הוא הנשיא, יש הבדל אחותי.Originally posted by MashPotato@Jan 12 2008, 08:33 PM
בטח!
סתם לא, אבל הוא ראש ממשלת ארה"ב.![]()
הוא הנשיא, יש הבדל אחותי.Originally posted by MashPotato@Jan 12 2008, 08:33 PM
בטח!
סתם לא, אבל הוא ראש ממשלת ארה"ב.![]()
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
שוקוצ'יפס לשלטון!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
שלום לכולם.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
היי מאט(?)Originally posted by metagross@Jan 12 2008, 11:04 PM
שלום לכולם.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
חזרתי
למישהו יש רעיון מה לצפות
למה סימן שאלה?Originally posted by shadow forreterss@Jan 12 2008, 11:05 PM
היי מאט(?)
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
מאט ראית מה זה? היטמן קורע את התחת וספיר והחבורה ממשיכים בעבודה שלהם, היטמן עוד נבחר למשתמש הרע של השנה! אחרי כל ההשקעה והרצון הטוב
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יואו יואוווווווווווווווווו מה קרה פה שהיטמן פתאום עושה דברים לפוקבלוק?????
הוא רב עם המנהל הראשי או משהו???????????????????? 0_0
הינה חתימת חזרה שלי! להגיב! מי שלא שלא ידבר איתי.
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...ST&f=18&t=2893
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
תהנו לי <_<Originally posted by teabag@Jan 12 2008, 11:21 PM
יואו יואוווווווווווווווווו מה קרה פה שהיטמן פתאום עושה דברים לפוקבלוק?????
הוא רב עם המנהל הראשי או משהו???????????????????? 0_0
פה מדברים על הפורום הזה לא על פוקשמוקOriginally posted by teabag@Jan 12 2008, 11:26 PM
תהנו לי <_<
ומאט-לא הייתי בטוח ^^
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
דבר ראשון, ההצבעה נסגרה הרבה לפני הדף שהיט-מן עשה. דבר שני, אני לא מעודד את מה שהם עשו אבל הם לא קיללו ולא ירדו. הם טענו שהיט-מן לא השקיע. גם אני וגם האן קיבלנו את הדף ומודים על ההשקעה שהושקעה בו.Originally posted by Admin@Jan 12 2008, 11:16 PM
מאט ראית מה זה? היטמן קורע את התחת וספיר והחבורה ממשיכים בעבודה שלהם, היטמן עוד נבחר למשתמש הרע של השנה! אחרי כל ההשקעה והרצון הטוב
בקשר "לירידות" עליו בנושאים הנוספים שנפתחו במהלך היום, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.
אתה לא מבין, לא רק זה, הוא פתח מדריכים, נושאים, מלא דברים שאלי ואתה אפילו לא מודע אליהםOriginally posted by metagross@Jan 12 2008, 09:30 PM
דבר ראשון, ההצבעה נסגרה הרבה לפני הדף שהיט-מן עשה. דבר שני, אני לא מעודד את מה שהם עשו אבל הם לא קיללו ולא ירדו. הם טענו שהיט-מן לא השקיע. גם אני וגם האן קיבלנו את הדף ומודים על ההשקעה שהושקעה בו.
בקשר "לירידות" עליו בנושאים הנוספים שנפתחו במהלך היום, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מה קורה בפוקישמוקי שאני מקבל באןOriginally posted by metagross@Jan 12 2008, 11:30 PM
דבר ראשון, ההצבעה נסגרה הרבה לפני הדף שהיט-מן עשה. דבר שני, אני לא מעודד את מה שהם עשו אבל הם לא קיללו ולא ירדו. הם טענו שהיט-מן לא השקיע. גם אני וגם האן קיבלנו את הדף ומודים על ההשקעה שהושקעה בו.
לא נעים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
נו ואני שואל מה קרה להיטמן פה שהוא משקיע שם :unsure: :unsure: :unsure:Originally posted by shadow forreterss@Jan 12 2008, 11:28 PM
פה מדברים על הפורום הזה לא על פוקשמוק
ומאט-לא הייתי בטוח ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)