Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    הוא עזב את גלאיסקור??!

פעם פיקאצ'ו היה חמוד יותר
    הוא השאיר אותו לאימונים אצל מאמן פוקימוני מעופף,אבל לא נראה לי שהוא עומד לחזור ולקחת אותו.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הוא עזב את גלאיסקור??!

פעם פיקאצ'ו היה חמוד יותר
    כן הוא עזב את גלסיקור הנה ההוכחה http://www.serebii.net/anime/characters/ash.shtml

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    איזה רשע הוא הבטיח לפיג'יוט שיחזור בשבילו!
    עוד טעות אש רשע סידרתי! ושינו את פיקאצ'ו הוא לא חמוד!

4. משתמש מנוסה
    איזה רשע הוא הבטיח לפיג'יוט שיחזור בשבילו!
    עוד טעות אש רשע סידרתי! ושינו את פיקאצ'ו הוא לא חמוד!
    לכל אחד יש צד רשע ...גם לאש.

והטעות העיקרית שאני לא סובלת זה שנתנו את הסרטים לתירגום!
    (אם תראו את הסרט הרביעי בתרגום ודיבוב תבינו )
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    לכל אחד יש צד רשע ...גם לאש.

והטעות העיקרית שאני לא סובלת זה שנתנו את הסרטים לתירגום!
    (אם תראו את הסרט הרביעי בתרגום ודיבוב תבינו )
    לג'יימס אין צד רע הוא רגיש.

6. היכל התהילה
    זה שלג'יימס אין צד רע זו טעות !
    הוא יכל להיות כבר מנכ"ל צוות רוקט והחיזבאללה אם היה לו קצת פלפל בתוכו.

7. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Imagine צפה בהודעה
    היו להם סיבות מיוחדות למה להחליף את ברוק בטרייסי. הם לא החליטו סתם ככה להחליף אותו.
    ול-roi857;
    1. האנימה אמורה להיות ילדותית. המשחקים בעיקרון פונים אל הקהל הצעיר, והאנימה, מטרתה היא לקדם את המשחקים, אז הם עושים את האנימה כך שתתאים יותר לילדים.
    2. והאפיני באמת חזקה. זה מה שמפתיע בה; היא קטנה, אבל חזקה. ככה החליטו לעשות באנימה.
    3. זה שאוניקס וקראנידוס מנצחים אותי, ואתה מופתע מזה, זה אומר שאתה לא מבין; אוניקס הוא מסוג אדמה. מתקפות החשמל של פיקאצ'ו לא יעבדו עליו, וגם לאוניקס יש יתרון. תעשה את החשבון לבד.
    4. אש לוכד את הפוקימונים האלו כדי "לקדם" פוקימונים. והשישייה שלו בסינו כלל לא גרועה, להפך, היא אחת הטובות. וזה שאתה חושב שהפוקימונים שלו מג'וטו היו חזקים, וגם מקנטו, זה רק מפני שהיריבים אז היו חלשים, והקרבות היו פתטיים לגמרי.
    5. זה הקטע. כנראה שזה מה שהם מוצאים לנכון שמצחיק ילדים.
    6. וואו, אתה ממש לא חכם, אני חייב להגיד. פול הוא דמות מעולה, לא מעצבן בכלל. הוא מאמן מנוסה ומאוד חזק. והגיוני מאוד שהפוקימונים שלו יתפתחו מהר, למרות שזה לא קרה ממש. האלקיד שלו התפתח אחרי כ-50 פרקים, מורקרו מתפתח רק עם אבן, וזהו בעיקרון. גרי נראה מעט מאוד פעמים באנימה, זוהי הסיבה שהוא לא נלחם הרבה, והפוקימונים שלו לא נראו.
    7. אתה לא יכול לדעת אם הוא מתאמן או לא. פשוט לא מראים את זה כי רוצים פשוט "להתקדם הלאה". לא חסרים דברים להציג, מאשר פרק פילר של אימונים. ואש החליט שלא לפתח את בלבאזור, סקווירטל לא מתאמן עם אש הרבה, כי הוא עם השוטרת ג'ני, ופיקאצ'ו גם לא מתפתח. תבין, פוקימון (באנימה, לפחות) לא צריך להתפתח כדי להיות חזק יותר.
    8. שוב, עניין של פרסום. הם מפרסמים את תחרויות הפוקימונים שהיו ב-RS ו-DP. חוץ מזה, זה מוסיף יותר אישיות למאמנת שעם אש.
    9. מה זאת אומרת "משיכת הפרקים"?
    10. אש לא מופיע במנגה, קודם כל. דבר שני, יכול להיות שישנם מאמנים יותר חזקים ממנו. ולא ממש מציגים אותו כמושלם; הוא מפסיד לפעמים.
    +++++++++++++++++++++
    אתה צודק במליון אחוז! ומי שמתווכח איתך לא מבין כלום בפוקימון!

Spoiler ספוילר

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    בויזל די להגן על הסדרה אני יודע שאתה בן 10 ולא ראית את העונות הראשונות
    ולא מכיר פוקימון אחר חוץ מהתסריט המקובע של
    פגישת פוקימון-גניבה על ידי צוות רוקט-הצלה על ידי אש-מכת ברק על צוות רוקט-הולכים אל השקיעה גם אם זה היה בוקר או לילה לפני 3 דקות - חוזר חלילה

מעגל נוסף הוא אש מנצח את כל ה 8 מכונים בפוקס - מפסיד בליגה - מתחיל מחוז חדש עם פיקאצו שוב חלש בלי סיבה - חוזר חלילה

פשוט היוצרים לא מבינים שאף אחד מבני ה10-7 באמת יודע מה הולך שם כי הם לא ראו את העונות הראשונות והטובות בכל זאת זה די אלים אז למה לעשות את זה ילדותי?

בליסי סתם חזקה מה זה השטות הזאת סטט ההתקפה שלה בכלל נמוך

וזה שאש לא מבין שהוא תמיד רואה את צוות רוקט מחופשים הם ועובדים עליו זה דביליות לא מצחיק
    תקלטו הוא ראה 400 פעם שהם תמיד מתחפשים ואז חושפים את עצמם אני די הייתי חושד ש2 אנשים עם מיאו, אחת עם שיער אדום ואחד עם שיער סגול הם צוות רוקט , לא ככה?
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-15-2010 בשעה 10:31 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    בויזל די להגן על הסדרה אני יודע שאתה בן 10 ולא ראית את העונות הראשונות
    ולא מכיר פוקימון אחר חוץ מהתסריט המקובע של
    פגישת פוקימון-גניבה על ידי צוות רוקט-הצלה על ידי אש-מכת ברק על צוות רוקט-הולכים אל השקיעה גם אם זה היה בוקר או לילה לפני 3 דקות - חוזר חלילה

מעגל נוסף הוא אש מנצח את כל ה 8 מכונים בפוקס - מפסיד בליגה - מתחיל מחוז חדש עם פיקאצו שוב חלש בלי סיבה - חוזר חלילה

פשוט היוצרים לא מבינים שאף אחד מבני ה10-7 באמת יודע מה הולך שם כי הם לא ראו את העונות הראשונות והטובות בכל זאת זה די אלים אז למה לעשות את זה ילדותי?

בליסי סתם חזקה מה זה השטות הזאת סטט ההתקפה שלה בכלל נמוך

וזה שאש לא מבין שהוא תמיד רואה את צוות רוקט מחופשים הם ועובדים עליו זה דביליות לא מצחיק
    תקלטו הוא ראה 400 פעם שהם תמיד מתחפשים ואז חושפים את עצמם אני די הייתי חושד באנשים עם מיאו ושיער אדום ושיער סגול הם צוות רוקט לא ככה?
    אני ראיתי את העונות הראשונות ועוד איך...... אתה בן 10!

Spoiler ספוילר

10. The eternal hunters
    לידיעתך אני בן 15
    אתה מתכחש שהסידרה שלך מטופשת ולא מתקדמת כמעט בכלל בעיקר לא עם הדור שגדל על זה
    תראה סאגת קאנטו נגמרה ב 85 פרקים בלבד

סאגת Dp בפרק 85 אפילו לא באמצע הסאגה זה כי הסדרה חוזרת על עצמה אז לא השקיעו כל כך בעלילה של כל פרק
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-15-2010 בשעה 10:37 PM

11. bbuuuii
    יופי ואני 14!
    אני גדלתי על העונות הראשונות!

Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    הטעות הכי גדולה זה להמשיך אחרי ג'וטו.
    חלאס כבר מרחו את האנימה הזאת יותר מידי...
    ולאש צריכה להיות שישיה חזקה בלי פוקימונים כמו בויזל (חח בויזל שולט הולך להרוג אותי)
    כן מג'וטו הכל נהרס והכל הפך לסדרה חינוכית אחת גדולה -_-...
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי RockStar:D צפה בהודעה
    כן מג'וטו הכל נהרס והכל הפך לסדרה חינוכית אחת גדולה -_-...
    מה חינוכי בזה שצריך תמיד להפציץ את כולם במכת ברק
    ודרך לפתור בעיות זה לשלוח את החיית מחמד שלך להילחם בחיית מחמד של היריב שלך

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    1

יותר מדי ילדותי, אש האישיות המושלמת שעוזרת לכולם, הזוי מדי, תמיד נחמד אל הפוקימונים שלהם כמעט לא מתאמנים ובסוף בלבזור מנצח וינוזאור

2

ברוק כבר מאוס! הוא כבר יותר מדי פרקים ורואים שהוא נמרח, פשוט מורחים ומורחים אותו ורואים שנגמר להם הרעיונות, הוא חייב להתחיל עם בחורה בכל פרק, האפיני שיש לה כוח של 10 מרימה מטאגרוס ומגנזון, נו באמת! רופא פוקימונים ואנשים סופר חכם שמצטנע ונשאר מגדל חובב שמכיר כל פוקימון

3

פיקאצ'ו, מרחו אותו יותר מדי, הוא כל פעם מרוח, הוא אמור לנצח כל פוקימון בכל מכון אבל משום מה אוניקס וקריינידוס קוראים אותו, זה לא הגיוני, הוא היה מאוד חזק בעבר אבל משום מה ההפקה הפכו אותו לחלש

4

העניין של השישייה, שחפרו והמשיכו לחפור מהואן, בג'וטו היו לו פוקימונים רציניים וחזקים מאוד, מאק קינגלר בלבזור סקווירטל, הראקרוס וצ'אריאז, אפילו פיקאצ'ו היה מאוד חזק, לא לשכוח את סנורלאקס, את גרי והבלסטויס האימתני הם הצליחו לנצח! את נידוקווין ובלייזיקן, גולם מת ממכה אחת, והנה גרי פורש ומשאיר את הפוקימונים אצל סבא בשביל ללכת לחקור עם בלסטויס פוקימונים, אש הדפוק חייב לעשות ככה ולקחת את פיקאצ'ו, לתפוס חמישה לוזרים ולאמן אותם, זה לא אמין פשוט! הם מפסידים 99999 פעמים בכל מכון ובסוף מנצחים

5

צוות רוקט שוב ושוב, כמה אפשר, חוץ מקרבות המכון או של הליגות, כל פרק אותו דבר איתם, אש פוגש פוקימון / מאמן, מוצאים את הפוקימון, צוות רוקט גונב אותו פיקאצ'ו מחשמל אותם ובסוף יש שקיעה והם יוצאים מחוזקים

6

היריב של אש, פול, הפעם יצא ממש יפה אבל עדיף גרי, פול יותר מדי מעצבן, והפוקימונים של מתפתחים במהירות, כל 20 פרקים פול קורע את אש, אש נשבע לנצח אותו בפעם הבאה וככה זה שוב, זה גם מעצבן, גרי היה מאמן מסתורי וחזק מאוד, היו להם בשתי סאגות שתי קרבות בערך, שבאחד מהם רק פוקימון אחד השתתף, גרי מאמן מעניין שלא מראה את הפוקימונים שלו, מאוד חכם ויודע מה הוא רוצה עם פוקימונים מאוד חזקים, עובדה שרק בליגת ג'וטו אש ידע מה הבחירה של גרי

7

די נמאס מעניין ה"להאמין בפוקימונים ויהיה טוב", אש בקושי מתאמן ומצליח להיכנס לליגה, ושהסוף תמיד יהיה טוב ויפה, תראו את מיי שזה הזוי לגמרי, מאמנת חדשה בלי שום עניין בפוקימונים שפתאום נכנסה לזה, תראו את זה, בלבזור של אש נשאר בלבזור, הבלבזור של מיי וינוזאור, סקווירטל האיתני של אש סקווירטל - סקווירטל של מיי הקטן והפחדן יודע קרן קרח שהורידה פלייגון במכה והפך לוורטרטל, באטרפרי - ביוטיפליי עם קרן על חושי ואס אויירי, פיקאצ'ו - בלייזיקן

8

תחרויות הסרט מעצבנות, זה לא מעניין לראות פיפלאפ עושה בועות והופך אותם לנצנצים, ואחר כך קרבות, צריך להילחם בתצוגה יפה, בעיה פשוט להוריד פוקימון?

9

משיכת הפרקים המעצבנת, המהלך הקבוע והיצירתיות שנגמרה

10

אש ה"מושלם" יותר מדי זמן כבר, זה נטחן ונטחן שוב ושוב, בסופו של דבר הוא אמור כבר להצליח, צריך לשנות אותו ולעשות כמו במנגה

כל מילה בסלע
    כבר נמאס!
    תראו איזה מהפך ענקי עשו ליוגיהו
    וזה שהבטיחו שהסדררה תשתנה במחוז החמישי,יכול להיות שהם הבינו את הדפיקות שבהם?!

15. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    מה חינוכי בזה שצריך תמיד להפציץ את כולם במכת ברק
    ודרך לפתור בעיות זה לשלוח את החיית מחמד שלך להילחם בחיית מחמד של היריב שלך
    חינוכי עם כל המילים המסובכות...
    הם צריכים להשתמש במילים יותר משומשות כיום...
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •