Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    כולכם פה שקרנים....
    בגלל שהרוב לא אוהב את הדור החמישי אז אף אחד לא רוצה להיות נגד....
    הם ממש יפים!
    מבין כל הדור אני לא אהבתי 2....
    אני רוצה להסבר מפורט מkratos מה הוא לא אוהב בהם ולמה.....
    אני רוצה הסבר מכל מי שלאאוהב את כל הדור החמישי....
    אני אסביר לך למה הם לא אוהבים אותו, פשוט בגלל שהוא האחרון. כולם התרגלו לפוקמונים מסויימים וכל פוקמון חדש נראה להם מוזר אז הם לא אוהבים אותו. למשל הדור הרביעי, בהתחלה אף אחד לא אהב אותו ועכשיו אנשים מתחילים להתרגל אליו והם מגלים שהוא לא כ"כ נורא. אנשים הכי הרבה אוהבים את הדור הראשון והשני כי הם היו ראשונים. אם הדור החמישי היה ראשון והדור הראשון היה חמישי אנשים עדיין היו מעדיפים את הדור הראשון (כאילו החמישי) בגלל שהוא ראשון. יש כמה פוקמונים בדורות הראשון והשני שעכשיו אומרים שהם יפים אבל אם הם היו בדור החמישי אני לא חושב שעדיין היו אומרים שהם יפים, היו אומרים שהם ממש מוזרים.
    בקיצור אף אחד לא שונא את הפוקמונים של הדור החמישי בגלל איך שהם נראים, שונאים אותם כי הם אחרונים לבינתיים.

ובקשר לפוקמונים החדשים. הראשון נראה ממש מגניב, בעיקר בגלל המבט שיש לו. השני נראה חמוד והוא לא נראה לכם כמו מי שאולי מתפתח לצ'ינצ'ילה או מי שהצ'ינצ'ילה מתפתח אליו?

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    אני אסביר לך למה הם לא אוהבים אותו, פשוט בגלל שהוא האחרון. כולם התרגלו לפוקמונים מסויימים וכל פוקמון חדש נראה להם מוזר אז הם לא אוהבים אותו. למשל הדור הרביעי, בהתחלה אף אחד לא אהב אותו ועכשיו אנשים מתחילים להתרגל אליו והם מגלים שהוא לא כ"כ נורא. אנשים הכי הרבה אוהבים את הדור הראשון והשני כי הם היו ראשונים. אם הדור החמישי היה ראשון והדור הראשון היה חמישי אנשים עדיין היו מעדיפים את הדור הראשון (כאילו החמישי) בגלל שהוא ראשון. יש כמה פוקמונים בדורות הראשון והשני שעכשיו אומרים שהם יפים אבל אם הם היו בדור החמישי אני לא חושב שעדיין היו אומרים שהם יפים, היו אומרים שהם ממש מוזרים.
    בקיצור אף אחד לא שונא את הפוקמונים של הדור החמישי בגלל איך שהם נראים, שונאים אותם כי הם אחרונים לבינתיים.
    אם הדור החמישי היה דור 1 לא הייתי רואה את הדור החמישי שהיה אמור להיות כי עכשיו זה דור קקה

3. משתמש מנוסה
    זה ההוא שפירסם שראה
    המיזומורו הזה
    והזהה עם האוזניים
    אז הוא בכל זאת דבר אמת...

4. משתמש מנוסה
    נחמדים לא יותר מזה

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •