חוקי פורום דיבורים !
החוקים הגלובאלים תקפים גם פה.
- אין להקפיץ נושא שעבר את העמוד השלישי.
- אין לפרסם קישורים לאתרים הנותנים רווח אישי.
- אין לפרסם נושאים כמו "הסתפרתי","ההייתי בקניון","קנו לי" וכדומה.
- הקדשות ניתן לפרסם כל 1000 הודעות(1000,2000,3000 וכד').
- המנהלים יודעים מה הם עושים לכן אין לדבר בשמם ולהגיד:"תנעלו לו את הנושא", "תנו לו אזהרה!" וכו'
- אסור לפתוח נושא עם מעבר לדרגה חדשה(מיסטי,ברוק,אש וכו'). לעומת זאת,מותר לפתוח נושא אם מדובר בדרגת ניהול(אדמין,גלובאל,מנהל פורום וכו')
- אין לפתוח נושאי חזרה ופרישה, תוכלו לכתוב זאת בנו"ד.
- לפתיחת נושא דיבורים(נו"ד) יש לבקש בסדר ההיררכי הבא(מנהל פורום,גלובאל,ראשי וכו'),
*אני לרוב נמצא פה כדי להוסיף אתכם לרשימה לכן רק כשאני לא עונה לכם פנו למישהו בדרגה גבוהה ממני שיוסיף אתכם.- אסור לפרסם ציטוטים שפוגעים במשתמש, אין גם לשים אותם בחתימה. מי שישים יענש בחומרה !.
- אסור לקלל או להעליב או כל דבר שקשור לזה-במידה של מקרה כזה צוות הניהול יחליט אם הייתה פה העלבה וכמה להעניש.
- הודעות כמו סמיילי בלבד או אותיות בלבד(כגון XDDDDD) הן ספאם,המנעו מהן.
- אין לפרסם סקרים/נושאים דפוקים כמו : "שינוי צבע החוקים", "איך אתם אוכלים חומוס" וכ"ד.
- מותר לפתוח רק 3 כתבות ביום.מי שיפתח יותר מזה,הנושא שלו ינעל ובמידה ויחזור על כך,יענש באזהרה.
חוקי נושאי דיבורים:
- במידה ונו''ד הגיע עד 100 והפותח הבא לא נמצא ממשיכים עד שהפותח הבא נמצא ופותח נו''ד.
- במידה ופותח הנו''ד לא נמצא בודקים כמה זמן הוא לא מחובר לפורום:
*אם הוא נעדר בין יומיים לשבוע,הבא ברשימה אחריו יפתח נו''ד וזה שנעדר יעבור להיות אחרון ברשימה
*אם נעדר מעל שבועיים הוא נמחק מהרשימה והבא אחריו פותח נו''ד.- משתמש שלא יפתח נו"ד 24 שעות אחרי שהנו"ד הקודם הגיע לעמוד 100 ירד שתי מקומות מפותחי הנו"דים (כלומר יפתח את הנו"ד שלו אחרי שיפתחו שתי נו"דים אחרים)אם הוא לא יפתח גם לאחר שירד שתי מקומות המשתמש ימחק מהרשימה
הבהרה לסעיף זה:אם יש סיבה כלשהי שהמשתמש לא יתחבר ויפתח נו"ד אז שיודיע מראש למנהל דיבורים/פקחים/ראשיים וכך הוא לא ימחק מהרשימה אלא רק ידולג עד שיחזור.
הבהרה:אם המשתמש לא נמצא תוך 24 שעות מהגעת הנו''ד הנוכחי לעמ' 100 הבא אחריו פותח את הנו''ד הבא,קבוצת חוקים אלו באה להגן על מי שנעדר מסיבות כלשהן ועדיין רוצה לפתוח נו''ד מבלי לחזור לתחילת הרשימה(אלא אם כן נעדר מעל שבועיים-סעיף 3 בחוק).- משתמש שמחק את הנו"ד שאותו הוא פתח לא יוכל ליפתוח נו"ד במשך חודשיים. במידה ויחזור על כך פעמים נוספות הוא יענש.
- אין ליכתוב בנו"ד הודעות שסימן חוזר אחרי סימן,אפשר לכתוב אחרי מילה עד 5 סימנים ברצף,מעל 5 סימנים ברצף אסור,כגון ( "כנסו!!!!!!" או "כן אני כאן!$@!%#" )-זה אסור.כל מה שלא אותיות הם סימנים כמו פסיק וכ"ד.
- אין לפתוח נו''ד עם כותרת צועקת.
*הסבר-הודעה צועקת היא הודעה שבה יש מעל 4 סימני קריאה ו/או שאלה לדוגמא:"אני כאן!!!!!!!!"- אין להגיב בנו"ד באותה הודעה ברצף כמו: "הלכתי" ואז שוב "הלכתי".זה יוצר ספאם.המנעו מזה!
קרדיט למנהלים האחרים שכתבו גירסאות לחוקים:
גירסא 5.0 שנכתבה ע''י מור
גירסא 4.0 שנכתבה ע"י דודי
גירסא 3.0 שנכתבה ע''י מור
גירסא 2.0 שנכתבה ע''י ניצן
גירסא 1.0 שנכתבה ע''י רותם
אנו מתייחסים ברצינות רבה לתוכן ההודעה, מי שיעבור על החוקים האלה יענש בחומרה!