אולה אמיגוOriginally posted by Gotenks@Jan 12 2008, 11:48 PM
אולה אמיגוס.
מאט-הנה המשתמש שלו פה לא יודוע לי למה הוא הורחק
יאמי (שמוק)רקורד סאן
אולה אמיגוOriginally posted by Gotenks@Jan 12 2008, 11:48 PM
אולה אמיגוס.
מאט-הנה המשתמש שלו פה לא יודוע לי למה הוא הורחק
יאמי (שמוק)רקורד סאן
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
קראתי שלוש פעמיים ולא הבנתי.Originally posted by shadow forreterss@Jan 12 2008, 11:47 PM
מי הדפוק שנתנן לעומר המפגר מפוקישמוק את הסיסמא
תשובה:אני זה היה הפורום הראשון שלי והוא רשום פה
מה היה שם המשתמש שלך שם?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
צח אני אוהב אותך[כחבר]
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כמו פהOriginally posted by metagross@Jan 12 2008, 11:53 PM
קראתי שלוש פעמיים ולא הבנתי.
מה היה שם המשתמש שלך שם?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ואני אותך...Originally posted by Admin@Jan 12 2008, 11:56 PM
צח אני אוהב אותך[כחבר]
אבל ההודעה שבה פרשת (מה-14 בדצמבר) היא עם אותה כתובת IP כמו ההודעה שבה פרסמת (מה-3 בינואר).Originally posted by shadow forreterss@Jan 12 2008, 11:58 PM
כמו פה
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
איך???שפרשתי התנתקתי המערכת וחוצמזה ניתקתי וחיברתי את המודם איזה 5 פעמים לפחות מאז שהתנתקתי כי היו בעיות עם המודם אז איך?????Originally posted by metagross@Jan 13 2008, 12:06 AM
אבל ההודעה שבה פרשת (מה-14 בדצמבר) היא עם אותה כתובת IP כמו ההודעה שבה פרסמת (מה-3 בינואר).
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
למה חיבית את המודם חמש פעמים?Originally posted by shadow forreterss@Jan 13 2008, 12:09 AM
איך???שפרשתי התנתקתי המערכת וחוצמזה ניתקתי וחיברתי את המודם איזה 5 פעמים לפחות מאז שהתנתקתי כי היו בעיות עם המודם אז איך?????
חזרתי
בבית כנסת היה מהיר וגם בארוחת נערב כל המשפחה מצד האמא שלי כולל בני דודים שלי בן דוד שלי מהצד השני פה אכלנו אצלו
בת הדודה שאני הכי אוהבת שהיא שנה מתחתי היא נולדה ב10.8.95
אז היא ועוד אחת בת 14 יושנות אצלי נעשה מסיבת פיג'מות ועם עוד כמה בנות דודות מלחמת כריות לבנות בלבד
לא שגיא אפילו לא אתה
And If You Don't Know, Now You Know
המודם,הוא התקלקל וחיברתי מחדש כמה פעמים כי האינטרנט לא עבד ואז בא הטכנאי והחליף מודםOriginally posted by metagross@Jan 13 2008, 12:11 AM
למה חיבית את המודם חמש פעמים?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מחשב מטומטם
יצא דאבל אופס.....
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אהםOriginally posted by ranma@Jan 12 2008, 10:15 PM
חזרתי
בבית כנסת היה מהיר וגם בארוחת נערב כל המשפחה מצד האמא שלי כולל בני דודים שלי בן דוד שלי מהצד השני פה אכלנו אצלו
אז היא ועוד אחת בת 14 יושנות אצלי נעשה מסיבת פיג'מות ועם עוד כמה בנות דודות מלחמת כריות לבנות בלבד
לא שגיא אפילו לא אתה
And If You Don't Know, Now You Know
מזת'ומרת לבנות בלבדOriginally posted by ranma@Jan 13 2008, 12:16 AM
אהם
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
XDDDOriginally posted by ranma@Jan 12 2008, 10:15 PM
חזרתי
לא שגיא אפילו לא אתה
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)