אדירררררררררר אני בטוח קונה את שחור או לבן
במשחקים יצאו ביפן בספטמבר, באירופה ואמריקה עוד לא ידוע.
בשביל לשחק במשחקים האלה אתה צריך ds/dsl/dsi/3ds (משמאל לימין: המקורי הגדול, הקטן יותר, יותר חדש בעל מצלמה אבל בלי אפשרות לשחק בgba, החדש ביותר שעוד לא יצא) ובשביל לעשות שיחות וידאו עם אנשים אחרים אתה צריך dsi/3ds כי רק שם יש מצלמה אם יש לך ds/dsl אתה תוכל לשחק במשחקים אבל לא תוכל לעשות שיחות וידאו
אחי כך אני כותב אם זה סתם כך בפורום אם אני הייתי באתר גיימינג או בקבוצה כמו מעדכנים וכו' אני הייתי עושה את זה אבל כך אני עושה תמיד פשוט
כל DS יפעיל את זה אני ממליץ על DSL בייחוד אם אתה קונה בארץ
3DS זאת קונסולה מדור חדש היא לא קשורה ואמרתי גם את תאריך היציאה באמריקה פרסמתי את זה לפני שבוע שבועיים
בטח ש3ds קשור למשחקים האלה. להגיד שזה לא קשור זה כמו להגיד שפנינה ויהלום לא קשור לdsi, זה שהקונסולה יצאה אחרי המשחקים לא אומר שהם לא יעבדו בה. זה כנראה יהיה כמו שעשו עם הds הרגיל ומשחקי הgba, שמשחקים ישנים של הds יעבדו בזה אבל יהיו לזה משחקים חדשים שלא יעבדו בds הרגיל. וגם כתוב בסרבי שהאפשרות לשיחות וידאו היא ייחודית רק לבעלי הdsi וה3ds.
אם לא אכפת לך מהשיחות וידאו אז תקנה את הdsl (למרות שאני חושב שdsi זה ממש טוב, אפשר לנגן שירים, לגלוש באינטרנט (אבל תזכרו שזה עדיין dsi אז בלי ציפיות גדולות מדי לאינטרנט), להעלות תמונות אוטומטית לפייסבוק. יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם זה. אבל אם אתה רק רוצה לשחק עם זה פוקמון ודברים כאלה אז dsl יספיק בהחלט.)
ופירסמו את תאריך יציאת המשחקים?? כנראה שפיספסתי את העידכון שלך. אכפת לך לכתוב שוב מתי הם יוצאים?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)