Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פריון צפה בהודעה
    כמו שדון שנראת שעומדת לנצח בפסטיבל הפסידת לזואי המוצלחת ממנה אז אש שנראה שעומד לנצח בליגה יפסיד הפסד קשה מאוד לפול החזק והמגעיל הזהץ
    אני חולק עליך אש ינצח את פול במיליון אחוז ויפסיד לבחור עם darkai וזה בדיוק כמו שחזיתי שזה ייקרה שהוא יהיה top 4 בדיוק כמו שאמרתי תבודקו בתגובות שלי עוד אמרתי שהוא יהיה top 4 שרק התחלתה העונה Dp כמה שקוף ... וחוץ מזה חבל שצ'אריזארד לא יופיע בקשר להתפתחות של גיבל לפי הקליפ לא ניראה שהוא יתפתח אבל גם סינדקוויל זו הייתה הפתעה רק חבל שהחזקים באמת של אש חוץ מסנורלקס ופיקאצ'ו לא יילחמו על פי דעת מיקצוענים ורבים השישייה הכי טובה של אש

צ'ריזארז
    סנורלקס
    סוולו
    סקווירטל
    ספטייל
    פיקצ'ו
    עם אש יילחם עם אלה נגד פול ולא משנה נגד הוא הוא ינצח כמעט כל אחד .. זה פשוט הרכב אגדי ובלי שום קשר לכל האלה שמתחממים וחושבים שהם מבינים פיקימון זה לא רק כח וזה לא רק גודל זה גם מאפיינים למשל לצורך העניין טורטרה או ספטייל למה ספטייל
    כי הוא יותר מהיר הוא התקפי וקל לו להתחמק ומיתקפות שלו בהרבה יותר אפקטיביות ומהירות
    סנורלקס פשוט אחלה דיפנס והראו את זה גם מי שזוכר תקרבות הסומו של ג'וטו שסנורלקס ניצח אפשר לראות שהשומנים שלו הם אחלה הגנה וגם המתקפות שלו יחסית מהירות מי שיצא לו לראות נגד גארי נגד קלייר ועוד קרבות

סוולו בחיים לא הפסיד קרב מבלי לנצח אחד או 2 פוקימון ולטעמי הוא ווינר בהרבה יותר גדול מסטרביה והרבה יסכימו איתי על זה וגם הוא פוקימון עם יותר אופי לפי הסדרה

על צ'ריזארז אין סיבה להרחיב זה פשוט ברור מאליו שהוא הכי חזק של אש והכי אפקטיבי גם מול פוקימונים שמבחינת הסוג חזקים ממנו לצורך העניין אש נגד גארי בלסטויז נגד צ'אריזאד וגם אגדיים אנטיי אקטיקונו אין סיבה להוסיף הרבה והוא תרם רבות לאש בקרבות מכריעים וקשים גם מי שראה את אינדיגו בתור צ'רמנדר הוא גם תרם לאש נגד קוגה והוא גם ניצח כצאריזרז את מגמר שאש לא הצליח אפילו עם פיקצ'ו מי זכור שתבינו כמה הוא עבר הפיקמון הזה. .

בקשר לסקרוויטל אני חושב שסקרוויטל מבחינת הרמה שלו היא מאוד גבוהה לפי המתקפות והיכולות בקרב רואים שהוא לא רצה להתפתח בגלל בחירה ולא בגלל חוסר רמה כניראה שהוא ב level לפחות 50 חלק מן הסיבות שאפילו נגד מייסי הוא ניצח גם את קווילבה שהיה המתחיל שלה שפוקימון שמתחילים איתו מסע בדרך כלל זה הפוקימון הכי חזק והכי נאמן וגם אל אלקטבאז נגד דרייק של ליגת תפוז מי שזוכר היא ניצח את אוניקס ותרם נגד דרגונייט וגם בכל המכונים בתפוז ולא לשכוח תתרומה שלו battle fronier אל וגם באינדיגו הוא ניצח את נידורינו בקרב השלישי מי שזוכר תפרק fire and ice עם זכרוני אינו מטעה אותי ..

ופיקצ'ו פשוט מיותר להסביר עליו

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    ידעתי שפול ינצח
    תודה על המידע.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    הפרק באיכות מסריחה והבחור שם סתם דפוק אם מה שהוא לא עשה
    אבל תודה אחי בכל זאת D:

4. משתמש מנוסה
    אני חושב שהדאקראי זה זורואק וזה הגיוני כי בשבוע הקודם שודר הסרט אז זה יהיה הגיוני שהוא יופיע בסדרה

5. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    פרק טוב מאוד אבל היה כל כך צפוי שפול ינצח.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי q-bex צפה בהודעה
    אני חולק עליך אש ינצח את פול במיליון אחוז ויפסיד לבחור עם darkai וזה בדיוק כמו שחזיתי שזה ייקרה שהוא יהיה top 4 בדיוק כמו שאמרתי תבודקו בתגובות שלי עוד אמרתי שהוא יהיה top 4 שרק התחלתה העונה Dp כמה שקוף ... וחוץ מזה חבל שצ'אריזארד לא יופיע בקשר להתפתחות של גיבל לפי הקליפ לא ניראה שהוא יתפתח אבל גם סינדקוויל זו הייתה הפתעה רק חבל שהחזקים באמת של אש חוץ מסנורלקס ופיקאצ'ו לא יילחמו על פי דעת מיקצוענים ורבים השישייה הכי טובה של אש

צ'ריזארז
    סנורלקס
    סוולו
    סקווירטל
    ספטייל
    פיקצ'ו
    עם אש יילחם עם אלה נגד פול ולא משנה נגד הוא הוא ינצח כמעט כל אחד .. זה פשוט הרכב אגדי ובלי שום קשר לכל האלה שמתחממים וחושבים שהם מבינים פיקימון זה לא רק כח וזה לא רק גודל זה גם מאפיינים למשל לצורך העניין טורטרה או ספטייל למה ספטייל
    כי הוא יותר מהיר הוא התקפי וקל לו להתחמק ומיתקפות שלו בהרבה יותר אפקטיביות ומהירות
    סנורלקס פשוט אחלה דיפנס והראו את זה גם מי שזוכר תקרבות הסומו של ג'וטו שסנורלקס ניצח אפשר לראות שהשומנים שלו הם אחלה הגנה וגם המתקפות שלו יחסית מהירות מי שיצא לו לראות נגד גארי נגד קלייר ועוד קרבות

סוולו בחיים לא הפסיד קרב מבלי לנצח אחד או 2 פוקימון ולטעמי הוא ווינר בהרבה יותר גדול מסטרביה והרבה יסכימו איתי על זה וגם הוא פוקימון עם יותר אופי לפי הסדרה

על צ'ריזארז אין סיבה להרחיב זה פשוט ברור מאליו שהוא הכי חזק של אש והכי אפקטיבי גם מול פוקימונים שמבחינת הסוג חזקים ממנו לצורך העניין אש נגד גארי בלסטויז נגד צ'אריזאד וגם אגדיים אנטיי אקטיקונו אין סיבה להוסיף הרבה והוא תרם רבות לאש בקרבות מכריעים וקשים גם מי שראה את אינדיגו בתור צ'רמנדר הוא גם תרם לאש נגד קוגה והוא גם ניצח כצאריזרז את מגמר שאש לא הצליח אפילו עם פיקצ'ו מי זכור שתבינו כמה הוא עבר הפיקמון הזה. .

בקשר לסקרוויטל אני חושב שסקרוויטל מבחינת הרמה שלו היא מאוד גבוהה לפי המתקפות והיכולות בקרב רואים שהוא לא רצה להתפתח בגלל בחירה ולא בגלל חוסר רמה כניראה שהוא ב level לפחות 50 חלק מן הסיבות שאפילו נגד מייסי הוא ניצח גם את קווילבה שהיה המתחיל שלה שפוקימון שמתחילים איתו מסע בדרך כלל זה הפוקימון הכי חזק והכי נאמן וגם אל אלקטבאז נגד דרייק של ליגת תפוז מי שזוכר היא ניצח את אוניקס ותרם נגד דרגונייט וגם בכל המכונים בתפוז ולא לשכוח תתרומה שלו battle fronier אל וגם באינדיגו הוא ניצח את נידורינו בקרב השלישי מי שזוכר תפרק fire and ice עם זכרוני אינו מטעה אותי ..

רק תרשה לי להזכיר לך שזו כולה סדרה מצוירת ושהכותבים מחליטים מי מנצח

הם יכולים גם לעשות שצ'אריזרד יפסיד לקטרפי אם ירצו..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

7. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    פרק אדיררררררררררר
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי q-bex צפה בהודעה

צ'ריזארז
    סנורלקס
    סוולו
    סקווירטל
    ספטייל
    פיקצ'ו

חחחח אחי אתה חופרררררררררררררר

וכמו שכבר אמרו, אין כזה דבר רמה 50 או מי יותר חזק בסדרה.. זה הכל הכותבים מחליטים... נגיד הקרב נגד ננדו זה לא כי השישיה שלו טובה... זה כי פשוט אין מצב שאש יפסיד בתחילת הטורניר.. גם אם הוא היה משתמש ב6 פוקימונים שאתה חושב שהם הכי חלשים שלו הוא היה מנצח..
    למשל קרבות לא הגיוניים היו נגד גרי...

לא בגיוני שהרקרוס עמד בFIRE BLAST+FLAMETHROWER מטווח קצר ועוד ניצח את מגמר..
    לא הגיוני שצ'ריזרד ניצח את גולם כשהוא חלש X4 לסלע
    ולא הגיוני שהוא ניצח את בלסטויז שהוא פוקימון מים ועוד הכי חזק של גרי

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •