלל שאני בתחום הזה (יש לי Ds) ואני עוקב אחרי זה בכל מקרה אחלה כתבה !!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ואו ממש מגניב! אני הולך ליקנות את זה אחד הדברים המגניבים!!

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    גם אני מתכנן לקנות את זה אבל אולי אני אלך על היישנים כי זה יעלה הרבה כסף

5. היכל התהילה
    מגניב, אבל לא נראלי שאני אקנה..

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    סתם חראטה, אותו הדבר עם שינוי קטנטן, לא שווה קנייה, חבל על כל גרוש..
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    סתם חראטה, אותו הדבר עם שינוי קטנטן, לא שווה קנייה, חבל על כל גרוש..
    ממש לא 0_0 זה כמו המעבר מ GBC ל GBA החומרה הרבה יותר חזקה ב 3DS יותר מאשר ב PSP

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    וואו אז יותר טוב, יש פיקסלים תקלוט, נינטנדו גרועים יחסית לסוני..
    ולא עשו הרבה כולה מצלמות וסטיק..
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    מגניב! נראה לי שאני אקנה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •