Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22
  1. משתמש מנוסה

1. בל הבלונדינית היא חברה שלך למסע היא יצאה למסע למרות שאביה לא הסכים לה היא חברת ילדות של הגיבור שלנו והיא תלחם בו במהלך המסע כמה פעמים והיא כמובן תיקח פוקמון התחלתי צ'רן הילד עם המשקפיים הוא בן אדם חכם מאוד הוא יעזור לכם במהלך המסע ויתן לכם טיפים הוא חבר ילדות גם כן ויקח פוקמון התחלתי משלו והחלום שלו זה להיות אלוף

2. כאשר אתם בוחרים בפוקמון התחלתי אתם לוקחים אותו אבל שאר הפוקמונים הולכים לשותפים שלכם במסע (שלא כמו בפעמים קודמות שהיה לך רק שותף אחד שבוחר פוקמון אחד והאחר נשאר)

3. אנחנו מתחילים שוב מ Route 1 !!! זאת משום שמחוז זה רחוק משאר המחוזות (עוד הוכחה למה גיימפריק רוצים לעשות את המשחק הזה ליותר מבוגרים סביר להניח שהוא היה ממש שונה מהמשחקים הקודמים ותתחיל עלילה שונה משאר המחוזות)

4. N הוא הדמות היריבה שלך במשך כל המשחק הוא קורא לפוקמונים שלו "חברים" ורוצה להפריד אותם מבני האדם מכאן השם שחור ולבן ולעשות אותם כבעלי החים האידיאלים (חח זה מה שהבנתי)

5. בקרבות 3 על 3 אם הפוקמון שלך בצד השמאלי אז הוא אינו יוכל לתקוף את הפוקמון בצד הימיני ! כנ"ל גם הצד השני אך יש כפתור בשם "MOVE" שבעזרתו אתם תוכלו להזיז את הפוקמונים שלכם כרצונכם !! בנוסף הפוקמון שנמצא באמצע כאשר הוא ישתמש במתקפה מסויימת היא תשפיע ותפגע בכל שלושת הפוקמונים היריבים בצורה חזקה !!!! (שווה לא ?)

6. יכולת חדשה בשם "Telepathy" היכולת הזאת גורמת לפוקמונים שלכם לא לקבל נזק ממתקפות מסויימות ! לדוגמא אם אתם משתמשים במתקפת SURF או רעידת אדמה ויש לכם פוקמון עם היכולת הזאת אז הפוקמונים שלכם לא יקבלו שום נזק לעומת הפוקמונים היריבים ! זה דבר שלא היה במשחקים הקודמים

7. יש מתקפה חדשה ! לא כל כך הבנתי אותה אבל היא גורמת לקבוצה שלכם לא לקבל שום נזק במהלך סיבוב אחד (קצת כמו פרוטקט (הגנה))

8. Rankurusu (הפוקמון הירוק) ו Gochiruzeru (הפוקמון השחור) הם גרסאות אקסקלוסיביות (לא כל כך הבנתי את זה גם )

9. הפוקמון האגדי הלבן ימצא במקום שנקרא White Forest והפוקמון האגדי השחור ימצא במקום שנקרא Black City

10. את היער הלבן והעיר השחורה תוכלו לראות בסריקה בצד למעלה בצד שמאל

11. בשני הגרסאות יהיו אותם ערים אך הבסיס שלהם היה שונה מה שלא היה במשחקים הקודמים !! (סוף סוף) תוכלו לראות למטה בצד שמאל שני ערים (למעשה אותה עיר) אך הם נראים שונה ! אני מנחש שהתמונה עם העיר ה"טכנולוגית" היא תהיה בלבן אילו העיר ה"טבעית" יותר תהיה בשחור

מידע שכבר פורסם

12. לפוקמון החדש קוראים Musharna הוא מסוג על חושי והוא למעשה התת התפתחות של Munna שכבר נחשפה בעבר והם בעצם "פוקמוני החלומות" יש להם משו שקשור לדבר שלא הבנתי מזה וקוראים לו Dream Smoke ויש להם את היכולות Forewarn and Synchronize

13. אם תשיגו את ה Dream Smoke תוכלו להשתמש ב Game Sync ולהעלות את הקובץ שחור ולבן (כניראה קובץ השמירה) לאינטרנט

14. אתם תקבלו מכשיר מסוים מ Makomo חברתה הטובה של הפרופסורית הנקרא C Gear המשמש כאפשרויות ל WI-FI ול מולטי (DS מול DS)

15. יש בניין בשם High Link שהוא נמצא במרכז המחוז ובעזרתו אתם תוכלו להכנס לעולמות של שחקנים אחרים ולעבור איתם הרפתקאה ביחד

16. בעזרת האינפרא אדום ב DS (לא ידעתי שיש ל DS אינפרא אדום חחח) תוכלו לקיים קרבות ולהחליף פוקמונים במהירות ! (זאת אופציה ל DS אמיתי כמובן וגם תצטרכו חבר עם DS) גם מהשישייה שלכם וגם מה PC שלכם ! בנוסף מתי שתתחברו אליו הפריינד קוד שלו ישמר באופן אוטומתי

17. אפשרות חדשה בשם "Passing By" תאפשר לכם להתחבר אוטומתית לחברים שנמצאים לידכם (במרחק של עד 20 מטרים) ותוכלו לעזור לחברים שלכם במהלך המשחק אפשרות זאת נמצאת ב C Gear (החפץ שחברתה של הפרופסורית הביאה לכם) זאת אופציה ששמורה גם כן ל DS אמיתי

18. אפשרות חדשה רק לבעלי ה DSI ! יש אפשרות שנקראת Live Caster שמאפשרת לכם לדבר עם חברים ביחד עם המצלמה בשיחות ווידאו ! מה שיכול לעזור לכם מאוד במשחק

19. דמויות במשחק ידברו איתכם דרך ה Live Caster

20. יש אפשרות שתהיה אך ורק בגרסה היפנית ! (לא תהיה בגרסה האנגלית) לא הבנתי מה היא תעשה אבל בגלל האפשרות הזאת תהיה עלילה קצת שונה במשחקים בעולם וזה יכול להווה בעיה מסויימת למי שלא דובר יפנית לשחק במשחק אולי אפילו נצטרך להסתובב עם מילון יפני-אנגלי XD

21. יש אפשרות חדשה בשם Feeling Check שזה בודק תאימות בין השחקנים

22. כמובן שיש את ה Pokemon Global Link שבו תוכלו להחליף\להלחם עם אנשים בכל העולם ! בלי FRIEND CODE כמובן דרכו אפשר היה להעלות את שמירתכם בעזרת שני דברים א. בעזרת היכולת של פוקמוני החלומות ב. במהלך קרבות אונליין (אופציות אלו הם גם ל DSים אמיתיים)

23. יש את World of Dreams תוכלו לשחק שם במיני משחקים עם הפוקומנים שלכם ועם פוקמונים אחרים בנוסף תוכלו לפגוש שם פוקמונים חדשים שלא תוכלו לפגוש במחוז שלכם ואף לתפוס אותם !!!

השקעתי מלא זמן אז בבקשה תגיבו

2. bbuuuii
    שם: עידן
    וואי זה הולך להיות המשחק הכי טוב!!!!!
    קונים לי ביום הולדת (5.8) Ds לייט!!!! אז אם מישהו רוצה נצא להרפתקה ביחד חחח.....

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    חח בכיף אחי ^^ לי יש כבר Ds לייט כבר כמה שנים

4. משתמש מנוסה
    לי יש dsi אז אני אוכל לנהל שיחות וידאו, איזה כיף!!!!!
    וב7: לפי מה שהבנתי המתקפה הזאת עושה שהפוקמונים שלך לא מקבלים נזק ממתקפות שפוגעות בכל הפוקמונים כמו surf או earthquake (בסרבי ראיתי גם שכתוב משהו על מתקפה שמונעת מהפוקמונים שלך לקבל נזק ממזג האוויר, אולי על זה דיברת?)
    וב6: היכולת הזאת עושה שהפוקמונים שלך לא יכולים לקבל נזק מפוקמון אחר שלך, אני מניח שזה יבוא לידי ביטוי הכי הרבה (אם לא תמיד) במתקפות שפוגעות בכל הפוקמונים בזירה אבל זה עובד גם על מתקפות אחרות
    ב8: זה אומר שאחד מהם הוא רק בשחור והשני רק בלבן
    ב12: אני מניח ש dream smoke זה איזשהי מתקפה אבל אני גם לא ממש יודע

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אחי יש לך טעות מונה היא התת התפתחות של הפוקימון הוורוד הזה (תראה בעדכון שלי) אתה רשמת את זה הפוך
    שבהפוקימון הוורוד הוא התת של מונה
    אבל בכללי עדכון טוב

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני רק מקווה שלא יהיו נקודות במשחק שבו צריך חיבור Wifi או משהו כזה כי זה יהרוס את כל הקטע עם האימולטור
    ובכלל שיפעל ב No$ Gba או לפחות עם Anti Crash כמו ב Hg וss או שיחדשו את האימולטור
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    לי יש dsi אז אני אוכל לנהל שיחות וידאו, איזה כיף!!!!!
    וב7: לפי מה שהבנתי המתקפה הזאת עושה שהפוקמונים שלך לא מקבלים נזק ממתקפות שפוגעות בכל הפוקמונים כמו surf או earthquake (בסרבי ראיתי גם שכתוב משהו על מתקפה שמונעת מהפוקמונים שלך לקבל נזק ממזג האוויר, אולי על זה דיברת?)
    וב6: היכולת הזאת עושה שהפוקמונים שלך לא יכולים לקבל נזק מפוקמון אחר שלך, אני מניח שזה יבוא לידי ביטוי הכי הרבה (אם לא תמיד) במתקפות שפוגעות בכל הפוקמונים בזירה אבל זה עובד גם על מתקפות אחרות
    ב8: זה אומר שאחד מהם הוא רק בשחור והשני רק בלבן
    ב12: אני מניח ש dream smoke זה איזשהי מתקפה אבל אני גם לא ממש יודע
    תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי PokeStyle צפה בהודעה
    אחי יש לך טעות מונה היא התת התפתחות של הפוקימון הוורוד הזה (תראה בעדכון שלי) אתה רשמת את זה הפוך
    שבהפוקימון הוורוד הוא התת של מונה
    אבל בכללי עדכון טוב
    אתה בטוח ? היה רשום שזה התת התפתחות של מונה אבל אם אתה אומר

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horny_Pikacho צפה בהודעה
    תודה

אתה בטוח ? היה רשום שזה התת התפתחות של מונה אבל אם אתה אומר
    זה לא נראה גם הגיוני תראה את הגודל של מונה ושל הפוקימון הוורוד ההוא(אנ לו זוכר את השם)
    תבדוק גם לפי ההיגיון אחי

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    וואו זה הולך להיות המשחק הכי שווה שקיים!!!!!
    עידכון מצויין!!!!

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PokeStyle צפה בהודעה
    זה לא נראה גם הגיוני תראה את הגודל של מונה ושל הפוקימון הוורוד ההוא(אנ לו זוכר את השם)
    תבדוק גם לפי ההיגיון אחי
    Musharna (ムシャーナ) is the Trance Pokemon and is a Psychic-type like its pre-evolution Munna.

הנה זה הפסקה של הפוקמון PRE-EVOLUTION זה תת התפתחות לא ?
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    וואו זה הולך להיות המשחק הכי שווה שקיים!!!!!
    עידכון מצויין!!!!
    תודה

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horny_Pikacho צפה בהודעה
    Musharna (ムシャーナ) is the Trance Pokemon and is a Psychic-type like its pre-evolution Munna.

הנה זה הפסקה של הפוקמון PRE-EVOLUTION זה תת התפתחות לא ?

תודה
    נכון, וכתוב שם שmusharna הוא פוקמון על חושי כמו תת ההתפתחות שלו munna משמע שmunna הוא תת התפתחות של musharna
    וב5: הפוקמון האמצעי יכול לתקוף את כל הפוקמונים, אבל המתקפה שלו לא בהכרח פוגעת בכולם, אם הוא יעשה מתקפה שפוגעת בכולם (surf/earthquake...) אז זה יעשה נזק גדול לכולם (מה שלא נכון לגבי האלה בצדדים, אם הם עושים מתקפה שפוגעת בכולם הם פוגעים רק באמצעי ובפוקמון שמולם, הימני בימני והשמאלי בשמאלי)

12. היכל התהילה
    ח"ח על ההשקעה, אבל יש מספר בעיות בהודעה:
    -כתבת הכל בגוש
    -שפה נמוכה
    -לא השתמשת בסימני פיסוק
    אלו דברים שמפריעים לי, בדרך כלל בגלל טעויות כאלו הייתי מוותר על הקריאה..

13. היכל התהילה
    אחלה השקעה !!! אני בהחלט הולך לקנות ולשחק במשחק הזה !!!

14. משתמש מנוסה
    ואוו איזה השקעה! כל הכבוד
    אחלה מידע, נראה טוב...

15. משתמש מנוסה
    וואו זה הולך להיות משחק ממש כיף,רק לא הבנתי משהו,מה אני צריך לקנות? איזה ds?
    או dsi? או כמה אנשים שאמרו פה ds לייט? ומתי יהיה אפשר לקנות את המשחקים האלה?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •