Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22
  1. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    אדירררררררררר אני בטוח קונה את שחור או לבן
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    וואו זה הולך להיות משחק ממש כיף,רק לא הבנתי משהו,מה אני צריך לקנות? איזה ds?
    או dsi? או כמה אנשים שאמרו פה ds לייט? ומתי יהיה אפשר לקנות את המשחקים האלה?
    במשחקים יצאו ביפן בספטמבר, באירופה ואמריקה עוד לא ידוע.
    בשביל לשחק במשחקים האלה אתה צריך ds/dsl/dsi/3ds (משמאל לימין: המקורי הגדול, הקטן יותר, יותר חדש בעל מצלמה אבל בלי אפשרות לשחק בgba, החדש ביותר שעוד לא יצא) ובשביל לעשות שיחות וידאו עם אנשים אחרים אתה צריך dsi/3ds כי רק שם יש מצלמה אם יש לך ds/dsl אתה תוכל לשחק במשחקים אבל לא תוכל לעשות שיחות וידאו

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    ח"ח על ההשקעה, אבל יש מספר בעיות בהודעה:
    -כתבת הכל בגוש
    -שפה נמוכה
    -לא השתמשת בסימני פיסוק
    אלו דברים שמפריעים לי, בדרך כלל בגלל טעויות כאלו הייתי מוותר על הקריאה..
    אחי כך אני כותב אם זה סתם כך בפורום אם אני הייתי באתר גיימינג או בקבוצה כמו מעדכנים וכו' אני הייתי עושה את זה אבל כך אני עושה תמיד פשוט
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    וואו זה הולך להיות משחק ממש כיף,רק לא הבנתי משהו,מה אני צריך לקנות? איזה ds?
    או dsi? או כמה אנשים שאמרו פה ds לייט? ומתי יהיה אפשר לקנות את המשחקים האלה?
    כל DS יפעיל את זה אני ממליץ על DSL בייחוד אם אתה קונה בארץ
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    במשחקים יצאו ביפן בספטמבר, באירופה ואמריקה עוד לא ידוע.
    בשביל לשחק במשחקים האלה אתה צריך ds/dsl/dsi/3ds (משמאל לימין: המקורי הגדול, הקטן יותר, יותר חדש בעל מצלמה אבל בלי אפשרות לשחק בgba, החדש ביותר שעוד לא יצא) ובשביל לעשות שיחות וידאו עם אנשים אחרים אתה צריך dsi/3ds כי רק שם יש מצלמה אם יש לך ds/dsl אתה תוכל לשחק במשחקים אבל לא תוכל לעשות שיחות וידאו
    3DS זאת קונסולה מדור חדש היא לא קשורה ואמרתי גם את תאריך היציאה באמריקה פרסמתי את זה לפני שבוע שבועיים

4. משתמש מנוסה
    בטח ש3ds קשור למשחקים האלה. להגיד שזה לא קשור זה כמו להגיד שפנינה ויהלום לא קשור לdsi, זה שהקונסולה יצאה אחרי המשחקים לא אומר שהם לא יעבדו בה. זה כנראה יהיה כמו שעשו עם הds הרגיל ומשחקי הgba, שמשחקים ישנים של הds יעבדו בזה אבל יהיו לזה משחקים חדשים שלא יעבדו בds הרגיל. וגם כתוב בסרבי שהאפשרות לשיחות וידאו היא ייחודית רק לבעלי הdsi וה3ds.
    אם לא אכפת לך מהשיחות וידאו אז תקנה את הdsl (למרות שאני חושב שdsi זה ממש טוב, אפשר לנגן שירים, לגלוש באינטרנט (אבל תזכרו שזה עדיין dsi אז בלי ציפיות גדולות מדי לאינטרנט), להעלות תמונות אוטומטית לפייסבוק. יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם זה. אבל אם אתה רק רוצה לשחק עם זה פוקמון ודברים כאלה אז dsl יספיק בהחלט.)
    ופירסמו את תאריך יציאת המשחקים?? כנראה שפיספסתי את העידכון שלך. אכפת לך לכתוב שוב מתי הם יוצאים?

5. משתמש מנוסה
    איזו השקעה רצינית אני מצדיע לך!!!!

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי moshikoaivi צפה בהודעה
    איזו השקעה רצינית אני מצדיע לך!!!!
    תודה גבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    בטח ש3ds קשור למשחקים האלה. להגיד שזה לא קשור זה כמו להגיד שפנינה ויהלום לא קשור לdsi, זה שהקונסולה יצאה אחרי המשחקים לא אומר שהם לא יעבדו בה. זה כנראה יהיה כמו שעשו עם הds הרגיל ומשחקי הgba, שמשחקים ישנים של הds יעבדו בזה אבל יהיו לזה משחקים חדשים שלא יעבדו בds הרגיל. וגם כתוב בסרבי שהאפשרות לשיחות וידאו היא ייחודית רק לבעלי הdsi וה3ds.
    אם לא אכפת לך מהשיחות וידאו אז תקנה את הdsl (למרות שאני חושב שdsi זה ממש טוב, אפשר לנגן שירים, לגלוש באינטרנט (אבל תזכרו שזה עדיין dsi אז בלי ציפיות גדולות מדי לאינטרנט), להעלות תמונות אוטומטית לפייסבוק. יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם זה. אבל אם אתה רק רוצה לשחק עם זה פוקמון ודברים כאלה אז dsl יספיק בהחלט.)
    ופירסמו את תאריך יציאת המשחקים?? כנראה שפיספסתי את העידכון שלך. אכפת לך לכתוב שוב מתי הם יוצאים?
    אחי אני חושב שלא הבנת אני יודע למה אתה מתכוון אבל ה 3DS זאת קונסולה מדור חדש בשבילך זה כמו המעבר מה GBC ל GBA הבנת ? ה 3DS זה דור חדש היה תמיכה לאחור ל DS אבל עדיין עדיף שלא להסתכן

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אקסקלוסיביות זה בלעדיות O:
    תודה ^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •