לא חשבתי שאחרים ישקיעו בשביל זה לא השקעתי אבל..הנה
![]()
לא חשבתי שאחרים ישקיעו בשביל זה לא השקעתי אבל..הנה
![]()
ואוו הרבה אנשים עשו עבודות תמשכו בשעה 6 אני פותח את הבאטל, כל הכבוד לכם אתם מראים שהפורום פעיל
מתי אתה מראה את הצללית הבאה?
יש לי שאלה לפעם הבאה... משהו חשוב, מותר לשנות קצת או להוסיף קווים וחלקים שלא היו בצללית עצמה? נגיד אם אין זנב אז להוסיף זנב, או לדוגמא משהו קטן יותר, אם אתה רוצה לעשות לו נגיד בליטות קטנות על הגב ואין את זה בצללית, האם זה מותר?
אסור לשנות את הצללית היא חייבת להישאר ככה.
והצללית הבא תפורסם לאחר הבאטל
חשבתי על עוד טיפ:
הכנת צלליות דורשת התפראות וחשיבה מחוץ לקופסה על הפייק, ולכן בצלליות, כמו בצלליות, צריך למצוא את הרעיון הכי לא הגיוני, הכי מוזר, והכי אדיר בשביל הפייק, כול עוד הוא נשאר בתוך המסגרת.
אז תזכרו - כמה שיותר שונה, יותר טוב.
________
לא?, כי כול הרעיון בצלליות זה לחשוב על הרעיון הכי קול והכי שווה שעדיין לא חשבו עליו.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
האמת שאני כבר בשלבי מחיקת הפנים השחור...
יש לי רעיון לפייק רעל אדיר..
והצללית טיפה 'מפוקסלת'
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
הפעם נראה לי הרעיון היה פחות טוב אבל הביצוע היה מעולה.
מסוג סלע
הוא פוקימון תינוקי מאוד, יש לו יכולת מיוחדת הנקראת הסוואה ואם הוא משתמש בה כל גופו יוסווה בסביבה וכל מה שתיראו זו אבן עגולה.
ורעיון שלי לך PO ZON:
אתה יכול להכין צללית שצריכה להיות התפתחות של צללית קודמת שפירסמת, וחובה לעשות אותה כמו התפתחות לפוקימון הקודם, והצללית אמורה להיות דומה לקטן שלה.
*ראשון בצללית החדשה!
כרגע אני רוצה להתחיל איזי איזי, נתחיל מקטנים לאט לאט נעלה ברמה, ודרך אגב הפייק שעשיתה לצללית מגניב
אחי למה הגדלתה את הצללית תשאיר אותה באותו גודל ותצייר אותה מחדש, ותעשה הצללה, תיראה איך אחרים עשו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)