פורסם במקור על ידי Naruto יאללה, בוא ננסה D: על מה לחפור? או על מה לדבר? יש המון דברים שנוכל לחפור עלהם...
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי אלמוגסי על מה לחפור? או על מה לדבר? יש המון דברים שנוכל לחפור עלהם... פיתות מעופפות? מוקוס? שוקו? בוב הבנאי? Pick a card
חמוף
פורסם במקור על ידי Naruto פיתות מעופפות? מוקוס? שוקו? בוב הבנאי? Pick a card התחומים האלה לא כל כך רחבים שנוכל לחפור עליהם מספיק הודעות אך אפשר לנסות... נגיד בוב הבנאי שתה שוקו על פיתה מעופפת...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי התחומים האלה לא כל כך רחבים שנוכל לחפור עליהם מספיק הודעות אך אפשר לנסות... נגיד בוב הבנאי שתה שוקו על פיתה מעופפת... לא! פיתה מעופפת עיפפה בוב הבנאי על שוקו!
פורסם במקור על ידי Naruto לא! פיתה מעופפת עיפפה בוב הבנאי על שוקו! והשוק נפתח ומילה לכלוך את הבגדים של בוב הבנאי ואז ילדה ברחוב שתתה את הבגדים אך היא בלאה גם אותם... "פדיחות"XD
פורסם במקור על ידי אלמוגסי והשוק נפתח ומילה לכלוך את הבגדים של בוב הבנאי ואז ילדה ברחוב שתתה את הבגדים אך היא בלאה גם אותם... "פדיחות"XD והשוקו* ומילא* גם בלעה*
פורסם במקור על ידי Naruto והשוקו* ומילא* גם בלעה* שלוש שיאות בו זמנית שיא שליXD ומסכן בוב הבנאי נשאר עם תחתונים בתוך העיר מול המון אנשיםXD
פורסם במקור על ידי אלמוגסי שלוש שיאות בו זמנית שיא שליXD ומסכן בוב הבנאי נשאר עם תחתונים בתוך העיר מול המון אנשיםXD מסכן בוב?! מסכן סאסקה ספוילר איטאצ'י מת !
ספוילר איטאצ'י מת
פורסם במקור על ידי Naruto מסכן בוב?! מסכן סאסקה ספוילר איטאצ'י מת ! כן גם סקאסקה מבכן חבל שלו מת... הוא שזה מישהו אחר אני אישית לא צופה...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי כן גם סקאסקה מבכן חבל שלו מת... הוא שזה מישהו אחר אני אישית לא צופה... זה אח שלו
פורסם במקור על ידי Naruto זה אח שלו קרוב משפחה מאוד קרוב ביחיסם עוד יותר גרוע משחשבתי... אז כן סאסקה מאוד מסכן...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי קרוב משפחה מאוד קרוב ביחיסם עוד יותר גרוע משחשבתי... אז כן סאסקה מאוד מסכן... נחש מי הרג אותו?
פורסם במקור על ידי Naruto נחש מי הרג אותו? יריב שלו או משהו רשע! אין לי מושג כל כך בנושא של נארטו
פורסם במקור על ידי אלמוגסי יריב שלו או משהו רשע! אין לי מושג כל כך בנושא של נארטו סאסקה O: (טוב בעיקרון, איטאצ'י ויתר לו <<)
פורסם במקור על ידי Naruto סאסקה O: (טוב בעיקרון, איטאצ'י ויתר לו <<) אז הוא לא מסכן הוא רצח את אחיו, לא יפה! מעניין למה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום